Pozvanie, alebo ako ma mala v hrsti

28. 12. 2021 · 1 875 zhlédnutí Calm0cean

Bola to letná chata, s partiou, poznáte to. Alkohol, hudba a tančeky do rána.. S jednou babou čo tam bola sme sa dali do reči, neskôr prebleskla povestná iskra sypmatií a začali sme sa bozkávať... Viac sa ale nedalo jednoducho veľa ľudí, veľa očí.
Chvíľu som si s ňou ešte písal, smiala sa mi aký som bol vtedy na ňu nadržaný a z času na čas napísala, že ľutuje, žee som ju vtedy "nevykmašal"(náš žargón z tej chaty).

Bývala v prenajatom byte s jednou našou spoločnou známou. Raz poobede mi od nej prišla správa - napísala že spolubývajúca išla na Oravu a že bude doma sama, či neprídem k nej s fľašou vína robiť spoločnosť. Nerozmýšľal som ani minútu. Prišiel večer a ja som na minútu presne čakal pred jej domom. Bol to murovaný, ošarpaný dom v Starom meste, takých akých sú tam stovky. Zazvonil som. Zo zvončeka sa ozval jej hlas, ktorý prezradil úsmev :) Prídem si pre Teba dole, počkaj chvíľku, bežím. Na moje prekvapenie prišla mi otvoriť v župane.

Už vo výťahu som to nevydržal a začal som bozkávať jej pery. Pritisla sa ku mne a začala nahlas dýchať, pochopil som, že je na tom horšie ako ja :) Bolo to úžasné cítiť jemný župan a jej horúce telo na sebe. A tie jej pery.
Hneď, ako sme vošli do bytu dala si župan dole. Mala na sebe len nohavičky a obtiahnuté tričko, cez ktoré bolo vidieť všetko. Povedala mi, aby som si nemyslel, že sa budeme len bozkávať. Budeme sa hlavne veľa rozprávať, dáme si víno a nič viac. Súhlasil som.

Ich byt bol ale malý jednoizbák a v izbe mali veľkú manželskú posteľ. Na nej sme sedeli a pili víno. Smiala sa, dotýkala sa mi rúk a tela, ale keď som jej chcel dať bozk vždy sa odtiahla a usmiala sa a povedala aby som nebol zase nadržaný :)
Tak som hral jej hru, rovnako som sa jej dotýkal aj ja. Postupne sa mi podarilo masírovať jej krk, nielen rukami ale aj perami. Mala zavreté oči a vychutnávala si moje pery na jej krku. Popri tom si občas odpila z vínka.
Všimol som si ako má všade zimomriavky, navyše na jej sivých tango nohavičkach bolo v rozkroku vidno, že sú vlhké a ja som na ňu dostal neskutočnú chuť..
Tak som jej oznámil, že mi je teplo, dal som si dole tričko a ona nenamietala... Ľahol som si, ona si ľahla nabok vedľa mňa a rukou blúdila po mojom tele a popri tom sme sa rozprávali a obaja sme sa tvárili, že sa nič nedeje.
Až keď zrazu mi začala pomaly rozopínať opasok na gatiach. S úsmevom má vyzliekla do boxeriek a povedala, že takto to je lepšie. Nenamietal som.
Ja som z nej doslova strhol tričko, keď začala rukami prechádzať po mojich boxerkach a hladiť môj vzrušený penis cez ne. Smiala sa na tom, aké sú testné a že to je nevhodné prádlo pre nadržancov. Mne však nedovolila, aby som sa dotýkal jej rozkroku, ale prsiami blúdila pommojom tele. Zašepkala mi do ucha "chcem sa hrať" a sadla si na mňa. Svojími už dosť vlhkými nohavičkami sa jemne trela po mojich boxerkách. Vlhké nohavičky dokonale kopírovali tvár jej musličky. Bolo jej ju vidieť, tak bola vzrušená, dráždila ma ňou, ako sa oňho trpela. Nakoniec aj moje boxerky boli úplne mokré ako mi po ňom doslova jazdila.
Povedal som si, že tak toto nie, otočil som ju na chrbát a robil som jej to isté. Bol som tak vzrušený, že môj penis celý trčal z boxeriek. Dal som si ich dole a ona sa ma spýtala, že prečo som sa vyzliekol a usmievala sa. Pošepkala mi do ucha, že si nemám robit nádeje, že na prvom stretku mi nedá a že aj tak má svoje dni a že dnes "si nezasuniem".
Popri tom ako to hovorila sa mi s ním začala hrať rukou.

Otočila ma na chrbát perami a jazykom bludila po mojom tele a prstami hladila môj penis. Mal som pocit že môj tvrdý penis vybuchne, navreli mi na ňom od vzrušenia všetky žilky, cítil som ako v jej rukách doslova pulzuje.
Zrazu som zacítil jej horúce pery na mojom penise, bolo to neskutočné. Keď som sa popritom ale chcel hrať s jej mušličkou nedovolila mi to. Hrala sa so mnou, bavilo ju to a bola v tom dobrá. Bol som proti jej zbraniam úplne bezmocný. Stále sa to zintenzívňovalo až kým ma urobila má ústami - bolo to neskutočné, doslova som explodoval.
A potom sme pili víno a rozprávali sa o ona si zase sadla na neho.. A znovu bol tvrdý, dovtedy na po ňom jazdila až sa neurobila tento krát ona. Cítil a m ako sa celá prehýba, nahlas dýchala, po rukach mala zimomriavky, keď som ju hladil. Nohavičky si ale aj tak nechcela dať dole. Keď to na ňu prišlo doslova som cítil akoby elektrika prešla jej telom. Keď sa spravila jej nohavičky boli tak strašne mokré, že si ich predsa len dala dole ale v zápätí si dala druhé a pokračovala.
A predsa :)
Napokon mi dovolila aby som sa hral s jej klitorisom ale len prstami... Orgazmus na ňu prišiel opäť veľmi rýchlo, znovu bola mokrá.. A chvíľu na to mala opäť môj penis v ústach..

.. a takto prebiehala celá noc. Nadránom, keď som od nej odchádzal som ledva chodil mal som za sebou minimálne 5 orgazmov a ona tiež tak z toho jedno jej vyvrcholenie trvalo takmer minútu. A to mi ani raz nedovolila aby som jej ho dal dnu..

Vždy, keď si na tú noc spomeniem som vzrušený, stále to vo mne pulzuje :)