Letná dovolenka

5. 8. 2022 · 3 748 zhlédnutí peTer1903

Tak ako každý rok tak aj tento sme sa rozhodli aj s manželkou že pôjdeme na dovolenku do hôr. Vybrali sme si pekný menší hotel ukrytý v horách.Napisali sme do hotela a rezervácia v júli bola hotová.O pár týždňov už sme balili veci na hory.Bola sobota ráno všetko sme naložili s Majkou do auta a mohli sme vyraziť na horské dobrodružstvo do hôr.Cesta plynulá celkom rýchlo v tomto horúcom počasí.Cestou sme sa zastavili na malom výlete k vodopádom.Prešli sme okolo vodopádov a už sme smerovali do nášho vraj vysnívaného hotela Tatran.

Prišli sme mohli byť tak 16 hodín. Recepčná nás privítala dala nám kľúče a išli sme vybalit veci kým pôjdeme na večeru.Po večeri sme si dali so ženou pivko a odišli sme na izbu. Žene som navrhol či nepôjdeme do wellnessu.Majka súhlasila tak sme išli relaxovať do vírivky sauny a na lehátko.
Po chvíľke sa otvorili dvere z wellnessu a vo dverách stála kolegyňa Denisa so svojou polovičkou.
Žena bola vraj dosť unavená a tak asi po polhodine odišla na izbu.
Denisin manžel po chvíľke odišiel do baru.Ostali sme tam len my dvaja s Denisou.No nevenoval som tomu žiadnu pozornosť. Lahol som si na lehátko a relaxovali som.
Denisa bola vo vírivke no ako dlho tam bola som nevedel.
Ležal som na lehátku a cez spodnú časť tela som mal prehodeny vlhký uterák.Zrazu som zacítil okolo seba vzdychy a jemne bozkávanie na krku a hladenie mojej jemne zarasteného hrudi.Postupne priložila pery na moju bradavku a jemne ju bozkávala a dráždila jazykom.Pravou rukou hľadkala bruško.
Postupne prešla aj na druhú bradavku a opakovala to isté.Rukou zablúdila do môjho rozkroku a zrazu zacítila že mi tvrdne. Začala mi ho jemne a veľmi pomaličky honit.
Po pár sekundách prestala a odhodila môj vlhký uterák.
Vzala si ho pevne do ruky a priložila si pery na môj ružový a nadržaný žaluď. Začala si ho jemne zasuvat do úst,ale len po žaluď hlbšie do nedávala asi po troch minútach prešla jazykom po celej dĺžke môjho vtáka až ku gulkam a jemne ich začala kusat.
Bolo to veľmi príjemné a vzrušujúce.
Postupne sa jazykom dostala až k môjmu zadočku.Poroztiahla mi viacej nohy a začala mi krúžiť okolo môjho análu bolo to niečo neskutočné a vzrušujúce.Tak toto som veru ešte v živote nezažil.Netrvalo dlho a začal som striekať.
Denisa si ho vzala rýchlo do úst aby si užila môjho semená čo najviac. Až ho všetko prijala čo zo mňa vyšlo pekne si ho pohladila a začala mi ho jemne honit.Postupne zvyšovala rýchlosť a spomalovala.
Zrazu som ju chytil medzi nohy a zistil som zistil že z nej tečie ako z vodopádu. Všetka jej sťavička jej stekala po jej stehnách.
Tak som vzal všetko do svojich rúk.Roztiahol som jej viac nohy a jazykom som sa predral až ku klitorisu.
Malá toľko sťavičky že sa nedala
všetka vylízať.Stekala jej až k analnemu otvoru.
Jazykom som krúžil po jej klitorise jedným prstom som si dráždil dierku a postupne som zašiel až k analnej dierke a začal som jej tlačiť pomaličky dnu.
Videl som že sa jej to páči a Denisa sa začala celá chcieť od rozkoše.Asi po piatich minútach som videl ako sa Denisa urobila a uvoľnila sa. Nechal som ju pár sekúnd vydýchnuť a uvoľniť.
Potom som pristúpil k nej a pomaličky som jej do broskyňky zasunul môjho krásavca,ale len špičku žaluďa.
Postupne som jej zasuval hlbšie a hlbšie až na doraz.Až ho zacítila celého tak si riadne v
zdychla, že to musí byť počuť až na recepciu.
Pokračoval som ďalej a pichal som Denisu tak dlho ako to len išlo a cítil som, že príde na mňa druhá vlna vzrušenia.
Netrvalo dlho a zaplnil som jej celú dierku mojim semeno. Ešte chvíľku som zostal hlboko v nej.
Po chvíľke som ho z nej vytiahol a všetko semeno čo v nej zostalo jej stekala z jej pičky von. Začala si ju ešte jemne masírovať a semeno porozotierala po celej pičke.
Po tejto krásnej chvíľke sme odišli každý do svojej sprchy.Po chvíľke prišiel jej muž či už nejde na izbu. Denisa povedala že už sa chystá a odišla hore.
Ja som ešte chvíľu relaxovl a rozdychaval čo sa to vlastne medzi nami s Denisou stalo.Asi po pol hodine som sa zobral a odišiel som aj ja na izbu.Zena už spokojne a zrejme unavená spala.A tak sa začala moja vzrušujúcea dovolenka.A za celý týždeň sme toho ešte veľa spoločného zažili,ale to až v ďalších príbehoch.Ak sa Vám príbeh páčil tak kľudne napíšte.A ak ne tak kľudne môžete skritizovať.Snad sa poprosím a dobrú noc Vám praje Peter a kolegyňa Denisa.

Přezdívka
Region
drobec20-5 drobec20-5
Slovakia
asi_bi_pasiv-tt asi_bi_pasiv-tt
Slovakia
Bertyn Bertyn
Czech Republic Pardubický kraj
LEPOpar LEPOpar
Slovakia Prešovský kraj
KAL1 KAL1
Slovakia Trnavský kraj
Snehuliak Snehuliak
Slovakia Banskobystrický kraj
LuckyAngel LuckyAngel
Slovakia Košický kraj
MaZnr MaZnr
Slovakia Nitriansky kraj
enzolo enzolo
Slovakia Žilinský kraj
XxFTMman XxFTMman
Czech Republic Vysočina
2434512 2434512
Germany Bayern
LedBull LedBull
Czech Republic Hlavní město Praha
pota3 pota3
Slovakia Košický kraj
Pohoda456 Pohoda456
Czech Republic Hlavní město Praha
mira05 mira05
Czech Republic Karlovarský kraj
1ha1 1ha1
Czech Republic Středočeský kraj
uzzkuseny uzzkuseny
Czech Republic Pardubický kraj
par2731 par2731
Slovakia Žilinský kraj
fetishfotocz fetishfotocz
Czech Republic Moravskoslezský kraj
Luskacik10 Luskacik10
Slovakia Bratislavský kraj
frajerluke1 frajerluke1
Czech Republic Olomoucký kraj
janko321 janko321
Slovakia Prešovský kraj