Ako som sa stal cuckoldom 1.

18. 11. 2022 · 2 412 zhlédnutí Befree21



Tomáš bol presne ten typ ktorý stretneš vo fitku ako sa naparuje pred zrkadlo, ale čistý sval, žiadne prášky žiadna umelina. V tvári bol priemerný, ale to jeho telo dostávalo do vzrušenia aj mňa, pri predstave ako moja manželka z neho vlhne, ako si ju vezme do naručia a odnesie do našej spálne - spálne kde sme doteraz spávali len my dvaja. A ja s obojkom na krku priviazaný o nohu postele ich sledujem ako to robia.
Pán Tomáš mi to povedal presne a jasne - chce aby som ho orálne uspokojoval pred mojou manželkou.
A ja som tomu nemohol odporovať. Pán Tomáš je veľmi dominantý typ....
Pán Tomáš mi dal jasne inštrukcie čo by chcel počas toho predlženého víkendu robiť. Ja som tajne dúfal, že Ivana z toho nevycúva.
No keĎ som videl ako si dala záležať na svojej vizáži v ten deň od rána...bolo jasné že tento víkend bude fakt silné kafe. Moja manželka ma jednú skvelú výhodu. Velmi úzky pás a fakt krásne 4ky. Takže je asi každému jasné že sa za nou otočí každý zdravý chlap. Bolo asi 11 hodín ked vyšla z kúpelne, v krátkych mini šatách s nekonečným výstrihom, chcel som ju pobozkať a pochváliť aka je krásna, ale ona urobila niečo, čo som fakt nečakal a vedel som že toto je môj ,,koniec"
Vytiahla spoza seba obojok dala mi ho okolo krku a povedala mi, že tento víkend je iba jedna časť tela ktorú jej môžem bozkávať - a to boli jej nohy. Ja som poslušne kľakol a začal jej bozkávať. chodidlá. Myslel som si že sa spravím za 5 sekúnd ona to videla a povedala mi,že as mam vyhoniť - že je to jediný krát kedy to tento víkend môžem urobiť. Na moju smolu, to naozaj trvalo max. pol minuty a bolo.

Asi pol hodiny už pri dverách zvonil Pán Tomáš. Bol som otvoriť, zvítali sme sa a Pán Tomáš sa nezaprel, myslel som, že to cele bude trvať nejakú chvíľu - to zoznamovanie, trocha ostychu a nejakého tajomna, no mal som pocit, že tí dvaja na nič iné nečakajú a nemyslia.
Pán Tomáš ako správny bull a gentleman doniesol mojej manželke velkú kyticu s naušnicami. Samozrejme že sa tešila.
Ja som si najivne myslel, že obed bude o nejakom zoznamovaní, no Pán Tomáš povedal, že obedovať budú len oni dvaja a ja im mám nachystať stôl a naservírovať jedlo. Ivana sa zmohla len na to že- veď to si chcel nie?
Vzrušenie medzi nimi dvoma by sa dalo krájať atmosféra v miestnosti sa čím dalej tým viac uberala k tomu, čo sme všetci čakali.. len na mna to bolo všetko veľmi rýchle - myslel som si, že to bude prebiehať pomalšie?
Ivana navrhla aby išli spolu do vírivky, ktorú sme si kúpili asi pred 3 týždňami. Pán Tomáš Povedal že pljdu len oni dvaja, že ja mám upratať kuchyňu. Nemal som na výber. Odišli.... keď som upratať kuchyňu tak som sa vybral za nimi, či niečo nepotrebujú. Pán Tomáš, ma požiadal o šampanské pre neho a pre dámu. Bolo vidno, že si to Ivana naozaj užíva. Opýtala sa ma či sa chcem pridať, a ja že jasné že idem pre flašu a hneď som späť. Tak som teda šiel, došiel som, prezliekol som sa do plaviek, a v tom pán Tomáš poveda, či to myslím Vážne že chcem ísť k nim do virivky, že snaď on je ten kto o tom rozhoduje nie? A tak som si musel dať odchod. Chel som byť tam, vidieť to ako sa to bude odohrávať, no povedal a by som šiel preč. a tak som šiel, chvíľu som stál za dverami s pérom tvrdým ako kameň a myslel som že rozbijem aj betón.....