Swingers 1 (súťažná)

3. 3. 2022 · 4 272 zhlédnutí Tormm

Bol krásny jarný podvečer. Pán vyšiel pred svoj dom, otvoril poštovú schránku, vybral dva úradné listy a kopu reklamných letákov. Už sa chcel vrátiť späť, keď pri ňom zaškrípali brzdy veľkého čierneho Rovera, spustilo sa okienko spolujazdca a z miesta šoféra sa na neho strojene usmievala suseda z ulice, 38 ročná vdova po nechutne bohatom majiteľovi celoslovenskej siete stavebnín.
„Dobrý deň sused, potrebujem tvoju pomoc...“ „Ahoj, Angelika, čo také, že sa to nedá kúpiť ani rozkázať služobníctvu?“ doberal si ju, aj keď doteraz toho spolu veľa nenahovorili. Kým žil jej muž, bavil sa hlavne s ním. „Daj mi tvoje číslo, večer zavolám.“ Nadiktoval, naťukala do ajfónu, zavrela okienko a odfrčala do mesta. Okamžite to pustil z hlavy a zamkol bránku.

Na tretí deň večer mu zavolala, či je doma, ale že to nie je debata na telefón, radšej by prišla osobne, hneď. Vyšiel teda k vchodovým dverám, pribehla chudá baba v legínach a mikine s kapucňou cez hlavu. Až keď sa otočila tvárou k nemu, zbadal, že je to „čierna vdova“. Pustil ju dovnútra, zaviedol do obývačky. Vyzliekla si mikinu, mala pod tým už len funkčné tričko. Sadla si do kresla.

„No davaj, čo supertajné ťa privádza?“ Neboli priatelia, dokonca aj známi len slabí, skrátka susedia. „Jedna naša spoločná kamarátka mi ťa doporučila, že v celom meste snáď len ty to dokážeš pochopiť.“ Čumel na ňu a usmieval sa. Bola to nafúkaná, drzá fiflenka, ale aj tak sa potila a bola v pomykove. „Mám celý život sen... sexuálny sen... a ten som sa rozhodla teraz zrealizovať... swingers... na Morave. Bližšie nemôžem riskovať, niekto by ma mohol spoznať...“ Začal sa na ňu zubiť. „A čo mám s tým ja?“ „Vraj patríš k BDSM komunite, potrebujem garde, niekoho bezpečného, koho si so mnou nikto nespojí ani náhodou. Odvoz a dozor nado mnou, keď si vypijem, stratím akékoľvek zábrany...“ Hovorila čoraz tichšie. Užíval si, že sa hanbí, červená, nesvoja... dedička impéria, u neho doma, a lákala ho na zakázané hrátky. Jeho!

„Si teda definitívne rozhodnutá? Nerozmyslíš si to?“ Pokrútila rezolútne hlavou. „Teraz pravdu: aké máš sexuálne skúsenosti doteraz? Trojka, dva páry, s výmenou?“ Sklopila oči. „Nič... pár bozkov na škole, puberťácky sex, potom som sa vydala za staršieho muža... ako zomrel, párkrát s jedným ochrankárom, to je všetko.“ Prevrátil oči. „A to si trúfaš podržať za jeden večer aspoň desiatim osobám, mužom aj ženám?“ „Veľmi ma to láka... a veď mala by som garde, teba...“ „Pozerala si už swingers videá? Dokážeš poslúchať pri sexe a opakovane poslúžiť, aj keď už ty budeš mať dosť?“ Takmer plakala, ale trikrát prikývla. „Teda dobre... VYZLIECŤ!“ Vytreštila oči, nečakala to. Pozerala na neho v nemom úžase, teda jej prstom naznačil, čo a ako si má stiahnuť. Tričko prvé, legíny potom, prádlo nemala. Stála tam nahá, s rukami pri tele, nezakryla si trochu povislé trojky prsia po dvoch deťoch, ani odborne laserom epilovanú pičku s bruchom s popôrodnými striami a stopami po neustálom priberaní a chudnutí. Ale celkovo pekná baba, nejakých 170 cm, 55 kíl, pekná tvár, upravená pravidelnou kozmetikou a ostatnými povolenými fintami.

