Nečakaná neha - zdecimovaný fisting?

29. 9. 2022 · 2 075 zhlédnutí lnvictus

"S mojimi rukami by ma zrejme nezamestnali na gynekológii. Ešteže riešim úplne iné diagnózy."

Usmial sa priamo do očí čarodejnice, kým si v kaviarni prirovnávali veľkosti svojich dlaní. Jeho mocná ruka, zvyknutá na jemnú a presnú prácu bola v ostrom kontraste jej súmernou drobnou rúčkou. V tom dotyku bola zvláštna hravosť a túžba cítiť na verejnosti dotyk ruky, ktorá o chvíľu bude moc nad všetkým.

Tešil sa na ňu už niekoľko dní a predstavoval si znovu a znovu ako sa opäť stretnú v tesnom objatí. Miloval jej vôňu od prvého okamihu, od prvého nesmelého bozku ďaleko od zvedavých pohľadov cudzích.

Príjemná horká chuť kávy sa im ešte nestratila z pier, keď už ležali spotení a mierne zadychčaní vedľa seba, po hlasných stonoch, ktoré nedávno zaplnili obývačku. Už ju poznal natoľko, aby vedel že dočasné ticho v izbe bude iba nakrátko. Bol ňou celkom očarený, jej dokonalou ženskou postavou a obzvlášť malými chodidlami s krásne tvarovanými prštekmi na nich. Nenápadne sa obtrel penisom o bosé nôžky aj keď vedel, že na ďalšiu erekciu bude potrebovať ešte nejaký čas. Jej telom opäť prebehla ďalšia vlna túžby a posunula sa k nemu bližšie. Prstami sa ho dotkla pod mieškom. Bolo to úplne elektrizujúce.

Teraz ju mal celú na dosah a keďže od nedávneho orgazmu bola ešte celá mokrá, hladko do nej vošiel ukazovákom. Mieril na citlivé miesto neďaleko pri vchode do musličky, kým druhou rukou hladkal jej ľavú nohu. Pomaly krúžil v nej prstom a ona tiekla ako svieža horská bystrinka. Ako sa oddala tomuto dráždeniu, postupne pridal druhý, neskôr aj tretí prst. Jej reakcia sa nenechala na seba dlho čakať. Kým prežívala ďalšie vyvrcholenie jej prsty na nohách skončili celé v jeho ústach. Boli tak jemné a mäkké na dotyk. Vychutnával si ich jazykom, ktorý krúžil okolo nich ako planéty obiehajú slnko. Cmúľal a bozkával ich. Nevedel sa nabažiť.

Celkom tak stratil kontrolu nad sebou a uvedomil si až o pár minút, že priráža do nej celou rukou. V miestnosti bolo počuť hlasné mľaskanie tečúcej mušličky a prerušované stony z jej pier. Cítil ako pružné steny mušličky tesno obopínajú celú ruku. Už nekládli žiaden odpor, iba si užívali úplnú vyplnenosť. Intenzívne pulzovanie mušličky sa postupne zvyšovalo ako sa blížila k ďalšiemu vrcholu. Napla sa celá ako luk, zahryzla sa do pier, nechtami sa zaryla do ruky, na ktorej bola stále nabodnutá a na dlhé sekundy sa prestala hýbať. Jej telom nekontrolovane prechádzali elektrické výboje z mohutného vyvrcholenia. Nestihol si ani poriadne vychutnať silné orgazmické sťahy horúcej mušličky, keď z jej útrob vytryskla číra šťava, ktorú mal tak rád. Lačno si z nej nabral na prsty, aby v zápätí celá porcia skončila na jazykoch, ktoré ju slastne ešte dlho spolu premiešavali.


"Nemal som v úmysle niečo také ani si len vyskúšať, veď viem aká si úzka. Navyše v kaviarni sa mi niečo také zdalo byť nemožné. Teraz už viem, že si ako chameleón. Si plná prekvapení a ja zakaždým objavujem tvoje nové farby."


Sadla si na neho obkročmo a jemne sa obtierala so svojou ešte stále mokrou mušličkou. Jej prsty ho pomaly skúmali, kúsok po kúsku. Zaborili sa do chĺpkov na hrudníku, vydali sa na dlhé putovanie pozdĺž krčnej tepny až na tvár, kde pohladilii pery a viečka ako jarný vánok. Oči mal privreté a zdalo sa mu že ho hladká nejaká bájna bytosť, ktorá má tisíce rúk. Tie boli úplne všade. Nežne levitovali nad pokožkou akoby sa jej ani nedotýkali vôbec.

Končekmi vlasov ho občas nechtiac pohladila na tvári a on využil každú chvíľu aby vydýchol do seba nesmelú vôňu, ktorá mu pripomínala frézie. Vo svojom tele opäť objavoval pocity, ktoré nemal už dávno. Príjemné horúco sa striedalo hlboko v ňom so studeným mravenčením od končekov prstov na nohách až po korienky vlasov. Myšlienky mal úplne vypnuté, aby celým svojím telom mohol vnímať iba ju. Každá bunka v jeho tele sa napĺňala nevídanou energiou, ktorú poháňali pocity šťastia.

Držal ju chvíľu za boky. Neskôr ruky poddajne, kúsok po kúsku, obkreslovali všetky zamatové pahorkatiny a údolia, ktoré tak miloval. Akoby sa snažili zapamätať si všetko to čaro, ktoré z nich sálalo. Dlhé minúty si vychutnávali jeden druhého iba dotykmi, bez jediného slova. Občas ju silným objatím privinul k sebe čo najtesnejšie aby po hebkých bozkoch mohli končeky prstov pokračovať ďalej v objavovaní.


Taká neobyčajne obyčajná vec! Nežné spojenie pokožky ženy a muža. Horúci dych a vôňa človeka, na ktorého sa nedočkavo tešíš ak je práve ďaleko. Dotyky sú korením, s ktorým chutí iskrivý sex najfamóznejšie.