Prvý lesbický zážitok časť 2.

9. 11. 2022 · 1 974 zhlédnutí kinkfan

Keď som sa na druhý deň ráno zobudila s ľahkým bolehlavom, bola som v posteli sama. Keď sa mi odhmlilo, uvedomila som si lepkavý pocit medzi nohami a zdvihla som prikrývku, aby som sa pozrela. Šok, keď som uvidela svoje oholené prirodzenie a uvedomila si, že lepkavý pocit pochádza z mojich vlastných štiav, ktoré mi zaliali vnútornú stranu stehien, mi veľmi rýchlo vrátil spomienky. Cudzia žena ma hladila po najintímnejších častiach môjho tela a milovala sa so mnou. Bolo ponižujúce pomyslieť na to, že som Lucii nielen dovolila, aby mi to urobila, ale že ma pri tom priviedla k neskutočnému orgazmu. Boleli ma prsia a bradavky, ale v únave, ktorú som cítila, bola zvláštna sladkosť. Asi najnezabudnuteľnejšou spomienkou na včerajšiu noc bolo, keď mi spravila klystír a s tým spojený silný pocit poníženia. Nie že by to bolelo, vlastne to ani nebolo nepríjemné a nakoniec som si musela priznať, že mi to dodalo zvláštny erotický pocit hlbokého zahriatia. Ale už len predstava, že by mi vôbec spravila výplach, bola stále ťažko zvládnuteľná. Celá noc s Luciou bola takmer ako zná.ilnenie a zároveň hanebné priznať si, že sa mi to páčilo.
Vôňa čerstvej kávy o chvíľu naplnila miestnosť, keď Lucka vošla a niesla dva veľké hrnčeky. Mala na sebe len krátky župan po stehná, ktorý pri pohybe poskytoval dostatočný výhľad na jej vypracované nohy, a keď si sadla na posteľ, vrchná časť sa otvorila natoľko, že ponúkla dráždivý pohľad na jej prsia.
Cítil som, ako sa červenám. "Lucia...," nedokázala som sa jej pozrieť do tváre a sklonila som hlavu, "tak veľmi sa hanbím za to, čo sa stalo včera večer. Nikdy predtým som nič také neurobila."
Objala ma a ja som cítila, ako na mňa tlačia jej prsia. "Ja viem," povedala potichu. "Užila som si každú minútu a myslím, že aj ty si si to užila. Ako sa cítiš?"
"Myslím, že ešte stále mám trochu alkoholu v krvi."
Usmiala sa na mňa, potom mi začala masírovať ramená a ja som si myslela, že sa hneď roztopím. Lucia ma pobozkala na krk a potom povedala: "Viem presne, čo potrebuješ, aby si sa cítila ako nová. Lež pokojne a ja sa o teba postarám." V jej hlase zaznel zvodný tón, z ktorého mi prebehol mráz po chrbte.
Bez ďalšieho slova odišla do kúpeľne. Počula som, ako tečie voda, ale nevenovala som jej pozornosť, pretože som ležala so zatvorenými očami. O chvíľu sa vrátila s horúcou špongiou a niekoľkými uterákmi. "Najprv ťa trochu umyjem," zašepkala, keď ma prevrátila na chrbát. Napriek tomu, čo sa stalo včera večer, som nekládla žiadny odpor, keď mi roztiahla nohy a začala mi čistiť stehná od zaschnutých štiav. "Nie je to dobrý pocit?" Bol to výborný pocit a ja som prikývla hlavou, ale vedela som, že sa červenám, keď mi jemne utierala rozkrok a venovala viac času mojim stále opuchnutým pyskom. "Je to príjemný pocit, keď si oholená, však?" zašepkala. Vskutku, ale bola som taká citlivá, že som začala veľmi rýchlo vlhnúť.
Lucia ma prevrátila na brucho a ja som zavrela oči. "Hneď sa vrátim," zašepkala.
