Stewardka vo vlaku (súťažná)

24. 10. 2021 · 3 573 zhlédnutí ollaff

Bol veľmi teplý letný deň a mňa čakala asi trojhodinová cesta vlakom. Vôbec mi to neprekážalo, práve naopak. Cestujem naľahko, len malý ruksak, ktorý som hodil na policu nad hlavou otvoril som si chladenú kolu a chystal si skrátiť čas rozčítanou knihou. Cestovalo málo ľudí a tak som mal kupé pre seba, úplná pohoda.

Cesta príjemne ubiehala a ja som sa zažral do knihy ktorej dej ma úplne pohltil. Bola o dievčenskom internáte a všetkom čo sa tam deje. Práve som sa začítal do veľmi pikantnej kapitoly. Odohrávala sa v spoločných sprchách kde si krásna útla študentka s dokonalým telom užívala večernú očistu a náruživú masturbáciu po tečúcou vodou. V sprchách bola úplne sama a vzrušovalo ju že ju kedykoľvek môže niekto pristihnúť. Toto riziko ju ohromne vzrušovalo a zámerne si nezatiahla záves na sprche netušiac že ju cez okno sleduje spolužiak z vedľajšieho internátu. Keď si ho všimla v momente ho spoznala, ale tvárila sa že nič netuší. Vzrušovalo ju to ešte viac, ani netušila že je taká exhibicionistka a tešila sa na to ako sa dotyčný bude tváriť na druhý deň v škole.

Vtedy som pocítil ten známy pocit vzrušenia v penise, to príjemné mravčenie ktoré značí len jednu jedinú vec a tou je nezvrátiteľná erekcia. Za minútku som ho mal tvrdý ako šuter a uvedomil som si že v teplé letné dni ako bol tento nenosím spodné prádlo. Mal som na sebe len tričko a voľné šortky v ktorých je absolútne nemožné zamaskovať erekciu no kniha ma pohltila a ja som to moc neriešil, jednoducho túto pasáž som musel dočítať.

Bol som jednoducho v inom svete keď som v rožku oka zazrel pohyb. Trhlo mnou, knihou som si snažil zakryť lono a na moje zdesenie tam stála vlaková stewardka a s úškrnom, ale veľmi slušne ma pozdravila a vraví „Prepáčte že vás ruším pri čítaní no musím naskenovať váš cestový lístok.“ S vysokým tepom a zrýchleným dychom som habkavo pozdravil a na moje zdesenie som zistil že lístok mám v ruksaku na poličke a či chcem alebo nie musím sa postaviť a načiahnuť sa po ňom.
Nedalo sa nič robiť, odložil som knihu, postavil som sa a zložil ruksak. Šortky ohromnou erekciou vyduté v rozkroku a podávajúc jej lístok som sa snažil ospravedlniť „Prepáčte mi je to trápne, nie som žiaden úchyl, ale ...“ vtedy ma s úprimným úsmevom prerušila „Nemusíte sa ospravedlňovať, čítala som tú knihu a viem si predstaviť čo asi niektoré pasáže môžu spraviť s mladíkom ako ste vy.“

Vtedy som si všimol aká je atraktívna. Bola možno aj o 15 rokov staršia odo mňa, krásna s dobrou postavou ktorú ešte viac zvýrazňovala jej tmavomodrá uniforma. Elegantné sako, biela blúzka a úzka sukňa po kolená dala vyniknúť jej úzkemu drieku, ženským bokom a štíhlym nohám. Pri kontrole cestovného lístka vošla do kupé, pri jeho vrátení mi začala cez šortky hladiť môj na šuter tvrdý penis a s priamym pohľadom do očí a úsmevom vraví „S týmto by som vám vedela pomôcť, páčilo by sa to mladíkovi?“

Úplne som zamrzol a zvládol som len bez slova kývnuť hlavou. Vtedy sa otočila zavrela kupé zatiahla záves a podišla ku mne. Naše pohľady boli spojené, pravou rukou ma honila cez šortky a postavila si ma do uličky. Než si sadla vyhrnula si sukňu čím odhalila sexi podväzky a štíhle nohy v lodičkách. S takto vyhrnutou sukňou si rozkročmo sadla na sedačku a pritiahla si ma k sebe. Môj penis mala presne vo výške tváre a pomaly mi začala sťahovať šortky. Keď s pod nich ako struna vystrelil môj do maxima stoporený a naliaty kokot bolo na jej tvári badať prekvapenie. „Koľko meria? Je tak mohutný a hrubý.“ Zmohol som sa len na „21 cm“ s úsmevom dodala „Je krásny, tak mohutný penis som v ruke ešte nemala.“

Začala ho pomaly honiť. Užívala si každý pohyb, pomaly sťahovala predkožku ktorá už aj tak nezvládala zakryť naliaty žaluď. Honila ho oboma rukami a nemohla z neho odtrhnúť oči, akoby ju môj penis a lesklý žaluď hypnotizoval. Pohľad z hora bol dokonalý. Krásna žena v uniforme s rozkročenými nohami, vyhrnutou sukňou a v podväzkoch sa nemôže nabažiť môjho kokota.

