Nezastaviteľná nevera - súťažná

16. 11. 2022 · 5 697 zhlédnutí ZreleDievca

Stalo sa to na konci vysokej, keď som bývala na jednom rodinnom dome spolu so svojim priateľom. Spolu s nami tam bol ešte jeden párik a dvaja chlapci. Sem tam sa stalo, že všetci na víkend odišli domov a ja s priateľom sme si užívali romantiku v miestnosti s krbom a rozkladacím gaučom.

Nebolo tomu inak ani tento výnimočný večer. Zaštrngotali kľúče v zámke a do domu vošla moja veľmi dobrá kamoška Evka. Ospravedlnila sa, že nás ruší ale jej priateľ ju neskutočne nasral a ona nevedela kam ísť tak sa rozhodla že žiaľ a hnev utopí osamote na dome s fľaškou vína.

Osamote sme ju nenechali ale fľašu vína a aj viac sme jej hneď ponúkli. Asi hodinku sme ju utešovali a samozrejme popíjali. Keď sa jej ako tak vrátila nálada priateľ navrhol pustiť film na notase. Netrvalo dlho a už sme všetci traja ležali na rozloženom gauči pri svetle z krbu.

Film bol miestami celkom pikantný a ako sme tak popíjali prikrytý dekou priatelovi to nedalo a nenápadne sa snažil dostať cez pyžamo do mojich nohavičiek. Snažila som sa ho odradiť no nakoniec asi aj vďaka vínu som povolila jemne mu urobila priestor a už jeho prst krúžil po mojom pahorku. Hneď ako ucítil vlhkosť jemne vnikol aj dnu.

Snažila som sa nevzdychať a radšej si zahryzla do pery. No asi to nestačilo pretože v určitom okamihu som ucítila druhú ruku, ženskú ruku ktorá začala pomáhať tej druhej. Priateľ si ako mi neskôr povedal myslel, že si ja sama dopomáham no po chvíli si všimol, že ja mám ruky nad dekou a, že naopak Evka je tá, ktorá spolu sním dráždi moju kundičku.

Priateľ strhol deku čo Evka brala ako signál a rýchlo ho predbehla čím zaujala miesto medzi mojimi nohami. Bez váhania mi stiahla spodok pyžama aj s nohavičkami a ja už poriadne vlhká som s búšiacim srdcom roztiahla svoje nohy a odholila svoju jemne zarastenú krásku.

Okamžite sa mi tvárou ponorila medzi nohy a ja som ucítila jej horúci dych a mlsný jazyk, ktorý sa ponoril hlboko do mojej dierky a potom prešiel celou čiarkou. Takto vzrušujúco a hltavo ma začala lízať pričom ja som jej zašla prstami do vlasov a jemne si ju tlačila do rozkroku.

Priateľ to nevydržal a začal si honiť. Vtom to na mňa prišlo a telom mi prebehla vlna orgazmu. Než stačil odznieť priateľ nahradil Evu a prudko mi ho tam vrazil do rozpálenej kundy. To my privodilo ďalšiu neopísateľnú slasť a s rovnakou razanciou ma priateľ začal mrdať. Plameň v krbe plápolal, drevo praskalo a Eva vypla noťas aby sa miestnosťou krásne ozývali naše vzdychy a nárazy do mokrej dierky.

Priaťel ma súložil ozaj vášnivo napriek tomu sa mi ho podarilo zastaviť a na moje miesto som povalila Evu rovnako jej stiahla spodnú časť odevov a rovnako jej oplatila jej služby. Ona ju naopak mala neskutočne hladkú. No nemohla som sa jej venovať tak oddane ako ona mne nakoľko môj frajer hneď zaujal miesto za mojim vyšpúleným zadkom a vrátil sa tam odkiaľ bol len pred momentom vyhnaný.
Snažila som sa o jemné lízanie no mala som čo robiť aby som ako tak ustála tvrdé prirážanie môjho priateľa. Uvedomila som si, že ju takto neurobím a preto som sa otočila k priateľovi a spýtala sa osudnú vetu:

„Chceš ju?“

Prekvapil ma ale nezaváhal a hneď ako som sa vysunula z jeho vtáka a uvoľnila miesto presunul sa k Eve a už išiel prudko zasunúť ako predtým domňa. Eva však na krátku chvíľu ako by vystriezvela a udýchaným ho zastavila slovami.

