Na benzínke

10. 9. 2022 · 2 620 zhlédnutí RiderSK

Pracoval som v malom okresnom meste, kde v tom čase bola len jedna jediná benzínka. Zvykli sme sa tu s kolegami zastaviť na kávu a pochopiteľne som tam chodil aj tankovať, keďže to bolo najbližšie. S pracovníčkami benzínky sme sa väčšinou už poznali, len občas pribudla nejaká nová, ktorá sa takisto časom zaradila do zoznamu známych. Vždy sme pokecali, posrandovali, občas padli aj nejaké tie narážky. Najradšej som mal Máriu, sympatickú čiernovlásku chudej postavy, o pár rokov staršiu, ale v debatách sme si vždy sadli, bola veľmi inteligentná a rozhľadená. Asi aj preto väčšinou zaúčala nové posily.
V jeden podvečer keď sme sa zase zastavili na kávu, bola benzínka prázdna a tak na nás mali kočky viac času. Ani som nezbadal ako a ubehla hodina v rozhovore s Máriou, do ktorého sa občas zapojila aj ďalšia nová posila - Táňa. O niečo nižšia ako Mária, s krásnymi dlhými ryšavými vlasmi. Tá pri nás visela každú voľnú chvíľku, keď práve nemusela obsluhovať sporadicky prichádzajúcich zákazníkov. Pohľad na hodiny ale jednoznačne hovoril, že je čas ísť. Kolega ešte odbehol na wc a Mária spiklenecky zašepkala:
"Ešte som ti chcela dopovedať to z minula..." spomenula čosi z klebiet, ktoré sme sa občas od nej dozvedeli a ja som vôbec netušil čo myslí. Nestihla však dopovedať, keď do rozhovoru skočila Táňa:
"O dva týždne sa vydávam. Čo myslíte, mám sa vydať, alebo nie?"
Zostal som zaskočený, mal som v hlave asi desať odpovedí, ale žiadnu som nemohol použiť... Situáciu v okamihu vyriešila Mária s úprimnosťou jej vlastnou:
"To čo sa pýtaš také sprostosti? Čo on ti má hovoriť, či sa máš vydať. To musíš sama vedieť."
Nevedel som, či sa mám smiať, alebo poľutovať Táňu, ktorá sa so skrúšeným výrazom v tvári stiahla nabok. Vtedy však už dorazil kolega a s kočkami z benzínky sme sa rozlúčili.
O pár dní som sa v práci zdržal a keďže som mal ráno odchádzať na víkend ku známym, rozhodol som sa ešte natankovať a kúpiť cigarety. Na pumpe slúžila Táňa, už po zácviku, takže mohla nočné slúžiť sama. Tešil som sa na návykovú kávu z automatu, ale potom som si uvedomil, že počas nočnej nikoho dovnútra nepúšťajú. Natankoval som a podišiel k okienku, aby som si vypýtal cigarety a zaplatil.
"Kávu si nedáte?" spýtala sa znenazdajky Táňa.
"Dal by som si, ale nebudem tu popíjať pri stojane, to vyzerá divne." odpovedal som a chystal som sa rozlúčiť.
"Akú chcete? Ja vám ju podám pri zadných dverách a môžeme si zapáliť." zareagovala Táňa skôr, ako som stihol odísť. Podal som jej cez okienko drobné, objednal kávu a ona mi rukou ukázala, aby som išiel za budovu k služobnému vchodu. Pri ňom som si zapálil a o chvíľku som počul cvaknutie zámky, dvere sa otvorili a Táňa mi podávala plastový kelimok s tmavou tekutinou voňajúcou po káve. Nasledoval bežný rozhovor o všetkom možnom, občas s nejakou ľahkou narážkou sprevádzanou obojstranným smiechom. Po druhej cigarete a dopitej káve som sa zase chystal rozlúčiť.
"Ponáhľate sa moc?" spýtala sa Táňa. Myslel som, že sa v práci nudí a dobre sa jej so mnou kecá.
"Nie, len ráno vstávam, odchádzam na víkend preč. A už je tu aj trochu chladno..."
