VLAK 1

21. 10. 2022 · 2 682 zhlédnutí RealStory

Vlak 1
Tento príbeh sa stal v časoch keď som začínal s mojou milovanou ženou. Asi to každý pozná tie krásne nadržané začiatky. Priateľka mala stále chuť na sex a keď nebola možnosť tak musela mať aspoň rýchly orgazmus. Ja som bol konečne po rokoch vo vzťahu a navyše s krásnou ženou tak si určite viete predstaviť tú nadržanú atmosféru.
Jedného chladného dňa sme cestovali žltým diaľkovým vlakom smer...Naše sedadlá boli síce v otvorenom vagóne ale bol to posledný vagón a naše sedadlá boli úplne posledné. Pár krát prešiel okolo nás niekto smerom k WC ale inak sme mali súkromie. Priateľka dostala chuť a dala mi to jasne na javo. Mala na sebe leginy a to celu situáciu zľahčovalo. Vymyslela že nás prikryje bundou a ja sa môžem s ňou hrať bez toho aby bolo niečo vidno. Vošiel som rukou do jej nohavičiek a ucítil som že je veľmi vlhká, žiadne predohra zrazu nebola potrebná :D. Hladkal som jej jemne klitoris a na striedačku vchádzal prstom do nej. Popravde nemám veľmi čo daľej popisovať lebo asi do dvoch minút bola hotová.
Raz sa prišla informovať sprievodkyňa či niečo nepotrebujeme. My sme si boli istí že vôbec netuší čo sa deje po bundou ale jej lišiacky úsmev ma zneistil. Už sa to nikdy nedozvieme, môžeme si len domyslieť.

Zažil niekto z vás vlakové dobrodružstvo? My sme po rokoch zažili ešte jedno. Zaujímal by vás príbeh Vlak2? Napíšte do komentu alebo do správy