Moja trojka.

20. 5. 2022 · 2 703 zhlédnutí kdxx

Verím, že tento môj príspevok poslúži niekomu ako inšpirácia alebo výzva. Chcem sa s vami podeliť o môj zážitok.
Zuzku som spoznal pred niekoľkými rokmi. Na pokeci som si pozrel sexzoznamku, bolo tam masáž, sexík. Tak som napísal, zastavil sa, nechal sa vymasírovať. Zo začiatku to nebolo nič výnimočné, no po čase sme sa akosi zladili, Jej prsty smerovali pri masáži lýtok zozadu najskôr jemne, nenápadne, potom cielene na moje vajcia. Stále ma to celého prehne, a nakoniec ma krásne podojí.
Ďalšie je jej neskutočné silné vaginálne svalstvo. Vtáka mi vymasíruje, keď je vo vnútri, že mi až vťahuje guľky do vnútra.
Raz som sa jej priznal, že by som si to pri nej rozdal aj s chlapom, na čo na mňa neveriaci pozrela, že ma typovala na čistého hetero, ale že sa opýta.
Ubehlo niekoľko týždňov, dostal so správu, že jej kamarát by si nechal odo mňa vyšukať riťku. Veľmi ma to vzrušilo, slovo dalo slovo a o nejaký čas sme sa s Peťom stretli všetci spolu. Celé to prebehlo veľmi hladko, pravda, na začiatku som nebol celkom tvrdý a nemal som skúsenosť, ako strčiť chlapovi vtáka do análu, tak ho to trochu zabolelo. Potom sa uvoľnil a ja som mu dal dobré dve kolečka. Nakoniec sme sa obaja postupne vystriekali na Zuzaninu tvár. Rozišli sme sa s tým, že si to zopakujeme.
Prišla ale jar a toho času je akosi málo. Už sa mi aj začalo cnieť za Peťovou riťkou. Konečne sme sa po náročnom dohadovaní stretli. Poprehadzoval som si prácu a utekal za Zuzkou. Zaklopal som a vo dverách stála ona v župane a za ňou nahý Peťo si už honil vtáka. Má ho celkom veľký, ku koncu sa zužujúci s jemne vytŕčajúcim žaluďom. Dal som si rýchlu sprchu a ľahol som si na chrbát. Hneď si kľakol predo mňa a začal ma fajčiť. Od chlapa je to celkom iné, stisk je tvrdší, aj vajcia masíruje silnejšie, nie však bolestivo. Má to isté, tak vie koľko má pritlačiť. Zuzka mu začala pomaly masírovať riťku, ja som si ich oboch trocha natočil, aby som mohol Peťovi masírovať vajcia, má ich zarastené krátkymi a tuhšími chĺpkami, aj keď na krátko zostrihanými a začal mu honiť vtáka. Cítil som, ako ho to prehýba a robí mu to dobre. V druhej ruke som držal Zuzkinu pičku. Bola už celkom mokrá, tak som jej roztiahol pysky a strčil do nej prsty. Bol som riadne vzrušený, chytil som si Zuzu za zadok, položil na kolená a začal ju šukať zozadu, Peťo jej zatiaľ strčil penis do úst. Zostala jej voľná ešte jedna dierka, tak som jej ju začal pomaly masírovať. To už začala silno vzdychať, a cítil som, že jej prvý orgazmus už nie je ďaleko. To sa už Peťo otočil a zacúval ku mne so svojou chlpatou riťkou. Bol som ešte v Zuzane, vzal som ulej a natrel dierku, čakajúcu na môj penis. Plesol som Zuzu po zadku, vytiahol vtáka a začal ho pomaly strkať do nachystaného Petra. Pomaly, centimeter po centimetri. Až som ho zastrčil úplne po koreň. Prišlo uvoľnenie a ja som začal pomaly prirážať. Zuza sa okolo mňa ovinula, začala ma bozkávať a hladkať a ja som prirážal do nastaveného a pripraveného chlapa. Naše vajcia pri každom doraze o seba narazili, a ja som cítil ako sú jeho vajcia chlpaté a tvrdé.
Dal som pokyn Zuzke, tá si ľahla na chrbát, roztiahla pred Peťom nohy a on ju začal intenzívne lízať. Bol to úžasný pohľad do jej očí, ako keby som s každým prírazom vnikal do nej. Úplne tiekla a ďalší orgazmus nenechal na seba dlho čakať. Roztriasli sa jej nohy, zaklonila hlavu a za skríkla. Ja som mal zatiaľ vtáka hlboko v chlapskej riťke. Keďže som sa chcel trochu uvoľniť, nechal som Peťa, nech si vezme na chvíľu Zuzanu. Tá bola celkom vláčna, nechal si ju na chrbte, zodvihol nohy na plecia a začal ju šukať. Ja som mu zatiaľ zozadu masíroval vajcia a kúsok vtáka, ktorý nebol práve zastrčený vo vnútri. Postavil som sa pred nich a chvíľu som mal penis v Zuzkiných a chvíľu v Peťových ústach. Všimol som si, že má vtáka nielen v v pičke, ale jej ho strčil aj do zadočku. Počkal som ešte chvíľu, to už Zuza zasa skríkla. Ďalší orgazmus. Ľahol som si na chrbát, nech si ma mňa sadne, pičku mala už riadne stiahnutú po vrchole, musel som ho tam vtlačiť a Peťo jej začal pomaly strkať penis do zadočku. Tu prišla ďalšia vlna a začala sa celá triasť. Nenechali sme na nej nitku suchú, ako sa hovorí.
Zuzka si potrebovala oddýchnuť, tak som si opäť zobral Peťa zozadu, poslušne držal, a ja som zasa cítil naše plieskajúce vajcia a pozeral som ako sa mi penis stráca v chlpatej dierke.
Mal som chuť sa už pomaly aj vystriekať, Zuzka si opäť ľahla na chrbát, Peťo zasunul do nej svojho vtáka, podľa rýchlosti pohybov som pochopil, že už o chvíľu bude. Chytil som Zuzu pod hlavu a začal ju bozkávať. Vzdychala a s každým prírazom jemne zhíkla. Pohyby sa zrýchľovali, stále som ju silnejšie držal, aby nespadla z postele. Zacíti som, ako sa Peťo narovnal strhol z vtáka gumu, a než som ju prestal bozkávať, otočil som sa a odrazu som mal pred sebou Peťovho vtáka, namiereného na Zuzine ústa a začalo z neho striekať husté semeno. Stihol som ho ešte chytiť za vajcia a cítil to pulzovanie, ktoré mu prechádzalo telom.
Pochopil som, že do Zuzy už budem zbytočne strkať vtáka, pysky mala úplne nadurené, nedostal by som sa do nej, tak som ju posadil na kraj postele, prikázal aby ma držala za vajcia a o chvíľu som jej postriekal stojace bradavky.
Bolo sotva desať, keď sme sa obaja vystriekali, tak bol pred nami ešte celý pekný deň. Teším sa na budúce na obe dierky.