"Tak poďte ešte na chvíľu dovnútra, tam máme teplo" vyhŕklo z nej a trochu sa začervenala. Na moment som zaváhal, ale nakoniec som vošiel do úzkej chodbičky vedúcej do útrob benzínky. Zostal som stáť, počkal som kým zamkne dvere a chcel som ju pustiť dopredu. Ako prechádzala okolo mňa, na moment sa zastavila a zrazu som mal jej ruky okolo krku a jej pery sa prisali na tie moje. Moja reakcia bola okamžitá. V sekunde som bol tvrdý, jednou rukou som ju držal okolo pása, druhou za zadok a môj jazyk prenikal do jej úst. Všetko umocňovala jej vzrušujúca vôňa. Zrazu sa odomňa odtrhla, chytila ma za ruku a ťahala chodbičkou ďalej. Doviedla má do výklenku vedľa pultu, v ktorom bol stôl a stoličky a ktorý asi slúžil na oddych a stravovanie personálu. Tu sa na mňa zase zavesila a všetko pokračovalo, až kým sa neozval zvonček signalizujúci príchod zákazníka. Táňa bleskovo zmizla a ja som zostal stáť tvrdý a mokrý a v hlave sa mi práve upratovali myšlienky na to, čo sa tu vlastne deje. O chvíľu bola späť a pri ďalšom bozkávaní som jednou rukou zašiel pod jej služobnú blúzku, aby som z podprsenky vyslobodil jej pevné trojky a trochu sa pohral s jej bradavkami. Vzápätí zase zaznel zvonček a ona zmizla. Mal som chuť každého zákazníka zaškrtiť... Sadol som si na stoličku a čakal, kým ho vybaví. A potom ďalšieho... Zrazu bola späť, oprela sa rukami o moje plecia a ja som cez blúzku bozkával jej prsia. Sadla si obkročmo na mňa, vyhrnul som jej blúzku a jazykom začal dráždiť jej bradavky. Začala vzdychať a moju hlavu si vtláčala hlbšie na prsia. Zozadu som jej cez nohavice začal hladiť mušličku. Zase zvonček a zase zmizla, ani neviem, ako sa v tej sekunde stačila upraviť. Keď sa vrátila, kľakla si predomňa a s previnilým výrazom v tvári predniesla tiché "prepáčte...", po ktorom sa pokúšala rozopnúť gombík mojich riflí. Postavil som sa, aby som jej to uľahčil. Stiahla mi rifle aj boxerky až po kolená a vyskočil na ňu môj tvrdý vták. Úplne tiekol a keď ho párkrát prešla rukou, oblizla šťavu z jeho špičky. Vložila si ho do úst a začala ma prudko fajčiť. Evidentne to nerobila často, bolo to trošku nešikovné, ale také úprimné. Chytil som ju za vlasy a spomalil jej pohyby, inak by som sa jej o chvíľu vystriekal do úst...
"Pomaličky, naučím vás to..." zašepkal som a jednou rukou som ju pohladil po tvári. Podala sa, spomalila a ja som jej pomaly začal šukať ústa. Po chvíli som už nevládal držať, vytiahol som jej ho z úst, zodvihol ju k sebe a rozopol jej služobné nohavice. Boli jej trochu široké a tak jej spadli na zem. Jednou rukou som jej trošku stiahol nohavičky a rukou jemne prešiel mušličku. Bola úplne mokrá a mokré boli aj jej stehná. Zasunul som do nej dva prsty a ona sa celá zachvela. V tom znova zazvonil zvonček, zrazu bola oblečená a ja som skoro vyskočil z kože. Keď sa vrátila, sama si stiahla nohavice aj nohavičky a ja som pokračoval tam, kde som prestal. Začal som ju šukať prstami, ona sa mi zaryla prstami do chrbta a prišiel jej prvý orgazmus. Chvíľu sa snažila vydýchať, ale ja som ju otočil, sadol som si na stoličku a ona si na mňa sadla chrbtom ku mne. Nebolo to moc pohodlné, ale ako "pohotovostná" poloha to bolo fajn. Začala na mne jazdiť, ja som ju chytil zozadu za prsia, hral som sa s jej bradavkami a bozkával ju na krk. Chýbalo len pár chvíľ, keď zrazu znova zazvonil zvonček... Keď sa vrátila, na chvíľu si ho zobrala do úst a potom znova nasadla. Pár pohybov a začala kričať v orgazme. Rukou som jej zakryl ústa a pomáhal jej pohybmi užiť si to až do konca. Keď sa prestala hýbať a snažila sa trochu vydýchať, postavil som sa a oprel som ju rukami o stôl. Vnikol som do nej zozadu a začal ju pomaly šukať. Jednou rukou som ju chytil za vlasy, druhou za bok a prirážal som stále viac. Už to na ňu išlo a cítila, že aj na mňa.
"Môžete do mňa...", vykĺzlo v nej v tom vzrušení a už o pár sekúnd som všetko striekal rovno do nej počas spoločného orgazmu. Ledva nám orgazmus odznel, znova zazvonil zvonček. Schytila servítky zo stola, skĺzla zo mňa, vopchala si ich medzi nohy, natiahla nohavice a zmizla. O chvíľu bola naspäť, zobrala si ho do úst a dôkladne vyčistila.
"Mal by som už asi ísť...", povedal som, keď znova zabzučal zvonček. Odbehla a po návrate sa mi zase zavesila na krk.
"Prídete ešte?" spýtala sa nesmelo a jej oči túžobne čakali na odpoveď.
"Myslím, že už si môžeme potykať...", zasmial som sa a odpovedal aj na očakávanie v jej očiach: "Prídem určite."
A svoje slovo som dodržal.