Služobná cesta (súťažná)

7. 6. 2022 · 4 073 zhlédnutí Rubac69

Jedno slnečné ráno v čase keď uz som sedel na pobočke a snažil sa rozlepiť oči mi zvoní telefón... Šéfka...
"Ahoj Tomi, mám na teba velkú prosbu... Potrebujem aby si so mnou v piatok ráno odcestoval do Košíc a pomohol mi so zaučením nových kolegov..."
"Jasne není problém, aký by bol plán? Kedy je návrat do Ba? Lebo mám íst na oslavu v piatok večer..."
"No práveže by sme tam prespali na hoteli a v sobotu doobeda okolo 11tej by sme šli naspäť..."
"Fúúúúú, no to sa mi moc nehodí... Ale tak čo by som ja pre teba nespravil, však?"
"Ďakujem ti, odmena ťa neminie..."
Normálne som počul ten šibalský úsmev. Bez problémov som zrušil moju účasť na oslave, veď kvôli vidine prešukanej noci s Monikou by to spravil každý.
Vo štvrtok večer mi ešte volala aby to potvrdila a s informáciou, že sa stretneme o 6tej ráno na hlavnej stanici. Na moje počudovanie mi zabudla povedať, že cestujeme vlakom. Detail. Ráno som poslušne čakal na stanici, Monika klasicky meškala. Ale mali sme rezervu, čiže no stress. Keď som ju konečne zbadal, jej outfit ma veru nenechal chladným. Na sebe mala žiarivo žlté minišaty s volnejším spodkom, ktorý aj v minimálnom vánku neskrýval skoro nič. Provokatérka. To bude dlhá cesta a velký problém sa udržať.
"Ahoj, dlho čakáš? Lístky už som kúpila online, máme prvú triedu, môžeme nastupovať. Zoberiem si iba kafe."
Náš vlak už bol pristavený na nástupišti, takže sme si šli sadnúť na miesta. Dúfam som v kupé, no mýlil som sa. Miesta sme mali vedla seba v otvorenom vozni. Čiže celú cestu budem mat skoro nahú Moniku v blízkosti svojho tvrdého vtáka a nebudem s tým môcť nič spraviť. Utrpenie. Usadili sme sa, ja do uličky, Monika k oknu. Vyrazili sme v presne plánovaný odchod, čakal som, že sa vlak naplní až k prasknutiu, no bolo v celom vozni sotva 10 ľudí. Čo bolo ešte lepšie, v našom okolí iba jeden starší pán, ktorý evidentne plánoval prespať celú cestu. "Lístkocvakač" prišiel v podstate hneď, takže toto bolo vybavené.
"Odskočím si na toaletu..." vraví Monika
Postavila sa a začala cezomňa preliezať chrbtom otočená. Samozrejme som využil situáciu a oboma rukami som jej siahol pod šaty.
"Bože tak mi už chýbala ta tvoja dokonalá prdelka..."
Monika sa len pozrela na mňa tým najzvodnejším pohladom a usmiala sa.
Z toalety bola späť behom chvílky, tentoraz preliezala čelom ku mne, no zastavila sa mi na kolenách a do úst mi strčila jej nohavičky.
"Tieto sú špeciálne pre teba nachystané aby si celú cestu cítil vôňu mojej kundy... Ráno som sa v nich totiž spravila..."
"Ty si strašná devka, vieš o tom?"
