Maťo, Linda a ja. (súťažná)

8. 11. 2022 · 2 619 zhlédnutí Palindroom

Klasický inzerát tu na amatéroch, kde pár ponúka masáže párom, ženám ako aj samotným mužom. Výnimočný bol v tom, že nepodmieňovali ďalšiu komunikáciu zaslaním fotky do prvej správy. Za pokus napísať človek nič nedá, pri najhoršom neodpíšu ako väčšina tu inzerujúcich. O to milšie bolo moje prekvapenie, keď odpísali, odpoveď mala hlavu aj pätu. V ďalšej komunikácii sme si spresnili naše predstavy o tom čo chceme a keďže tam bol zjavný prienik, dohodli sme si termín, kedy prídem na návštevu. Obe strany sme si vyhradili možnosť povedať NIE a odísť v prípade vzájomnej nesympatickosti.

Týždeň a pol do dohodnutého termínu zbehol celkom rýchlo a po drobných problémoch s parkovaním v centre mesta som volal spred domu na dohodnuté číslo, že som dolu. Ani nie za 3 minútky mi otvára dvere sympatická žena, v obtiahnutých krátkych modrých šatách zjavne bez podprsenky s odhaleným chrbtom. Na prvý pohľad ma zaujal jej čarovný úsmev a hneď som vedel, že moje právo odísť nevyužijem. Po zopár schodoch sme otvorili dverí bytu, za ktorými nás čakal jej partner. Po rýchlom zoznámení sa na chodbe ma obaja odviedli do izby so zatiahnutými závesmi, kde príjemne prítmie rozsvecovali sviečky a vzduchom sa šírila vôňa vonných tyčiniek. V strede izby bola na podlahe veľká matrac. Posadali sme si vôkol, naliali čaj a začali sa rozprávať o mojich predstavách a ich ponuke.

Dohoda bola, že Linda začne senzitívnu časť masáže a Martin jej bude sekundovať viac športovou masážou. Moja úloha mala byť viac či menej pasívna a vychutnávať si dotyk 4 rúk. Po tomto som sa zodvihol a odišiel do sprchy zmyť zo mňa celodenný pot a pripraviť sa na masáž. Po hygiene sa vraciam späť s uterákom okolo drieku. Linda ma už čakala úplne nahá a Maťo mal na sebe len ľahké domáce kraťase. Po uistení, že nie som alergický na žiadne masážne oleje mi Linda zobrala uterák a za ruku ma nahého od navigovala do ľahu na bruchu na pripravený matrac. Ruky mi uložila vedľa tela a na môj chrbát a nohy začali dopadať prvé kvapky zohriateho aromatického masážneho oleja. Martinove ruky za začali venovať mojim nohám. Začal prstami na nohách, chodidlami a občas prešiel cez lýtko až na kolenné jamky. Linda si kľakla k mojej hlave za začala sa venovať mojim, ramenám, krku, vlasom. Linda nežne hladkala a hnietla, Martin sa neostýchal a na látkach občas riadne pritlačil. Úžasné pocity sa začali šíriť mojim telom a ja som spravil presne to, prečo som tam prišiel, vypol hlavu a vychutnával štvoro ručnú masáž, dotyk 4 zohraných rúk.

Lindine dotyky boli veľmi jemné a príjemné a v jeden okamih, keď mala ruky na mojich ramenách som zodvihol hlavu a pozrel priamo pred seba. Pozrel tam, kde sedela Linda v tureckom sede presne pred mojimi očami som zazrel jej krásnu do hladúčka oholenú pičku. Hlavu som už späť na bok nevrátil a kochal som sa tým pohľadom. Akosi bez rozmýšľania som zdvihol jednu ruku a položil ju Linde na bok. Čakal som na jej reakciu, ktorá neprichádzala. Bral som to ako súhlas a začal som jej prstami prechádzať po boku, po vonkajšej strane stehna. Neprotestovala a možnosť dotýkať sa jej dodalo masáži pre mňa ďalší rozmer.

Martin sa presunul od mojich chodidiel na stranu mojim nohám a v masáži pokračoval po celej ľavej nohe od päty až po sedací sval. Linda sa presunula od mojej hlavy na druhú stranu ako Maťo a začala mi rovnako nežne ako vrch masírovať chrbát. Týmto presunom mi síce znemožnila ďalší pohľad na jej pičku, ale ihneď ako si kľakla moja ruka nahmatal jej koleno a začal som ju znovu hladiť aj ja. Zatiaľ čo s Maťo držal decentne ďaleko od môjho zadku, Lida občas skĺzla rukou nie len na zadok ale cestou späť prešla aj po vnútornej strane stehna a pri asi piatom, šiestom návrate akoby náhodou zavadilo o môj penis a vajíčka. Trošku ma to prekvapilo, telom akoby elektrika prešla a miestnosťou sa ozval môj asi nie moc tichý vzdych. Mam pocit, že ten vzdych utvrdil Lindu, že to čo robí robí dobre a "náhodne“ dotyky na mojom penise sa opakovali pri každom pohybe jej ruky smerom hore. Potvorka videl ako mi telom trhá a riadne si túto moju reakciu užívala. A nebola sama, užíval som si aj ja.

