Ebenové plamene rozdúchané plavovláskou

23. 1. 2024 · 1 330 zhlédnutí lnvictus

Voľné pokračovanie úspešného milostného dobrodružstva kolegov Karin a Tobiasa na služobnej ceste




Vášnivé chvíle Karin a Tobiasa strávené v objatí na hoteli vystriedali napäté momenty, ktoré sa odohrali na firemnej pobočke, kde mali podľa príkazov riaditeľa urobiť bleskový audit. Vo výkazoch našli chaos a prístup zahraničných kolegov bol k ním, jemne povedané, vlažný až odmietavý. Medzinárodný biznis má svoje úskalia a očakávania domácich majiteľov sa nestretáva s pochopením podriadených v zahraničných pobočkách.


Viaceré predbežné zistenia naznačovali vážne porušenia finančnej disciplíny. Tie mali prebrať s novou ekonomickou riaditeľkou pre oblasť Balkánu. Mala priletieť už na druhý deň naobed, ale jej let bol odložený až na víkend s príchodom v sobotu večer kvôli štrajkujúcemu personálu na letisku v Aténach. Hoci sa vo firme poznali s manažmentom pobočiek, pani Sophiu nikdy predtým nevideli. Kolovali o nej iba neurčité fámy, že musí byť nemanželskou dcérou boha Dia, pretože je nielen krásna ale aj múdra a spravodlivá. Isté veľmi dobre informované zdroje uvádzali, že ako správna antická kráska nepohŕda krásou ľudského tela bez ohľadu na to, či ide mužské alebo ženské vnady.

Sofia sa ešte pred odletom ospravedlnila v SMSke Karin a Tobiasovi za ich neplánovanú pracovnú cestu na poslednú chvíľu a navrhla, aby sa hneď po prílete stretli v útulnej taverničke blízko hotela. Znalcom gréckej gastronómie bolo jasné, že to bude náročná a zdĺhavá pracovná debata, ktorá ich čaká zrovna v sobotu večer. Cieľom diskusie budej urovnať spory okolo nezhôd vo výkazníctve a prijať také opatrenia, ktoré zabezpečia, aby sa už podobná situácia nikdy nezopakovala.

Karin a Tobiasa usadil ku stolu sympatický čašník, ktorý im rezervovala Sophia v pokojnejšom kúte taverny. Ten bol vizuálne oddeleným salónikom pre hostí požadujúcich vyššiu diskrétnosť.

Niekde nad morom už zapadalo slnko a slaný podvečerný vánok ochladzoval úzke uličky starého mesta. Vo vzduchu sa miešala príjemná južanská hudba, vôňa grilovaných rýb a štebot početnej rodiny, ktorá vyrazila na tradičnú sobotňajšiu neskorú večeru do mesta. Tobias a Karin si bez slov vychutnávali atmosféru, ktorú im ponúkala typická grécka reštaurácia s povinnými rozkvitnutými oleandrami a príjemným večerným osvetlením doplneným sviečkami na každom stole. Keby tu neboli pracovne, cítili by sa ako na krásnej dovolenke, kde okrem výdatných telesných radovánok všetkého druhu, famóznych kulinárskych špecialít a kvalitného spánku nemajú návštevníci žiadne iné starosti.

Karin bola oblečená v elegantných bielych letných šatách, ktoré zvýrazňovali jej dokonalé ženské tvary, pre ktoré vôbec nepotrebovala pomoc podprsenky. Pokožku mala opálenú akoby niektorá z miestnych obyvateliek. Jej modré oči a tvár lemovali blond vlasy, ktoré mala zopnuté vzadu. Tobias stále nemohol uveriť, že sa mu služobná cesta s Karin nesníva. Včerajší deň doslovne premilovali a na večeru dorazili vyslovene omámení nespočetnými orgazmami, ktorými sa vzájomne obdarovali.

Sedeli pri stole iba pár minút. Pozeral sa na najvzrušujúcejšiu šiju, ktorú kedy videl, ak nepočítame tú od Audrey Hepbourne v kultovom filme Prázdniny v Ríme. Stále tomu nechcel uveriť. Je od domova vzdialený na stovky kilometrov a preto môže byť konečne sám sebou. Sedí tu so ženou, ktorá v poslednom čase vyplnila každú sekundu jeho erotických predstáv. Miloval sa s ňou na všetky možné spôsoby. Lenže Karinina šija bola skutočná a bola a dosah jeho rúk a pier. Rovnako ako jej nežné malé chodidlá, ktoré prvý krát videl takmer bosé na verejnosti. Mala obuté kožené sandálky aké na tenkých kožených šnúrkach, aké tu bežne nosia domáce dámy. Naklonil sa k nej, aby vdýchol do seba vôňu jej teľa, ktorú najviac miloval práve na krku.

"Och bože, si tak dokonale pekná", povzdychol spontánne, pričom naozaj nevedel, či tú vetu nevyslovil nahlas.


"Čo si vravel?", Karin sa na neho milo usmiala a nežne pohladila jeho silné mužné ruky, ktoré mal ležérne položené pred sebou na modrobielom obruse.