Pozrela sa mi priamo do očí a vzala ho do úst. Fajčila skvelo, dokázala ho dostať do úst takmer po koreň. Jej teplé sliny sa leskli keď ma opäť dráždila rukami. Jednou rukou honila, druhou dráždila uzdičku a celý žaluď. Fajčila intenzívne a užívala si keď ma prekvapila a dokázala ho zasunúť ešte hlbšie až napokon v nej celý zmizol. Mala ho v ústach až po koreň a žaluď pocítil úzkosť a teplo jej hrdla. Keď ho vytiahla lapala po dychu a sliny cícerkom stekali zo žaluďa. Nič podobné som ešte nezažil, mal som len 5 sexuálnych partneriek no ani z ďaleka nedokázali čo som práve zažíval.

Spravila to ešte niekoľko krát a ja som vedel že už dlho nevydržím. Neviem ako, ale aj ona to vedela a bez toho aby ma prestala honiť dala si dole sako a rozopla si blúzku. Nemala podprsenku a mne sa naskytol pohľad na menšie krásne tvarované prsia a tvrdé bradavky. Zrýchlila pohyby a obaja sme vedeli že za pár sekúnd explodujem.

Prvá dávka horúceho semena jej pristala na líci a ostatné si nasmerovala na prsička. Ja som silno vzdychal aj keď som sa to snažil krotiť, nešlo to. Šklbalo mi v penise a dávka za dávkou pristávala na jej poprsí. Bolo to nekonečné a keď som precitol mala prsia kompletne zaliate mrdkou. Pozrel som sa na ňu, sedela na sedačke s úsmevom si zotrela semeno z líca a oblizla si prst. Hladkala si bradavky, keď sa postavila dala mi prst do úst a nechala ochutnať samého seba.

Zapla si blúzku ani sa neunúvala utrieť, obliekla sako svojej uniformy, pozrela sa na mňa a so šibalským úsmevom a chtíčom vraví: „Na ďalšej zastávke končím ak budeš chcieť môžeš si skrátiť cestu a ísť so mnou, zajtra mám voľno, prídem si ťa vyzdvihnúť počkaj ma tu.“

Přezdívka
Region
-Bobo -Bobo
Slovakia Košický kraj
64u_69 64u_69
Czech Republic
vstrom11 vstrom11
Slovakia Žilinský kraj
Fedrunk Fedrunk
Czech Republic Hlavní město Praha
nicer nicer
Slovakia Prešovský kraj
tibinator tibinator
Slovakia
XxFTMman XxFTMman
Czech Republic Vysočina
Pacicka_1 Pacicka_1
Czech Republic
pohodak_17_6 pohodak_17_6
Slovakia Prešovský kraj
lnvictus lnvictus
Slovakia
1milan11 1milan11
Czech Republic Olomoucký kraj
Din_Meta Din_Meta
Czech Republic
Ganicus1 Ganicus1
Slovakia Žilinský kraj
KAL1 KAL1
Slovakia Trnavský kraj
parki parki
Czech Republic Liberecký kraj
Michal030 Michal030
Czech Republic Vysočina
Luskacik10 Luskacik10
Slovakia Bratislavský kraj
Tangoo Tangoo
Slovakia
Ravenso893 Ravenso893
Ireland
liat liat
Slovakia Bratislavský kraj
Martinos455 Martinos455
Slovakia Žilinský kraj
certik6974 certik6974
Slovakia Banskobystrický kraj
SEXITORPEDO001 SEXITORPEDO001
Slovakia Košický kraj
pota3 pota3
Slovakia Košický kraj
par2731 par2731
Slovakia Žilinský kraj
Juras5 Juras5
Czech Republic
SrRobin SrRobin
Slovakia
corgo corgo
Slovakia
TravelCoupleOl TravelCoupleOl
Czech Republic Olomoucký kraj
analityk analityk
Czech Republic Hlavní město Praha