Cesta z Chorvátska

4. 6. 2022 · 3 748 zhlédnutí msochor

Po krásnom slnečnom týždni v Chorvátsku nás čakala cesta domov. Zobrali nás naši priatelia, manželský pár v našom veku, oni sedeli vpredu a my vzadu. Bolo veselo, spomínali sme spoločné zážitky. Moja manželka je trochu hanblivá, ale ked už sa nechá prehovoriť na niečo netradičné, tak jej takmer polminútové orgazmy su niečo úžasne.
Už bola tma a dozadu nebolo vidieť. Manželka mala oblečené dlhe nohavice a tričko. Začal som ju hladkať po stehne a posúval som sa hore. Pomaly, aby som ju nevyplašil. Stehná mala spolu, tak som s nou trochu bojoval. Ked už som to chcel pomaly vzdať, tak som si povedal bud-alebo a vtlačil som celu dlaň medzi jej nohy. Nedala mi preč ruku, tak som vedel, ze už je trochu vzrušená. Predsa len, dvaja dalsi ľudia spolu s nami v aute, to už je celkom adrenalín pre hanblivu ženu.
Najprv som jej dráždil pičku cez nohavice, nevedel som ako ďaleko to nechá zájsť, tak som to nechcel pokaziť. Po chvíli som jej dal stehná ďalej od seba. Nechala si to. To ma povzbudilo, tak som jej rozopol zips na nohaviciach a celu ruku dal dnu. Mala čipkované nohavičky, hladkal som jej pičku cez ne a cítil som, ze už ich ma vlhké. To som už vedel, ze dnes posunieme nás sexuálny život na dalsi level. Odhrnul som jej nohavičky a dva prsty mi hneď vkĺzli dnu, taká bola mokrá. Vtedy prvýkrát zareagovala a chytila ma za ruku. Vedela, ze musí byt ticho, ked nechce, aby sa naši kamaráti dozvedeli, ze ma práve dva moje prsty v mokrej pičke. Nádherne jej v nej ločkalo, naštastie motor auta tie vzrušujúce zvuky tlmil a dopredu neboli počuť. Alebo boli? Už to neriešila, nechala sa prstovať a ked som sa jej dotkol klitorisu, silnejšie mi stlačila ruku. Kamosi zpredu práve hlásili, ze o 10 minút sme na slovinských hraniciach, tak som vedel, ze jej orgazmus možem ešte par minút oddalovat, vtedy ho ma veľmi intenzívny a silný. Dúfal som, ze fakt dozadu nevidia a netušia co sa deje 20 centimetrov nimi. Ešte chvíľu som ju dráždil a vzápätí mi celou silou stlačila ruku a stehná tlačila k sebe tak silno ako som to ešte od nej nezažil. Dusila v sebe vzdychy, hrýzla si pery a pička sa jej sťahovala vo veľmi silnom orgazme. O chvíľu počujem kamoša zdpredu-dajte občianske, tak som mu ich podal rukou, na ktorej ešte nestihli vyschnúť šťavy z manželkinej pičky.