Koniec je novým začiatkom

7. 3. 2022 · 1 381 zhlédnutí MyStoryBA

Ideš do toho?
Bola správa od neho. Najprv ma vytočí do nepríčetná a nakoniec napíše toto.
Ako vždy pochytili sme sa .Dovolila som si vyjadriť svoj názor s ktorým samozrejme pán dokonalý nesúhlasil. Akonáhle sa veci nevyvíjali podľa jeho scenára bolo zle.

Bavili sme sa o našich nesplnených snoch. Môj najväčší poznal iba on. Bola to chuť skúsiť to so ženou. Prišla mi fotka peknej blondínky s milým úsmevom.
Kto je to?
Jeden pár, ktorý je za všetko. Bývajú blízko mňa poznám ich osobne. Ona je bi. Máš šancu skúsiť ženské telo.
Pošleš mi aj jeho fotku? Zaujíma ma ako vyzerá aj on. Ak sa mám s niekým vyspať rada by som vedela aspoň to ako vyzerá.

Ide ti predsa o ženu alebo nie? Tak je azda úplne jedno ako vyzerá on.

Áno ide mi o ženu no som zvedavá aj na neho. Je to akoby si kupoval mačku vo vreci.

Ty a tie tvoje jbn prirovnania.
Nemôžeš sa niekedy jednoducho unášať zábavou ale vždy musíš všetko rozoberať. Nech navrhnem čokoľvek máš s tým problém. Kde sú tie časy, keď si neriešila nič jednoducho si bola za všetko.

Organizoval som už kopec takýchto párty a každý bol spokojný. Nikto sa nesťažoval. Vždy mi všetci ďakovali. Len ty musíš vždy mudrovať.

Na druhý deň mi prišla správa.
Trojka zajtra večer so ženou. Tiež túži skúsiť ženu. Je veľmi milá a hravá spoločnosť. Sexi prádlo a dlhé čierne vlasy boli na fotke. Vyzerala moc chutne. Stála som pred rozhodnutím teraz alebo nikdy.
Fajn kde a kedy?

Ešte ráno sme sa pekne pochytili. Celý deň som mu neodpísala či sa tohto dobrodružstva zúčastním. Okolo 17 hodiny .
Kde vás nájdem?

Zastav sa keď skončíš v práci adresa hotela bola v priloženom odkaze.
Čas šiel ako bláznivý . Po práci som sa ponáhľala domov. Rýchla sprcha. Dôkladne som sa oholila. Nakrémovala celé telo. Natiahla samodržky, čierne krajkové prádlo a podprsenku. Čierne letné šaty ,ktoré viac odhaľovali ako zakrývali. Vysoké sandálky na platforme, červené sako kabelka.
Pár minút ma delilo od vytúženého sna.
Pred dverami som mu napísala som tu.
Nenechal ma dlho čakať . O chvíľku už stál predo mnou v kraťasoch a tričku. Objal ma a pobozkal na líce . Otvoril dvere.
Nechala som si veci na chodbe. Tak poď už sa ťa nevieme dočkať. Predstavil mi žieňa, ktoré som videla na fotke no bez tváre. Zoznámili sme sa. A začali popíjať. Vodka sa mi rozlievala telom veľmi rýchlo. Od rána som nebola schopná do seba nič dostať. Rozčúlil ma ako nikdy. Postavil ma pred hotovú vec aby som nemala možnosť vycúvať. Chcela som mu dokázať ,že sa nevzdám a prídem. Šlo o splnenie môjho sna. To čo dokáže v posteli on som už veľmi dobre poznala. Nešlo mi o neho ale o ňu. . Nervy som mala na prasknutie. Konverzácia bola plynulá aj napriek tomu, že sme sa poznali pár minút mali sme si čo povedať. Kočka predo mnou bola moja krvná skupina. Trošku viac bláznivá, odviazaná . Užívala si že môže byť stredobodom pozornosti. Čím dlhšie sme sa rozprávali tým viac ho to vytáčalo. Prichádzali dvojzmysly a narážky rôzneho charakteru. Bolo vidieť, že sa mu to vôbec nepáči. Áno viac x sme si z neho robili srandu a bavilo ma to čím ďalej tým viac. Užívala som si spoločnosť. Tešila som sa čo ma dnes čaká . Zábava sa začala stupňovať.

Došla nám vodka. Ako správny hostiteľ sa sám ponúkol ,že odbehne niečo kúpiť.
Zohol sa cez stôl a pobozkal ju. Jemne nežne na pery. To ma vytočilo ešte viac ako to čo mi napísal ráno. Vo chvíli keď sa priblížil k mojím perám som otočila hlavu. Pobozkal ma na líce.
Videla som tie blesky nervov ,ktoré mu šľahali z očí. Naštvalo ho to viac ako som čakala.

Tak ja sa hneď vrátim.

