2x za večer

19. 8. 2022 · 4 178 zhlédnutí JaAoNa2015

Všetko to začalo u mojej kamošky na byte, kde sme trošku popíjali. Alkoholom nálada stúpala, keď zazvonil telefón a ďalšia kamoška ma volala von na diskotéku.
Zavolala som si taxík a prekvapil ma v ňom celkom sexi taxikár, ktorý sa po mojom nastúpení zmohol len na uf. Usmiala som sa a opýtala sa: čo sa deje? 
Celý červený mi odpovedal otázkou: kam to bude v takomto sexi outfite? Keďže bol horúci letný večer, tak som mala na sebe minišaty a samozrejme som bola naostro.
Povedala som: na disku do mesta. Ako ma viezol som si všimla, že sa viac pozerá na moje stehná ako na cestu. Na zahodenie rozhodne nebol a s mojou pripitou náladou som sa rozhodla, že ho troška poprovokujem. Nenápadne som si už aj tak kratučké šaty ešte povyhrnula aby videl toho viac, mno a ja som videla ako mu to v nohaviciach pekne rastie. Blížili sme sa do mesta a ja som sa ho opýtala: nepáči sa ti výhľad? 
Odklonil sa od volantu, pohľadom ukázal na svoj tvrdý penis v nohaviciach a povedal: čo myslíš? 
Celkom nadržaná som mu ho vytiahla z nohavíc a začala mu ho honiť. 
Auto odparkoval do tmavej uličky blízko diskotéky a jeho vzdychy ma tak dostali, že som si ho dala do úst a začala ho fajčiť. Pekne pomaličky som mu ho fajčila, no po chvíľke mi chcel zdvihnúť hlavu, ale moja nadržanosť nechcela pustiť jeho penis z úst a tak som zacítila ako mu penis pulzuje a púšťa semeno do mojich úst. 
Naštartoval auto, poďakoval a vysadil ma pred diskotékou.
...s mojou nadržanosťou v ten večer nebol však koniec...
Na diskotéke sme sa s kamoškou držali stále v pripitej nálade, keď prišla k nám partia chalanov a začali nás baliť. Boli to cudzinci, ktorý pracovali niekde na blízku. Jeden z nich začal mať po chvíľke na mňa zvrhlé otázky ako: aké mám spodné prádlo, ako ju mám vyholenú alebo či som už mala fakt veľkého.
Alkohol a moja nadržanosť sa spojili a začala som mu odpovedať: som naostro, vyholená som úplne a veľký je široký pojem 😛
S kamoškou sme sa chytili za ruky a odišli na parket tancovať, no samozrejme prišli za nami.
Evidentne ho môj tanec vzrušoval, pritiahol si ma k sebe a citila som ako mi jeho penis tlaci zadoček. Neváhala som a začala som sa ešte viac trieť o jehi penis, keď som zacítila ako jeho ruka ide pomaličky pod moje šaty.
Prstami sa začal kĺzať po mojej mokrej mušličke.
Opýtal sa ma, či nejdeme von. Súhlasila som a tak sme šli za budovu diskotéky, kďe bol starý vyhodený gauč, na ktorý som ho strčila.
Začala som mu tancovať na čo reagoval zvrhlími rečami: vyhrň si šaty a ukáž mi tú nadržanú, mokrú pičku. Šaty som si teda vyhrnula, mierne poroztiahla nohy a začala sa hrať s mojou mušličkou. Opäť zvrhlími slovami zahlásil: Bože, to je ale kunda pre môj veľký kkt a vtedy ho vytiahol.
V prvom momente som ostala zaskočená, lebo naozaj tak veľký som ešte nemala.
Zavolal si ma k sebe a ja som začala nasadať na ten jeho obrovský penis. Veľmi pomaličky som na ňom jazdila a cítila som ako ma tlači zo všetkých strán. V niektorých momentoch som si musela dať prestávky lebo som mala pocit ako by ma šiel rozpárať a aj som sa bála, že moje vzdychy privolajú veľkú pozornosť.
Netrvalo to dlho a prišiel na mňa tak silný orgazmus, že som začala aj kričať. Môj orgazmus a výkriky ho vzrušili natoľko, že to prišlo aj na neho. Zhodil ma a nastriekal mi to všetko do pusinky.
Vytiahol si nohavice, odišiel a nikdy viac sa už nevideli.