Ukázal jej, aby prišla k nemu. Okamžite poslúchla. „ROZKROČIŤ SA!“ Bola akoby hypnotizovaná a poslúchala. Stála, pánove prsty v nej, štyri vošli bez problémov, tiekla ako studnička. Ak hovorila pravdu, tak práve tu a práve teraz prebiehal ten najzvrhlejší zážitok jej života. „OTOČIŤ, PREDKLONIŤ!“ Stále sedel na šedej koženej sedačke vo svojej obývačke, susedka mu predvádzala anál a tečúcu pičku, zasunul teda prsty, dlaň a potom aj palec. Za minútu od vyzlečenia sa dostali k full fistu. Pekný výkon, nádejný. Pička sa jej začínala triasť, bola tesne pred vaginálnym orgazmom.

„Nie, že sa mi vystriekaš na koberec, ty piča jedna nemravná!“ Mal ju vo svojej moci, jemne z nej vytiahol ruku a viedol ju do kuchyne na veľký stôl. Po ceste sa vyzliekol aj on, prehol ju hornou polovicou tela na stôl, znova ju fistol. Stačili dva tri pohyby a nie že vystriekla, ale vyšpliechla na dlažbu, ako keď spláchne. Zrevala čudným hlasom, chytila sa kraja stola oboma rukami a roztriasla sa. Pán ju nechal tak, obišiel stôl a hrubo jej zasunul penis do úst, chytil jej dlhé čierne vlasy do chvosta a nútil ju do správneho tempa. Nevládala dýchať, hrýzla ho zubami, nevedela nič. Trpko si vzdychol, nechal ju pricapenú na stole, zapol kávovar a uvaril si kávu. Sadol si na stoličku, popíjal a pozeral sa na odpálenú fiflenku. Slintala cez hranu stola až na zem, stále tiekla aj z pičky, to už bol skôr moč, mláčka pod stolom utešene narastala. Stále bola mimo, tak ju napichol penisom na hrane stola a jemne šukal.

Pičku mala teda fakt dobrú, pekne mu obopínala a hýčkala penis, jemne ju šukal, aj tak opäť zorgazmovala, opäť striekla, pokračoval ďalej, orgazmy už ani nerátal, kým neprestala striekať a čúrať úplne. Mramorová dlažba kuchyne bola zrazu nebezpečne klzká, zdrapol ju teda ako malé mača, odvliekol do sprchy a tam posadil na sedátko. Vedľa v práčovni vzal vedro, nalial do neho Ajax na podlahy, napustil teplú vodu a aj s mopom vzal do kuchyne. Po ceste pozrel do sprchy, pomaly sa preberala k životu. Sadol si teda k svojej polovychladnutej káve v kuchyni a čakal, kedy sa dosprchuje.

Konečne prišla, chcela si aj ona sadnúť k stolu. „A upratala si ten bordel po sebe??“, vybafol na ňu prísne. Pozrela na neho vzdorovito. „Snáď si nemyslíš, že... ja...“ Bavil sa na nej, profesorsky: „Správne by to znelo: Pane, snáď si nemyslíte – a ver mi, že myslím! Hádam nebudem zmývať výšplechy tvojej kundy z mojej podlahy ja??“ Pozrela na neho, v očiach sa jej zablysol na sekundu nenávistný vzdor. Neuhol pohľadom, presne videl, kedy sa to v nej zlomilo. Vzala mop a namočila do vedra. „A ako teda povieš?“ „Áno, Pane...“ Zažal veľké svetlo v kuchyni, aby dokonale videla svoju mláku. Stierala a stierala, pozerala na to neveriacim pohľadom. Vzal si kávu a išiel sadnúť znova na sedačku do obývačky. Zapol televízor a nahľadal na externom disku video, ako cvičí a šuká kočku, na ktorú si tipol, že jej dala radu, koho osloviť.

Doutierala podlahu, zhasla svetlo a išla za ním do obývačky. Zabrala sa k svojim šatám, on jej ukázal na svoj ešte stále stoporený penis. Vzdychla si a kľakla si medzi jeho nohy. Chytila ho do ruky a začala honiť. „Žiadna fušerina, používaj len ústa!“ „Ale... mám na vás malé ústa...“ „Snaž sa, na swingers vyfajčíš za večer aj piatich!“ Začala sa s tým pasovať, naučil ju zaťahovať zuby, urobiť si z úst pičku. Zmiloval sa nad ňou a vystriekal jej do úst čím najrýchlejšie. Chcela vypľúvať semeno, nedovolil jej to, chytil nos, aby musela dýchať ústami, druhou rukou zafixoval sánku, aby ho neuhryzla. Naveľa to zvládla, už ju omilostil a ukázal, nech si sadne k nemu. Pozerala na obrovskom televízore, ako pán šuká jej kamarátku. „Táto ti dala tip?“ „Áno... pane. Nevedela som, že je o toľko lepšia v sexe, ako ja...“ „Niekedy nebola... kým si nenašla mňa. Ale má extrémne žiarlivého manžela, nechcela riskovať odhalenie, aj keď jej muž preťahuje všetky mladé sekretárky z jeho firmy...“