Predpokladala som, že si berie ďalšiu teplú handričku, aby mi utrela zadnú časť nôh a ja som opäť počula, ako v kúpeľni tečie voda. Keď sa vrátila, začala mi natierať chrbát pleťovým mliekom. Bol to taký príjemný pocit, že som sa rýchlo uvoľnila, krém mi rozotierala stále ďalej a ďalej po chrbte a potom po zadku. Jej prst hladko kĺzal po mojom análnom otvore len s malým protitlakom.
"Lucia......" Bolo to skôr jemné zastonanie a moje boky sa pod ňou skrútili.
Keď mi s narastajúcim tlakom masírovala análny otvor, vedela som, čo sa chystá urobiť, a začala som ticho kňučať. "Mmmhhhhh....Lucia........prosím....." Neviem, či som naozaj chcela, aby prestala. Začalo mi to byť príjemné a to ma desilo. Cítila som, ako do mňa pomaly a jemne vniká jej prst, ale keď vošiel dovnútra, zalapala som po dychu a moje telo sa naplo.
"Len sa uvoľni," zašepkala. Pomaly ma začala hladiť po šklbajúcom sa zadku, každým zatlačením sa dostávala hlbšie, až kým sa jej prst nezaryl úplne. Cítila som, ako sa jej prst dostáva až do môjho konečníka. Vrátili sa mi tie isté pocity z minulej noci. Hanbila som sa, že som dovolila inej žene, aby mi to robila, ale ešte viac ma trápil pocit, že je to tak príjemné. Niekoľko minút som tam ležala, zatiaľ čo Lucka mi hlboko prstovala riťku. Zakaždým, keď do mňa vnikla, prešla mi ďalším prstom cez štrbinu do kundičky. Začínala som byť veľmi vlhká, moje telo sa pomaly krútilo pri každom jej vstupe do mňa a nemohla som si pomôcť. To ma opäť priviedlo do rozpakov.
Pomaly vytiahla prst a mne z pier unikol vzdych. Potom som opäť pocítila, rovnako ako včera večer, ako mi niečo studené a tvrdé tlačí na zadnú dierku. Vedela som, čo to je, a začala som ticho plakať, keď som ucítila, ako do mňa vniká. "Nieeeee... nie, Lucia. Prosím ťa... nedávaj mi ďalší klystír."
Nemohla som sa na ňu pozerať a pevne som zatvorila oči, keď ma prevrátila na chrbát, pritiahla mi nohy k telu a strčila mi trysku hlboko do zadku. "Nechcem klystír," vzlykla som. "Nepotrebujem ho." Hoci som sa desila predstavy, že mi ho spraví, nedokázala som tomu zabrániť, a vlastne ani nechcela. Neviem, možno som len chcela znova zažiť ten zvláštny pocit.
"Toto ťa príjemne zahreje a budeš sa cítiť veľmi dobre. Obsahuje trochu jedlej sódy, aby sa tvoj systém vrátil do normálu. Nebojuj s tým. Len sa uvoľni a nechaj ho prúdiť. Uvidíš, ako skvele sa budeš cítiť."
Tentoraz som počula cvaknutie. O chvíľu neskôr som pocítila prvý príval teplej vody, ktorá mi vnikla do bruška. Najskôr som sa trhala a krútila bokmi, keď sa začalo prúdenie, ale s jej naliehaním som sa začala uvoľňovať. Cítila som v sebe trysku a cítila som, ako teplá voda naráža na steny môjho konečníka. Musela vnikať veľmi pomaly, pretože som len postupne cítila, ako sa mi teplo šíri do tela, a ani som nedostávala kŕče ako predtým. Prestala som plakať, len sem-tam som trochu zakňučala ako sa mnou zakrádal príjemný pocit.
Lucia mi jemne hladila brucho. Jej ruka prešla od spodku mojich pŕs až k môjmu čisto oholenému pahorku. Bolo to, akoby ma dráždila, a ja som nemohla zabrániť tomu, aby moje telo reagovalo. Zasúvala mi trysku do zadku a vyťahovala ju von z neho. Moje prsia boli také teplé a bradavky mi doslova horeli. Cítila som, ako mi šťavy zo šušky začínajú stekať na bruško. Zakaždým, keď jej ruka klesla na moje brucho, nohy sa mi samé roztiahli. Kým nálev vtekal, Lucia ma privádzala k orgazmu a ja som to nedokázala zastaviť.