Nemusíš sa ponáhľať . Vystačíme si aj samé. Doberali sme si ho stále viac. Rozumeli sme si veľmi dobre. Na stole boli španielske mušky , lubrigačný gél.
To sú tvoje veci?
Áno . Jeho veci sú v batohu. Má tam mega didlo a iné hračky.. Celú cestu mi rozprával o tom ako musel svojej subke vysvetľovať kam dnes ide .
Pohár vodky predo mnou som vypila na ex. Nechcela som to počuť. Nechcela som vedieť s kým sa stretáva a spáva. To čo mi povedala ma rozhodilo viac ako bolo potrebné. Tak subke vravíš. Asi mu nestačila azijatka s ktorou mal tento týždeň rande.
A to máš odkiaľ?
Písal mi o tom. Sám sa pochválil , že má rande.
Skoro po hodine sa vrátil aj s fľašou vodky. Celý spotený vraj musel ísť veľmi ďaleko pretože obchody už boli zavreté. Obe sme si z neho uťahovali kde bol tak dlho. Uštipačne poznámky na jeho adresu naberali na gráciach. Nalial nám plné poháre. Odpila som si z vody.

A ty prečo nepiješ?
Opýtal sa ma s výrazom boha pomsty. Ja už nemôžem . Nič som dnes nejedla a ďalší pohárik už nezvládnem. Daj si pizzu. Odmietla som ju pretože bola s cibuľou.

Sadol si na posteľ za mnou. Otočila som sa prekrížila si nohy do tureckého sedu na stoličke. Mal dokonalý výhľad do môjho výstrihu. Šaty odhalili lem samodržiek. Naschvál som si ich vyhrnula ešte vyššie. Pozerali sme si do očí. Dievčina si veselo fajčila z okna. Nevnímala napätie, ktoré bolo medzi nami dvoma. Nevedela som z jeho oči vyčítať, čo bude nasledovať. Tak čo začneme ? posmeľoval nás narážkami , že obe chceme ochutnať svoje tela. Objaviť nové a nepoznané . A ani jedna z nás sa nemá k činom. Podpichovanie sme mu obe hneď vrátili. Bolo to doťahovanie no podgurážení alkoholom sme boli všetci smelší v prejavoch.

Keď sa zrazu postavil predo mňa a spustil.
Vieš čo tebe nič nie je dosť dobré však? Vybehol na mňa s nervami. Pizza nie ,vodka tiež nie. Prišli sme sa baviť a ty tu zábavu kazíš. Načo si vlastne prišla? Kazíš nám zábavu.

Vieš čo aj my dve sme sa veľmi dobre bavili kým si tu nebol. Celkom sme si rozumeli aj bez teba. Škoda , že si sa nezdržal ešte dlhšie. Užili by sme si aj bez teba.

Vieš , ak chceš kaziť náladu tak si tu nemusela ani chodiť. Užijem si s ňou aj bez teba.

Postavila som sa zo stoličky . V mojom vnútri sa nakopilo zrazu toľko emócií až som spustila. Pozerala som mu do očí : Čo si vlastne o sebe kurva myslíš? Chcel si sa baviť a namiesto toho sa tu nad nami celý čas len povyšuješ. Neveril si tomu , že prídem. Prišla som. Ak ti tak prekáža , že som tu tak jednoducho idem domov. Nebudem počúvať tvoje blbé komentáre aká som nespoločenská a kazím vám zábavu.
Na rozdiel od teba som bola celý deň v práci. Prepáč že som unavená a je mi zle. Pretože ma ráno jeden idiot rozčúlil tak, že som nebola schopná do seba niečo dostať. Vieš čo ak si zvyknutý sa takto baviť tak je to úbohé. Verím, že ťa už nikdy v živote neuvidím.
Nevedela som si predstaviť život bez neho a teraz tu na neho kričím ako na malého chlapca , ktorý bol pristihnutý ako fajčí. Vyšlo zo mňa všetko čo sa tam nahromadilo. Spomenula som si na azijatku a subku. Len málo chýbalo k tomu aby som mu nevylepila facku.

Veľmi rada som ťa spoznala. Ak sa budeš chcieť niekedy stretnúť budem rada. No bez tohto tu.

Obúvala som si na chodbe opätky ,keď sa to útle žieňa rozbehlo za mnou aby som zostala. Prosila ma aby som si ho nevšímala .Vymenili sme si čísla. Pobozkala som ju na líce keď mi v hlave svitol nápad.

Vyšlo zo mňa pohotovo čo povieš na spoločnú sprchu?
Radosť v očiach mi aj bez odpovede bola jasná. Vyzula som topánky a už ma ťahala do sprchy. Začali sme sa vyzliekať. Obe naliate alkoholom pozorovali svoje telá. Mala nádherné prsia. Peknú postavu. Nastav vodu a ja zhasnem a pridám sa k tebe. Po tme som nahmatala dvierka a zatvorila ich z sebou.

