Kamarátová Harley Quinn (SÚŤAŽNÁ)

20. 10. 2022 · 3 024 zhlédnutí Rubac69

Moja partia kamarátov zorganizovala na Halloween chatu. Nie hocjakú chatu. Ale gigantickú pre snáď 50 ludí. Vravím si, že nieje šanca aby sa naplnila, veď toľko kamošov ani nemám. Šak uvidíme. Išlo sa od piatku do nedele. Chata sa nachádzala na strednom Slovensku kúsok za Bánskou Bystricou. Zbalený som bol snáď už v pondelok, jak som sa nevedel dočkať, vrátane môjho oblúbeného kostýmu "vreskota". V piatok ráno som nahádzal veci do auta a vyrazil pre kamoša Miša čo to celé organizoval.
"Nazdar ty pičus..." nasadal do auta s jeho oblúbeným pozdravom.
"Kokot máš nachystaný na víkend? Bude tam tak milarda pičiek..." vraví.
"Ukludni sa, pochybujem že zrovna nejaká slobodná, ak tam teda vôbec bude, o mňa zakopne..."
"Povieme si v nedelu...." odpovedal mi s rehotom.
Vyrazili sme na cestu, rádio na plné gule, samé vypalováky, že sa babky v dedinách za nami križovali. Konečne sme dorazili na miesto, no skoro sa mi nechcelo veriť. Obrovská chata. Čo chata, šak to vypadalo jak celý hotel.
"Máme to privilégium vybrať si izby, keďže sme tu prvý..." vraví Mišo.
Zabrali sme samozrejme ten najlepší a najväčší apartmán čo tam bol. Krista šak to väčšie jak môj byt, pomyslel som si. Vybaliť veci, otvoriť prvé pivko, uderiť prvého panáka a čakať kým sa dotrúsia ostatný. Netrvalo dlho a začalo sa to hrnúť. A že ich bolo. 80% ľudí som nikdy nevidel. Kurva ale každá baba došla s chlapom. Presne jak som hovoril. Budem tu jak tristé koleso u voza. Samozrejme, že som si nepamätal pomaly ani jedno meno až na Andreu. To bola kurevská kočička... blondýnečka (tie ja môžem), postavička jak z časáku, zadok že by som preň vraždil a nárazníky väčšie jak na kamióne. Normálne som mal pocit, že po mne pokukovala a usmievala sa na mňa. A ten jej???? To bol taký čistý šampónik čo si od nej požičiava legíny a lak na vlasy, taký čo by potreboval ísť na vojnu aby našiel svoje gule. Všetci sa nazbierali, ubytovali a začalo sa chlastať a chystať na večerný Halloweensky večer. Ja som to mal velice jednoduché, dal som si na seba mega velkú čiernu plachu s rukávmi, masku vreskota a vybavené. No na niektoré hviezdice sa čakalo aj niekolko hodín. Sedíme, chlasceme, stojíme, chlasceme, chodíme, chlasceme... V tom som skoro spadol zo stoličky a musel si utreť sliny. Prišla Andrea. Teda pardón - Harley Quinn. Jak som ju uvidel, skoro som si žaluďom oko vypichol. Všetci na ňu kukali jak obarený. Kozy sa jej drali z o dve čísla menšej latexovej podprdy a dole? Minitangáče. No a ona si to rovno štrádovala za mnou a Mišom.
"No čo chlapci bavíte sa? Nieste už pod parou?..." usmieva sa.
"No ako sa tak kukáme tak sa len teraz začneme baviť..." odpovedá Mišo.
"To ti ten tvoj dovolí sa tu takto prechádzať?..." pýtam sa jej.
"Jemu je to u prdele... Šak nech si na mňa ostatný kukajú keď to nemajú doma..." smeje sa Harley.
"No aby som ťa mu neukradol..." reagujem so smiechom.
"Môžeš skúsiť...." žmurkla na mňa a odišla si pre pitivo.
"Kamarát, tá sa ti dneska bude vrtieť na vtákovi..." smeje sa Mišo.
Zábava bola v plnom prúde, popité tiež už čosi viac, niektorý už spali pod stolmi, ďalší sa odobrali do izieb. Akurat vreskot a Harley Quinn spolu sedeli pri bare a kecali a kecali. Ten jej "leginboy" sa ožral jak prasce a zgrcaný sa túlil k hajzlu na ich izbe. Evidentne so mnou flirtovala, čo sa mi velice páčilo. Posilnený alkoholom som dostal úžasný nápad.