Chytila mi ľavý prsník a potom medzi prstami prevracala horiacu bradavku. Môj hrudník sa dvíhal a ako hlas z diaľky som počula, ako ju prosím, aby ma vylízala. Kým nasávala moju bradavku do úst, jej ruka skĺzla medzi moje nohy. Začala som kvíliť a lapať po dychu, keď jej prst vkĺzol do mojej mokrej šťavnatej kundičky. Boky sa mi začali dvíhať a ja som sa zmietala na posteli. Ešte nikdy v živote ma tak nezmohla vášeň. Neúnavne mi cucala bradavky tvrdé ako skala a šukala ma prstom, zatiaľ čo klystír si ďalej razil cestu hlbšie do mojich čriev.
Zmizlo poníženie, ktoré som zažívala, keď som dovolila inej žene, aby mi to urobila. Mučenie dosiahlo vrchol a ja som sa s prenikavým výkrikom dosiahla vrchol. Ďalšia vec, ktorú si naozaj pamätám, bola, ako Lucia pomaly vyťahuje trysku z môjho zadku a ako si zrazu uvedomujem tlak v bruchu.
"Skús to vydržať," zašepkala, keď mi masírovala brucho.
Snažila som sa, ale tlak bol priveľký. Ak by som sa nedostala urýchlene na toaletu, vytrysklo by zo mňa na posteľ dva litre teplej vody, ktoré som v sebe držala. Lucka mi pomohla vstať a ísť do kúpeľne, zatiaľ čo som si zvierala napnuté brucho. Niekoľko sekúnd som sedela na mise a predýchavala, kým zo mňa klystír neexplodoval, až mi vyrazil dych.
Keď som sa konečne vyprázdnila, ľahla som si do horúceho kúpeľa, ktorý mi pripravila Lucia. Nepamätám si, ako dlho som ležala namočená vo vani, kým Lucia zavesila znova naplnené vrecko na vešiak. Zdalo sa, že všetka moja hanblivosť a obavy sú preč, keď som jej dovolila roztiahnuť mi nohy a zasunúť trysku do mojej šušky na teplý upokojujúci výplach.
Nerada to priznávam, ale keď som vyšla z vane a osušila sa, cítila som sa svieža a čistá. Bola som unavená, ale bola to príjemná únava. Chvíľu sme spolu ležali na posteli, kým Lucia vstala a odišla do kúpeľne. Keď sa vrátila, niesla naplnené klystírové vrecúško a zavesila ho.
"Takže, dievča moje," zachichotala sa. "Teraz som na rade ja, aby som dostala očistu“. S týmito slovami sa natiahla na posteľ.
Napriek mojim chabým protestom sa so mnou Lucia dvakrát pomilovala a očividne chcela, aby som jej túto službu opätovala. Ďalej chcela, aby som jej spravila výplach. Klystír bol v mojich predstavách vždy tým, čo niekto dostal, keď mal silnú zápchu, a bol najvyšším stupňom súkromia. Bolo to niečo, o čom sa absolútne nehovorilo, a dokonca mi nikdy nezišla na um ani predstava, že pravidelný klystír je veľmi príjemný. Niečo iné, ako sa ukázalo, mala v predstave ona - pre ňu mal klystír aj veľmi erotický charakter. Lucka ma dva krát prepláchla a napriek mojim obavám a poníženiu, ktoré som cítila, som nemohla poprieť, že ma to sexuálne stimulovalo... oveľa viac, než by som si kedy pripustila.
Začala som na jej pleciach a chrbte tak, ako to robila ona. Ako sa moje ruky približovali k jej pevným bokom, začala som sa chvieť. Lucia začala vrnieť ako mačiatko, keď som jej natierala zadoček krémom. Ruka sa mi tak triasla, že som mala problém streknúť trochu mlieka cez jej štrbinu, ktorý jej stiekol po dierke. Nikdy v živote som sa nedotkla inej ženy a toto bola chvíľa pravdy. Nabrala som odvahu a začala som jej prstom jemne trieť análny otvor.
