♦ Eléni tis Troías ♦

16. 1. 2022 · 1 179 zhlédnutí MenoSaZmenilo

HISTÓRIA. Áno tá je plná žien pre ktoré boli cele národy kráľovstvá ochotné viesť vojny. Postupom času už som dokázal aj ja pochopiť prečo. Tiež by som pre ošiaľ ktorí vo mne spôsobovala dokázal vraždiť. A to som ešte nevedel čo mi urobí dnes.

OVERTÚRA. Keď vám príde správa od ženy čo vás privádza do šialenstva správa typu. Pozvánka pre Leva o ôsmej u mňa nie nie je odpoveď. K tomu si určila ešte aj dress code. Drzaňa. Čiže áno beriem si košeľu. Odpísal som teda jednoducho stručne a priamo. Ďakujem prídem. Hneď výbuch v hlave čo si asi tak na mňa chystá a ako adekvátne na to budem reagovať. Nič vzal som si nakoniec moju naj košeľu dobre nohavice dal sa do parády. A do zadného vrecko nohavíc som zastrčil jeden putá. Veď človek nikdy nevie.

SPOR. Nastal malý zvrat. Čím viac sa blížim tým si prídem menším. Strácam sebavedomie, je to divný pocit. Neviem do čoho idem. V hlave začína panika, veď ja zbožňujem keď som pánom situácie. Nevadí malý stres z neznámeho je za mnou poradím si. Nádych výdych....

KLOP-KLOP. Odomknú sa dvere opatrne vchádzam. Z diaľky dostanem inštrukcie nesvieť zamkni odlož si. Fúuf som nervózny a zvedavý. Opatrne kráčam chodbou a zrazu tam bola ona.

KLINICKÁ SMRŤ. Ako ináč opísať to čo sa udialo. Stojím tam pred ňou oči, moje oči ju doslova hltajúc pohľadom. Stojím stále stojím som ticho ústa otvorené. Vzchopil som sa prišiel k nej pobozkal a objal. Jej krásne horúce mladé pevné dokonalé úžasné telo.

OBJEKT TÚŽBY. Slečna bola polonahá. Krásne pevné pružné mladé telo. Krásne čierne nohavičky a podprsenka. Dokonala výsek napasovaných prs medzi ktorými sa na mňa vynímal kríž. Samodržky lodičky či červený rúž ach a ten vrkoč. Bože sedím oproti nej s pocitom že už som asi v pekle a za trest sa môžem do konca svojich dní len pozerať na to čo nikdy nebudem mať. Vták ma tlačí v nohaviciach. Zrazu sa to všetko zlomí ten sexi zázrak mi ponuka šampanské svoje si opatrne popíja. Zhltnem to svoje v krku sucho a v hlave prázdno. Dokonale ma odzbrojila svojím telom našťastie dostávam ďalšie šampanské.

SLOVÁ. Moje prvé boli o tom ako si priznávam že ma jej krása dostala. Nedokážem sa pri tom čo hovorím na nič iné pozerať ako len na jej telo prsia.. Magické som šokovaný si úžasná nemám slov. So slovami ako je neslušné sa jej sledovať na miesto do očí sa presúva ku mne. Ako keby sa zastavil čas. Ten zvodný pohyb jej tela ktorí je zrazu na dosah jej prsia par cm pred mojimi očami. Dýcham tak plytko že som možno už bol modrej farby. Prešla si ma pekne odzadu omotala sa okolo krku. Si spokojná s mojim dresscodom ? Áno som spokojná, sa nieslo z jéj červených plných pier a jedným dychom už bola na mojom krku kde mi spôsobovala zimomriavky.

POKUS. Ten môj prvý ako ju dostať začal tým ako som sa otočil, zaťal nechty do jej zadku a s celou chuťou som sa chcel dostať hneď do nohavičiek. No len zrazu zaznelo Nie pán môj. Na dobré si musíš počkať.. Moja túžba bola usadená cítil som sa ako malý chlapec čo sa snaží uchmatnúť si niečo sladké ale bol prichytený. Doslova ma ovládla odzbrojila a teraz aj usadila. Nie, nie niečo nie je v poriadku musím otočiť hru.

KVAPKA. Ako v tom naj porne keď jej ukvapla kvapôčka šampanského skotúľala sa medzi prsia. A s pohľadom profesionálky si slečna prstom nasledovala našla a dokonale oblízala. Prehltol som nemám slov.

