Milovanie pri mesačnom svite Časť 2.

9. 11. 2021 · 724 zhlédnutí apolin

V predošlej časti nášho príbehu sme sa stretli s osudom dvoch mladých ľudí, u ktorých sme mohli pozorovať, že keď osud chce, dokáže vytvoriť aj nemožne. Druhá časť je voľným pokračovaní, v ktorej sa tento osud prehĺbi a prinesie niečo krásne a neopísateľné...

V záplave vášnivých bozkov sa moje vlhké pery vydávajú preskúmať doposiaľ neodhalené tajomstvá ženskosti. Pomaly prechádzam po hebkej a voňavej pokožke, ktorá obopína jej ženskú šiju. Jej dych sa zrýchľoval. Jej hlboké nádychy a výdychy mi dodávali odvahu. Moje vlhké pery sa priam vnárali do jej pevných guľatých pŕs. Jej bradavky pred mnou stály s neodolateľnou rozkošou. V okamihu keď sa moja per dotkla bonbónu, jej hlas sa zachvel. Moje ucho som priblížil k jej perám a v slabom vzdychu začul: „Dráždi ma“. Jej hlas úpenlivo prosil aby môj vlhký jazykom nezištne a pritom intenzívne dráždil jej červenkasté bonbóny.

Jej prianie sa stalo rozkazom a môj hravý jazyk sa pustil do práce. Pri každom dotyku po jej tele prešla záplava rozkoše.

Šikovné prstíky pohladili jej tvári. Nežným dotykom zotreli vlhkosť z jej pier. Dotyk opätovala slabým cmuľkaním ich končekov. Mohol som cítil ako v jej tele začína planúť oheň vášne a vzrušenia. Moje pery vášnivo obopnuli jej prsia. V končekoch prstov som mohol cítim jej pocit slasti, ktorý sa každým okamihom stupňoval.

Skúmanie jej ženskosti ale nebolo u konca. Práve naopak. Moje vlhké bozky začali túkať po jej panenskom brušku. Vášeň sa stupňovala. Jej dych sa zrýchľoval. Jej hlas sa rozliehal priestorom. Naše telá sa zbližovali a túžba sa vzájomne milovať rástla.

Zapláva mojich bozkov túžila okúsiť jej ženské tajomstvo. Vedel som po čom túži, ale moje váhanie bolo stále namieste. Pomaly sa posúvam nižšie. Cítim príťažlivú vôňu jej hniezda ženskej rozkoše. Pohladil som vnútornú stranu jej stehien. V tej chvíli sa jej hlas zachvel. V záplave vzdychov ale zreteľne bolo počuť: „Chcem to“.

V jej hlase som cítil úpenlivú žiadosť: „Poď a dráždi mi ju“. V tom okamihu vlhké tornádo môjho jazýčka sa prehnalo ponad jej hniezdom rozkoše. Jej telom sa tiahla intenzívna vlna rozkoše. Naše telá už boli nabité energiou neuhasínajúcej túžby oddať sa jeden druhému.

A prišlo to. Mohol som cítiť ako sa mi pomaly uvoľňuje gombík na mojom spodku. Ani jeden z nás toto napätie už nevedel uniesť. V okamihu keď spodok upadol jej oči mohli vzhliadnuť bojovníka tiahnuceho sa zoči-voči záplave silnejúceho vzrušenia.

Rozkoš bola neudržateľná. Vedel som, že ešte chvíľu váhania a môže prísť k explózií. Pomaly som sa priblížil k tvojej štrbine.

Hlboko som sa jej zahľadel do oči. Mohol som v nich vidieť túžbu a žiadostivosť po fyzickom spojení.
Ešte posledný vášnivý bozk.... Hlboko som sa jej zahľadel do očí a špička mojej mužskej pýchy sa pomaly priblížila k tvojej štrbine. Ešte raz som ju vášnivo pobozkal. Zahľadel do očí a to prišlo...
Jemne som mužskú pýchu pritlačil a jej hniezdo rozkoše sa rozostúpilo.

Obaja sme precítili skutočnú rozkoš. Ružový konček začal prenikať hlbšie a hlbšie. Túžila cítiť jeho veľkosť, jeho tvrdosť.

Cítila každý pohyb, každý dotyk. Moje prsty dráždili bradavky a moje pery splývali s jej. Ako ja tak aj ona celá sa oddala tomuto nádhernému milovaniu.

Pomaly som skĺzal hlbšie. Pomalým dráždivým pohybom som prišiel až na samý koniec štrbinky. Jej telo sa chvelo rozkošou a jej prsty sa mi vtlačili do mojich prsných svalov.
Každý môj ďalší prienik v nej vzbudil neopísateľný pocity šťastia a túžby.

Naše telesné spojenie bolo tak intenzívne, že obaja sme mohli cítiť ako naše bunky vibrujú a toto chvenie prenášajú jeden na druhého.

