Ako ma naburala krasna zenska

22. 4. 2022 · 3 210 zhlédnutí TMVSOM

Na semafore zasvietila oranzova, tak som zacal brzdit a v klude zastal ako prve auto pred prechodom. O sekundu ma jemne posunulo vpred. Niekto do mna zozadu narazil. Nie silno. Len tak v style “to je hadrak pane, ten lesti”. Vystupil som, pozeram ze na narazniku mam stale nalepene modre esuvecko, ukazujem majitelke, aby trosku cuvla. Ona vyplasena ako srnka, pozera na mna velkymi tmavymi ocami.
Na aute nic hrozne, trosku preliacene, mierne osuchane. Jej auto v poriadku, tak je len cez oknicko hovorim, aby si nabuduce davala pozor. Sadnem do auta, o par sekund zelena a ja odchadzam.

Na druhy den som si nasiel zmeskany hovor z neznameho cisla. Zavolal som spat a tam zensky hlas.
- prepacte za ten vcerajsok, ako som do vas narazila. Neodhadla som brzdy.
- tym sa netrapte a davajte si nabuduce pozor.
- vazne nechcete riesit poistnu udalost?
- ak si to nahravate, tak ano, plne prehlasujem, ze nechcem a nebudem to riesit. Ale odkial mate na mna cislo?
- odfotila som si vasu spz a poslala sestre. Ona pracuje v tej lizingovke, co mate na znacke. Tak mi povedala vase meno a cislo.
- sikovna!
- kto? Ona ci ja?
- kedze sestru nepoznam, tak samozrejme ze vy.
- a ked vas pozvem aspon na kavu? ako podakovanie, ze z toho nic nerobite.

Dohodli sme sa v nejakej tej modernej prevadzke, kde cloveku daju kavu, eco bio raw napoj, caj z tarantule a urobia aj dobre sendvice. Dole prevadzka a hore moderna bytovka. Kedze som obed nestihal, objednal som si jeden. Ona prisla v ciernej sukni, cierne vzorovane pancusky a cez plecia nejaky kabatik. Ked si ho vyzliekla, zostala len vo svetriku, ktory vsetkym naokolo daval najavo, ze ukryva nadherne prsia.
Je o par rokov mladsia, tiez vydata, tiez s dvoma detmi. Je sefka v nejakej uctovnicko-auditorskej firme. Same bla bla bla.

Mna zaujalo nieco ine. Sedel som za stolom s jednou nadhernou zenskou. Stihle nozky, v panchuskach s genialnym vzorom. Nozky zakoncene ciernymi lodickami. Nozky prehodene jedna cez druhu. A tak sa jej topanka hojdala na spicke nohy. Tie clenky si priam ziadali, aby ich niekto vyzul z topanok. Aby ich nejake ruky masirovali. Jej klenuty nart a vypracovane lytko zase ukazovali, ze ich panicke sport nie je cudzi. Velmi sa tie nohy zaujali.

Ano, dnes je ta situacia v biznise vazne narocna a nepredvidatelna.

Suknu mala vytiahnutu dost vysoko, aby som videl, ze tie stehienka su chutnejsie ako chutne. Ze by som ich chcel preskumavat koncekmi svojich prstov. Uz citim jemne chlpky jej pokozky. Na jazyku chut jej tela. Ako asi moze mat nohavicky pod tou suknou? Skoda ze som si nevsimol aky ma zadok. Ja som dolnak, Milujem zenske ritky. Obdivovat aj pusinkovat. Ked clovek moze polaskat jazyckom ten ruzovy pucik, to ja neskutocne zboznujem. Ale. Absolutne som ju nepocuval.

Ano, doma s detmi to bolo tazke ze lockdown. Tiez ma prvaka, a tie chudatka to mali najtazsie.

Bavi ma sledovat, ako sa jej dviha hrud. Predstavujem si, ako asi vypadaju tie prsia? Ma dve deti, odkojila ich? Su tie prsia nadherne pevne? Maju male dvorce? Alebo su to uz prsia dospelej zeny? Krasne zenske ozbody, ktore chcem objavovat. Aku chut maju jej bradavky? Tesim sa, ako si ich vezmem do ust, ako zlahka sa do nich zahryhnem. Medzi perami citim tie zdurene gombicky a priam uz v usiach pocujem jej stonanie.

Ano, tiez davame deti na leto do tyzdennych taborov. Uz to mame naplanovane aj na toto leto.

Vidite tie jej ruky? Ma cerveny lak na nechtoch. Ten ma vzdy pritahoval. Dlhe stihle prsty, jemne zenske zapastia. Zlahka sa hra s lyzickou, presuva ju pomedzi prstami, a ja vidim ako tie prsty ovijaju okolo mojho penisu. Nenormalne mi pracuje fantazia, uplne realne zivy obraz, ako sa jej ruky pohravaju s mojou pychou, predkozka zlahka klze sem a tam, odhaluje ruzovy hladky zalud. Jej druha ruka sa mojka s mojimi vajickami. Vidno ze vie co ma muz rad.

