Zvrhlý

18. 11. 2022 · 2 827 zhlédnutí JaAoNa2015

To, že je veľký zvrhlýk som už zistila, no čo mi pripravil tento krát, bolo niečo nečakané.
Nebudem však predbiehať.
Začal sa deň ako každý iný, no pre neho veľmi "tvrdý". To som pocítila hneď ako sa ku mne pritlačil, dal mi bozk a povedal: nadržaný som z teba. Samozrejme sa mi to páčilo a vzrušilo to aj mňa. Požiadal ma, aby som si obliekla niečo v čom budem ľahko dostupná. Veľmi jednoduchá úloha. Tričko, minisuknička a samozrejme bez spodného prádla. Neskutočne ma provokoval celučký deň. Raz zasunul prsty, inokedy prešiel medzi mojimi mokrými pyskami tým svojim tvrdým penisom, niekedy som pre zmenu zobrala penis do úst a pofajčila ho.
Večer už celá nadržaná z toľkého dráždenia som mu povedala aby ma poriadne pretiahol, no on mi však povedal aby som sa pripravila, obliekla sa sexi, že ideme preč.
Začala som niečo tušiť, no nevedela čo čakať.
Minišaty s veľkým výstrihom, samodržky a opätky ho vzrušili neskutočne. Bolo to aj značne vidieť.
Vzal ma na hotel, kde už bola izba vopred zajednaná. Pred vstupom do našej izby ma zastavil aby mi zaviazal oči šatkou. Zaviedol ma dnu, kde ma zasypal vášnivými bozkami a dotykmi všade po mojom tele. Zaviazané oči mi pridávali na vzrušení, keď ma zrazu chytil pod krk, zhodil na posteľ a povedal: rob si to predomnou. Bez váhania som poslúchla. Začala som rukami prechádzať po mojom tele, hľadela som si prsia, ktoré som zo šiat aj vybrala, roztiahla nohy a začala sa hrať so svojou mokrou, nadržanou mušličkou. Najprv som dráždila svoj navretý klitoris, potom pršteky zasunula do mušličky.
Po chvíľke už ale dva pršteky nestačili, tak som pridala ďalší. Drahému to však stále nestačilo a tak prišiel ku mne a začal do mňa zasúvať vibrátor. Neuveriteľne nadržaná som mu povedala aby ho vybral, zasunul jeho penis a vyšukal ma ním. Povedal nie. Vibrátorom začal vo mne krúžiť a začal ho do mňa vrážať natoľko, že som sa neubránila hlasnému stonaniu no a prišiel rad aj na mokrý, striekajúci orgazmus.
Potom prišlo to čo som naozaj nečakala. Odviazal mi šatku z očí. Vtedy som uvidela okolo posteli 3 mužov, ktorý si leštili penisi.
Nezmohla som sa na nič iné ako sa spýtať: čo má toto znamenať? Drahý prišiel ku mne, svoj tvrdý penis oplieskal o moju mokrú mušličku a vrazil ho do mňa. Ďalší 3 muži medzi tým prišli tiež do postele s penismi v ruke. Netrvalo to dlho keď ich postupne začali dávať do mojich úst. To vzrušenie sa nedá slovami opísať, no viem, že moja mušlička striekala. Ešte väčšie vzrušenie však prišlo, keď sme sa s drahým spravili v tej iste chvíĺi. Mušličku mi vystriekal horúcim semenom a moje hlasné stonanie stlmil penis v ústach, ktorý tiež z toho vzrušenia vypustil dávku semena. Postupne prišli ďaľšie dva výstreky na prsia a tvár.