Nečakané potešenie

16. 10. 2022 · 1 412 zhlédnutí Lustboy

Začalo to nevinným komentárom pod jej fotku. Bola to spolužiačka zo strednej školy, s ktorou sme si paradoxne nikdy neboli nejak extra blízky, a napriek tomu že sme vďaka sociálnym sieťam o sebe vedeli, osobne sme sa nevideli dlhých 12 rokov. Po tejto dlhej dobe sa čakanie, na niečo o čom som popravde nikdy ani nerozmýšľal, skončilo.
„Tebe je riadne dobre ako pozerám, kadiaľ beháš?“ bol môj komentár pod jej fotkou na dovolenke. Za pár minút mi prišla súkromná od „J“ prišla správa. Písali sme si o zážitkoch, a tým že obaja máme čo to pocestované, sme si vymenili typy na budúce dovolenky a výlety. Ani neviem ako a bol už večer, prešlo to neskutočne rýchlo a my sme mali stále o čom... nakoniec sme si popriali dobrú noc a ja som zaspával s nečakaným, no o to úsmevom na perách.
Druhý deň sme si písali hneď od rána a ja som si v určitej chvíli uvedomil „chcem s tebou vybehnúť niekam von „ presne to som jej aj napísal, a ona na rande bez váhania pristala. Nechcel som ju vziať na tuctové miesto, ale veľmi mi pomohol instagram kde som si všimol že má rada divadlo. „Čo keby sme si v piatok spravili pekný večer a vybehli do divadla“ napísal som. „Milujem divadlo, takže platí, ale predstavenie vyberám ja!“ odpísala.
Prišiel piatok, čas sa chystať a ja som sa tešil ako malý chlapec. Dal som na seba oblek, košeľu s výrazne červenými kvetmi. Spravil som si vlasy, strekol voňavku, sadol do auta... čakal som ju pred vchodom a prestavoval si ako bude vyzerať, v tom sa otvorili dvere a ona vyšla v nádherných červených šatách, podpätkoch, červený rúž a jej krásne po plecia blonďavé vlasy boli už len čerešnička na torte.„Vau“ na nič iné som sa nezmohol...“ďakujem, aj ty vyzeráš výborne“ odpovedala pohotovo, s úsmevom na perách. Ani sme sa nedohadovali a ladili sme spolu ako starý párik, bavili sme sa na tom celou cestou až k divadlu. Predstavenie bolo výborné, veľmi sme sa nasmiali, miestami sme až plakali od smiechu. Cestou k auto sme rozoberali vtipné scény a výborná nálada pokračovala. „Myslím že doma mám nejakú fľašu vína ak sa dnes ešte nechystáš domov“ nadhodil som. „To teda nechystám“ odvetila.
Úžasná nálada pokračovala aj u mňa doma, veľa sme sa smiali, letmo pri tom dotýkali, a jednu chvíľu sme sa zastavili, nemo pozreli na seba, a začali s a vášnivo bozkávať. Prehrabovala sa mi vo vlasoch, ja som ju držal za boky. Po chvíli som sa posunul nižšie a bozkával je krk. Jej jemné vzdychanie ma neskutočne vzrušovalo čo si všimla aj ona a bez varovania mi cez nohavice začala hladiť môj už stoporený penis. Nachvíľu som prestal, pozreli sme sa na seba a usmiali. Pohľadom som jej naznačil že jej idem cez hlavu vyzliecť šaty, stále sa usmievala, a ja som jej ich s jej povolením vyzliekol. Zrazu som mal pred sebou jej nádherné telo len v spodnom prádle, červenom, och aká bola krásna, opálená Chvíľu som na ňu iba civel, bez slov, neboli treba. Opäť sme sa začali vášnivo bozkávať a ja som jej rukou začal hadiť šušku, zatiaľ cez gaťky, chcel som ju vydráždiť do nepríčetná. To sa mi aj zjavne darilo, jej gaťky boli celé vlhké a jej hlboké stony to len potvrdzovali. Nachvíľu ma prerušila, postavila ma, a začala vyzliekať, rovno mi stiahla aj boxerky a ja som zrazu cítil teplo jej úst na mojom penise. Zaboril som jej ruku do vlasov a tentokrát som začal vzdychať ja, bol to neskutočný pocit a ešte krajší pohľad. Pohybom som jej naznačil aby vstala, zdvihol som ju na seba a presunuli sme sa do spálne kde som ju položil na posteľ a vzápätí som jej začal lízať šušku. Chytil som jej obe ruky a silno držal aby sa nemohla hýbať, to ju vzrušilo ešte viac a zrazu sa zvíjala celým telom. Jazykom som pritláčal na jej klitoris a menil štýl pohybu čo sa jej očividne páčilo lebo mi začala silno stískať ruky. Nevedel som sa dočkať ako sa do nej vnorím a tak bez otáľania som sa dal na kolená, pričom ruky som jej stále držal, a vnikol do jej vzrušenej šušky, obaja sme silno zavzdychli, och nádherný pocit. Istú chvíľu sme si užívali v tejto polohe, ale zrazu sa mi vytrhla zo zovretia mojich rúk, pretočila sa na brucho a vyšpúlila na mňa tú nádhernú riťku. „Toto milujem“ šepla. Mala ten najkrajší zadok aký som kedy videl a preto som neváhal a zozadu som sa do nej zaboril, najskôr jazykom a rukami ju držal za zadok. Pomaly som sa posunul kúsok vyššie a začal jej lízať zadok, tušil som že sa jej to bude páčiť. Pravou rukou sok jej pri tom začal hladiť klitoris. No po chvíli som to už nevydržal a do šušky jej strčil môj maximálne prekrvený penis. Prirážal som najskôr pomaly, no časom som zrýchľoval. Palcom na ruke som jej začal obkružovať zadok, „Áno“ povedala. Palec som jej zaboril do zadku a popri tom ďalej prirážal. Obaja sme si to užívali a jej vzdychy sa začali zrýchlovať a hlasnieť. V jeden moment nastalo ticho a za pár sekúnd nasledoval veľký nádych. To ma vzrušilo ešte viac, ak to bolo v tú chvíľu ešte vôbec možné, „už budem“ zahlásil som veľmi roztraseným hlasom. Zrazu som stíchol na sekundu aj ja.
Ešte hodnú chvíľu sme ležali vedľa seba, užívali si ten krásny spoločný moment a preberali ako je možné že sme na toto nepristali oveľa skôr, ale možno to nakoniec bolo o to lepšie a v tú správnu chvíľu.

Ďakujem ak ste dočítali až sem, dúfam že sa poviedka páčila a ja som rád že som to mohol celé prežiť pripísaní ešte raz  ešte pekný deň prajem