"Je tak dokonale pekná", zopakoval vetu trochu pozmenenú a teraz už úplne zreteľne. Hlavou sa otočil smerom ku vchodu. Pri vstupe sa objavila vysoká čiernovláska v kokteilových šatách výraznej tmavofialovej farby, ktoré na prvý pohľad vyzerali akoby boli čierne ako nočná obloha nad nimi. Jej dlhé nohy zvýrazňovali čierne lakované topánky na vysokých opätkoch. Široký úsmev a prenikavý pohľad zo zelených očí smeroval ku stolu kde sedeli Karin a Tobias.

"Rada vás konečne spoznávam, som Sophia", vyslovila jedným dychom kým oboch decentne objala a pobozkala na líci. Tu na Balkáne sú ľudia omnoho otvorenejší a úprimnejší, čo dajú najavo aj pri oficiálnom pracovnom styku. Ibaže v tom objatí s Karin vibrovalo aj niečo iné. Telá dvoch doteraz úplne cudzích žien sa na okamih stretli. Tobiasovi sa na okamih zdalo, že napriek tomu ide o objatie úplne prirodzené a nevedno prečo aj živočíšne. Kým ju pobozkala na tvári, Karin zacítila jej teplý dych na svojom ušnom lalôčiku. Bolo to ako šteklivý vánok po ktorom jej celým telom prebehlo nesporné vzrušenie. Keďže pod šatami nemala žiadnu spodnú bielizeň, jedna nezbedná kvapôčka spomedzi jej okamžite zvlhnutých pyskov sa vydala na svoju púť. Najprv stiekla pozdĺž do hladka vyholenej štrbinky po hrádzu aby pozvoľna pokračovala po stehnách ako jej neúprosne prikazovala gravitácia. Vôbec jej nevadilo, keď zacítila dotyk Sophiiných pevných ale omnoho menších pŕs na svojich. Pritlačila sa k hrotom bradaviek kolegyni a opätovala bozky na Sophiine opálené líca. Pery mala inštinktívne vlhké a o pár milimetrov viacej otvorené ako sa to na fomálnu pusu patrí.

Zvyšok večera prebehol podľa očakávaní. Na stole sa postupne ocitli desiatky malých mištičiek naplnené najlepšími kúskami jedla z Grécka. Popri chutnej a výdatnej večeri všetci traja živo diskutovali o problémoch, ktoré vznikli v domácej pobočke firmy. Aromatické ľahké víno uľahčovalo náročnú konverzáciu, keď ju zrazu Sophia ráznym tónom prerušila.

"Navrhujem ukončiť našu plodnú pracovnú diskusiu. Presvedčili ste ma a ja už teraz presne viem čo musím urobiť". Zdvihla čašu červeného vína, ktorú stihol pozorný čašník medzičasom doplniť spolusediacim. "Sme však v krajine, kde sa síce veľmi tvrdo pracuje, ale vedia zamestnanci výsledky svojej driny aj poriadne osláviť. Do dna! Na nás všetkých a naše spoločné zážitky", žmúrkla na Karin a vypila pohár až do dna. Karin ani Tobias vedeli čo sa sluší a o chvíľu stáli tri prázdne poháre na stole.

"Bola by som rada, keby si moja drahá, poctila moje skromné obydlie svojou návštevou", nebadane prešla k tykaniu a naliehavo vtisla na pery Karin nežný bozk. Ten nezostal neopätovaný. Tobias z prekvapenia zo situácie a z pohľadu na bozkávajúce sa kolegyne, ktoré sa pred chvíľou vášnivo hádali o práci, iba nasucho prehltol. "Smiem vás odprevadiť, dámy?". Z nervozity podvedome prešiel k formálnejšej konverzácii.

"Samozrejme drahý, bez teba by nebola dnešná dlhá noc dostatočne zábavná", pohotovo odvetila Sophia. Že to s Tobiasom myslí úplne vážne, spečatila spočiatku letmým dotykom v Tobiasovom rozkroku, ktorý sa na okamih zmenil na krátku ale dostatočne intenzívnu bolesť. Bol to pocit, ktorý bol natoľko magický, že Tobias zostal z Sophiinej horúcej dlane na svojích semenníkoch ako keby zhypnotizovaný a zároveň veľmi silno vzrušený. Bol si istý, že Sophia jediným dotykom vytlačila z neho kvapku vzrušenia, ktorá sa mu teraz určite leskne na obnaženom žaludi.

Trvalo iba necelú minútu a obaja milenci nasledovali Sophiinu omamnú vôňu k elegantnému čiernemu kabrioletu, ktorý ich čakal iba kúsok od taverny. Tobias si sadol dozadu, potom ako najprv galantne otvoril obom ženám dvere na aute. Pod vplyvom lahodného vína a omamnej vône rozkvitnutej noci si počas krátkej jazdy premietal v hlave najrôznejšie erotické scény, o ktorých celý život sníval a zdalo sa mu, že o chvíľu budú naplnené.

Netušil však ešte, čo sa preháňa v hlavách jeho kolegýň, ktorých prsty sa ticho preplietali na páke automatickej prevodovky.