Mladá Garda (súťažná)

13. 11. 2022 · 2 726 zhlédnutí Tormm

Internát v Bratislave, niekedy okolo roku 1985. Pán ešte nebol skutočný Pán, ale študent SVŠT. Ležal na chrbte na dvojposteli a fajčila ho krásna blond 18 ročná spolužiačka Janka, kým on mal v jej šťavnatej pičke tri prsty a držal ju na pokraji orgazmu. Zrazu cítila, ako ako penis začal pulzovať a počula jeho vzdychy. S rozkošou pila riedke semeno, neskutočne jej chutilo. Milovali sa často, niekedy aj viackrát denne. So smiechom mu hovorila, že by zvládol aj viac pičiek súčasne.

Dostriekal, nechal si penis očistiť dosucha v jej ústach, ostal ešte takmer úplne tvrdý, ju to neprekvapilo, u neho to bolo bežné. Vstala, kľakla si nad neho a napichla sa, hlboko, pomaly. Zbožňovala jeho penis, presne triafal správne miesta v jej mladej pružnej gymnastickej pičke. Ľahla si na neho, začali sa bozkávať. Stále bolo cítiť semeno v jej ústach a on tú chuť svojho orgazmu miloval. Pomaly sa začala pohybovať na ňom, penis ešte trochu narástol a stvrdol. Cítila to a neplánovane rýchlo sa odbavila, užíval si jej silný orgazmus. Na chvíľku ju vyplo, padla na neho a pár sekúnd ani nedýchala. Precitla, strhla sa, začala jazdiť na ňom, vrcholila opäť a opäť... a opäť.

Po desiatom orgazme ju zložil zo seba, kľakol nad ňu, zdvihol chudé nohy až na krásne dvojky prsia a zasunul penis do takmer neviditeľnej, malej pičky. Odpovedala orgazmom, čokoľvek urobil, už nasledoval len orgazmus. Vedel, že po tomto víkende má dostať krámy a nemusí si dávať pozor. Zrýchlil, cítil svoje striekanie a vytiahol svoj naplno stoporený kokot z nej. Takmer nič z neho nevytieklo, pozrela sa aj ona a rozosmiali sa.

„Totálne som ťa vycucala“, povedala, kým sa utieral. Ľahol si vedľa nej, párkrát sa bozkali, povedala mu, že ho miluje a takmer súčasne zaspali.

***
Nadránom sa prebudil a cítil, že v posteli nie sú sami. Spolubývajúca predsa mala ísť na víkend domov, tak mu Janka povedala. Pozrel sa po miestnosti, na stoličke boli prevesené sexi šatočky a čierne čipkované prádlo, teda bola len na diskotéke, nie doma. Bol koniec apríla, nehrozila ani snehová kalamita ani nič iné, prečo by sa mala vrátiť z cesty. Cítil, ako sa preberá Janka, venoval jej spýtavý pohľad a otázku šeptom:
„Vieš o tom niečo?“ Usmiala sa veľavravne. „Viem aj neviem, ale keď je nahá v našej posteli, je naša...“ „???“ „Nemá frajera, uspokoj ju, je krásna, nadržaná a vie byť vďačná... poznám ju už dokonale“.

Sklonila sa k penisu, vzala do úst a v momente stvrdol. Vzala jeho ruku a položila na kamarátkinu chudú panvu, keďže ležala na boku, chrbtom k pánovi. Šepla, nech jej roztiahne zadoček a sama zaviedla penis do vlhkej pičky. Tá sa strhla, ale videla dve známe tváre, tak sa len usmiala a povedala: „Ďakujem...“

Začal ju jemne šukať. Bola úplne iná, ako jeho Janka. Mala oveľa širšiu pičku, menej svalnatú, mal v nej priestor, ale vzrušovalo ho to oveľa viac, ako v obtiahnutej úzkej. Janka vstala, doniesla veľkú osušku a ľahla si k nim z druhej strany. Usmievali sa na seba, hladkali a bozkávali. Pozeral na ne z pár centimetrov a neveril vlastným očiam, ušiam aj pocitom. Natiahol sa po kondóm v nočnom stolíku, v novej pičke si neveril. Janka mu chytila ruku.

„Nemusíš, máme krámy na hodinu presne už takmer rok, teda aj ona je tri dni pred... ale nemusíš hneď striekať, ukážem ti, čo ona vie a ja nie.“ Pán ju jemne šukal zboku, až kým sa nevzopäla a nemala šialený orgazmus, oveľa väčší, ako mávala Janka. Zrazu cítil, že je vlhko, všade, Janka jej strčila uterák medzi nohy. „Zabudla som ti povedať, že strašne strieka... ale nečakala som, že ju urobíš tak rýchlo“.

Spolubývajúca bola ešte stále mimo, prevracala oči a občas ju myklo. Spýtavo sa pozrel na svoju priateľku. „Takmer rok nemala chlapa v sebe a na klitorise sa nedokáže urobiť. Moja ruka v nej je o dosť lepšia, ale nie je to také, čo zažila teraz s tebou“. „Ona... ona zvláda fist?“ Veľavravne sa usmiala s výrazom – keby si ty len vedel...

Začínal sa tešiť, klasický sex ho až tak nevzrušoval, ako zvrhlosti zo zakázanej literatúry a obchytaných umastených časopisov. Ale tam sa jednalo o staršie amortizované herečky. On však mal v posteli dve najkrajšie baby, aké kedy videl a sľubovali mu zážitky netušené a veci doteraz neskúsené.

