Návrat do školy

28. 2. 2011 · 11 401 zhlédnutí 15muvie

Bol tvrdý a cítil som cez neho každý pohyb jej zadočku. Pohybovala sa z boka na bok a chvíľami nahor a nadol. V rytme jej pohybov sa kolísal aj moj dych. Bolo to viac ako som kedy dúfal a stále som si nemohol spomenúť ako sa to zbehlo. Čím ďalej, tým viac sa mi zatvárali oči od rozkoše a mozog pracoval menej a menej.

Pamätám si ako som šiel na návštevu strednej školy , ktorú som pred pár rokmi absolvoval. Neočakával som nič zaujímavé. Takúto návštevu som považoval za niečo čo raz za čas z vnútorného donútenia absolvujem. Škola sa po tých pár rokoch skoro nezmenila. Všetko vyzeralo tak ako keď sme po maturite vybehli zo školy. Prehodil som zopár slov s mojimi stredoškolskými učiteľmi, pospomínal aké to bolo, keď som bol ešte študent. Akurát keď som chcel odísť ,
stretol som svoju bývalu učiteľku etickej výchovy. Vždy sa mi páčila. Mala asi 40 rokov v čase keď som chodil do školy. Mala nádhernu postavu, ktorÚ
zvýrazňovali koženné nohavice, ktoré rada nosila.

Pozvala ma na kávu. V jej kabinete nebol okrem nej nikto. Dala zovriet vodu a popritom sme spominali na stužkové slávnosti. Bol som z nej mierne nervózny,
kedže sa mi páčila. Zhoršilo sa to keď mi povedala, že sa jej so mnou dobre tancovalo na stužkovej. Dopili sme kávu a ja už som sa chystal preč. Ako som sa postavil na odchod, začala sa nebezpečne približovať.

Pritlačila ma k skrini a položila ruku na rozkrok. Slačila a pohladila.
Nedýchal som. Často som o niečom takomto na hodinách sníval, no teraz ma to zaskočilo. Usmiala sa, v jej očiach bolo vidieť , že túto situáciu ma pod kontrolou. Otočila sa a priložila si svoj zadoček k mojmu penisu. Začala sa trieť. Veľmi rýchlo mi stvrdol. Bola stále otočena chrbtom ku mne a dala si dole svetrík a podprsenku. Chytil som ju opatrne za prsia a začal jemne hladkať. Zobrala moju ľavú ruku a strčila si palec do úst a začala sať. Prehla sa a dala si dole koženné nohavice. To už som nevydržal a pri pohlade na jej nahý zadoček som sa spravil.

Ako keby to tusila, dala mi dole nohavice a vysala mi všetko z penisu.
Pokračovala a mne sa znova postavil. Výskočila a hodila ma na stol. Vyskočila nadomňa a nastavila svoju mušličku nadomňa. Poslušne som lízal. Po chvíli sa posunula a ja som musel lízať jej zadok. Keď začala vzdychať presunula sa a napichla sa na moj stále stojaci penis, tak že bola zadočkom otočena k mojej tvári. Bol to náherný pohlad. Po chvilke divokej jazdy sme boli obaja spokojní.

Pobozkala ma a poslala preč. Ani neviem ako som sa dostal zo školy. Nohy si so mnou robili čo chceli. Jediné čo som vedel bolo, že na tento zážitok nezabudnem.