Jej, moje, NAŠE potešenie ( Cuckquean V

29. 11. 2022 · 1 223 zhlédnutí Stevko95


Rozlejem olej po jeho hrudníku, ramenách, bruchu.
Cítim ako sa olej príjemne zohrieva medzi našimi telami. Robím pomalé pohyby a pritom sa pozeráme do očí. Nežný bozk sa mení na vášnivý. Pomalé pohyby sa menia na rýchlejšie, prudšie. Cítim ho na slabinách.
Od oleja sa šmýka po celom mojom tele, moje ruky ju nedokážu pevne zovrieť, lebo sa vyšmykne. Chytím ju za zátylok a predlžujem bozky, stláčam zadok a provokujem.
Pomaly nasadne na môj penis. Je celý od jej sekrétu a môjho semena. Očným kontaktom predlžujeme súzvuk prírazov dvoch mladých tiel. Rýchlosť sa nemení, vzrušenie narastá. Pomalé pohyby umocnené pohľadom do jej očí umocňujú pôžitok. Nežné milovanie pri sviečkach, dotyky na stehnách, na panve, prsiach. Na mojich ramenách, hrudníku.
Nakloní sa nado mňa. Nos sa otiera o nos ako sa môj penis otiera o vnútro jej vagíny. Pohyb až na dno jej vagíny a takmer úplne von. Živočíšny sex sa mení na milovanie, bozky na tvár, krk. Pohyby pomalé a hlboké nás nesú k rozkoši až sme na obláčiku spoločného orgazmu.
Nežné ženské telo, úplne uvoľnené, ležiace na mojom tele. Posledné ozveny orgazmu prechádzajú našimi telami.
Sviečky položím na umývadlo. Moje ruky ju uchopia popod kolená a pod lopatkami. Uložím Katku do vane, ľahnem si za ňu.
Drží ma v nežnou medveďom objatí našej lásky. Pre tento moment, kedy patrím ja jemu a on mne by som sa vzdala každého fyzického potešenia. Rozotiera šampón po mojom a neskôr jeho tele. Cítim jeho ruky na prsníkoch, brušku, stehnách, ale žiadne vzrušenie. Som úplne uspokojená. Sprcha trvá minúty? Hodiny? Osuší ma.
Nahá žena s najkrajším telom berie osušku. Ramená, hrudník, brušné svaly, celý chrbát a ruky. Je to také príjemné až je to rozmaznávanie tela. Do spálne si nesiem moju venušu na rukách. Pod veľkým paplónom si ma privinie k jej telu. Nasávam vône šampónov, tiel.
K: „Ďakujem ti, že si ma umyl a objímal v tvojom medveďom objatí.“
L: „Ďakujem za nádhernú noc. Raz ti pripravím aj ja prekvapenie podobného typu.“
Po dlhom spánku sa budím v jej náručí. Teplé ruky cítim na mojom tele, noha cez moje nohy. Objímame sa navzájom a dozvuky večera nás sprevádzajú celý týždeň. Nežné dotyky počas spoločného času, večer strávený pri filme v objatí. Držanie za ruky počas prechádzok, letmé dotyky pri chystaní jedál alebo bežných činnostiach v domácnosti.
Nadišiel čas!
L: „V piatok pôjdeme s Mirkou do kaviarne. Odtiaľ prídeme k nám.“
V Katkiných očiach, tvári som videl prudké zmeny emócií. Nadšenie, potešenie, nehu, obavy a strach z neznámeho. Objala ma v strede chodby. Pocity z nej sálali a mal som pocit, že ľutujem posledné dve vety. Milujem túto krásnu ženu a predsa sa chystám na rande s inou? Zobral som mobil do rúk a chcel napísať Mirke, že všetko sa ruší, lenže v tom mi zaznel hlas na mojom hrudníku
K: „Chcem to Lukáš. Som šťastná, keď si slobodný, užívaš si a spĺňaš si svoje sny.“
L: „A čo tvoje šťastie? Nebude ťa to bolieť? Nebudeš sa trápiť? Čo tvoja sloboda a tvoje emócie?“
K: „Som šťastná, že ideme do toho spolu. Bol to môj nápad, moja slobodná vôľa. Viem, že sa mi to bude páčiť a viem, že aj tebe. Nájdeme spolu cestu a neublížiš mi. Ide o sex. Veľa som o tom premýšľala. Dospela som k vlastnému názoru a presvedčeniu.“
L: „Som šťastný, ak si ty šťastná a v dobrej nálade, ale mám obavy o teba. Nechcem ti ublížiť. Nikdy. K akému konkrétnemu presvedčeniu si dospela?“
K: „ V prípade, že ide o sex sa viem s tým zmieriť. Na nejaký čas ťa doslova „nechať inej žene“. Vždy sa však vrátiš ku mne. V prípade Mirky sa bojím, ale môžem sa niečo priučiť a tak ako si povedal, zdravie je prvoradé. Určite ma to bude trápiť zároveň však budem v sexuálnom vytržení a budem šťastná.“
L: „Uvedomuješ si, že tvoje vzrušenie bude stúpať, tvoje orgazmy ubúdať?
