2 + 1 transka = trojka či štvorka?

1. 9. 2022 · 5 120 zhlédnutí lnvictus

Karin a Tobias sa zoznámili so sympatickou pracovníčkou hotelovej služby za pikantných okolností hneď v prvý deň ich služobnej cesty na Balkáne. Predstavila sa im prsnatá ryšavá Lea, z ktorej sa v posteli neskôr vykľul Leo. Karin vedela, že trik, ku ktorému sa uchýlila voči Tobiasovi, aby ho zlákala na radovánky s dlhonohou transkou sa jej určite podarí.

Obaja pracujú pre nadnárodnú spoločnosť a pri rôznych spoločných projektoch mali dostatok času, aby si utvorili o druhom vcelku reálny obraz. Karin vedela, že Tobias skrýva v sebe rovnako zvrhlú dušu ako ona sama. Potrebovala iba vhodnú príležitosť, aby sa o tomto predpoklade presvedčila aj v praxi. Tobias naopak, nemal žiadne pochybnosti, že fasáda "ľadovej kráľovnej" skrýva horúce vnútro. Mal však určité zásady, podľa ktorých s kolegyňami si nikdy nezačína.

Karin od príchodu do hotela mala niekoľko orgazmov, ktoré jej Tobias výdatne doprial. Aby nemuseli opustiť luxusný hotelový apartmán ani na sekundu, objednali si obed na izbu, ktorý im doniesla Lea, v skutočnosti Leo, český študent brigádujúci počas letných prázdnin v hoteli. Transka, ktorá okrem toho, že mala vtáka medzi nohami, vyzerala ako krehká a nežná žena. Aj črty tváre mala úplne jemné bez najmenšieho náznaku maskulinity. Jednoducho povedané mal nielen dokonalú postavičku ale aj do tváre bola vyslovene pekná.


Karin čoraz viacej vzrušovala svoja vlastná zvrhlosť, ktorú sa pri Tobiasovi ani len nesnažila nijako krotiť. Chuť a vôňa svojej mušličky okorenená Tobiasovým semenom zaplňajúca celý apartmán ju dostávali do permanentnej extázy. Stehnami obkročmo sedela nad Tobiasovou tvárou smerom k Lei. Opäť ponúkla kolegovi svoju tečúcu mušličku z ktorej vytekala zmes štiav oboch ešte nedávnej súlože. Karin si v tejto pozícii na Tobiasovou tvárou mohla do sýtosti vychutnať nielen Leine perfektné silikónové štvorky ale mohla sa zároveň rukami hrať aj s Leovým žilnatým vtákom. Tobiasovi prišlo lízanie vystriekanej mušličky vrcholne zvrhlé a bol presvedčený, že práve pokoril vrchol svojej perverzity. Už dávno poznal chuť svojho semena, ale nikdy ho nemal naservírované priamo z mušličky.


Karin v určitom momente chytila Leovu ruku a presunula ju na Tobiasov penis. Keďže Tobias svojím jazykom vibroval v Karinej štrbinke nemal šancu vidieť, čo sa deje za očarujúcim zadkom, ktorému sa ústami venoval tiež. Striedavo strkal špičku jazyka čo najhlbšie do jej mušličky aj do riťky. Jej anál sa pomaly uvoľňoval od Tobiasových slín aj techniky ako jazykom krúžil okolo postupne otvárajúcemu sa otvoru.

Karin vzala Tobiasov penis na chvíľu hlboko do úst. Chcela ho iba navlhčiť, aby sa Leova ruka na ňom kĺzala lepšie. Tobias si myslel, že sa jeho pýche venuje Karin, ona však honila už Leov úd a Leo na oplátku ten Tobiasov.

Leo bol nesmierne spokojný, lebo akékoľvek dotyky s cudzím penisom mal naozaj rád. Najradšej mal pocity vyvolané vytekajúcim semenom heteráka na svojej rozšukanej análnej dierke a tiež na semenníkoch. Bol vyslovene závislý od čerstvého voňavého semena. Rád sa s ním nechal nielen pokropiť, ale miloval najmä jeho nasládlo horkastú chuť na perách. Teraz však počul odmietavý hlas Tobiasa, že ho prenecháva celého pre Karin.


Karinina túžba byť s dievčaťom v posteli bola natoľko silná, že sa pokúšala vytesniť z hlavy nedávny pohľad na Leov dokonalý úd. Karin čoraz viacej sa venovala Leiným plným prsníkom. Naťahovala jej bradavky, olizovla dvorce a bozkávala ju všade na ústach, tvári aj navkrku. Vnímala jej parfém v pravých ryšavých vlasoch siahajúcich po ramená a všade na jej hladkom tele. Mala tak hodvábnu pokožku a hebké chodidlá, že z dotykov s ňou jej naskakovala elektrizujúca husia koža. Kým mala privreté oči, ilúzia že je v posteli so ženou bola úplne dokonalá. Predstavovala si, ako ju zvodná Lea čoskoro uspokojí ústami a už takmer zabudla, že za Leinou ženskosťou je niekde hlboko schovaný aj Leo. Netrvalo dlho, všetci sa zosúladili v spoločnom rytme nielen v pohyboch rúk a tiel ale aj v hlasnom vzdychaní.