Dráždenie našich prirodzení neutíchalo a v každom okamihu sa stupňovalo. Ako rozkoš eskalovala naše vzdychy intenzívneli.

Obaja sme vedeli, že túto rozkoš môžeme ešte zintenzívniť. V jednom okamihu sa naše prirodzenia rozpojili. Pomaly som si ju otočil na kolená, jej ruky sa vtisli do tisíc zŕn piesku. Slabo vzdychla, ale dostatočne na to aby som počul: „Ach, nenechaj ma dlho čakať.“ Jej zadoček je sa pritlačil na moju mužskú pýchu. Nebolo treba dlho čakať a pomalým plynulým prienikom sme sa opäť spojili.
Naše spoločné dráždenie naberalo na intenzite. Mohlo byť počuť ako sa moje guľky sem-tam zľahka dotknú o jej rozkošou zaliatu mušličku. Bolo to niečo nádherne neopísateľne.

V okamihu kedy naše milostné ukájanie dosahovalo vrchol, kocúr opäť na malú chvíľu opustil štrbinky. Môj chrbát sa ponoril do rozpáleného piesku a tej chvíli som opäť uvidel jej tvar, ktorú mohli lemovať striebristé mesačné lúče

Jej ľavá noha ma obkročila. Jej panvové dno sa opäť túžobne posadilo na moje prirodzenie. Hlboko mi zahľadela do oči. Pravou rukou uchopila moju pýchu a pomalým prienikom sa opäť začal strácať v útrobách jej štrbinky.

Moje dlane sa dotkli jej pŕs. Aj keď rozkoš na malú chvíľu opadla, naše telesné spojenie ju opäť nabilo. Naše prirodzenia vzplanuli. Pohyby sa zrýchlili a naše telá sa oddávali čaru nádherného okamihu prítomnosti, ktorý sme obaja vychutnávali.

Priestorom sa šírila neutíchajúca vlna rozkoše. Túžba bola neopísateľná. Naše prsty sa vzájomne vnárali do telesného svalstva a tým sa pocit túžby ešte zintenzívnil.

Obaja sme vedeli, že táto krásna chvíľa už nebude dlho trvať. S týmto pocitom sme ešte viac tužili o jej intenzívnejšie precítenie. Naša spoločná práca, ktorej výsledkom bola neopísateľná túžba oddať sa jeden druhému začala eskalovať.

Vedeli sme, že sa blíži vrchol. Stále hlasitejšia záplava vzdychov šíriaca sa priestorom mohla dávať na známosť pomalý, ale neodvratný príchod explózie. Jej slová boli ťažko čitateľné, ale predsa len čo to málo bolo rozumieť. Jej pery sa naklonili k môjmu pravému ušnému lalôčiku a jemným zadýchaným hlasom zašepkala: „Už budem“.

Jej slová som opätoval a zašeptal: „Nenechám ťa v tom samú.“ Ešte malé precítenie nášho spoločného spojenia a za malý okamih to prišlo.... Prekrásna spoločná explózia, po ktorej nasledovala séria výkrikov a stonaní vrcholiaceho vzrušenia sprevádzaného intenzívnymi svalových vzťahov. Naše spoločné objatie k tomu ešte pridalo vzájomný pocit vnímania spoločnej energie, ktorá nám dopriala precítiť ešte intenzívnejšie tento náš spoločný vrchol.

Naše telá po chvíli prešli do absolútneho uvoľnenia. Záplava endorfínov urobila svoje a my sme mali pocit ako by sme sa znovu narodili. Obaja sme tam ešte chvíľu ležali a dívali si vzájomne do oči. V tej danej chvíli ani jeden z nás si neuvedomoval, čo vôbec sa stalo.

V tomto krásnom prítomnom okamihu mi do ucha zašeptala: „Neodchádzaj, ovlažím sa v teplých letných vodách a opäť som tvoja“. S úsmevom na tvári som jej odpovedal: „Pokojne urob po čom túžiš a potom sa ku mne opäť vráť.“ Ako by som hlboko vo vnútri cítil, že ju vidím naposledy.

Ešte som chvíľu pozoroval ako jej spanilá ženská chôdza kráča k hladinám Jadranského mora. Na malú chvíľu som sa pretočil na druhú stranu nevediac ako a zaspal.

Prešlo pár minút a moja plážová víla stále nechodí. Zahľadel som sa do tmavých vôd kam smerovali jej kroky, ale ju už som nevidel. Chvíľu som premýšľal, či som iba to celé nesníval. Moje myšlienky ale prerušil pohľad do vzdialenejších miest piesočnatej pláže a uvidel tam zvršok, ktorý mala na sebe moja víla z Jadranského mora.

Od tohto krásneho okamihu prešiel celý rok a už opäť plánujem cestu na Jadran do tajomných zákutí ostrova Brač pričom v kútiku srdca stále verím, že tam opäť zahliadnem moju tajomnú vílu a spolu opäť prežijeme tie krásne chvíle spoločného milovania v záplave vášne a túžbe jeden po druhom.