K: „Uvedomujem si to. Som na to pripravená.“
L: „Tak v piatok v kaviarni o 19:30.“
Zvyšok dňa a niekoľko nasledujúcich sme strávili bežnými pracovnými povinnosťami. Vo štvrtok po menšom naladení na piatkový večer, keď držím Katku v náručí
L: „Vždy sa k tebe vrátim.“ Silnejšie som objal moju priateľku a skočili sme do novej, vzrušujúcej etapy života.
Sedím v kaviarni. Čakám na priateľku s novou milenkou? Kamarátkou? Sám to už neviem klasifikovať. Na mobile mi pípla správa, že prídu o 10 minút. Od toho času už prešlo 20. Dopíjam svoj čaj. Počujem zvuk zvončeka nad vchodovými dverami. Som príjemne prekvapený.
Po vyzlečení kabátov sa ponúka raj pre oči. Katka je oblečená vo svetlej sukni ponad kolená, biela blúzka. Oči zvýraznené linkami, vlasy voľne padajú na jej plecia a chrbát.
Mirka s ryšavými vlasmi s rovnakým účesom, pery zvýraznené rúžom červenej farby. Šaty tmavo modrej farby zvýrazňujú jej ženské krivky a výstrih nenecháva nič na náhodu. Mirka vie, že prsia sú jej prednosťou a tak ich hrdo vystavuje pre moje oči.
Privítam Katku bozkom na pery, Mirke dám jeden na líce. Usadíme sa do nášho boxu. Objednám každému jeden pohár vína. Po krátkom uvoľnení z práce je rozhovor príjemný, ale je cítiť napätie a očakávanie z rozbehnutého večera.
L: „Čoskoro budú zatvárať. Nepresunieme sa k nám domov? Katka, môžeš ísť dopredu. Na posteli máš obálku s inštrukciami.“ Rozhodol som za Katku.
K: Tón hlasu nepripúšťal nič iné, ako splniť Lukášovu požiadavku. Vrie to vo mne. Moja hrdosť, bojovnosť kričia, aby som zostala a zároveň chcem cítiť tento pocit vzrušenia, pocit zahanbenia, keď si vyberie inú. Chcem, potrebujem cítiť jeho dominanciu ako kedysi, žiarlivosť na Mirku, na nich spolu. Telo vrastené do lavice pomaly dvíham a posledným pohľadom na môjho Lukáša a Mirku opúšťam kaviareň. Som zahanbená, tvár mám celú červenú a čo je najhoršie, nohavičky premočené skrz naskrz. Cítim ako každým pohybom domov moje vzrušenie, poníženie, žiarlivosť narastá. Roztrasenou rukou otváram dvere a mierim priamo do spálne, kde je obálka, čítam:
Bod prvý: V prípade ukončenia večera s Mirkou mi zavolaj a povieš: Stop.
Bod druhý: V prípade, že chceme spolu pokračovať v našom prvom večeri v trojici nasleduj podľa nasledovných pokynov. V obývačke roztiahni gauč, priprav bičík, putá s kožušinou na stôl. Obleč si nohavičky a podprsenku červenej farby, samo držiace pančušky. Vlasy si zapleť do dvoch copov. Všetky zvyšné erotické pomôcky nechaj v škatuli a ulož pod stôl v obývačke.
Bod tretí: Budeš nás čakať na posteli v spálni. Pri vstupe do bytu odložíš kabáty a naleješ pohár vína pre Mirku z chladničky.
Roztrasenými rukami som držala papier v rukách. Zobrala som mobil, na klávesnici po pamäti naťukala Lukášove číslo. Pozerala som sa na telefónne číslo môjho priateľa a na papier s textom. Nevedela som, čo mám urobiť. Nebola som schopná sa pohnúť. Všetko som mala v rukách, posledný krát. Mohla som všetko zastaviť, posunúť moje, naše hranice ďalej. Tá chvíľa bola nekonečná. Už som ani sama nevedela čo chcem, kým sa mojím telom nerozšíril pocit vzrušenia. Všetko ostatné utíchlo a ostal len jeden pocit, celý svet sa obrátil hore hlavou, nič nedávalo zmysel okrem extázy v mojom tele.
