Videohovor s Denisou

1. 4. 2022 · 2 382 zhlédnutí MarcoTom88

Cez Vianoce som sa dohodol s mojou dobrou kamarátkou Denisou, že si zavoláme cez WhatsApp a spravíme si štefanskú zábavu na diaľku, keďže covid zariadil, že ona zostala v zahraničí a ja som ani nemal kam ísť. Ona býva a pracuje v Nemecku a na Vianoce zostala sama, nakoľko sa pred časom rozišla s priateľom.

Ja som odišiel k rodičom, tak isto ako moja priateľka, ktorú som samozrejme o dohodnutom telefonáte nemohol informovať, asi by ma zastrelila. Videohovor začal štrngnutím o kameru na mobile. Ako každý rozhovor, aj tento začal klasicky o práci, o živote, kto má čo nové. Deniska mi teda prezradila, že je momentálne sama, práca ta istá, bývanie nové a samozrejme, že ma zdvorilo pozvala aj s priateľkou na návštevu.

Prezradila mi, že teraz randí s nejakým Nemcom. Samozrejme, že ma zaujímalo, čo u nej znamená randenie. Boli na večery a dali si pusu na konci. Už boli 2-krát takto vonku. Podpichol som ju, že na treťom rande, by ho mala zavolať k sebe a nech zistí aký je v posteli. Ako som sme si obaja popíjali víno, témy začali byť čo raz dvojzmyselnejšie. Na otázku, či jej nechýba sex odpovedala hneď, že samozrejme. Tak som sa jej narovinu spýtal, že či nemá nejakého friend with benefits. Odpoveď bola, že keby mala, tak nerandí s tým chalanom. Ale spomenula, že mala jedného Čecha, ktorý k nej chodil raz do mesiaca, vždy keď mal služobku v Mníchove. Vtedy som začal byť zvedavý a Denisa mi o ňom rozprávala dosť otvorene, že je o 15 rokov starší, zoznámila sa s ním náhodou v meste, vymenili si čísla a slovo dalo slovu a až ju trištvrte roka chodil jebávať. Bolo to iba o sexe, čo si obaja uvedomovali. Už dlhšie však nebol v Mníchove ta tak jej sex začal chýbať.

„To nemáš doma vibrátor?“ spýtal som sa.
„Mám, chceš vidieť?“ rýchlo odpovedala.
Alkoholom posilnený a už od začiatku videohovoru nadržaný som jej odpovedal, že samozrejme, že áno. „Haha, nie nie, ale odvaha ti nechýba!“, odpovedala.
„Počuj Denisa, ja som tak nadržaný počas tohto telefonátu, že keby si bola vedľa mňa, tak skočím po tebe v sekunde!“ vypadlo zo mňa.
„Vieš čo? Asi by som nenamietala, víno a tvoja virtuálna spoločnosť a debaty o sexe ma celkom rozdráždili.“
„Ani mi nehovor, 4 mesiace som nemala sex.“

Nechápal som, čo sa deje, či si len zo mňa uťahuje, alebo to myslí vážne. Spýtal som sa jej, že ako vyzeral jej posledný sex. Opísala mi ako ju viedol na hotelovú izbu ten o 15 rokov starší Čech. Ona 28 ročná a podľahla 43 ročnému mužovi. Opísala mi ako si dali spoločnú sprchu a ako ju potom dal dolu na vysokej hotelovej posteli. On si užíval jej mladé telo a ona jeho skúsenosti a mužnosť, ktorá z neho vyžarovala.

Otázku mi opätovala. Neopísal som jej sex s priateľkou, ale sex s Veronikou u nej doma.
„Ty si riadne číslo!“ komentovala moje zážitky. Rozprávali sme sa ďalej, ja som si ležiac na posteli celý čas honil. „Ktorú časť tela máš na žene najradšej?“, spýtala sa Denisa. „Vieš čo, záleží to od konkrétneho prípadu. Ale mám rád pohľad na nahý chrbát“, opísal som jej zážitok s jednou babou, ktorá mala potetovaný celý chrbát, tam som si užil jednoznačne polohu zozadu. „Aj ty máš pekné telo, musia si ťa tvoji milenci užiť.“
„To áno, ale chrbát počujem prvýkrát.“
„Však ukáž a ja ti dám hneď hodnotenie.“
Postavila sa z postele, telefón nasmerovala tak aby bolo vidieť len to čo chcela, zrazu si dala dolu tielko a stála tam len v podprsenke. „Pekný?“
„Hodnotenie by nebolo komplexné, keďže máš ešte podprsenku!“.
Natiahla si ruku dozadu a jednou rukou si ju rozopla. Dala si pozor, aby mi ukázala len chrbát a nič viac. Stála predo mnou v krátkych pyžamových šortkách a nahým chrbtom. Kde tu z boku som mohol vidieť obrysy jej pŕs, ktoré si zakrývala tielkom.
„Strašne sexy chrbát veru, musím uznať, že som nadržaný ako už dlho nie, a priznám sa ti, už 15 minút si ho honím.“
„ To mi je jasné, chlap sa nezaprie!.“ Obliekla si tielko a vrátila sa na posteľ.
„Nooo idem ja off-line, tiež ma to celé tak vzrušilo. Ďakujem ti za inšpirácie na ďalšie minúty.“
„Ver, že ty si ma tiež inšpirovala.“
„To som rada."

Zložila....ja som si celý ten hovor prehrával v hlave a do 30 sekúnd som už striekal. A začal som sa robiť zas.

Napísal som ešte Deniske, že ma ani nenapadlo, že kam sa to zvrtne. Vymenili sme si pár správ a obaja spokojní išli spať. Odvtedy sme si písali pár krát, ale už sa to nikdy nerozbehlo týmto neslušným smerom, ale čo sa nestalo, sa môže hocikedy stať.

Deniska ma len utvrdila v tom, že aj ženy, ktoré si myslíš, že sa správajú rezervovane sa vedia v dobrej nálade, s trochou alkoholu a so správnou spoločnosťou odviazať. Neviem ako sa budem tváriť pri našom osobnom stretnutí, ale vždy keď otvorím WhatsApp a vidím tam jej serióznu profilovku, spomeniem si na to, ako si užíva so starším mužom, ako mi ukazuje nahý chrbát, ako jej hovorím svoje sexuálne zážitky.
A to som sa jej chcel len spýtať, že ako sa má.