"Počuj Harley, nechceš sa mrknúť na najluxusnejší apartmán na tejto chate?..."
"Chcem..." okamžite odpovedala a už ma ťahala za ruku do schodov.
Kútikom oka som len zazrel Miša ako mi máva a dáva palec hore. Otvoril som apartmán, Harley vošla dnu, zavrel som dvere a strčil klúč zvnútra. Prechádzala sa, obzerala sa. Keď vošla do kúpelné bola unesená.
"To vážne tu je taký obrovský sprchový kút?..."
"To je paráda čo? Tam si môžeš aj lahnúť...." vravím
"No to áno, alebo tam môžeš kludne šukať na všetky spôsoby..." kontrovala s takým šibalským úsmevom na tvári.
"Mali by sme to vyskúšať...." navrhujem.
V tom sa mi okamžite prisala na pery a vrazila mi jazyk do úst.
"Celý večer rozmýšlam čo schovávaš pod tým plášťom..." vraví
"Kludne sa môžes pozrieť..."
Hneď si klakne a vlezie mi pod čierny plášť vreskota, pod ktorým mám len trenky. Cítim ako mi ich bleskurychle stiahne a prisaje sa mi na už pekne tvrdého vtáka. Celého si ho strčí do úst a jazykom mi po ňom krúži. Zahadzujem masku a plášt aby mi to nezavadzalo. Pozerám ako sa mi hrá s vtákom, olizuje mi gule a pritom sa mi kuká do očí. Postaví sa a opäť sa naše jazyky pretekajú ktorý spraví viac otočiek okolo toho druhého. Dávam jej dole podprsenku dvoma prstami - skúsenosti. Prisajem sa jej na bradavky, kúšem ich, olizujem, ťahám za ne. Ruku jej strčím do nohavičiek, ktoré sú už pekne mokré. Okamžite mi miznú dva prsty v jej nadržanej kundičke. Zakloní hlavu a nahlas vzdychá. 30 sekúnd???? Tak dlho jej trvalo kým mi celú ruku obliala šťava z jej orgazmu. Vyzliekol som ju aj z tých minitangáčov a zatlačil do sprchy. Pustili sme si vodu a chvílu sa len tak bozkávali a rukami skúmali svoje telá. Nedalo sa to vydržať. Otočil som ju, priložil žaluď na jej nenasytnú kundičku a pomaly ho do nej vsunul. Zakňučala jak taká kurvička. Chytil som ju jednou rukou za kozy a druhou za vlasy a začal zbesilo prirážať. Mačkal som jej kozy, ťahal ju za bradavky a pritom jej vlasy ťahal stále viac a viac. Páčilo sa jej to, lebo už nevzdychala, ale normálne kričala. Jej krik a plieskanie z nášho šukania museli prehlušiť aj hudbu čo mali ostatní pustenú dole.
"Keby tvoj starý vedel čo práve robí jeho kurvička však?..." šepkám jej do ucha.
"Áno... áno... jebem na neho... poriadne ma šukaj... áno... ešte..."
Vrazil som jej ho dnu az nadoraz a ostal v nej. Hladil som jej kozy a bozkával ju na krku. Vytiahol ho, klakla si a strčila si ho celého do pusy. Vypol som vodu a presunuli sme sa do postele. Lahol som si a ona na mna ale tak, že mi ponúkla jej sladkú pičku na lízanie. Chytil som si ju za zadok a zaboril do tej nádhery celú tvár. Lízal som ju ako keby to malo byť naposledy v živote. Dlho netrvalo a mal som celú tvár ulepenú od jej ďalšieho orgazmu. Otočila sa a nasadla si na mňa.
"Teraz si ja budem jazdiť...." vraví a strčí mi jazyk do pusy.
Chytím ju za zadok a začnem proti nej prirážať. Ale len tak jemne a opatrne. Cítim, že to na mňa prichádza.
"Spomal lebo vybuchnem..." vravím
"Len poď, aj ja idem..."
Zrýchlila tempo a obaja sme sa naraz spravili. Vystriekal som jej tú nenásytnú kundičku takou dávkou, že to z nej bude tiecť snáď ešte týzdeň. Chvílu na mne sedela a len tak sme sa bozkávali. Potom sme sa presunuli do sprchy. Čakal som, že si zoberie veci a pojde sa starať o "šampóna", ale ona si vliezla naha do postele a čakala kým prídem za ňou.

.... a hneď som tam aj vliezol.... 😜

.... čo bolo ráno a ďalší večer sa možno dozviete v ďalšej poviedke...