6 x Halloweenske hrátky (sk) - súťažná

13. 10. 2022 · 1 705 zhlédnutí TraStu


Nemala som sa nechať nahovoriť. Cítila som sa primoc vyzývavo, aj keď škraboška, krvavý rúž a biely make-up po tvári ma skryli natoľko, že by ma nepoznal ani najlepší kamarát. Sexy Halloween – znel nápis na plagáte nášho obľúbeného klubu a my sme dávno neboli spolu žiť.
Moje dve naj kámošky vyzerali rovnako ako ja – čierne samodržky, ktoré vidno spod minisukne, vysoké opätky, veľký výstrih, čierna parochňa, kvapka krvi na kútiku úst, škraboška a červená kabelka. Ak tam budú normálne oblečení ľudia, ktorí sa prišli normálne zabaviť na sobotňajšiu párty, tak vyznieme ako riadne trapky. Zavrela som oči a snažila sa nechať unášať zvukmi hudby, ktoré pustil taxikár z Boltu a nevnímať jeho vypúlené oči.
Vchod do klubu moje obavy kúsok zmiernil. Ako prvá mi padla do očí dvojica v koži, pričom ona mala ultramini – skôr širší opasok, šnurovacie bagandže po kolená, priesvitnú blúzku a pod ňou holé prsia a na nich len trblietavé nálepky. On mal obtiahnuté kožene gate, priesvitné čierne tričko zo silonu a pod ním kožený postroj.
Keď sme vkročili do klubu, tak som nepoznávala svoje známe prostredie. Na veľkých kockách tancovali polonahé ženy, v klietkach sa vlnili chlapi v slípoch a čiernych okuliaroch a na pódiu bola nahá žena s dvoma červenými hadmi na ramenách, obvíňali ju okolo pása a pŕs. Miesto obáv, ktoré hneď opadli, som pocítila napätie. Príjemné napätie. Dnes si to užijeme.
Čašníci boli všetci oblečení ako upíri a roznášali drinky zásadne červenej farby. Objednali sme si, ako ináč, dvojité Bloody Mary, a zapadli do boxu. Dnes to bude rýchle.
A bolo. Tancovali sme, pili, zabávali sa pod heslom - maska je sloboda. Nik nevedel, kto som.
Po polnoci sa našej trojke pripojili v tanci traja rovnakí chlapci. Chvíľku som si pretierala oči, či to je možné - mali rovnakí nápad ako my. Obliekli sa rovnako – traja upíri s čiernymi očami a krvavými perami, čierne peleríny a biele košele, biely make-up na tvári a čierne vlasy nahladko ulízané dozadu.
Potom si to pamätám len ako filmový strih – tancujeme, vlníme sa, objednávajú drinky, sedia u nás v boxe, objednávajú drinky, tanečné pohyby sú čoraz tesnejšie. Lascívnejšie, uvoľnenie stúpa, párujeme sa, vezieme sa taxíkmi k do bytu jedného z nich, otvárame ďalšie červené šampanské, sedím na kolenách najmilšieho upíra a cítim jeho zuby na mojom krku a pozerám ako kámoška sedí obkročmo na druhom upírovi a tretia tancuje s posledným a on jej vkĺzava rukami pod blúzku. Zužuje sa mi vedomie a cítim, ako mi ruky môjho upíra putuje hore stehnom. Otáčam sa k nemu a zahryzávam sa do jeho pier. Úchytkom vidím, ako na gauči už vidno holý chrbát a v ňom šrámy od nechtov. Otáčam ešte posledný pohľad na tanečníkov a tam už blúzka tiež leží na zemi. Bože, kam to smerujeme. Ruky už ťahajú aj môj vrch cez hlavu a ja si opieram prsia o jeho tvár, pritáčam si jeho hlavu k hrudi a cítim ako zuby nežne stláčajú na striedačku moje stvrdnuté bradavky. Počujem ako sa druhé dva páry usádzajú vedľa seba na pohovku, upíry dole a moje obe kámošky sedia na nich polonahé a už ani neviem, ktorá je ktorá.
Ťahá ma to k nim, sme tu spolu, ten bláznivý nápad byť rovnaké nás vedie byť rovnaké ja teraz. Vstávam a beriem za ruku môj proťajšok a zapĺňame posledné miesto. Vyhrniem si sukňu na pás a sadám si na neho. Sme tu spolu rovnaké na rovnakých, rovnako prisaté na ich perách a naraz začínajúce krúžiť panvou nad ich vybulenými rozkrokmi. Rozpíname synchrónne ich košele, vždy jedna niečo začne a ostatné sa pridajú, okukávame, inšpirujeme sa jedna druhou, hráme sa s nimi a dráždime ich. Sťahujeme košele dolu a jedna z nás klesá k ich bradavkám, hryzie ich, my ostatné ju nasledujeme, ja idem nižšie oblizujem pupok, rozpínam rázporok prvá, potom vedľa mňa druhá, tretia a za moment sa už týčia tri nástroje pripravené na naše nadržané ústa, kľačíme medzi ich roztiahnutými nohami a pripravujeme si svoje potešenie. Upíry sa usmievajú a naraz sa tiež sklonia k našich prsiam a masírujú ich popri našom fajčení. Stredná z nás vstane a posunie sa o jedno miesta ďalej, chce ochutnať, potvrdiť rovnakosť a našu podobnosť. Striedame sa ešte raz a potom chlapci preberú iniciatívu a položia nás vedľa seba na gauč, prijali našu hru, sú ako synchronizované akvabely, noria sa medzi naše nohy a pripravujú si naše mokré kundičky na vnik. Chcem druhý jazyk a už ho mám, aj tretí a ten už nevydrží kľakne si medzi moje roztiahnuté nohy, dvíha mi kolená a vniká do mňa. Počujem ako vedľa mňa vzdychá moje alterego a pridáva sa tretie, chlapi zľaďujú tempo a vrážajú do nás naraz a ja cítim, ako vzrušenie vedľa mňa stupňuje moje vzrušenie a navyšuje ho ďalšie... chytám kamarátku za ruku ona ňou trasie...
A trasie...
„Sme tu, ty si zaspala? Mňa picne,“ rehoce sa. Zahanbená vystupujem z Boltu.
A pred dverami klubu vidím troch rovnakých upírov, ako sa otáčajú smerom k nám..-