…druhý den Budapešť

21. 10. 2021 · 1 527 zhlédnutí mave1022

Spomínate si na aférku letné dobrodružstvo vo štvorici? Prišiel deň druhý..
Po krásnej adrenalínovej noci sme sa ráno stretli na raňajkách... hanbili sme sa v dobrom slova zmysle jeden pred druhým, ale zároveň sme sa tešili čo dnes vymyslíme.. rad bol na našich “ neznámych partakoch”... dohodli sme sa, že sa stretneme na apartmáne čo najskôr, aby sme si to užili.. túžili sme vzájomne po sebe a chceli to opäť zažiť čo najskôr.
Tentokrát sme prišli my v nenápadných županoch, ktoré zahalovali naše nahé a vzrušené telá..dvere otvoril Martin... Laura stála za ním s veľkým obojstranným vibratorom v ruke... zrýchlil sa mi dych, v tom momente sa môj level vzrušenia vyšplhal na 100... muz sa na mna usmial, prešiel si po brade a povedal... teším sa...
Zhodili sme zo seba župany...chlapi sa na nás dohodli a začali nás bozkávať a hladkať po celom tele..v tom im ruky skĺzli do našich rozkrokov aby sa uistili či sme na to pripravené... boli sme... Vedenie prevzala Laura, jemne mi vsunula vibrator do kundicky a začala ma dráždiť...bolo to dokonale...v tom som povedala chlapom, že chcem aby sa pozerali len na NÁS ale vzájomne si honili péra...zľakli sa, ale poslúchli...boli tak vzrušení, že by urobili všetko...v tom si Laura dala do kundicky druhý koniec vibratora a show sa začala... hýbali sme sa pomaly, nase tela sa dotýkali a to zvyšovalo vzrušenie.. čím viac sme sa dotýkali a cítili vibrous v našich kundickach, tým to bolo intenzívnejšie... neprestávali sme, skôr zrýchľovali... chlapom uz stačilo len malo.. každá sekunda naznačovala koniec ale my sme si to chceli vychutnať... boli sme uz take vlhké a vzrušene.. ale opäť to prišlo... súčasne sme vykrikli a chlapi zacali striekať na nase vzrušene bradavky.. bolo to dokonale...tentokrát to bolo o nás dvoch... dvoch zvrhlých a vzrusenych babách, ktoré si to užili na maximum.
A co bolo ďalej? No predsa bazén, chytanie bronzu, drinky a zhave pohľady akoby sme sa nikdy nevideli 😎
PS: kontakty na seba mame čo naznačuje, že sa ešte vidíme 😉