Karin vedela, že si môže vybrať akúkoľvek vlastnú cestu k orgazmu. Tobias, Leo aj Lea ju budú slepo nasledovať a do bodky plniť jej želania. Zároveň vnímala Leine inštinktívne pohyby panvy. Túžila mu svojími naslinenými prstami preskúmať anál a neskôr zaviesť tam Tobiasov úd. Nechcela však Tobiasa oklamať alebo nebodaj ponížiť. Tobias jej doobeda prezradil, že nikdy netúžil po análnom styku s mužom v akejkoľvek forme. Nevedela však, že Lea Tobiasa naozaj vzrušovala ako žena, najmä vtedy, keď sa nežne bozkávala s Karin. V tej chvíli na sekundu by bol ochotný porušiť svoju zásadu, lebo videl pred očami dve nadržané ženy. Pohľad na lesbickú lásku ho fascinoval vždy, ale doteraz nemal možnosť vychutnať si ho z blízka. Už vôbec nemyslel na Leov penis, ktorý bol výrazne hrubší ako jeho.

Karin videla, že Tobiasov úd, vďaka Leovej starostlivosti je na prasknutie a čoskoro opäť vychrlí svoje horúce semeno. Keďže Leo bol na posteli vzhľadom na svoju polohu najviac flexibilný, Karin bola rozhodnutá. Čupla si nad Tobiasov penis a ten úplne hladko zmizol až po koreň v Karininej navlhčenej riťke. Tobias nahlas zhýkol od prekvapenia aj z tepla, ktoré ho v nej úplne tesno obopínalo. Karin urobila pár pomalých pohybov až po okraj Tobiasovho žaluďa. Páčil sa jej pocit, keď sa ten hrubý lem okolo žaluďa prekĺzol okolo zvierača. Po pár sekundách už jej opäť cukala mušlička v ďalšom návale orgazmu. Stále nemala dosť. Chytila Leovho vtáka a priložila si ho k mušličke, pričom si druhou rukou pritlačila k nemu svoje zdurené pysky. Opäť pár pomalých pohybov a znovu lapala po dychu po ďalšom vyvrcholení. Ešte stále túžila po ďalšom pokračovaní.

Leo ani nečakal na doznenie jej orgazmu a snažil sa svoj úd dostať do Karininej tečúcej mušličky. Vzhľadom na jeho úctihodný obvod darilo sa mu iba postupne. Pár centimetrov dovnútra a opäť von. Karin mala od miernej bolesti nepoddajnej mušličky svoje nechty zaborené v Leových ramenách a hrýzla si pery od vrcholnej rozkoše, ktorá vystriedala pnutie vchodu ako ju postupne rozťahoval hrubý vták. Tobias cítil trenie a silu Leovho vtáka cez tenkú stenu pošvy. Nechcel byť vytlačený z horúcej zadnej dierky, tak začal prirážať razantnejšie a čoraz rýchlejšie. Leovi trvalo iba chvíľu, aby zosúladil svoje tempo s Tobiasovým.


Karin si vychutnávala predtým nepoznané pocity z úplnej vyplnenosti, ktoré sa postupne menili na predorgazmické sťahy v celom podbrušku. Mala v sebe dvoch vtákov, ktoré sa nehanebne hrali s jej telom akoby bola ich handrovou bábikou. Striedali hlboké a kratšie zásuny ako aj pohyby, ktoré raz išli vo fáze a o chvíľu proti sebe. Mať vyšukaný mozog z hlavy zrazu mal pre Karin nový rozmer. Strácala nad svojím telom akúkoľvek kontrolu, no napriek tomu spoznala, že sa Leo príliš rýchlo blíži k svojmu vrcholu. Z posledných síl silno stlačila Leov úd pri koreni, čím ho tesne zabrzdila pred príchádzajúcim vyvrcholením. Mohutná vlna jej orgazmu sa nezastaviteľne pohla z končekov prstov cez celé telo, aby ju vymrštila do akejsi čiernej diery bezvedomia. Jej telo sa nekompromisne naplo a vypudilo zo seba naraz oba penisy, kým výdatne striekala na oboch mužov svoje šťavy z útrob. Úplne vyčerpaná, zničená ale konečne uspokojená sa zvalila na bok, nechajúc oboch aktérov dokončiť svoju divokú jazdu, ale už úplne bez nej.

Ako pristáli kvapky na bruchu a na penise Tobiasa, okamžite vystrekol zo seba jedinú dlhú ale mohutnú dávku semena, ktorá skončila na Leovom miešku a úde. Pohľad Lea, na Tobiasovo semeno na svojom tele, natoľko vzrušil, že mu stačil jediný dlhý pohyb rukou rozotierajúcou Tobiasovo semeno ako perfektný lubrikant, čím obnažil svoj žaluď a o sekundu neskôr sa jeho biele semeno konečne pomiešalo na Tobiasovom bruchu s Karininými čírymi výstrekmi. Jeho orgazmus bol výnimočne intenzívny a to vďaka zásahu od Karin, ktorá ho sekundu pred výstrekom úplne stopla iba silným tlakom palca pod koreňom vtáka. Jeho semeno sa valilo v krátkych nespočetných výstrekoch, akoby sa nekonečný prúd ani nechcel nikdy zastaviť. Všetky ťažké kvapky mierili na Tobiasovo nahé telo, ktoré ich prijalo s nevídanou pokorou.

Tobias, stále extrémne vzrušený od doznievajúceho intenzívneho orgazmu, si inštinktívne namočil svoje prsty do tej kaluže a nezaváhal ani sekundu pri rozhodovaní v koho ústach má ten chutný koktail pomiešaný zo štiav Karin a Lea skončiť za okamih...