„Počkaj a čo Jano?“

Jano bol jej frajer/snúbenec mimochodom najlepší kamoš môjho frajera. A práve môj frajer práve zastal špičkou svojho žaluďa u dierky jeho snúbenice, mojej kamošky Evky. Neviem prečo ale ja som nezaváhala, hneď som ťapla môjho priateľa po zadku čo bral ako povel a vtom momente prudko zasunul.
Eva nebola tak kvalitne pripravená ako ja a zhíkla bolesťou. Spomenula som si ako sa mi raz zverila, že ju má dosť úzku s preto častejšie využíva lubrikant. Na to teraz nebol čas a môj priateľ si ten odpor naopak vychutnával a začal ešte prudšie vnikať. Eva síce jemne bolestne stonala no postupne som videla ako do nej vniká hladšie a hladšie. Sem tam cez stony som počula jej jemné slová nie, to nemôžeme, prestaň.

Ale môj priateľ neprestával a vnikal hlbšie a hlbšie. Ja som ho tiež nezastavila a nechala si ho užiť tú úzku dierku. Vyhrnul jej tričko a roztrhol podprsenku. Tvrdo zmačkol jej malé pevné prsia. Nohy hordil na ramená jemne jej pridvihol panvu a bral si ju ako zviera. Prsia tak mačkal až zostávali červené. Sem tam ju aj štipol do bradavky. Veľmi ma vzrušilo ako si ju surovo berie napriek jej jemnému odporu. Ku mne si nikdy nič také nedovolil.

No teraz bol ozaj ako zviera čo si užíva svoju obeť. Netušila som či v jej bolestných stonoch je aspoň trocha rozkoše no tiež som naňu nebrala ohľad a začala si robiť sama dobre. Keď ho po asi 5 minútach tyranizovania vytiahol stiahol jej tričko aj s roztrhnutou podprsenkou a otočil si ju bruchom na gauč. Silno ju pleskol po zadku a znova vniknul dnu. Pár krát ju poťahal za jej dlhé blond vlasy, keď zaklonil hlavu a to som ja už vedela, že to má blízko.

Rýchlo som sa prestala prstiť a pristúpila som zozadu k nemu. Svojou mokrou rukou som ho uchopila za vtáka a zabránila mu v ďalšom vniknutí. Vzpriamil sa a mne stačilo pár pohybou ruky aby začal striekať na zúbožené nahé telo Evky. Striekal jej po celom chrbte a celý sa triasol pri každom mojom pohybe rukou.

Vyšťavený sa zvalil vedľa bezvládnej Evky. Našťastie mu ešte stále stál pretože sama som sa nestihla uspokojiť. Hneď som to využila a nasadla na jeho lesknúci sa úd z ktorého ešte nenápadne vytekali zvyšky spermatu. Nasadla som divoko no vnikol ako do masla. Hneď som na ňom začala jazdiť. Eva sa pozviechala ani na nás nepozrela a posadila sa na kraj postele. Keď vstala všimla som si na malý monet čiernych rozmazaných očí od sĺz.

Potom však odišla do svojej izby nachvíľu som svoju jazdu spomalila no potom sa znova ozvala moja dierka a bez ohľadu na to čo som videla som si vyzliekla tričko rozopla podprsenku a vypustila svoje krásne veľké prsia na slobodu. Sklonila sa nad priateľa a myslela, že bude rovnako zvieraci ako predtým.
Čakala som pohryznutie štípance no naopak ucítila som bozky na steperených bradavkách a jemné hľadenie môjho nadskakujúceho zadku. Tak aspoň ja som sa o to prudšie začala nabodávať celou váhou na jeho penis.

Tieto prírazy mi opätoval a po chvíľke sa mi dostavil vytúžený orgazmus. Bol naozaj silný a dlhý, keď konečne doznel tiež som sa zvalila vedľa na posteľ chcela som ho dokončiť rukou no už mu nestál. Siahla som si teda rukou do rozkroku a záhada bola vyriešená. Urobil sa mi dnu zároveň s mojim orgazmom.

Chvíľu sme sa vydýchavali potom sa bozkávali nakoniec obliekli a odišli do svojej izby. Chvíľu som stála u dverí Evky ale nevstúpila som. Na druhý deň ráno som ju stretla v kuchyni a chcela sa jej ospravedlniť no zastavila ma s vysvetlením, že ona neoplakala pretože by ju to bolelo alebo, že by to nechcela. Naopak veľmi ju to vzrušilo a vraj sa aj urobila no práve preto plakala. Pretože to nedokázala a nechcela zastaviť.

Sľúbili sme si, že sa to už nezopakuje a že to zostane naším tajomstvom. No ja už som mala plán ako jej s týmito výčitkami pomôcť no o tom možno nabudúce.