Sebectvo

26. 9. 2022 · 1 411 zhlédnutí MyStoryBA

Ak je láska ušľachtilou formou vnútornej slobody , tak je sebectvo ako každá náruživosť otroctvom.

A presne tak som sa cítila pri ňom . Ako otrok ,ktorý nedokáže slobodne uvažovať, rozhodovať sa a konať. Myšlienky blúdili každú chvíľu k nemu. Fantázia pracovala na plné obrátky. Bolo ťažké sa sústrediť a vnímať svet okolo seba ak srdce túži po inom. Sebecky som túžila znova ocitnúť sa pod ťarchou jeho tela.
Taška bola zbalená za 10 minút . Ako blázon som hádzala dovnútra čo mi prišlo pod ruku.

Stačila jedna správa . Čakám kedy prídeš .

Myseľ nedokázala racionálne uvažovať. Už bola iba chuť , ktorá bola väčšia ako zdravý rozum. Predstava ako znova zaplní moje vnútro na maximum.

Čakám ťa na stanici.

Sedela som pri okne a vnímala mihotajúce sa tiene budov. Hudba mi robila spoločnosť. Čím bližšie som bola do cieľa tým viac som si neverila. Pochybnosti o tom či to je správne ma prenasledovali .
Z okná som nevidela jeho auto. V kútiku duše nastával pokoj. Neprišiel. Zbytočne som sa stresovala. Vystupujem a zrazu ho zbadám . Stojí tam so svojím koketným úsmevom. Iskričky túžby mu tancovali v očiach. Pristúpil bližšie a vzal mi tašku .

Tak ako slečna aký si mala deň?

Sedeli sme v aute. Nenápadne po sebe pokukovali. Náhodné letmé dotyky počas preradzovania rýchlosti. Stres a obavy veľmi rýchlo opadli. Cesta trvala chvíľočku.

Tak a sme doma. Vybral moju tašku z kufra a ako správny gentleman ju odniesol.

Nestihla som poriadne prekročiť prah dverí. Ruka pevne zvierala môj krk, opretá o stenu.

Tak ako slečna chýbal som ti?
Pretože ty mne veľmi . Už sa neviem dočkať ako ťa znova tvrdo pretiahnem.

Hrdlo som mala zovreté tak silno ,že nebolo možné odpovedať.
Vrhol sa po mne ako pes po údenom. Nenásytný jazyk už lačne dobíjal pery.

Odtiahol sa ...vzrušenie máme za sebou ,poď ďalej...

V obývačke hrala príjemná hudba. V piecke praskalo drevo. Letmé osvetlenie dotváralo čarovnú atmosféru.

Máš to tu veľmi pekné. Chválim výber nábytku.

Z kuchyne sa vynoril s dvomi pohármi a fľašou vína. Na zdravie a prvú návštevu u mňa. Cíť sa tu ako doma.
Na zdravie a na náš dlho očakávaný otvorený večer , ktorý sme tak dlho plánovali.
Víno bolo famózne . Skvelý výber ,pochválila som . Pila som ho ako vodu na uhasenie smädu. Pri každom ďalšom pohári sa vzrušenie stupňovalo. Sedeli sme vedľa seba. Hlavou opretá o rameno. Pritúlená ako dieťa v matkinom náruči. Hladkal mi vlasy, pár bozkov mi vtisol na čelo. Ako malé nesmelé deti sme hľadeli do skla za ktorým tancovali plamienky ohňa.

Čo ti beží hlavou maličká ?

Prepáč na chvíľu som sa zamyslela . Potrebujem si odskočiť.

Na chodbe dvere rovno pred tebou. Je kúpeľňa.

Chvíľa na osvieženie pomohla alkoholu rozliať sa celým telom.
Na stole už čakala ďalšia fľaša. Tento krát som nám doliala ja. Podala mu pohár a uchlipla si. Kvapôčka mi stekala po brade. Vystrelil z gauča na nohy a pusou ju nasledoval a oblizol. Stáli sme pred sebou hľadiac si do očí . Odložil poháre a viedol ma do stredu izby . Chvíľočku sme sa vášnivo bozkávali. Ani neviem ako sa to zmenilo na tanec. Nežne ma zvieral v náručí.

Netrvalo dlho a už som mu sedela na kolenách . Tvrdý rozkrok ma tlačil aj cez nohavice. Ruky blúdili celým telom. Nohavičky boli zmáčané túžbou. V hlave chaos či je to správne.

Ani neviem ako sa mi podarilo bezpečne postaviť. Dám si sprchu hneď som späť.

Osuška pre teba visí v kúpeľní. Zlatíčko myslel na všetko.

Po ceste som v kuchyni schmatla tašku a pobrala sa do kúpeľné. Voňavá ,čerstvo oholená . Dala som si záležať na výbere telového mlieka. Vôňa spôsobovala vzrušenie pri natieraní aj mne. Nevynechala som ani kúsok tela. Od nôh dôkladne pekne k prsiam.
Z tašky vytiahla čierne samodržky s červeným lemom, čierny korzet. Celé to skryla pod saténový župan. Už iba lodičky na vysokom opetku a pomaly som sa stratila za dverami kuchyne. Potichučky som prechádzala k obývačke. Predo mnou boli posledné dvere.
Cítila som sa ako v Narnii. Lev bol priamo za dverami.
Sebaisto som vkročila do obývačky . Zbadal ma ,šok vypadol mu mobil z ruky. Prudko vstal a už ma stískal vo dverách. Jazyky boli hneď zamestnané. Stony a vzdychy zapĺňali miestnosť. Netrvalo dlho a ich hlasitosť bola silnejšia ako praskanie dreva. Pomaly odtiahol župan a pohľadom sledoval moje prsia.

