ako som sa stal cuckoldom 2

18. 11. 2022 · 2 492 zhlédnutí Befree21

Myslel som si, že si to rozdajú priamo vo virivke....
No zrazu som počul, že vychádzajú von a preto som utekal späť do obývačky, nemusia vedieť, že stojím s pérom v ruke za dverami a aj dotykom palíčka by som sa hneď od samého vzrušenia spravil.

Chvíľu som počul nejaký smiech a ako sa rozprávajú a potom sa zapla sprcha... a je to v piči, povedal som si... v tom Pán TOmáš kričí aby som došiel, ja vojdem do tej kúpelne, moja žena v sprcháči s nohou hore, a pozeram na to ako ju típek nakladá, pozerajú na mňa pohľadom,že ,,nevšímaj si nás" a povie s prerušovanými vzdychmi, aby som im doniesol uterák, zmeravel som, zbledol, povedal som ž dobre a odišiel som, oprel som sa o stenu a rozdýchaval, normálne cudzí chlap dáva moju ženu v mojom sprcháči a ešte sa obaja tvária,že nič sa nedeje, normálne free use sex.... dopiče som si povedal, toto si chcel ty kokot? No mal som chuť vojsť dnu a všetko zrušiť ale sila po vzrušení bola silejšia, vlastne sa to vo mne bilo, a asi ta permanentná nadržanosť ma držala nad vodou, s pocitom krivdy, sklamania vzrušenia a neviem ako to ešte opísať som im tie uteráky doniesom nechal ich na koši na prádlo, s hláškou... že tu sú.... a, že idem preč, že dám si cigu vonku a asi aj nejakú slivovicu, s vnútorným bojom, či som naozaj toto chcel,
lenže pán Tomáš, povedal, že čakaj kam ideš? Ja som sa otočil a skoro ma jeblo, Keď som videl svoju ženu v 7. nebi, v tej najsexi polohe, som si povedal, kokos tak z pohladu ked si to s nou rozdávam ja, je to úplne iný pohlad - real porno :D.
Pán Tomáš povedal, poď sem a klakni si, v tom, všetko zhnusenie a strach zo mna opadlo a nechal som sa ovládať, presne som vedel že bude chcieť aby som ho zacal robiť ústami, Kľakol som si teda. Ale len preto aby si ivana na mna mohla vyložiť nohu a mohli pokračovať v dalšej krkolomnej polohe pod prudom tečúcej vody, ktorá mi stekala rovno do očí a nosa a teda som skoro nič nevidel a ešte k tomu som sa aj skoro utopil.
Už boli u konca keď Pán Tomáš vypol sprchu a povedal odteraz ma budeš oslovovať Pán a spravil sa mi na hlavu - na vlasy a ešte som s tým jeho - ale musim uznať fakt krásnym a plným pérom som dostal po čele. Musel som ich obydvoch poutierať, osušiť. Ivana si dala župan a môj župan si zobral Pán Tomáš. Ja som sa musel osušiť uterákom, ktorým som utieral ich dvoch a ktorý bol už do velkej miery aj tak mokrý, takže som sa aj tak moc neosušil.
Chceš pokračovať Ivanka? Opýtal sa pán TOmáš mojej manželky.
Ty ešte vládzeš? opýtala sa ona jeho, a on bez odpovede chytil moju ženu a odniesol ju v náručí do obývačky, hodil na gauč a strhol z nej ten župan, zakričal na mňa aby som išiel k ním, tak ešte som nebol ani osušený, a už som kľačal na kolenách s nohou mojej ženy na mojej hlave a Pán Tomáš mi prikázal aby som jej bozkával nohu. Ale Ivanka povedala aby som doniesom ten obojok, ktorý mi nasadila a Pán TOmáš povedal že odteraz ho budem mať na sebe počas celého víkendu neprotestoval som.
Od tej chvíle som sa cítil ako poslušný pes, ako odpad, tkorý je na svete len pre to aby plnil prílazy svojho pána a paní.

To bol ten bod zlomu ked sa to vo mne totálne preplo, zmizla všetka dôstojnosť človeka a jediným mojím cieľom bolo urobiť šštastnú moju manželku- toho času moju paní a pána Tomáša.
Už pre mňa neboli podstatné moje potreby, žiadne - ani citové ani fyzické, podstatné bolo robiť to čo mi prikáže pán Tomáš. Už som bol len jeho verný sluha na obojku ktorý v čase prestal mať problém s čímkoľvek.
Ten sex na gauči v obývačke si vlastne ani nepamatám, bol som ako zhypnotyzovaný ..... základným poslaním je plniť potreby môjho pána a paní.
Prebrala ma až dávka sperma na mojom xsichte ktorú som dostal rovno medzi oči. To bol stále ešte len začiatok víkendu....
a otázka, či sme vybrali toho správneho bulla bola už naozaj bezpredmetná...