"Mmmmmm... to je taký príjemný pocit," zamrmlala.
Cítila som, ako sa jej svaly uvoľňujú, a kým som zatvorila oči, trochu som nesmelo zatlačila a môj prst vkĺzol dovnútra. Bolo v nej také teplo, úplne niečo iné, ako som očakávala. Skôr než som si uvedomila, čo vlastne robím, začala som prstom pohybovať dnu a von, zatiaľ čo ona stonala od rozkoše.
"Zasuň mi tam hadičku," vzdychla. "Choď na to ale pomaly."
Bála som sa, že jej ublížim alebo urobím niečo zle, ale podarilo sa mi zasunúť dlhú rúrku čiastočne dovnútra. Videla som, ako sa jej zvierač napol, keď do nej vnikol, a potom akoby sa uchopil hadičky.
"Milujem ten pocit," vzdychla si. "Ešte ho nepúšťaj."
Lucia sa prevrátila na chrbát, roztiahla nohy a pritiahla si kolená. Jej čisto oholená broskyňka sa leskla od štiav, ktoré jej už vytekali z pošvy. "Zatlač ho hlbšie," zašepkala, keď sa trochu prehla v chrbte. Zľakla som sa toho, čo robím, keď som jej jednou rukou začala masírovať bruško, zatiaľ čo druhou som jej pevne držala hadičku v riťke. Ruku som posúvala po jej pevnom bruchu, až kým som sa nedotkla jej prsníka. Lucia mala bradavky tvrdé ako skaly a jemne zastonala, keď som ich mačkala chvejúcimi sa prstami. Pomaly som sa naklonila dopredu, až som mala jej pulzujúcu hruď pred sebou. Počula som, ako krátko zakňučala a celé telo sa mi zachvelo. Spontánne som otvorila ústa, vzala jej bradavku do úst a začala ju cuckať.
Nedokázala som vôbec popísať čo sa to so mnou vnútri deje. Prvýkrát v živote som sa milovala s inou ženou. Maznala som sa s jej telom a cucala jej prsia ako dieťa. Bola to zvláštna zmes hanby a neuveriteľného vzrušenia, aké som nikdy nepoznala. Jej bradavky boli také horúce a medzi mojimi perami sa ešte viac zväčšovali, keď som ich cucala. Lucia stonala niečo, čomu som absolútne nerozumela, ale očividne som jej spôsobovala veľkú rozkoš. Zrazu hlasno zalapala po dychu a jej telo sa zatriaslo, ako začala vrcholiť.
"Oooo môj bože!" vykríkla. "Odisti hadičku! Hneď to pusti! Ó, drahá, sprav mi poriadny výplach!" V jej hlase bolo cítiť šialené zúfalstvo.
Šmátrala som po svorke a podarilo sa mi ju odistiť. Luckine boky sa vymrštili nahor, keď sa do jej tela naliala teplá voda. Položila som si ruku na jej brucho a cítila som, ako v nej prúd doslova hučí, keď ju napĺňal. Spomenula som si, ako mi Lucia hladila brucho, aby mi uľahčila prijatie nálevu, ktorý mi dala, a tak som to isté urobila aj ja. Vrecko som nenastavila veľmi vysoko, takže to do nej tieklo pomaly... asi chcela, aby ten pocit trval dlho. Ako klystír pomaly prúdil do jej útrob, zamrmlala, aké je to príjemné, a zastonala od rozkoše. Boky sa jej pomaly pohupovali, a keď som masírovala jej brucho, cítila som, ako sa mi pod rukou napína.
Lucia mi odstrčila ruku z hadičky a začala ju vyťahovať a vsúvať von a dnu, zatiaľ čo prúd pokračoval v toku hlbšie a hlbšie do jej tela. Jej stonanie bolo čoraz hlasnejšie a ja som videla, ako sa jej krásne leskne kundička. "Už som skoro tam!" vzdychala a ja som vedela, že jej vyvrcholenie je blízko.