PO chvíľke sa obaja prehodili a Maťo si strany s Lindou vymenili, tak aby mi mohol masírovať aj druhú nohu a Linda druhú polovicu chrbtu. Dúfal som že nezabudne na náhodné dotyky na mojom penis a veľmi ma potešilo, že nezabudla. Moja ruka si opäť našla jej koleno a v rámci možnosti som sa snažil jej dotyky odplácať. Páčilo sa mi že sú celkom zohratá a ich ruky sa na mojom tele takmer nestretli. Teda stretli, po určitej dobe. V tom okamihu si obaja kľakli a začali sa nado mnou vášnivo bozkávať. Nechal som ich chvíľku sa venovať sami sebe a ticho čakal.

Po chvíľke sa Maťo presunul k mojej hlave a pokračoval v športovej masáži môjho chrbta a ramien a Linda si sadla k mojim nohám a pokračovala v senzitívnej masáži mojich nôh, zadku a cielene aj mojich vajíčok a penisu. Ich ruky sa po mojej naolejovanej pokožke krásne kĺzali. Na Lindu som už nedosiahol. Nevadí, vychutnával som si ich dotyky so zavretými očami a rukami spustenými vedľa tela. Z vychutnávania ma vyrušil Lindin pokyn, môžeš sa otočiť. Vedel som, že to znamená, že budem ležať na chrbte a do priestoru bude čnieť môj tvrdý postavený penis. Ale nerozmýšľal som dlho, bolo mi to jedno.

Otočil som sa a pozrel Linde do očí, ktoré kontrolovali moju mužnosť a zazrel v jej očiach plamienky spokojnej čertice, šťastnej čo sa jej podarilo. Obaja sa postavili, stretli sa pri ohrievači na olej. Linda sa prisala Maťovi na pery a začala mu vyzliekať kratase, vraj aby nevyčnieval z radu pri našej nahote. Maťovi vyskočil polotvrdý penis, po ktorom Linda chňapla rukou a počas bozkávania mu ho jemne dráždila. Ja som len ležal, pozeral a ticho Maťovi závidel. Nanešťastie, či na šťastie toto divadlo dlho netrvalo a Linda sa znovu presunula k mojim nohám a Martin k hlave. Linda začala s masážou hornej časti nôh, Martin sa venoval mojim ramenám a pažiam. Pre mňa mala táto poloha výhodu, že som mohol na Lindu pozerať. A verte, že bolo na čo pozerať. Pekné pevné telo, chrumkavá riťka, čertíky z tváre a očí vyskakujúce a prsia, ktorým málinko pomohla ruka chirurga.

V tom sa Linda začala trieť prsami po mojom tele, penis prešiel medzi jej prsia a natiahla sa Maťovi a dala mu pusu. Pusa netrvala dlho a jej telo sa po mojom šmýkalo opäť smerom dolu. Netrvalo to dlho, pusa bola rýchla ale stačila na to aby som položil ruky na jej zadoček a tie sa cestom dolu kĺzali po je chrbte, ramenách. To čo spravila bolo nečakané, ale veľmi príjemná a ja som dúfal, že to nebolo naposledy. Nesadala si už úplne dolu k nohám ale zostala sedieť obkročmo na mojich kolenách a bez ostychu zobrala do rúk môj penis a začala po ňom nežne kĺzať rukami. Pozerala sa pri tom Maťovi do očí a on pozeral na ňu ako honí cudzieho chlapa. Maťo ma už nemasíroval, len sedel pri mojej hlave a pozeral. Po chvíľke kochania sa šikovnou rúčkou jeho polovičky sa bez slova postavil a kľakol si za Lindu .. začal ju masírovať na chrbte, ramenách. O nedlho som videl ako jeho ruky masírujú jej prsia. Linda sa otáča k nemu a začína ho bozkávať. Rukami sa venuje mne, perami Maťovi a ja si vychutnávam nie len masáž, ale aj pohľad. Po chvíľke Maťo niečo Linde zašepká a ta zmení polohu. Postaví sa roztiahne moje nohy a kľakne si medzi ne, na Maťa vystrčí zadok a hlavu položí na moje stehno. Maťo sa za ňu kľakne a síce to nevidím, ale je jasné že do nej zasunie. O chvíľu už do nej pomaly a jemne priráža, Linda si to krásne užíva, a rozkoš ktorú dostáva posúva aj mne cez honenie môjho vtáka. Jej vzdychanie naberá na intenzite úmerne rastu intenzity Maťových prírazov. V tom aj napriek pôvodnej dohode Lindine pery objímajú môj penis a ten končí v jej ústach. Netrvá dlho a Martinove semeno končí na jej chrbte, Linda sa zvalí na bok, Maťo si ľahne za ňu a ja ich chvíľu nechám vychutnávať si tieto chvíľky. Viem, že pôvodná dohoda znela len masáž od oboch a už divadlo, ktoré mi zahrali bolo nad rámec dohody, ale bol som zvedavý ako dnešný deň skončí.