Fúf slečna čo dnes budem s tebou robiť?

Rukou nežne prešiel po leme samodržiek. Prstom rafinovane zavadil o moju jaskyňu.
Celé to trvalo chvíľku. No mala som pocit ako keby to bolo večnosť.
Neviem ani kedy sme sa presunuli do kuchyne. Celým telom ma tlačil o kuchynskú linku. Chytil za zadok a vysadil na ňu. Studené drevo schladilo moju rozpálenú pokožku.
Tvrdá ruka tlačila hlavu k horným dvierkam. A začalo sa týranie. Hryzenie do pier, jemné zničujúce bozky. Sa postupne preniesli až k prsiam. Cez korzet hrýzol bradavky ,ktoré hneď vykukli z pod látky. Týčili sa ako štíty hôr, ktoré čakajú na zdolanie.
Len čo povolil zovretie pod krkom využila som príležitosť prehovoriť.

Chcem pokrstiť tvoju kuchyňu.

Otočil sa a odišiel. Zo spálne bolo počuť prudké otváranie a zatváranie zásuviek .
Tvoje prianie je mi rozkazom.
Stiahol ma na zem. V ruke zvieral putá. Rád si pripomeniem ako sme vytopili tú tvoju. Studené železo ma zrazu tlačilo na zápestiach. Tak ako vtedy tak aj dnes mi ruky spútal dozadu. Pozerali sme si do očí.

Aké je tvoje ďalšie prianie maličká?

Urob ma tak aby som striekala famózne a intenzívne ako vtedy. Až sa ti to podarí splniť, prezradím ti ďalšie prianie.
Prebral iniciatívu. Chrbtom si ma otočil k sebe . Nohou roztiahol stehná. Odhrnul tangáče na bok. Prstom prešiel po jaskyni z hora nadol. Vložil do úst so slovami poriadne obliznúť. Poslušne som zlízala .
A začalo trýznenie. Jeden, dva a pri treťom prste som sa už strácala. Stála som pred tajomnou komnatou ,ktorú dokázal zakaždým pootvoriť iba on. Každý dotyk, tlak jeho tela a vzdychanie do ucha mi spôsobovalo ošiaľ. Explózia už stála za dverami a čakala kto ich otvorí.
Telo ma zrádzalo z posledných síl som sa nažila udržať na nohách. Rozlievalo sa ním to známe teplo po ktorom prichádza ten sladký pocit blaženosti. Vrchol bol blízko . Kričala som, kňučala ,prosila aby neprestával. Vedela som, že je už blízko. Pár šikovných pohybov a po stehnách mi stekal dôkaz slasti a rozkoše. Telo bolo v silnom kŕči.

Z extázy ma prebudila silná facka .Najprv nastal pocit hlbokého poníženia a hnevu. Pri druhej sa však ocitlo vzrušenie.

Chytil ma za ruku a ťahal do spálne. Prehodil cez posteľ na brucho. Ruky stále spútane mi priviazal k druhej strane.

Nevládne som ležala na posteli. Nohy ma príšerné boleli a táto poloha nebola veľmi pohodlná. Sadol si vedľa mňa a začal hladením po zadku .. Mučivé dotyky sa menili na bolestivé stlačenia. Je načase plniť moje chúťky a priania. Snáď si dostatočne pripravená .
Sľúbil som ti poriadny výprask.
Postavil sa a niečo hľadal.
Najprv ma pohladil a tak prišla prvá rana. Netuším čím ,no veľmi ti štípalo. Nasledovala ďalšia. Chvíľku mi doprial na rozdýchanie. V hlave mi práve prebehol okamih ako z filmu 50 odtieňov sivej. Rozumiem pocitom ,ktoré prežívala Anastázia. Strach sa miešal so vzrušením. Neviem či som sa viac bála alebo tešila ďalšej rane. Pred ďalšou ma však uchránil zvonček.

Buď ticho ako myška .Netuším kto to je. Rýchlo to vybavím a ty ma tu peknej počkaj. Veď napokon kam by si aj šla keď si zviazaná. Mať moc je skvelý pocit. Zasmial sa a odišiel.

Až teraz m prepadol strach. Myšlienky boli veľmi pochmúrne. Začala mi byť zima. Dvere boli zatvorené .Nedokázala som rozoznať obsah rozhovoru. No bolo zreteľne počuť mužský hlas , ktorý nepatril pánovi. Predsa si na mňa niečo pripravil . Zviazal ma a ja sa nemôžem brániť. Ak by sa aj vymenil s iným mužom nezistila by som to. Tma mi nedovolila čokoľvek vidieť. Napokon v tejto polohe nebolo možné sa ani pozerať. Netuším ako dlho som takto ležala. Zo zúfalstva sa mi tlačili slzy do očí.

Buchnutie dverí vzbudilo nádej. Niekto odišiel. Čakala som chvíľku kto sa teda vráti a dokončí to čo môj mučiteľ začal.

Sused mal chuť na pohárik. Až pri druhom zbadal tvoju tašku na stole. Ospravedlnil sa ,že nás vyrušil a odišiel.

Kde sme to skončili??