Sedeli na sedačke, vypol televízor. Oprela sa o neho, pritúlila. „Nato, že skoro nič nevieš, striekaš excelentne... šukávali ste s mužom pri bazéne?“ „Striekala som prvýkrát v živote,“ povedala hanblivo. „To fakt? Prečo tak rýchlo a ľahko?“ „Je niečo iné sex z povinnosti v posteli a niečo iné fisting postojačky či na stole s neznámym, náhodne... Bolo to dobré a nečakané, fakt som nešla sem s tým, že vám poslúžim. Ale bol to určite najlepší sex v celom mojom živote!“ „No zatiaľ to veľmi so sexom nemalo veľa spoločného, skôr to bol mäkší D/S výcvik... chceš skúsiť aj klasickejší sex?“ Prekvapene sa na neho pozrela a prikývla. „Ale veď som vás pred chvíľkou ukojila, ako mi to chcete ešte urobiť?“ Usmial sa, vstal, ponúkol jej ruku a viedol na poschodie do spálne. Spýtal sa jej po ceste na antikoncepciu, druhý pôrod bol rizikový, cisársky rez a museli jej podviazať vaječníky, teda otehotnieť už nemôže.

Vybral dve veľké športové osušky, položil na veľkú posteľ, prikázal jej ľahnúť na ne. Na posteli bola ešte krajšia, hneď sa vzrušil, kľakol medzi jej nohy, skúsil pičku, stále bola vlhká a klzká, napriek tomu siahol po géli, bohato ju nagéloval chladivým dezinfekčným a zasunul sa do nej. Vytreštila oči, túto polohu už poznala a vzrušovala ju. Pudovo zdvihla hlavu a začala ho bozkávať, zas bola vzrušená na maximum a on ešte sa v nej ani nepohol! Všimol si to a úsečne prikázal: „Odbav sa!“ Vytreštila oči, trochu naddvihla panvu a už to bolo, bolo, BOLO! Nechápala, takto ľahko to nikdy nešlo, vždy potrebovala to najtvrdšie porno a pol hodinu času na dôkladnú masturbáciu až do zodratia klitorisu, na ktorý potom týždeň ani nemohla siahnuť.

Keď prišla k sebe, uvedomila si, že stále je v nej a stále je naplno vzrušený. Opäť nechápala, opäť ho pudovo bozkala. Usmial sa, tomuto by nikdy ani vo sne neuveril. Šukal najbohatšiu ženu Slovenska, ktorá mu už s radosťou slúžila a hovorila PANE. Začal sa v nej jemne pohybovať. „Priprav sa, budem v tebe opakovane striekať... 3,2,1, TERAZ!“ Cítila sťahy jeho penisu, cítila, ako sa jej plní vnútro semenom, prinášalo jej to doteraz nepoznanú rozkoš. Nechápala, bola v hlbokom resete, limbe, v stave medzi životom a smrťou. Znova sa začal pohybovať, znovu pulzovanie, výstrek, naplnenie, už toho bolo toľko, že mala dojem, že ju roztrhne. Nakoniec ju upozornil, že sa blíži záverečný výstrek, naplno a nešetrne sa v nej odbavil a nakoniec do nej aj vyčúral. Keď cítila ten úžasný tlak, opäť zorgazmovala, vystriekla aj ona a revala ako šialená tak, že ju muselo byť počuť až k nej domov... Osušky boli celkom mokré, objímala a bozkávala ho ako zmyslov zbavená.

+++

Pomaly precitala, cítila vôňu špičkovej kávy. Pán vedľa nej popíjal na posteli a bola pripravená šálka aj pre ňu. Snažila sa identifikovať svoje pocity, nedokázala to. Jednal s ňou tvrdo, priamočiaro, ako s kurvou – ale paradoxne práve toto ju vzrušovalo a hľadala to celý život, aj keď doteraz nevedela čo. Usmial sa na ňu a povedal: „Tak kedy to ideme na ten swingers?“

P.S.: Ďalšie moje poviedky nájdete v mojom profile alebo na tomto linku: https://www.amateri.com/sk/ludia/story/2116497