Posunul som sa bližšie, tak že Linda bola medzi nami a začal ju hladkať o vlasoch, boku chrbte. Môj tvrdý penis som je zasunul medzi stehná a pritlačil s ak nej. Vzadu bola opretá o Martin, vpredu o mňa a vychutnávala si ten pocit dvoch mužských tiel pri nej. Hladil som ju všade kam som dosiahol, občas dal bozk na vlasy, ucho, krk. Po chvíľke ju začal hladiť aj Martin a dlhú chvíľku sme Lindu zahŕňali dotykmi a bozkami. Fešanda si t zjavne užívala ale neostala dlho nečinná a začal hladiť mňa po chrbte a zadku, snažila sa mi vrátiť všetky dotyky ktoré som jej venoval. Dlho sme ostali hladkajúc sa takto k sebe pritúlený, ale Linda chcela viac. Odtisla ma od seba, Maťa otočila na chrbát a sadla si na jeho stojaci penis ..... mňa si pritiahla k hlave a opätovne jej pery obkrúžili môj penis. Druhou rukou na zadku si ma strážila aby som jej neuhol a intenzívne mi ho fajčila. Keď zacítila, že sa blíži môj vrchol prestala a nechala ma trochu vydýchnuť. Po chvíľke znovu pokračovala. Jazda na Maťovi ju pekne rajcovala a intenzita jej jazdy narastala, opätovne pred mojim vrcholom prestala a prikázala mi aby som sa vystriekal na jej prsia. Stačilo si ho zopár razy pohoniť a moja dávka končila na jej prsiach a bruchu. Počas môjho vrcholu to prišlo aj na Lindu, len sa zvliekla z Maťa , ľahla si, skrútila do klbka a vychutnávala si svoj orgazmus. Obaja sme s Maťom na seba žmurkli, usmiali sa a nechali Lindu užívať si svoje vnútro, svoje pocity.

Sadli sme si na gauč, Maťo mi podal pohár vody a potichu si vymieňali pocity z predchádzajúcich chvíľ, ktoré boli neplánovane mimo našu pôvodnú dohodu, mimo náš pôvodný záber. Občas som pozrel na nahé, krásne, spotene vysexované Lindine telo. Bola radosť na ňu pozerať, niet nad pohľad na čerstvo uspokojenú nahú ženu. Predpokladal som, že na dnes to skončilo, avšak Linda je nezmar. Po chvíľke sa na nás pozrela, usmiala a poďakovala za to čo sme jej spravili. Vraj to bolo krásne, veľmi silné a že sme úžasní. A vraj si zaslúžime odmenu.

O štyroch ako hravá šelmička prišla k nám a ako sme sedeli na gauči zobrala naše polotvrdé penisy do rúk a jej šikovná rúčka ich znovu dostala do pozoru. Chvíľami jedného fajčila, druhého honila, chvíľami si nás vystriedal, ale poviem Vám že vedela ako na mňa. Ten pohľad nadržanej šelmy, ktorá má v ústach svoju hračku bol omračujúci a ja som vedel, že to dlho nevydržím. A vlastne som ani vydržať nechcel. Nie o nedlho končila ďalšia dávka môjho aj Maťového semena na jej tele. Unavená si ľahla medzi nás a ja som ju začal hladkať. Akosi mi ani nevadilo, že má prsia od môjho aj Maťového semena, prechádzal som jej prstom pomedzi ne, okolo prs, okolo bradaviek a kreslil a písal jej na brušku rôzne obrázky. Takto sme sa postupne ukludnili. Hodil som u nich rýchlu sprchu a nahých ich nechal vychutnávať si ich partnerskú intimitu. Pri rozlúčke sme sa dohodli, že toto nebolo naše posledné stretko a, že ak bude chuť mám sa ozvať.