Rukou na jej podbrušku som stále cítila, ako v jej útrobách žblnkoce voda, ako pokračuje cestou najmenšieho odporu. Ešte nikdy predtým v živote som sa sexuálne nedotýkala ženy, ale už som jej hladila krásne pevné prsia a cucala bradavky popri podávaní zjavne erotického klystíru. Wau. Príjemná vôňa jej pohlavia bola omamná a bez väčšieho zaváhania som rukou vkĺzla medzi jej nohy. Prvýkrát som nahmatala klitoris inej ženy, napuchnutý a vyčnievajúci z jeho kapucne. Boože, ale bola vlhká, a môj prst bol ako v kúpeli teplého oleja, s ľahkosťou skĺzol do štrbiny jej čisto vyholenej šušky.
"Ach, áno! Prosím... prosím, urob to," prosila, keď som prstom krúžila po jej pyskoch, kým som zbierala odvahu. Bolo to proti všetkému, v čo som verila. Nie som lesbička a dokonca predstava, že sa milujem s inou ženou, mi bola proti srsti, ale urobila som to. Môj prst ľahko vkĺzol do jej pičky. Stačilo to na to, aby som Lucku dostala na vrchol.
Na chvíľu sa prehla v chrbte, potom zrazu natiahla obe ruky a chytila ma za hlavu. Bojovala som, keď si vtiahla moju tvár medzi nohy, jej orosená šuška mi zakryla ústa, keď som zrazu počula jej výkrik. Na perách som cítila jej horúce šťavy, ako sa na mňa tlačila bokmi. Držala ma tak pevne, že som sa nemohla pohnúť. Nakoniec som sa prestal brániť. Viem, že som plakala a slzy mi stekali po tvári, keď som nechala svoj jazyk vkĺznuť do jej vagíny a ochutnala šťavy, ktoré mi teraz stekali po tvári.
Neviem, ako dlho trval jej orgazmus, ale ležali sme spolu, zomknuté v náručí, lapajúc po dychu. Klystírová hadička bola stále pevne zasunutá v jej zadku a vrecko bolo splasknuté. Luckino normálne ploché brucho malo teraz oblý tvar od nálevu.
"To bolo jednoducho úžasné," zamrmlala, keď sa natiahla, aby vytiahla hadicu. "Ďakujem, ďakujem, ďakujem. Cítim sa oveľa lepšie." O niekoľko minút neskôr ma pobozkala na čelo. "Myslím, že je najvyšší čas utekať" povedala s chichotom a odišla do kúpeľne.
O chvíľu neskôr som počula, ako uprostred niekoľkých "Ohhh" a "Ahhh" voda vystrekla do misy. Keď sa vrátila, mala na tvári ten žiarivý výraz... taký, aký má žena, keď bola úplne uspokojená a užila si každú sekundu.
Lucia vedela, že je to pre mňa nový a prekvapivý, možno až divný zážitok. Schúlila ma do náručia a ja som cítila teplo jej tela. "Chceš ešte jeden?" spýtala sa a ukázala na vrecko. Keby Lucia naliehala a ja zaváhala s odpoveďou, vedela som, že sa nevyhnem ďalšiemu výplachu, ale zavrtela som hlavou.

U Lucii som zostala ešte dva dni a potom som sa vrátila domov. Ráno a večer mi dala klystír a ja som jej urobila to isté. Už som sa nebránila, keď zavesila vypuklé vrecko a zasunula mi hadičku do zadku. V skutočnosti, hoci to stále nerada priznávam, som si ten pocit, ako sa mi teplá voda rozlieva po tele, začala užívať. A, samozrejme, aj sme sa milovali.
"Lucia," povedala som potichu, keď som sa chystala odísť, "prosím ťa, nikomu nehovor, čo sme robili."
Jemne ma pobozkala a prikývla hlavou.