NEZABUDNUTELNÁ ŠEFKA (SÚŤAŽNÁ)

1. 5. 2022 · 3 816 zhlédnutí Rubac69

Opäť som sa rozhodol sa s vami podeliť o jeden z mnoha mojich zážitkov so šefkou Monikou. Keď ste čitali moju predchádzajúcu poviedku, tak viete o koho sa jedná. Udialo sa to minulé leto a verte či nie, bol to jeden z najúžasnejších a najnezabudnutelnejších zázitkou v mojom sexuálnom živote. Takže sa v pohodlí usaďte a zoberte si kapesníky.

Bolo leto, vonki asi 300 stupňov. Sedel som v práci s kolegom a nudili sme sa teda velice. Zvoní mi telefón, séfka Monika.
"Tomino, prosím príď za mnou na kancelárie, mám tu jeden problém." vraví
Sadám do auta a letím na firmu. Celú cestu premýšlam čo sa mohlo stať, čo som mohol spraviť. Zaparkoval som a celý roztrasený som nakráčal za Monikou do kanclu.
Musím podotknúť, že od nášej zbesilej šukačky na Valentína sa nám nepodarilo zladiť časovo aby sme si to zopakovali. Myslel som, že to bola jednorázovka a už neucítim vôňu a chuť jej kundy.
"Ahoj, tak som tu, čo sa stalo prosím ťa?" pýtam sa
"Zabudla som si doma nohavičky a som celá nadržaná až mi šťavička z kundičky steká po stehnách." rozťahuje nohy a prechádza si rukou po celej mokrej kunde
Vytreštil som na ňu oči a nevedel som čo mám povedať.
"Musíš ma odviezť domov aby som si ich mohla obliecť."
Postaví sa, príde ku mne a vrazí mi jazyk do krku pričom mi zmačkne už pekne tvrdého vtaka cez kraťasy.
"Poďme, ideme." zavelí
Poslušne ju následujem smerom k autu snažiac sa zakryť erekciu. Sadáme do auta, vychádzame z parkoviska a Monika mi hneď začne vyťahovať vtáka na vzduch. Podarí sa jej to veľmi rýchlo a okamžite cítim jej jazyk na žaludi. Jemne mi po ňom krúži a hrá sa s ním. Vzápätí si ho celého strčí do úst a začne ma fajčiť tak zbesilo až ju musím brzdiť. Sadne si späť ako normálny spolujazdec len s tým rozdielom, že si sukňu vutiahne hore a rukou si začne jazdiť po kundičke a strkať prsty dnu.
"Ochutnaj, nech vieš na čo sa môžeš tešiť." strká mi zalepené prsty do úst
"Neviem sa dočkať ako ti po nej prejdem jazykom."
Blížime sa k jej domu, parkujem a vystupujeme. Ponáhlame sa lebo obaja vieme čo nás čaká až sa za nami zavrú dvere. Vchádzame do výťahu. Vážne býva až na 12tom poschodí. Už nech sme tam. Vo výťahu ju otočim, pritlačim k stene a tvár jej zaborím medzi polky. Jazykom jej jazdím po oboch dierkach a vychutnávam si ako krásne tečie. Vystúpime z výťahu ponahláme sa ku dverám bytu kde ma zastaví.
"Zabudla som ti niečo dôležité povedať. Býva u mňa moja kamarátka z východu, ktorú vyhodil z domu jej priatel a nemala kam ísť."
"To mi vážne hovoríš až teraz, keď som mal v pláne ťa hneď za dverami ošukať ako takú kurvu?"
"Zalezieme do spálne a pustíme nahlas hudbu." vraví Monika
"A ty si myslíš že to tvoje kňučanie prehluší nejaká hudba."
Otvára, vchádzame dnu. Hneď zbadám na sedačke sedieť mladú asi 26 - 28 ročnú chudú blondýnku, ktorá sleduje telku a tlačí nejaký snack
"Ahoj Anna, kolega mi prišiel pomôcť s nejakými materiálmi do práce. Zavrieme sa v spálni."
"Ahojte, jasne v pohode, nebudem vás rušiť." odpovie Anna
Keby si ty tak vedela, že my budeme rušiť teba. Pomyslím si a následujem Moniku do spálne. Hneď ako sa zavrú za nami dvere si pritiahne k sebe Moniku a prisajem sa na jej pery. Naše jazyky sa zbesilo preplietajú, rukami jej vyhŕňam sukňu a dva prsty jej strkám do premočenej a roztúženej kundy. Zavzdychá tak hlasno, že to muselo byť počuť po celom dome.
"Bože počkaj, pustím tú hudbu." vraví
Vypeckuje muziku, príde ku mne, klakne si, strhne mi kraťase spolu s trenkami a hneď si celého vtáka strkrá az do krku.
Moc mi chýbal pohlad na moju šéfku ako ma fajčí. Nádhera. Po chvílke ale cítim, že to na mňa prichádza načo ju upozorním, no ona to vôbec nevnímala. Celým telom mi prešlo to vzrušenie a už som jej ládoval krk semenom. Všetko poslušne spapala a vysala ma do poslednej kvapky. Zodvihol som ju zo zeme, hodil na postel a okamžite sa prisal na jej kundu. Jazdil som jej jazykom hore dole. Strkal jej jazyk dnu a pridal aj prsty. Krútila sa, mačkala si prsia, ťahala sa za bradavky a ja som videl, že to na ňu tiež prichádza. Pridal som na tempe, prsty som jej zaboril dnu a jazykom krúžil na klitorise. Prehla sa a za hlasného kriku mi postriekala celú tvár. Bolo mi jedno, že to muselo byť počuť, kašlal som na to.
