Budapešť

18. 10. 2021 · 2 951 zhlédnutí mave1022

Telo potrebuje sex, srdce potrebuje lásku a myseľ potrebuje pokoj a preto ako vždy, vybrali sme sa s mužom na výlet do našej obľúbenej destinácie - do Budapešti . Čakal nás krásny, slnečný vikend plný dobrodružstva. Už v aute sme sa bavili kam pojdeme, čo budeme robiť a či sa trosku nezabavime.
Pozreli sme sa na seba, usmiali a v tom som zašepkala “ neskúsime štvorku”? Jeho oči len tak zasvietili... ty si dokonalá žena moja, tiež som na to myslel ale nemal som odvahu ti to povedať. Ubytovali sme sa v krásnom hoteli, vonku bolo letné počasie... zhodili sme veci, dali sprchu a utekali k bazénu doladiť farbu.
Ľahli sme si k bazénu, muž mi začal krémovat telo a ja som spoza okuliarov hľadala vhodne objekty na môj plán... netrvalo dlho a v bazéne bol sexy párik.. vyšportované chlapské telo a baba tiež kočka.. myslím, že sme boli podobne typy.
Začala som ich pozorovať, naše pohľady sa stretli a komunikácia zafungovala. Chvíľku sme sa vzájomne “drazdili” pohľadmi.
Mne to nedalo a išla som k baru.. on vyšiel von - asi tiež účelovo k baru objednať im drink. Ako sa blížil, rychlo som si požičala papier a pero a napísala. “Ahoj, veľmi sa nám páčite ak by ste si chceli s nami večer užiť 4, budeme vás čakať na izbe c.312 o 21:00”. Ak súhlasíte len zamavaj z bazéna 😍 ”. Odišla som na lehatko.. srdce mi horelo nedočkavosťou a zároveň obavami. Prišlo to... zamávali obaja...zrazu mi docvaklo čo som urobila... tešila som sa a bála zároveň.
Deň prešiel, nas večer sa blížil..s mužom sme si dali rýchlovku v sprche a aby z nas opadol stres zašli sme si do baru na pár drinkov... prišli sme na izbu, nahodila som si Agent provocateur čierne čipkovane body ktoré dodávalo luxus a zároveň brutálnu erotiku, podvazky a vysoké Louboutin lodičky s červenou podrážkou.. všetko to doladili sexy okuliare a červený rúž. Čakala som v kúpeľni, nechcela som aby ma muž videl ale aby bol aj on prekvapený.
20:58 “niekto” klope... muž otvoril dvere... prichystali sa a ja som vyšla von... tie pohľady... och to vzrušenie...vrhla som sa na ( volajme ju Laura ) Lauru a hodila ju na posteľ..začali sme sa vášnivo bozkávať.. chlapom sa hneď postavil a ani nedýchali, v tom momente im stačilo sa pozerať ... bozkávali sme sa tak vášnivo, hladkali, až jej ruka vkĺzla do môjho mokrého rozkroku a začala ma dráždiť..ja som začala stonat, bolo to nádherne... nechcela som aby prestala, začala zrýchľovať, mna už zacalo dvíhať z postele od rozkoše...nebola to amaterka, zjavne už skúsenosti mala.... Neprestávaj kričala som...aaaa aa vykríkla som ...dokonalý orgazmus cela mokrá a vzrušená... v tom som žmurkla na muža aby ju vysukal... naskočila na neho a začali si to rozdávať a ja som pokračovala so vzrušeným neznámym... začali sme sa bozkávať, postupne som mu prešla po tele, cez bradavky až na jeho brutálne tvrdé péro.. chytila som ho a jemnými kruzivymi pohybmi začala honit a zároveň fajčiť...cely bol bez seba... nechcela som aby striekal, chcela som ho len dráždiť ... po chvíľke som sa postavila chrbtom k nemu a tak, aby videl ako jeho žena šuka s mojim.... vystrcila som zadoček, on ma pevne chytil svojimi svalnatými rukami a zozadu do mna vnikol.. začal prirazat znova a znova, jeho penis mi dráždil klitoris a na mna išiel další orgac... v tom už nevydržal a vykríkol a ja zároveň s ním.. striekal a striekal.. nase tela boli spotené a cely sme sa triasli..v ten moment sme nevnímali nič iné len nás a čo robia nase polovičky ktoré tam tiež stonali vášňou a užívaním si jeden druhého...odišli sme do sprchy - my dve - aby sme udržali atmosféru, prehodili sme si pár bozkov a skončili .... Ale len na dnešok.. dohodli sme si totiž ešte další deň... ale o tom až neskôr 😉