Nie, nam sa nechce chodit do Tatier, je to daleko a su tam zle sluzby.

Zapozeral som sa do jej oci. Tmave oci kde nevidis ani zrenicku. Ale tie oci sa na mna smeju. Vidim v ich svoj odraz. A vidim, ze v tych ockach hraju ohniky. Ma krasny usmev. Keby stale nieco nerozpravala, ale nechala si len ten usmev na ustach, roztopil by som sa. Avsak, ked rozprava, mozem na kratucky okamih zazriet jej jazyk. Bozinku, vidim ten cerveny jazyk. Ach ano, citim ten jej cerveny jazyk vsade. V ustach, na hrudi, ako sa ovija okolo mojho penisu v jej ustach. Citim ako mi tym jazykom otvara ritku a skusa kam to zajde.

Hmm, ci nevybehneme k nej? Tu hore do bytu, kde bude vacsi klud.

Dvere bytu sa zatvaraju. Zamyka a kluc nechava v zamku. Videl som ten zadok. Obtiahnuty v sukni a je to 10/10. Bol som doteraz gentleman. No ked sa otocila ku mne, natvrdo som pritlacil svoje pery na tie jej.
Horuci dych mi vrazil do ust, nasledovany jej jazykom. Mal som svoje predstavy. Plany sa stratili ako slub manzelskej vernosti. Jej ruka mi napriamo rozopina zips na nohaviciach a mizne dnu. Nesmiem zaostavat. Cert ber bozkavanie. Tu nie sme na strednej. Ide len o tvrdy sex.
Presuvam ruky na jej zadok. Fakt je pevny. Nemam cas sa s nim hrat. Ked s nou chcem drzat tempo, musim tu suknu vyhrnut. Ona uz medzi tym zistila, ze pokial mi nerozpne opasok a nespusti nohavice dole, k nicomu poriadnemu sa nedostane. A mne akosi nevadi, ze tam stojim, gate na clenkoch a o jej brucho sa obtieram tvrdym naliatym vtakom. Rukou mi smatra niekde dole a druhou si sama stahuje pancusky. Snazim sa jej pomoct, no nejde to.
- Kasli na to - povedala a otocila sa mi zadkom. Rukami sa zaprela o stenu pred sebou a vystrcila na mna tu prekrasnu bielu ziariacu pologulu.

Roztrhnut silonky, ked je tu prislub horuceho milovania, dokaze kazdy. Odsunut nabok nohavicky, uz aj tak cele premocene, to tiez dokaze kazdy. O sekundu, nemal som ani cas si ohmatat ten fajnovy zadocek, jej nenasytna ruka vzadu nahmatala moj vzruseny tvrdy penis a sama si ho zacala zavadzat dnu.

Chytil som sa rukou jej bokov, druhu som polozil na jej zadok a konecne citil pod prstami jej horucu kozu. Nevnimal som to. Vsetko to bolo prehlusene vnikanim naliateho zaluda do jej vlhkej a tuzobnej muslicky. Neskocne sme do seba zapadli, asi vdaka lodickam, mala svoj poklad v spravnej vyske. A tak som zacal prirazat. Ziadne pomaly. Nic opatrne. Jednoducho som si uzival kazdy jeden pohyb v nej. Mal som pocit, ze cim rychlejsie sa klzem, tym vacsiu tuzbu v nej prebudzam.
Vychadzala mi v ustrety, jednou rukou sa stale opierala o stenu, ale druhu uz mala niekde vo svojom lone. Obcas som ucitil, ako sa jej prsty mimovolne dotykaju mojho penisu.
- urob mi to poriadne, chcem ta vsade citit, pritlac!

Nepotreboval som povzbudit. Skor naopak. Chcel som si predstavit staru susedu, aby som v tej sekunde nestriekal. Celym telom mi pulzovala energia, kazda cast mna citila ako lahucko sa v nej klzem. Dnu a von. Hrana zaluda sa jej obtierala o prekrvene zdurene pysky pri kazdom cykle. Vo vzduchu bolo citit vonu jej zenskeho sekretu a pocut nase hlasne vzdychanie.
A prave vtedy, ked som si povedal, ze toto uz zial dlhsie nevydrzim, naplo sa jej telo v neskutocnom vyboji. Par krat uplne hlasno a rychlo zavzdychala. Ucitil som tak dole, ako jej svaly picky mi este pevnejsie zovreli vtaka, a ja som vedel ze mozem.
Tak ako ona prezivala svoj orgazmus, uplne sa predmnou stracala na napnutost jej tela, moje horuce semeno jej dopadalo na ten dokonaly biely zadok.

- mohol si sa urobkat do mna. Ja to mam radsej, ked je to vo mne.
- na druhy krat.
- ok - usmiala sa - tak sa podme pripravit na postelne kolo.