"Chcem už šukať." vrhla sa na mňa jak levica na svoju korisť.
Hodila ma na chrbát a naskočila na mňa. Okamžite na doraz, vôbec sa s tým nepárala. Nasadila také tempo, že som sa skoro spravil. Chytil som ju za zadok, trošku ju nadvihol a prebral som iniciatívu. Jazykom som jej krúžil okolo obradaviem a jemne ju do nich kúsal. Plieskal som ju po zadku a zbesilo šukal. Popritom si si však všimol, že dvere od spálne za Monikou sú otvorené. V nich stála opretá o žarubňu Anička, na sebe už len mini červene tangá, v ktorých jej jazdila ruka a roztúžene na nás pozerala.
"Máme tu diváčku zlato." vravím Monike
Tá sa medzi prírazmi len otočila a hlavou kývla na Annu aby sa k nám pridala. Neváhala ani sekundu, zhodila zo seba tielko, zpod ktorého vykukli na mňa menšie dvojky a tie minitangáče. Prišla k posteli, nesmelo začala hladiť Moniku po zadku. Monika sa k nej nahla a začali sa bozkávať. Musel som sa uštipnúť aby som si bol istý či sa mi to nesníva. Anička vyliezla na postel a hneď mi sadla na tvár. Nečakal som na nič a jazykom som začal preskúmavať jej obe dierky. Šukal som svoju luxusnú šefku, jej kamarátka mi sedela na tvári a pritom sa oni dve bozkávali. Nádhera, dokonalosť. Čo viac si môže chlap priať?! Po chvíli zo mňa Anička aj Monika zliezli. Anna si lahla na chrbát, Monika medzi jej nohy a mne ponúkla svoj neodolatelný zadok. Chvílu som len tak stál vedla postele a sledoval tie dve rajdy ako si to užívajú. Ale dosť pozerania sa. Presunul som sa za Moniku, chytil som ju za zadok a jazykom som jej prešiel po oboch dierkach. Jej hlasný vzdych sa spojil so vzdychaním Aničky a to je blažený zvuk pre chlapa. Tentoraz som ale venoval svoju pozornosť a hlavne jazyk zadočku svojej šéfky. Vedel som z minula, že to má moc rada. Pekne som si ju chystal. Jazdil som jej okolo dierky, lízal ju a strkal dnu jazyk. Priložil som svojho vtáka, trošku zatlačil a hneď mi zmizol v zadku Moniky. Pritlačil som si ju k sebe a začal ju zbesilo šukať.
"Och áno, áno prosím poriadne. Toto milujeeeeem" znelo z jej úst pomedzi pysky Anny.
Šukanie jej zadku v takom tempe nešlo dlho vydržať a ja som chcel skúsiť ešte tu mladú kundičku. Vytiahol som ho, Monika sa otočila a hneď si ho strčila do pusy. Áno, spravila to a úplne bez problémov. Takú štetku chcete mať doma. Vymenili sa, teraz Monika ležala na chrbte a Anička ju lízala pričom na mňa vystrčila zadoček. Pozeral som sa na tú nádhernú mladú kundičku ako priam na mňa volá "šukaj ma, strč ho do mňa prosím". Tvoje prianie je mojím rozkazom a už som jej dnu zasúval vtáka. Dotlačil som ho nadoraz, Anička sa prehla a sama začala jazdiť. Obe vzdychali, Monika si tlačila Aničky hlavu proti svojej kunde a ťahala sa pritom za bradavky. Anička si zase rukou jazdila po klitorise. Videl som na Monike, že už to na ňu ide. Pozerala sa mi rovno do očí keď sa prehla a tak ako predtým mne teraz aj Anne postriekala celú tvár. V tom som ucítil ako sa Aničke sťahuje už tak úzka kundička a tiež sa spravila. Musel som ho z nej okamžite vytiahnúť lebo som mal pociť, že ma vyždíme. Obe si klakli na zem a čakali na moju dávku lásky. 3-4 pretiahnutia a už som im to všetko striekal na jazyky, do pusy, všade. Chvílu sa mi ešte hrali s vtákom, vysali ma do sucha a potom sa bozkávali. Stál som tam s vtakom v ruke, a sledoval ich. Rozdýchaval som a opäť som sa musel uštipnúť. Nie nezdalo sa mi to.
"Toto sme mali natočiť a predavať. Asi by sme zarobili na tom." vravím
"Veď kto povedal, že to nemôžeme spraviť nabudúce?" odpovedala Monika
Anička sa len usmiala a kývla súhlasne hlavou.
"Teraz už si tie nohavičky oblečiem a môžeme ísť späť do práce." oblieka sa Monika
Rozlúčime sa s Aničkou a odchádzame. Moniku vysadím na parkovisku pri firme, rozlúčime sa vášnivou pusou a odchádzam.

Toto bol môj zatial NAJNEZABUDNUTELNEJŠÍ ZÁŽITOK v živote. Budem rád za vaše "palce hore" a komentáre. Určite sa môžete tešiť na ďalšie poviedky v ktorých figuruje moja šéfka. A nie nepoviem kde pracujem :D