Obrátil si spolubývajúcu na chrbát a zdvihol jej nohy. Bola fakt veľmi chudá, ale prsia mala výstavné polguľovité trojky s veľkými tmavými dvorcami a pičku veľkú prakticky od brucha po zadnú dierku. Uvedomil si, čo mu na nej nesedelo – nemala ani jeden chlp. Janka bola blond a mala veľmi jemné, takmer neviditeľné chĺpky, ale táto bola tmavovlasá a musela sa určite holiť. Neskutočne ho to vzrušilo. Janka sa usmievala a pomáhala mu s ňou. Uvedomil si, že je to luxus, o ktorom doteraz ani netušil. Odbavil ju aj v tejto polohe, on sa s vypätím síl udržal ešte pred orgazmom. Nechal ju vydýchať a začal skúšať prsty v nej, bola mokrá, ale chcelo to niečo ešte klzkejšie.

Janka vzala z poličky jemné telové mlieko, oranžovú „21ku“ z Rakúska, čo občas predávali vexláci po internáte. Nakvapkala jej na klitoris a malé pysky. Omočil, pokrútil... štyri prsty vošli ako nič, priložil teda palec a... šup! Kamarátka zdvihla hlavu a nechápavo pozerala na mužskú ruku v sebe. Začínala sa triasť, on pokrútil rukou v nej, oprel dva prsty o bod G, zapumpoval... a BOLO! Takmer mu zlomila ruku, videl, ako strekla zo všetkých štyroch mazacích žliaz a nakoniec ho očúrala, len tak tak ju prikryl rukou.

Janka si ľahla vedľa nej. Naznačila, že aj ona chce, kvapol jej na dierku telové mlieko a rukou mokrou od spolubývajúcej začal vyšetrovať pičku. Vošli už 4 prsty, ale bolo vidieť, že má dosť. Kamarátka už prichádzala k sebe, napichol teda Janku a začal ju jemne šukať. Kamarátka na to pozerala s vytreštenými očami a začala sa šukať vlastným prstami. Pán zasunul celú ruku do nej, ona si ešte pridala dva prsty a pička by stále ešte zvládla viac. Tak ho to vzrušilo, že okamžite začal striekať v Janke, ale snažil sa to ovládať. Napadlo mu preložiť penis do kamarátky a pokračoval v nej, prsty druhej ruky zasunul do Janky. Obe pičky naraz zorgazmovali, kamarátka striekala ako divá a cítil, že aj Janka trochu striekla, prvýkrát za pol roka, čo boli spolu. Aj on už dostriekal do novej pičky, čo ešte mal a ľahol si medzi ne.

Obe kočky sa ešte triasli v orgazme a jemu ešte pulzoval kokot. Kamarátka ho začala bozkávať, pridala sa aj Janka. Chytila ho rukou za pulzujúci penis a užívala si jeho veľkosť. Keď to zbadala kamarátka, vzala ho do úst a hrala s mu s vajíčkami. Pridala sa k nej aj Janka, pozeral sa na dvojitý orál, nič také ešte nevidel a tobôž nezažil. Cítil, že opäť prichádza jeho orgazmus a zaspal únavou.

***
Zobudil sa na vôňu jedla, kočky mu doniesli na hliníkovej obitej tácke z jedálne a aj suchú večeru, vajíčka, cibuľu, maslo, chlieb, Májku. Obe už boli len v tričkách, spod ktorých vykúkali zadočky a pičky. Správali sa k nemu obe rovnako úslužne, ako jeho majetok. Najedol sa pri stole, prikázal spolubývajúcej, nech ho vyfajčí. Bez váhania ho rýchlo a čisto uspokojila. Janka sa na to pozerala a spokojne si hladkala pičku pod tričkom. Spolubývajúca sa postavila k nej a videl dve pičky, zarastenú aj oholenú. Prikázal jej oholiť aj Janku, bez váhania zobrala nožničky, ostrihala jej dlhé chĺpky, vzala do kúpeľne, tam naniesla penu a oholila jej pičku aj podpazušie.

Prišli späť, Janka sa mu predviedla oholená, bolo to ešte krajšie, ako predpokladal. Ukázal jej, nech si ľahne, kamarátka si kľakla k posteli a pozerala na nich zblízka. Penis mu znovu stál, kamarátka ho zaň chytila a zaviedla do Jankinej pičky. Užíval si pohľad a svoj pocit v detskej pičke, vzrušovalo ho to neskutočne. Nešukal, len bol v nej, ona aj tak zorgazmovala. Ostal stále hlboko v nej, prikázal spolubývajúcej ľahnúť si k nim a rozprával sa s ňou.

Povedala mu, že si ho všimla už na zápise, keď tam ako druháčka pomáhala prvákom. Okamžite vedela, ze by mu chcela patriť, slúžiť, bola od prírody submisívna, rovnako ako jej dve staršie sesty. A keď zistila, že býva na izbe s prváčkou, ktorá je z jeho krúžku, upozornila ju na neho, že má tušák, že to bude super chalan. Keď ju začal baliť, vedela, že určite chce byť jeho aj ona. Ako skúsená staršia kamarátka radila Janke, čo a ako má robiť, veď tá bola ešte prakticky panna. A keď už začali spolu sexovať, stále vymýšľala, ako by sa k nim pridala. Janka s tým stále súhlasila, ale on nevedomky likvidoval všetky ich snahy o pribratie kamarátky k nim. Až raz... teraz.

***
Celé štúdium ostali spolu, obe boli jeho rovnocenné subky, vlastne polyamorky. Spolubývajúca (nazvime ju Elenka) uviedla pána do sveta trochu iného sexu a zásadne zmenila jeho názor na všetko vzrušujúce. Momentálne má takmer 60 rokov a určite toto číta...


P.S.: Ďalšie moje poviedky nájdete na https://www.amateri.com/sk/ludia/story/2116497