Prvý kontakt. ♂♀

12. 1. 2022 · 1 314 zhlédnutí MenoSaZmenilo

TEN SKVELÝ POCIT MAŤ FUNGUJÚCI VZŤAH ŽE ? 😀 No áno ale občas niečo chýba a mne chýbala nejaká iskra. Viem nieje to pekné ani nebude ale pre to tu niesme. No v tých rokoch nebolo veľa riešení. Buď ísť po baroch a niečo skúsiť alebo ten slávny pokec. Áno ten Pokec raj úchylákov a falošných účtov. No ale čo narobíme.

NAPÍSAL som pár domnelým ženským účtom. Klasika Ahoj pokecáme či popíšeme ? No pravda môj mozog nič lepšie nevymyslel 😀 Fakt originál. No zafungovalo to na dve ale zaujala ma len jedna. Fúf to je rýchlosť zadaná neje ďaleko vtipná milá skoro sa mi zdalo že rýchlejšie odpisuje ako píšem. Až som si jednu chvíľu pomyslel že zas nejaký fake. Tak sme prehodili čísla nech viem čo a ako. Zavolali sme si a mala strašne milý hlas verím že stále ho má. Bol som vzrušený a natešený na to čo bude, veď som za každú blbosť. Tak teda auto som nemal šup na bus. Plán som mal taký že prestúpim na tej istej stanici čo ona pokiaľ dôjdeme do Prešova spolu. Predsa čo keď to bude nejaká fake šeredná ženská. Z kraja stanice som si tak pokukoval no sedela tam len jedna z diaľky vyzerala chutne. Tak reku zavolám fuuf slečna zdvihla telefón 😛 Dal som jej na javo že ju vidím, nechápala kde som až kým som sa nezjavil pred ňou. Máš voľné slečna ? V hlave mi beží to ťa fakt nič lepšie nenapadlo ? 😀

NO hneď som si ju obzrel milá tvárička pekná postavička fúf to bude dnes zábava chcem ju. Po chvíľke teda aspoň mne to prišla ako chvíľka. Prišiel autobus slečnu som pustil prvú keďže som si chcel obzrieť zadok 😛 Áh ten bol skvelý krásny ako dokonale vyzretá broskyňa len si ju utrhnúť. Neodolal som zatlačil som si naň pekne uuf ma ho fakt ku_va dobrý 😛 😛 Cesta bola super je veľmi temperamentná možno až moc aspoň bude sranda skrotiť si ju. Cítil som ako je zo mňa nervózna stretli sa nám pohľady. Ešte viac ma to vzrušovalo. Tak len čo sme sa dostali do mesta išli sme na hotel. Po rezervácii a skontrolovaní izby som usúdil že ešte je čas a chcem ju viac spoznať. V telefóne som odpisoval priateľke ako som unavený a chystám sa spať. Viem klamať sa nesmie no v mojej hlave som nič necítil ako len vzrušenie z jej prítomnosti. Prechádzali sme sa nejakým parkom v meste očumoval som u stále konverzovali sme fúf skvelá spoločníčka. Premýšľal som čo ma asi tak za prádlo aké ma prsia a predstavoval si ako na mne nahá sedí. Vtáka som mal polovicu včera v pozore. V tom mi napadlo pobozkať jej rozkošne hriešne ústa. Žiadna veľká romantika sa neudiala proste udrel som ako blesk a vzdialil sa ako hrom. Vychutnal som si jej šok bola veľmi rozkošná. Pokračovali sme teda ďalej hral som sa s ňou ako s tou najúžasnejšou hračkou akú kedy som dostal. Ako Lev s myškou. Už som to nezvládal trhalo ma v tele neovládateľne. Nasmeroval som našu cestu k hotelu už som chcel byť v nej.

JE úžasná. Pred hotelom som si ju už natlačil k sebe a dal jej šancu vychutnať si náš prvý skutočný bozk. Na izbe to bolo veľmi horúce. Sledoval som očami jej výstrih zrazu som v ňom mal už svoje prsty. Dotýkal som sa jej pŕs strašne ma jemnú pokožku. Ona dotyky opetovala bozkávali sme sa. Vyzliekali sme sa navzájom ani neviem ako už ma mala v ústach bože snáď sa hneď neurobím. Tento pocit som nezažil ani pri svojej partnerke bol som tak vzrušený stopol som ju ináč by sme to mali už obaja za sebou. 😛 Vzal som si ju uložil do postele stiahol z nej tie mokré nohavičky. Bola veľmi mokrá túžil som po nej a vzal som ju jazykom útokom. Spoznával som čo tam dole má rada krásne vlhla krútila sa mi nahá krásna žena v posteli a ja som ju mal celú pre seba. Pri zapisovaní tejto spomienky by som sa najradšej vrátil v čase. Znova mi zaútočila na môjho vtáka ten bol tak v pozore ako nikdy myslel som že exploduje 😛krásne ho fajčila spoznávala ma jazykom robila to ako keby sa poznali už celé veky. Po chvíli som ale nevydržal prevzal iniciatívu.

NEZVLÁDAL som to nevedel som sa ovládať. Bol som na nej pokrčila si nohy napchal som ho do nej slastne ma objala vášnivo som ju bozkával: Po chvíli som si ju dal na štyri užasni výhľad som na jej telo a zadok mal. Krásne som si ho tam vsunul a prirážal som čo sa dalo. Strašne som potreboval urobiť sa nemyslel som na ňu viem bolo to sebecké. Čo chvíľa som explodoval na jej chrbát doslova ma to odrovnalo. Nezmohol som sa na nič len sebou hodiť do postele vedľa nej. Do teraz nerozumiem ako je to možné že ma jej prítomnosť takto odzbrojila. Hanbil som sa venoval som sa jej rozprávali sme sa ešte dlho bola to veľmi uvoľnená atmosféra. Po tom všetkom ukáže čas či bude chcela v tomto pokračovať kedže ja som za. ♌