Prekvapenie

19. 8. 2022 · 3 242 zhlédnutí JaAoNa2015

Už veľmi dlho sme s drahým uvažovali nad tým, že si spravíme sexi večer, napríklad na hoteli. Máme synčeka a doma sa to jednoducho nedá podľa predstáv.
Jedného večera ma však drahý prekvapil a zariadil aby sme si takýto večer vedeli dopriať. Prechádzka, večera, mno a potom spomínaný hotel.
Ako sa však neskôr ukázalo, nebolo to jediné prekvapenie.
Na hotelovej izbe som sa prezliekla do sexi pradielka, tak ako to drahý zbožňuje...opätky, samodržky, a čipkovaná košielka, ktorá prekrývala odhalené prsia a mušličku.
Začalo vzájomné dráždenie...ja som mu tancovala, hrala sa so sebou, mno a on si ho tiež na posteli držal v ruke. Potom som vybrala jeden z mojich obľúbených vibrátorov, sadla si naň a ako som na ňom jazdila, drahý mi svoj tvrdý penis dal do úst.
Zrazu zazvonil jeho telefón a jediné čo povedal v tom hovore bolo číslo našej izby.
Zodvihol sa z postele, prišiel k dverám izby a otvoril ich. Do izby vošiel cudzí muž, ktorý sa s drahým uvítal a ja celá nervózna a vyplašená som sa snažila zakrývať ako to bolo len možné. Drahý prišiel ku mňe, dal mi neskutočný bozk a hneď po ňom mi zašepkal: ukáž sa nám ty malá štetka.
Pri pohľade na drahého som videla, že jeho nadržanosť prišla do toho bodu o ktorom stále rozprával. Nikdy som neverila, že to raz spraví, no teraz k tomu došlo. Ostala som z neho neskutočne vzrušená. Postavil sa za mňa, prechádzal rukami po mojom tele, pomaličky ma odhaľoval pred druhým mužom a ja som cítila ako mi vlhne mušlička. Keď som stála pred ním úplne odhalená, drahý sa ho spýtal: Tak ako sa ti páči moja kurvička? On si ma dôkladne prezeral a povedal: Neskutočnú suku máš.
V tom ma drahý chytil pod krkom, presiel prstami po mušličke a zvrhlo povedal: Naša kurvička má teda pekne roztvorenú a mokrú pičku. Od zadu do mňa zasunul prsty a tak tvrdo ma preprstoval, že som doslova striekala gejzír. Nohy sa mi podlamovali, čo drahý hneď využil. Zatlačil ma na kolená a jeho neskutočne tvrdý penis mi zasunul do úst. Pristúpil aj ten druhý s vytiahnutým penisom a začali sa striedať v mojich ústach. Keď už videli ako sa ich penismi dusím, postavili si ma, ten neznami mi svoj tvrdý penis zasunul medzi stehná a začal prechádzať tým nadržaným penisom medzi mojimi navretými a mokrými pyskami. Drahý sa mi pozeral do očí...nikdy nezabudnem na ten nadržaný a zvrhlý pohľad. Pristúpil bližšie a povedal: vraz jej ho tam. Ani nestihol dopovedať a ten neznámi ma oprel o stenu, schmatol za vlasy no a začal ho do mňa zarážať tak, že ten pleskot bolo počuť na celú izbu. Ja som samozrejme tiež neostala ticho a moje hlasné stonanie vydráždilo drahého až tak, že zvrhlo začal burcovať toho neznámeho slovami: vyšukaj tú štetku poriadne. Mňa to tak neskutočne vzrušovalo, že sa dostavil druhý neuveriteľne mokrý orgazmus. Keďže bola podomnou veľká mláka, presunuli sme sa do postele, kde si drahý ľahol, ja som nasadla na neho a neznami mi ho zasunul do zadačku. Drahý ma chytil za prsia, ten neznámi zas za vlasy. Začala veľká divočina a ja som sa nevedela ubrániť hlasnému stonaniu. Obaja ma tvrdo šukali a moje orgazmy sa nedali ani spočítať, pretože som tiekla pri každom ich dorazení. Nadržanci si vychutnávali moje hlasné stonanie a aj moje chvenie od toľkých orgazmov až do chvíle, kým drahý nepustil svoju horúcu dávku do mojej zničenej mušličky. Netrvalo to dlho, že sa aj neznámi vystriekal na mój zadoček no a mohla som si konečne vydýchnuť.