DRUHÝ POKUS. Vstávam a dosť, presúvame hru na jej hraciu plochu. Tá naj hracia plocha bolo jej telo. Čím som bol bližšie tým ju viac zradzoval jej pohľad. Bozkávam ju hladím drží si ma za zadok. Našla putá. Slečna to je na neskôr. Slečna má odsúva od seba, prechádza k linke prekríži si nohy a popíja bublinky.

POSLEDNÝ VZDOR. Presúvam sa za ňou. Vytrhávam jej pohár z rúk a otáčam si ju chrbtom. Drsne si ju pritlačím k linke už nieje tak odvážna celá je poddajná hebká a tak teplá. Vyťahujem putá zamávam jej pred očami a poriadne tvrdo jej ich usádzam na ruky. Cítim že ju to trocha bolí ale za chvíľu nebude mať čas ani dýchať. Stojím za ňou rukou ju držím za putá druhou idem drzo do nohavičiek. Krásne odsuniem a útočím na klitoris. Nieje to padavka má to rada ak sa to robí poriadne tak aj správne zatlačím. Fúf tá sa tak zvíja vzdychá je tak mokra že za chvíľu bude všade aj na mojich nohaviciach. Radšej si ju budem držať pod krkom natlačenú o moju hruď a kolenom jej krásne rozťahujem tie pevné stehná. Jeden prst dva či tri. Čim viac čím hlbšie tým viac sa mi odvďačí slastným stonom až krikom. O nič viac mi nejde len si túto chvíľu zapamätať na večnosť. Dráždim ju po tele stále pod krkom hladím a zas ju robím a odďaľujem finále. Verím že sa už spravila niekoľko krát za sebou cítim ťarchu stále viac bezvládneho tela. Až keď sa vyslovím že sprav sa pre mňa. Ako keby som odomkol tajné dvere a pustil všetko von. Pridával som na intenzite dráždenia a podvedome aj držania za krk. Buď sa tu poriadne urobí alebo ju asi zadusím a polomŕtvu odnesiem do postele. Ešte chvíľku a už to prišlo jej telo stuhlo v neovládateľnom kŕči. Tak striekať ženu som ešte nezažil. Fenomenálne intenzívne. Cítil som sa neskutočne dobre spokojne. Uvoľňujem zovretie veď skoro už nedýcha.

KONIEC. Ale nie... Odnášam jej telo do postele kde ho uložím. Ten pocit stáť nad dokonalým telom. V putách v mokrom prádle a lodičkách. Ako tak nad ňou stojím zničená nehybne leží ale som na rade konečne aj ja. Rozopínam opasok mam chuť ju ním pretiahnuť po zadku. Má dosť je to vidieť aj bez toho aby som ju musel krotiť. Vyzliekam sa vchádzam do postele. Uložím si ju na bruško vyšpúlim ten zadok k sebe, stehna jej dám od seba. Tak tvrdého vtáka som mal naposledy pri nej. Vezmem si jej zadok do rúk a krásne do nej vnikám. Je pekelne úzka ale stále vlhká. Jej ston napovedá že sa jej to páči. V hlave mám najväčšiu túžbu a tá je ošukať a spraviť sa. Pekne si ju chytím pod krkom stále spútanú druhou rukou napínam jej hlavu ťahaním za cop. Vnikám najhlbšie a najrýchlejšie ako viem. Už ani nevydáva hlások. Jedine čo cítim je ako sa po pár sekundách spraví znova. Jej vagína mi doslova žmýka vtáka ako odšťavovač. Pokračujem ďalej a znova a znova sa spraví. Budem do nej búšiť do vtedy kým nezomriem alebo sa nespravím. Vzdychám ako dostihový kôň neviem si pomôcť.

UŽ sa to blíži a už aj to je. Vyťahujem vtáka a bez času na zamierenie už striekam na jej stehno. Och bože ako som sa vtedy cítil úžasne mŕtvo božsky a spokojne. Pre tento pocit by som proste šiel aj cez mŕtvolu. Dávam jej dole putá. Vyzerá že žije. Hádžem sa vedľa nej no po chvíľke jej podávam šampanské. Dúfam že tak ako ja na to nikdy nezabudne. Po chvíľke ju beriem do kuchyne aby si obzrela ako ju krásne vytopila. Je zničená a aby sa necítila zahanbene. Tak som jej úprimne povedal že lepší ženský orgazmus som nezažil bolo to dokonalé predstavenie a ona bola hlavnou hviezdou. Verím že moja túžba po nej nikdy nevybledne tak ako nevybledli fľaky na bielej kuchynskej linke. Stále dúfam že v budúcnosti s ňou zažijem ďalšie dobrodružstvá... ♌