Zľakla som sa. Mobil v ruke začal zvoniť. Na display-i svietilo Lukášove meno. Zdvihla som
K: „Prosím, Lukáš.“
L: „Máme prísť?“
Posledná možnosť všetko zastaviť, žiť pokojnejší život s Lukášom... prajem si mať pokojný život alebo si ho chcem užívať? Odpoveď som vedela dopredu.
K: „Všetko pripravím...Pane.“
M: „Dobre zlatko. Nabudúce ma oslov Pani. Lukáš je rozkošný, povedal mi o tvojich úlohách. Pridám ešte jednu. Venušine guličky si vlož do seba. Budeme sa ponáhľať.“
K: Mojím telom prešiel šok, prečo mi odpovedá Mirka a nie Lukáš? Čo robia? Žiarlivosť za fungovala dokonale a moje myšlienky ma viedli zvrhlými zákutiami mojej mysle.
K: „Áno, Pani.“
K: Opojenie zo vzrušenia bolo silnejšie ako zdravý rozum. S úprimným srdcom som vedela, že nechcem zastaviť najbližšie hodiny, ktoré mali prísť. Venušine guličky vo mne vyvolávali znova a znova nové vlny vzrušenia, ktoré prúdili mojím telom ako živá voda. Pri otvorení dvier do bytu som pristúpila k Lukášovi, zobrala oba kabáty a naliala Mirke pohár vína.
L: „Nalej aj sebe jeden a príď do obývačky.“
Po príchode do obývačky mi Mirka prikázala, aby som si sadla do rohu sedacej súpravy. Lukáš mi dal putá na ruky a bičíkom jemne triafal citlivé miesta na stehnách, prsníkoch.
L: „Zaujímalo by ma, koľko toho vydržíš? Mirka si teraz dá dole tie šaty a pekne sa na mne uloží. Ty za odmenu pôjdeš odložiť šaty a kým sa vrátiš si dáš dole podprsenku a nohavičky.“
Stála som tam ako soľný stĺp v jaskyni, mám tu chodiť nahá pred Mirkou? To nespravím. Pravdepodobne som to povedala podvedome nahlas, pretože som počula vzápätí Lukášov hlas
L: „Na stôl si ľahni bruchom!“
Dominancia v jeho hlase bola na novej úrovni. Ten hlas neakceptoval žiadny odpor a prípadný odpor by sa stretol s poriadnym trestom. Mirka mi chytila ruky na príkaz Lukáša. Stiahol nohavičky plné mojich štiav, ktoré mi následne zatlačil do úst. S vyšpúleným zadkom som ležala na stole, Mirka v modrej spodnej bielizni držala v rukách povraz. Premohol ma skutočný strach!
L: „Nemusíš sa báť zlatko. Neublížime ti, ale pravidlá poznáš. Mirka obmotaj jeden koniec povrazu okolo dvoch nôh na stole a zviaž na retiazke od pút.“
Mirka poslúchla Lukášov rozkaz. Kým milenka splnila úlohu si Lukáš vyzliekol všetko oblečenie. V Adamovom rúchu prišiel do obývačky a v ruke držal malý análny kolík dĺžky 3 až 5 centimetrov.
L: „Druhý trest.“
Začal masírovať môj zadok, vnútornú stranu stehien. Postupne vyťahoval a znova zatláčal venušine guličky dnu a von a následne v mojich sekrétoch obaľoval análny kolík, ktorý mi postupne zaviedol do zadku. S novým pocitom maximálneho naplnenia prišiel nový pocit vzrušenia.
L: „Chcel som, že dnes na to pôjdeme pomalšie, ale sama si zničila peknú atmosféru. Mirka, kľakni si a začni ma fajčiť.“
Naša milenka veľmi ochotne splnila Lukášov príkaz a s nadšením sa dala do práce. Honila ho po celej dĺžke, čistila jazykom od svojich slín a následne zasúvala hlboko do krku.
L: „Vidím Mirka, že budeš pravidelne chodiť na kurzy fajčenia ku nám. Vždy ti to oznámim deň dopredu.“
Postupne som začala vlhnúť z perverzného pohľadu, ako penis môjho Lukáša mizne v ústach Mirky a zároveň z pohybov v mojom lone a zadočku. Lukáš postupne poťahoval a zasúval hračky v mojich dierkach a ja som tiekla zakaždým viac a viac.
