Desať minút s diablom-Armageddon

9. 4. 2022 · 1 619 zhlédnutí Goya402

Školenie skončilo a ja som si dotazník od diablice zložil do môjho diára. Cestou na hotel my hlava vstrebáva slová napísané na tom kuse papiera. Vstúpiš do pekla!
Zvoní mi telefón. Môj šéf:„ Ahoj, prepáč, viem, že máš toho za dnešok dosť,ale potrebujem ťa zajtra na jednaní v Bratislave. Zvládneš cestu?"
No čo iné mi ostáva.Štastena pri mne už dnes stála a druhú šancu dnes už nedáva. Vidina neresti v sľubovanom pekle sa rozplýva.
Po príchode neskoro večer ma doma privítala priateľka.Naliali sme si víno a ona sa má ako vždy opýtala ako bolo.Keďze máme otvorený vzťah,všetko som jej dopodrobna opísal.Na konci môjho rozprávania mala ruku v legínach a člapotavé zvuky sa niesli izbou.Odtiahla má do spálne a chcela aby som ju urobil tak ako diablici. Bol to nakoniec naozaj pekný a plodný deň.

Prešlo pár týždňov a ja som sa večer vrátil s práce.V predsieni som sa vyzul,vyzliekol a keďže som v kuchyni počul štrkotať taniere,išiel som tam.Otvoril som dvere a zdrevenel som.V kuchyni bol jing a jang. Moja blonďavá priateľka iba v bielej čipkovanej bielizni.A vedľa nej DIABLICA v čiernom korzete,samodržkách a samozrejme bez nohavičiek.S rukou majetnicky držiacou moju priateľku za jej božský zadok v tangách.

„Pekný večer,pán školiteľ" ozve sa diablica a pritiahne si moju k sebe.Dajú si bozk pri ktorom je vidieť,že jazyky majú navzájom až v krkoch. „Ahoj miláčik" zašveholí tá moja,so spokojným výrazom v tvári,keď sa im pery rozpoja.

„Neprišiel si,neozval si sa a to ja netolerujem!!!A tvojim trestom je že ti od obeda preťahujem ženu a ver tomu,že som neskončila,však drahá!!!". Moja sa usmeje a otočí sa k diablici. Ovinie jej ruku okolo krku a prisaje sa znova na jej pery. Ruka diablice prudko odhrnie košíček podprsenky a hladí a stíska drobné prsia mojej priateľky. Popri bozkávaní a skúmaní tela môjho anjelika sa na mňa pozrie ponad plece mojej a ja vidím znovu ten pekelný oheň. Jej druhá ruka hladiaca zadoček sa presunula dopredu. Priateľka strnula a ja som vedel,že prsty pekla zasiahli cieľ. Nebolo to však jednostranne. Keď sa trochu pootočili,všimol som si,že minimálne tri prsty mojej sú v epicentre podsvetia. Pohľad
na túto scénu ma šokoval,ale aj poriadne vzrušil. Môj drobec tvrdol na kameň.
Diablica si všimla moju erekciu. V jej očiach preleteli blesky.„Miláčik poďme do postele a ukážeme pánovi školiteľovi čo všetko sme si už vyskúšali.
Obe sa na mňa vrhli a ja som bol za 10 sekúnd ako ma Boh stvoril.Chytili má za vtáka a odtiahli do spálne.
V posteli to vyzeralo ako keby sa cez ňu prehnal hurikán Katrina. Všetko pokrčené,všade sa váľali pomôcky.Putá,análne kolíky,asi päť vibrátorov rôznych veľkosti a obrovské obojstranné dildo.Malo asi 40 čísel ak nie viac.
Posadili ma na taburetku pri toaletnom stolíku.

„A teraz budem prezentovať ja! " predniesla diablica postavila sa za moju a rozopla jej podprsenku. Ťa spadla dolu. Jedna ruka podobrala prsníčky a skúšala ich pevnosť. Druhá ruka diabla vkĺzla znovu do úplne premočených nohavičiek a rozohrala prstový tanec. Za chvíľu sa miestnosťou niesli slastné vzdychy môjho anjelika. A začal Armageddon. Vzduchom leteli mokré tangá.Korzet ženského diabla skončil na skrini.Vášeň diabla ich pohltila a na posteli boli dve veľvyslankyne pekla. Lízali sa navzájom,ich ruky boli v pičkách niekedy až po zápästia.A orgazmovali.Znova a znova. Do análov si natlačili navzájom kolíky.Zobrali to obrovské dildo a prudko sa naň obe nabodli. Úplne v nich zmizlo. prudko prirážali a keď ho mali najhlbšie krútili bokmi a treli si pičky o seba. Stony,výkriky,vzdychy a miestami až neľudské zvuky vychádzali z ich hrdiel. Spoločný orgazmus.Všade striekajú ich šťavy.Vsetko je mokré a spálňa je presýtená pachom roztužených žien.
Môj drobček už nestojí. Je to železná tyč. Už len čakám kedy sa budem môcť zúčastniť tejto slávnosti neresti. Nevydržím to. Musím ich mať! Obidve.
Vrhám sa na posteľ...
A ako letím vzduchom trafím hlavou poličku nad posteľou a obostrie ma tma.
Preberám sa v nemocnici.Otras mozgu.Nič vážne.Mimo tej straty vedomia.
Diablica a druhá už tiež diablica stoja pri lôžku a škeria sa na mňa a sľubujú,že nabudúce budem už súčasťou ich radovánok.Huráá idem do pekla!

Vysvetlenie na koniec. Moja drahá bola z môjho rozprávania taká nadržaná,že hľadala a našla dotazník diablice v mojom diári.A zavolala jej. Zhodou okolností tá mala služobnú cestu do našeho mesta a stretli sa na káve. Kam išli potom a čo nasledovalo je už v poviedke.