Moja prvá nevera

18. 11. 2022 · 3 014 zhlédnutí Qwertyu1234

Toto bude príbeh o mojej prvej nevere🤦, nechcem riešiť dôvody a prosím vás nesudte ma pretože nenosíte moje topánky 😅.
Už som nad tým rozmýšľal dlho a myslel, že sa to stane s nejakou Amaterkou.Len žiaľ všetko to skončilo len pri písaní, buď prekážala diaľka a časovo sme sa nevedeli zladiť, alebo to po čase vychladlo.
Moja prvá nevera začala nevinne, a vôbec som to nečakal.
Pri mojej pracovnej vyťaženosti by som nikdy nečakal, že to bude práve v práci.Snažím sa byť "profesionálny" a svoju prácu beriem dosť vážne a svedomito ( v rámci možnosti).
A hlavne sa voči kolegyňam správam s úctou a konverzácie vždy vediem bez dvojzmyslov a nejakých narážok.
Kolegyňa sa volá Marta, Marta je vydatá a má jedno dieťa.
Pracuje vo firme už veľmi dlho ale nikdy som ju nevnímal lebo pracovala na inom oddelení.Až kým ju nepresunuli na oddelenie s ktorým musím spolupracovať.Marta pracuje na tej istej pozícii ako ja, a spolupráca s ňou bola nevyhnutná.
Po čase sme si k sebe našli cestu aj po ľudskej stránke, keď bol nejaký čas navyše, tak sme spolu chodili na kávu a cigaretku ( stále v práci).
Marta má o dva roky menej ako ja, je vysoká ako ja.
Široké boky, ktoré vynikajú pri jej úzkom páse, je to pekný pohľad.Vo svojom voľne veľa športuje a má peknú riťku (takzvanú vydrepovanú ).Len pri jej štýle obliekanie som to tak nevnímal.V tomto zimnom období nosieva dlhé svetre alebo mikiny.
Robím vo firme kde je 3 zmenná prevádzka, takže musím robiť nočné zmeny.
Moja pracovná pozícia spočívala v riadení výroby, prakticky ,keď mi všetky stroje fungovali na 100% tak nemám veľa práce, skôr len administratívne záležitosti.
A tam vznikol priestor a čas 🙈
Už dlhšiu dobu začala Marta hovoriť dvojzmyselne a zmenila ku mne prístup. Začala sa ma letmo dotýkať, často za mnou chodila a vyhľadávala ma, keď som bol sám.
Jedného krásneho večera, prišla téma o sexe, začala si sťažovať na manžela a na jeho výdrž.Stále som bol len tichý poslucháč a snažil som sa zaujať neutrálny postoj.
Lenže ja som vedel o čo jej ide, len sa teraz rozhodnúť ako na ňu 🙃🙃🙃
Pri tej jej debate mi povedala,že pri orálnych hrádkach s manželom si to neužije,lebo je hotový skôr ako začne.
Až sa ma spýtala či som tiež " Rýchlo"
Povedal som je,že nie, snažím sa užiť si to čo najdlhšie, však všetko je o hlave a záleží len na mne ako dlho vydržím.
Už pri tej debate sa mi začal prebúdzať môj fešák, ale bol zakliesnený v trenírkach tak bol len v " polostoji".
Kolegyňa si všimla,že sa snažím otočiť debatu na iné témy.
Ale po mojich slovách a "samochvále" o vydrží mala jasný cieľ 🍆🍆🍆
Spýtala sa ma či som bol už neverný a priznala sa mi,že mala milenca ale už to s ním skončila.
Ja som bol v tom čase verný ako eskimácky pes 😂
Ale absencia intenzívneho sexu a prvotnej vášne vo mne prebúdzali hriešne myšlienky 🙃
Marta pochopila, že nespravím prvý krok, ešte v ten večer ma zavolala do kancelárií vrcholového manažmentu, ktorý v noci nepracoval.Potrebovala pomoc odniesť šanóny do archívu...Ale presne som vedel čo sa bude diať 🙈
Šanóny uložené, stále som hral nedostupného ale v hlave som mal už predstavy.Išiel som otvoriť dvere a bol som pripravený na odchod v tom ma zastavila a povedala,že čo spravíme s tou mojou výdržou.
A už bol čas na skončenie hry na nedostupného..
Zamkol som dvere, pristúpila ku mne a rozopla mi nohavice a hneď stiahla aj s trenírkami až k topánkam.
Môj fešák vystrelil ako raketa až ma pleskol o pupok.
Z toho pohľadu bola spokojná a hneď ho chutila do ruky a chvíľku ho jemne hladila...Ja som bol tichý pozorovateľ a čakal som ako sa s ním popasuje..
Začala si ho dávať do úst, až po koniec, nebol som z domu zvyknutý na tento štýl orálneho uspokojenie, tak maximálne polku do úst..
Veľmi sa mi to páčilo, striedala hlbokú fajku s cúcaním žaluďa a prechádzaním jazykom od vajec po špičku...Neviem akú dobu to mohlo trvať ale minimálne tri krát som si zastavil orgazmus.. Čo som sa dozvedel neskôr,tak mala v pláne ma dnes len spraviť pusou..
Lenže som prevzal iniciatívu povedal som jej, že by mi moje ego utrpelo kebyže nemá z toho nič.
Postavila sa a bol rad na mne, začal som skúmať jej telo.
Rozopol som jej nohavice a pomohol jej vyzliecť vrchné oblečenie..Až kým nezostala len v spodnom prádle, pri bozkávaní som jej rozopol podprsenku a pomaličky sťahoval nohavičky až kým si ich sama nezošuchla dole a zostali jej len na jednej nohe..
Položil som si ju na stôl a rukou sa začal hrať s jej mokrou mušlickou.Po miestnosti sa zalačala šíriť vôňa jej mušličky.
Pre mňa to bolo ako afrodiziakum a už som chcel do nej vstúpiť. Čo bolo v momente ako sa môj fešák priblížil k mokrej a pripravenej pičke.Vnikol do nej v momente až po koniec, v tom začala potichu a nádherné vzdychať.
V tej polohe kde bola na stole som sa necítil extra konfortne, prestal som do nej vnikať, chytil som ju za ruky aby sa postavila a bez slov pochopila,že chcem odzadu ☺️
Začala sa otáčať lakte si oprela o stôl a nádherné sa prehla a vystrčila zadok..Bol to pohľad na nezaplatenie, široké boky a úzky pás...❤️
V hlave som mal stále, že nemôžem skončiť skôr ako bude ona, už keď som sa "chválil" akú mám výdrž 🙊
Toľko síl som vynaložil aby som sa skoro nespravil...Ale našťastie mala už jeden orgazmus za sebou a na druhý som dlho nečakal ☺️
Krásne som sa spravil až sa mi nohy roztriasli.
Pokropil som jej chrbát a zadok a chvíľku som len tak stal za ňou a pozeral sa ako jej to začína stekať...
Náš vzťah trval ešte nejakú chvíľu, pokiaľ som z firmy neodišiel 😛