Toto „slastné mučenie na hrane orgazmu“ trvalo asi hodinu. Nepamätám si to presne a Lukáš mi to nepotvrdil. Mirka sa nakoniec s nami rozlúčila, hlavne so mnou poriadnym francúzskym bozkom od Lukášovho penisu. Len čo sa zavreli dvere za Mirkou som započula kroky za mnou.
L: „Teraz si ťa vychutnám.“
Stále zviazaná o stôl som pocítila ako Lukáš vytiahol venušine guličky a bez akejkoľvek rozkoše celou dĺžkou prenikol do mňa.
L: „Berieš pravidelne antikoncepčné tabletky však?“
K: „Áno Pane.“
Ako pochvalu začal prenikať do môjho tela rýchlo, prudko a po celej dĺžke. Prvý orgazmus prišiel veľmi rýchlo, moje telo sa uvoľnilo a tak Lukáš do mňa stále prenikal kým nenasledoval jeho prvý orgazmus spolu s mojím druhým.
L: „Teraz ťa rozviažem, pôjdeš sa napiť, oddýchneš si a prídeš do spálne.“
L: Večer bol krásny. Mirka vedela čo robí ústami a aj napriek zviazaniu sa to Katke páčilo a mala veľmi silné orgazmy na moje príjemné prekvapenie. Neviem či sme to dnes neprehnali aj keď Katka vypadala na konci uvoľnene, ale emócie dosť často skrýva a neukazuje ich. Túto tému rozhovoru budeme musieť prebrať pri chladných hlavách a čo viac, stále som mal chuť na ňu.
Odložil som veci z postele, nachystal niekoľko vankúšov. Sedel som na posteli, premýšľal o posledných troch hodinách. O vzrušení, ktoré ma aj napriek niekoľkým orgazmom neopúšťalo. Čo sa to so mnou deje? Väčšinou mi stačili dva až tri orgazmy a bol som príjemne unavený, uvoľnený. A teraz? Stále som mohol pokračovať a v hlave mi v podvedomí kolovali obrazy: Ako ma Mirka fajčí, ako sa Katka vlní pod mojimi prírazmi na stole. Vo dverách sa objavila Katka v Evinom rúchu. Všetky myšlienky sa mi vytratili z hlavy a krv sa mi nahrnula do penisu. Posadil som si ju na stehná.
L: „Si v poriadku?“
K: „Áno som, veľmi sa mi to páčilo. Cítim, že aj ty si ešte stále naladený na spoločné chvíle.“
Môj penis sa obtieral o jej stehno a čo každú sekundu sa jemne pomrvila na mojich nohách. Ľahol som si na posteľ a Katku stiahol na seba. Bozky odrážali našu túžbu po uspokojení a láske. Pretočil som ju pod seba a pod zadok jej dal dva vankúše. Týmto spôsobom som docielil, že jej lono bolo vystavené na milosť a nemilosť.
Ponoril som svoju hlavu medzi jej stehná a jazykom som stimuloval okolie vagíny, klitoris som jemne sal a rukami hladkal jej stehná. Jazykom som prenikol do jej jemných útrob a následne sme si vymenili vášnivý bozk, kde som jej dal ochutnať jej vlastnú chuť. Priložil som penis k jej otvoru a pomaly som začal prenikať.
Poloha, kedy jej panva bola vyššie spôsobila intenzívnejšie dráždenie jej vnútorných stien a Katkine vzdychy boli hlasnejšie a v kratších intervaloch. Chytil som ju pod krk a pri stálom šukaní som ju donútil sa pozrieť na mňa
L: „Si moja! Moja subina na uspokojenie potrieb a na vystriekanie môjho semena do teba!“
K: „Som tvoja! Aaaaaaach. Tvoja subina na uspokojenie tvojich potrieb a vystriekanie tvojho semena do mňa, Pane!“
Častoval som ju popri prírazoch podobnými vetami či slovami a za mohutného spoločného orgazmu sme dosiahli svojho cieľa.
L: „Očisti ma!“
Unavená a zničená Katka očistila môj penis jazykom.
K: „Toto bol ten najkrajší zážitok miláčik.“
L: „Prvý a nie posledný.“
Zvyšok večera sme riadili byt a zaspával som s Katkou v mojom náručí. To som ešte nevedel, čo prinesie Mikulášsky večierok.