Oči mi skĺzli medzi jej roztiahnuté nohy a vyholená kundička sa jej leska túžbou. Sadla si na svoje miesto no nohy nechala od seba. Vytiahla si šaty vyššie tak aby som krásne videl všetko. Pozerala sa mi do očí a rukou si začala po nej jazdiť. Ja už som bol tak tvrdý, že som mal sto chutí ju tam vyjebať jak poslednú kurvu. Miesto toho som ju sledoval so zatajeným dychom. Zasúvala si dnu najprv jeden prst, potom dva a nakoniec tri. Druhou rukou si kmitala po klitorise čoraz rýchlejšie. Videl som, že to na ňu prichádza. Mrkol som či je vzduch čistý, zklonil som sa medzi jej nohy a prisal sa jej ústami na kundu. Evidentne to nečakala ale behom 3 sekúnd som cítil ako mi rukou zaryla do vlasov a z kundičky jej vystrekla šťava lásky. Potichu si pomrnkávala so zavretými očami a zaťatými zubami, tak aby ju nebolo počuť po celom vlaku. Chvílku som jej jazdil jazykom jemne po klitorise a dierke kým sa neukludnila.
"Uf, až som sa zapotila... Nečakala som, že budeš mať odvahu ma lízať v otvorenom vlaku kedy nás môže ktokolvek vidieť..."
"Vidiš to, ani ja som to nečakal, ale bolo mi to jedno..."
Postupom času a ďalšími a ďalšími zástavkami ľudia pribúdali, takže nebolo možné čokolvek iné stvárať, takže sme sa hodili do kludu, kecali o všetkom a o ničom. Monika si zdriemla s hlavou položenou na mojom ramene. Aspoň som mal super výhlad na jej luxusné kozy, ktoré samozrejme nedržala žiadna podprsenka. Cesta ubehla pomerne rýchlo.
V Košiciach sme si zobrali taxík a o chvílu sme boli už na pobočke, kde nás čakali dvaja noví kolegovia. Zaúčanie trvalo zhruba 4 hodiny a aj to sme trochu urýchlili. Večer sa už blížil a obaja sme boli unavení. Rozlúčili sme sa a taxíkom smer hotel. Ubytovali sme sa samozrejme spolu na izbe, ktorá disponovala obrovskou manželskou postelou, sprcha, prezliekli sme sa a že ideme dole do reštiky na večeru a dať si nejaký ten drink. Usadili sme sa a po chvíli za nami prišiel mladý maximálne 20 ročný čašník. Objednali sme si pitie a že jedlo ešte vyberieme. Prvá várka vína a piva dorazili, doobjednali sme si jedlo a odpočívali. Čas sa sunul docela rýchlo, zopár pív a vína už bolo zlahka cítiť. Monika pod stolom začala nohou šmátrať po mojom vtákovi. Usmial som sa na ňu a povedal jej, nech si to nechá na izbu, lebo ten mladý čašník nevie spustiť oči z našeho stola.
"Šak on sa na nás furt len usmieva a pokukuje..." vraví Monika "...idem s ním hodiť reč, možno bude zábavka..."
Úplne som vedel čo má v pláne, nebránil som sa. Videl som ako si s ním čosi šepká a kukajú na mňa. No to bude zrejme dlhá noc.
"Takže môj zlatý, náš mladý čašníček maká do 22:30 a potom príde za nami na izbu..."
"Tak to aby sme pomaly šli hore... Je 22:10..." vravím...
Zaplatili sme, zodvihli sa, usmiali sa na mladého a šli hore. Vo výťahu prebehla rýchla a divoká vykusovačka s ochmatávačkou a už sme boli v izbe. Monika v momente zo seba zhodila šaty, vytiahla z kufra sexy spodné prádlo čiernej farby, ktoré obsahovalo minitangá, podväzky, a niečo ako podprsenku akurát to nič nezakrývalo. Obliekla sa do toho, nemohol som z nej spustiť oči.
"Poď sem, pomôž mi s týmto..." vraví Monika a podáva mi análny kolíček s diamantom.
Prehla sa, roztiahla si polky, ja som jej jazykom poriadne prešiel po dierke, naslinil a zasunul pomaly análny kolík. Posledné úpravy, dvere ostávajú odomknuté (tak boli dohodnutí), ja stojím uprostred izby, Monika klačí a začína mi olizovať žaluď. Hrá sa mi s ním, fajčí ma jemne ale vášnivo. V tom cvaknú dvere a dnu vkĺzne Michal (tak sa volá čašník).
