Vianočné koleso šťastia-súťažná poviedka

27. 12. 2022 · 2 529 zhlédnutí EMINEzazitky

Boli sme s Emkou pozvaní na vianočné Štefanské súkromné stretnutie, s amatérskym párom približne v našom veku.
Chodenie na kávičky a stretnutia kde nik nepríde sme už prestali úplne realizovať, lebo to nemalo žiadny význam. Sme dospelí ľudia, a predpokladáme, že väčšina tu prítomných párov nemá záujem o výmenu receptov, na vianočné koláče, ale sa chcú zabaviť niečím pikantnejším a erotika im nie je cudzia. Preto sa nám pozdávalo pozvanie na drevenicu pod lesom na Ponitrí, od ľudí, s ktorými si tu už dlhšiu dobu sporadicky píšeme a s ktorými sme si názorovo sadli pri mnohých témach.
Naše predchádzajúce skúsenosti boli také, že úvodné stretnutia bývajú zväčša z oboch strán skôr rozpačité a komunikácia oťukávania s rečami o ničom.
Rozmýšľali sme preto ako tomu predísť a ako uvoľniť atmosféru aj inak ako len alkoholom.
Dohodli sme sa, že prvé stretnutie pojmeme ako erotickú hru, niečo na spôsob točenia kolesa šťastia s tým, že úlohy budú značne odvážnejšie. Každý člen z páru si mal premyslieť 4 úlohy, ktoré bude musieť splniť ten účastník, ktorý si danú úlohu vylosuje.
Hranice neboli stanovené, lebo v konečnom dôsledku sa o každej úlohe bude hlasovať a musí byť prijatá nadpolovičnou väčšinou prítomných. Odsúhlasené úlohy už nebolo možné odmietnuť a musela sa splniť každá bez výnimky.
Nastal deň D a čas príchodu bol stanovený na 16,00.
Na chalupu k Jankovi a Janke sme prišli už okolo tretej po poludní. Boli veľmi milí a priateľskí od samého začiatku. Keďže vieme, že sa nepatrí prísť na návštevu s holou rukou, tak sme začali vykladať z auta pochúťky a tekutiny, až domáci zneisteli, či nechceme zostať u nich na týždeň. (Ale nie Janči, až to čítate, tak to bol vtip)
Vyložili sme náklad do chaty a Janka sa ponúkla, že nám ukáže našu izbu. Išla pred nami po drevených vŕzgajúcich schodoch. Nedalo sa pritom nepozerať na jej pekne tvarovanú sexi riťku zvýraznenú čiernymi leginami, ktorou pred nami krútila.. Pozreli sme sa s Emkou na seba a s pousmiatím uznanlivo zdvihli obočie. Otvorila dvere na izbe rovno oproti schodom.
-Toto bude Vaša izbička.
-Je presne nad našou izbou, tak nie že sa v noci prepadnete k nám do postele, zavtipkovala.
-Kľudne sa osprchujte a na oblečenie Vám asi budú stačiť uteráky.
Podkrovná izba bola útulná, s manželskou posteľou a malou kúpeľňou. Bol síce chladný, sychravý vianočný deň bez snehu, no drevenička bola aj v takom nečase útulná a vyhriata na negliže teplotu. Počuli sme ako sa dolu u domácich tiež spustila sprcha, tak sme zo seba zhodili aj my rýchlo šaty a strihli si rýchlu očistu.
Jankovci ledva stačili poukladať všetko do chladničky a pripraviť poháre na šampanské a už sme išli dolu schodmi len v bielych osúškach omotanými okolo bedier. Cítili sme ako si nás premeriavajú pohľadom. Tento spôsob prelomenia ľadov sa nám páčil nakoľko nahotu si aj my na chalupe veľmi radi užívame.
Zišli sme dolu do spoločenskej miestnosti s krbom, ktorý sálal príjemné teplo do celej drevenice. Oproti krbu bola veľká rohová sedačka. V rohu bol ozdobený a rozsvietený vianočný stromček a v pohároch na stole rozliate šampanské na privítanie. Mohli sme si teda podať po druhý krát ruky priateľsky sa pobozkať a objať tééélo na tééélo.
Prípitok sme absolvovali po stojačky do dna s prianím strávenia príjemného Štefánskeho večera. Zvalili sme sa na sedačku. Na nízkom konferenčnom stolíku boli nachystané nejaké pochúťky na zahryznutie.
Janči bol dosť komunikatívny a tak sa ujal moderovania celého večera. Ako prvé vstal a stiahol si v bedier uterák.
-Je to zbytočná handra.
Hodil ho na sedačku a sadol si naň. Bolo by blbé nechať ho v tom samého, tak som odhodil uterák z bedier aj ja. Naše ženy sa pozreli na seba, usmiali sa, vstali a spadli aj z nich biele osúšky na gauč.
-Tak dajme karty na stôl, aké úlohy ste si na dnešný večer kto pripravili, nech vieme čo za dobrodružstvo nás dnes čaká, vyzval nás Janči.
Začali sme postupne prezentovať každý jednu úlohu s krátkym popisom ako si to predstavujeme. Niektoré nás rozosmiali a niektoré vzbudili údiv ba možno aj krútenie hlavou, že tak toto ja asi nedám. V prvom kole však žiadna, ani tá najabsurdnejšia úloha nebola zamietnutá. Keď boli predstavené všetky úlohy, tak sme vybrali tie ktoré mali evidentne všeobecný súhlas a prešli všetkými hlasmi. Janka ich rovno písala na papier a číslovala. Formulácie sme sa snažili upraviť tak, aby boli jednoznačné a hlavne realizovateľné mužmi aj ženami.
Jednomyseľne sme sa zhodli na ôsmych úlohách a tak bolo potrebné ešte vybrať štyri, aby mal zoznam 12 úloh( pre každého tri )
Už len pri spisovaní a odsúhlasovaní zoznamu sme sa výborne bavili a strelila sa ďalšia fľaša polosladkého šampanského, ktoré sa pilo samé.
Demokratickým hlasovaním bol zoznam skompletizovaný a ako celok odsúhlasený, už nebola cesta späť. Hra Vianočne koleso šťastia mohla začať.
Keďže by sa mohlo stať, že určitá úloha by mohla trvať neúmerne dlho, čím by hra stratila na spáde a zaujímavosti obmedzili sme niektoré úlohy časovým limitom.
Tu je zoznam tých úloh, ktoré prešli výberom a dostali sa do hry:

1. 1 MINÚTOVