Víkend plný vášne 3

26. 10. 2022 · 2 119 zhlédnutí mladyparik61

Pobrali sme sa na izbu. Neplánovali sme nič, čakali sme čo bude. Príde recepčná? Príde náš kamarát zo sauny?
Náš plán bol jasný, ideme do baru na nejaký ten drinčík a potom sa uvidí čo ďalej. Pri príchode do baru sme ostali obaja stáť a nechápavo sme pozerali najprv pred seba potom na seba. Čo to naše oči nevidia??
Recepčná a kamarát zo sauny sedeli spolu pri jednom stole, pili drink. Hneď nás zavolali k sebe si sadnúť. Nevedeli sme čo ďalej.
“Veď sme predsa z oboma mali niečo”.. hovoril som si v hlave.. “čo ak to jeden druhému povedali, alebo to povieme my im” ?
Po pár drinkoch sa atmosféra uvolnila, zarozprávali sme sa a prišlo na tému sex a zálubi pri sexe. Pomenili sme si poznatky, záluby, skúsenosti, zážitky. Kamoš zo sauny nezabudol spomenúť aký úžasný zážitok zažil v saune (s nami), no nepovedal pred recepčnou s kým. Ona sa len pousmiala a povedala, že aj ona už zažila niečo z hosťami. My sme len sedeli, jemne začervenaný v tvári a usmievali sa.
Žena navrhla obom aby išli s nami na izbu, dať si za pohárik vína. Obaja súhlasili.
Vypila sa flaša vína, dve, pomaly sme dopíjali aj tretiu. Bolo nám každému celkom teplo. Predsa komu by nebolo po takej dávke alkoholu?
Žena sa ospravedlnila, že si musí odbehnúť. V kúpelke strávila chvílu. Zrazu sa otvorili dvere na kúpelke a my traja sme ostali v nemom úžase z prekvapenými pohladmi na ňu. Čierne vlasy mala vypnuté do copu, na jej plných perách svietil krásny červený rúž. Na sebe mala korzet, podväzky, v ruke kožušinový bičík. Bola to bohyňa.
Viac mi netrebalo hovoriť, vedel som presne čo bude nasledovať. Tešil som sa ako sa na mňa vrhne. Môj stoporený penis čakal iba na jej pusinku a štavnatú mušličku. Jemným krokom kráčala k nám, no ku mne neprišla. Išla rovno za recepčnou na ktorú sa z velkou chuťou vrhla.
My s kamarátom sme ostali iba pozerať ako si to baby užívajú pred našimi očami. Naše stoporené údy nás tlačili v nohaviciach tak som navrhol aby sme sa vyzliekli. Sadol som si do kresla a pozeral sa ako moja žena obšťastnuje recepčnú jazykom, prstami. Zrazu sa stalo niečo nečakané. Niečo o čom som vždy tajne túžil s sníval. Klakol si predomňa. Kamarát zo sauny. Nezaváhal som, nechal som ho nech si robí somnou čo chce. Stiahol mi boxerky, chytil do svojich mohutných rúk môj penis a začal ho jemne pohonkávať. Spýtal sa či ma môže pofajčiť, jemne som prikívol. Začal ma fajčiť. Fajka od neho bola taká iná, tak neskutočné dobrá. Oči som mal zavreté, chytil som ho za hlavu a poriadnu mi vyšukal pusinku. Keď som otvoril oči, videl som ako moja žena zmätene pozerá na mňa. Prestali si spolu užívať s recepčnou. Niečo si šeptali a potom sa ma žena spýtala či sa môžu k nám obe pridať? Ani na sekundu som nezaváhal nad odpoveďou, hneď som súhlasil.
Zrazu ma fajčili obe ženy. Bol som v siedmom nebi. Kamarát podišiel k mojej žene a k recepčnej, nahol si ich tak aby mali obe riťky vypúlené a začal ich lýzať, kým sa oni starali o môj penis. Netrvalo dlho a už ich nakladal, najprv jednu, potom druhú. Pridal som sa k nemu na chvílu. Vedel som, že chcem skúsiť niečo iné, tak som sa ho spýtal či by vyšukal aj mňa tak? Nemal z tým problém. Šukal nás doradu. Najprv moju ženu, potom mňa a nakoniec aj recepčnú. Vystriedali sme sa, ja som šukal ich. Bol to neskutočný pocit. Dostali sme ešte každý jednu perfektnú fajku od žien, my sme sa im odvďačili, a poriadne sme sa im pohrali z mušličkami až kým nedosiahli silný, mokrý orgazmus. Ja som vedel čo chcem zo svojim semenom robiť, rozkázal som kamarátovi lahnúť si na chrbát. Zasunul som do neho môj penis a vyšukal mu dierku až do úplného konca, kým som mu ju nenapustil plnú semenom. Moja žena mu nakázala spraviť to isté. Lahol som si na chrbát, strčil do mňa svoj hrubý penis, a šukal ma. Zrazu som len zacítil pulzovanie a teplo. Poriadná dávka semena skončila vo mne. Bol to úžasný pocit. Žena mi nakoniec riťku vylízala, ochutnala aj ona z kamarátovej šťavičky.
Po dokonalom sexuálnom zážitku sa obaja pobrali preč z našej izby. Na rozlúčku sme si vymenili vášnivé bozky, a pošepkali si z oboma, že sa určite nevidíme naposledy.
So ženou sme išli obaja do vane. Vo vani sme si chvílu oddýchli.
Lahli sme si na postel, žena ma poprosila, či by som jej nepomasíroval chrbát… viete asi ako to skončilo ;) chvílkovou masážou a potom bujarým sexom s mojou milovanou.