"Poď hneď ku nám, bez rečí..." nakázala mu Monika
Mišo nesmelým krokom, ktoré doprevádzalo vyzliekanie sa, prišiel k nám. Monika ho stiahla za ruku, začala sa s ním bozkávať pri mojom vtákovi a následne mu ho strčila ho úst. Postavila sa a mne do úst strčila svoj jazyk.
"Dnes to bude veľmi zaujímavé zlatko... Náš mladý čašníček je totiž bisexuál a celú dobu kukal po tebe..." Usmieva sa na mňa Monika
"Ty si pekná čubka... To si mi mala povedať a nie ma takto prekvapiť..."
"Psssssst, užívaj si, je to to isté skoro..." zavrela mi ústa svojim jazykom.
Opäť si klakla a pridala sa k Mišovi. Spolu sa mi hrali s vtákom, striedavo ho fajčili, lízali mi gule a v jednu chvílu mi Miško zašiel jazykom az na anál. Nebolo to nič co by som nikdy nezažil, no od chalana to bolo také iné.
"Chcem už konečne šukať..." lahla si Monika na postel a roztiahla nohy.
Ihneď som sa na ňu vrhol, vrazil jej ho do kundy a začal prirážať jak o závod. Mišo si zatial klakol vedla jej hlavy a ponúkol jej svojho vtáka. Zhltla ho behom sekundy no a v priebehu ďalších 10 sekúnd už jej ládoval pusu semenom. Vycucla ho celého do poslednej kvapky. Ja som pokračoval v nasadenom tempe a šukal Moniku až jej kozy skákali a plieskali o seba. Mišo sa presunul nad jej kundu a jazykom jej jazdil po klitorise a sem tam aj po mojom vtákovi. Vytiahol som ho z Moniky a strčil ho jemu do huby. Chvílu ma fajči a zase ho zasunul Monike do kundy.
"Teraz chcem aby ma šukal Miško... lahni si na chrbát..." povedala Monika nasadala si na Mišovho stále tvrdého vtáka.
Chvílu som ich sledoval, ale keď som videl ako Moniky úžasná riťka jazdí na tom tvrdom mladom čašníkovi, nedalo mi to. Klakol som si za Moniku, vytiahol jej zo zadku kolík a miesto neho jej tam strčil vtáka až na doraz. Zakňučala slasťou a ešte zbesilejšie začala jazdiť v jedným vtákom v kunde a s druhým v zadku. Behom pár sekúnd sa spravila a to zapríčinilo, že Mišo to nevydržal a načapoval jej plnú dávku semena do kundy. Monika si lahla na chrbát, roztiahla nohy a prikázala Mišovi nech to svoje semeno čo jej vyteká z kundy pekne všetko zlíže. Mne hodila gumu a povedala, že chce vidieť ako ja budem šukať jeho. Šak prečo nie. Skúsiť sa má všetko. Natiahol som gumu na vtáka, naplul Mišovi na dieru, priložil vtáka a zasunul. Mal teda oveľa užšiu riťku ako Monika a bál som sa aby som sa hneď nespravil. Sledoval som ako vylizuje všetko svoje semeno z Moniky kundy a poriadne mu ládoval tú nadržanú riť. Bolo mi to v tú chvílu jedno, že je to mladý chalan. Bolo mi jedno, že líže moju úžasnú a dokonalú šéfku. Chcel som šukať, striekať a stále dokola. Cítil som, že už to dlhšie nevydržim.
"Už budeeeeem..." Monika v podstate odstrčila Miša, obaja si lahli pod mojho vtáka, stiahol som gumu a obom som im postriekal tváre. Fajčili ma, olizovali mi žaluď, bozkávali sa a mazlili.
Po chvílke nám Miško oznámil, že už musí ísť domov, lebo že ho mamina čaká a bude sa bát. My s Monikou sme si dali sprchu a rozhode sa nechystali spať...... Noc bola veru dlhá......