Horúca voda spôsobovala ešte väčšie vzrušenie. Nesmelo som si ju pritiahla k sebe. Začali sme sa vášnivo bozkávať. Jazykmi sme razili cestu jedna druhej čo najhlbšie. Nevedela som sa jej nabažiť. Bozkávala sa úžasné. Bola nižšia odo mňa . Takže som si ju ovládala . Nesmelo sme sa začali dotýkať nahých tiel. Obe sme rukami objavovali to čo sme poznali. No držať ženské prsia v ruke bolo pre mňa ako vstupná brána do raja z ktorého nebolo cesty späť. Dokonalé tvrdé krásne prsia . Z pier som sa bozkami presunula ku krku. Bozkami som si razila cestu k jej prsiam. Jednou rukou som jej masírovala bradavku a a po chvíli ju vymenila za pery. Jemne som sa prisala a užívala si ten hebký kúsok jej tela. Jemne hryzenie naberalo na intenzite. Bola som v tranze.
Roky som snívalo o tom aké to bude ochutnať ženu. Tma a alkohol nás posmeľovali . Dotyky a vzdychy naberali na intenzite. Držala som ju za chrbát a tlačila si ju k sebe. Prsiami sme a dotýkali. Bolo to zvláštne príjemne. Horúca voda nás láskala po telách. Znovu sme sa začali vášnivo bozkávať. Chytila som ju za zadok a začala ho stláčať. Žiadostivejšie a naliehavejšie . Osmelila som sa a rukou zvedavo putovala nižšie. Chvíľku som jej hladkala bruško. Pomaly si pred ňu kľakla a bozkami smerovala k jej mušličke. Túžila som ju ochutnať. Pootočila som ju aby mi prúd vody umožnil spoznať jej chuť. Jemne nesmelo som jej bozkami zašla až k pyskom. Vzdychy boli čoraz hlasnejšie. Vzrušenie bolo na maximum. Priložila nežne jazyk a začala nim pomaly prechádzať hore a dole. Vychutnávala som si čo to s ňou spôsobovalo. Bola ako v tranze. Sama sa rozkročila ešte viac a umožnila mi jazykom zájsť na jej sladkú mušličku. Lízala som ju nástojčivejšie a intenzívnejšie. Špičkou som zašla dnu. Bola veľmi uzučká. Horúca . Jazykom som sa hrala s jej klitorisom a prstom opatrne vošla dnu. Prehla sa v chrbte a oprela o stenu. Vzdychala viac. Vzrušilo ma to . Postavila som sa k nej otočila si ju chrbtom k sebe. Rukou hladila prsia. Bozkami blúdila po chrbte. A smelo sa presunula k pyskom. Jednou rukou som jej ich dráždila a druhou vošla dnu. Opierala sa o mňa ,užívala si dotyky. Postupne sa jej úzka dierka rozťahovala a ja som zvedavo pridala ďalší prst. Zaujímalo ma koľko do nej vojde. Nakoniec ich mala v sebe 3. Prstovala som ju ako keby som to robila každý deň. Zvyšovala som rýchlosť. Z úst sa jej drali stony slasti. Po chvíli mi jej vagína zovrela prsty silno do seba. Bála som sa , že mi ich zlomí. Oprela sa o jej nahé telo a užívala si orgazmus s ňou. Dráždila jej klitoris a vychutnávala si vlniace telo . Neskutočne sa stiahla. Výkrik z hrdla ma utvrdil v tom, že to bolo skutočné a nie hrané. Otočila sa ku mne strčila mi jazyk do úst. Lapala po dychu.
Chvíľku sme sa vášnivo bozkávali pod prúdom horúcej vody. A hladili sa prsiami.
Ešte roztraseným hlasom mi povedala, že to bol najintenzívnejší orgazmus aký zažila.
Obe vzrušené sme pod sprchou strávili ešte chvíľku . Bozkávali sa dotýkali jedna druhej. Užívali si rozkoš . Vyšli sme zo sprchy a zistili , že uteráky sú na izbe.
Smelo a bez hanby vybehla z kúpeľne a šla pre nich. Pozerali sme na seba a pomaly sa obliekali. Vymenili sme si pár bozkov a zabávali sa na tom, že môže ľutovať o čo prišiel.
Vyšli sme na chodbu a izba bola prázdna.
Zbabelec jednoducho odišiel.

Skúšali sme mu obe volať .
Nezodvihol to ani jednej.
Nevedela som kam odišiel ,bála som sa o neho. No zároveň som na neho bola neskutočne naštvaná. Správal sa ako idiot. A nič iné si ani nezaslúžil. Mrzelo ma ako to dopadlo. Zaplatil hotel, kúpil alkohol a všetko ostatné . Nakoniec sme si to užili bez neho. Nevedela som či ho ešte niekedy uvidím . No vedela som, že ju chcem ešte vidieť . To čo sme dnes zažili v sprche ma utvrdilo v tom, že chcem viac .
Koniec s ním bol novým začiatkom s ňou.
S výčitkami svedomia sme sa rozlúčili a obe šli svojou cestou.

A kde bol on? ostalo záhadou .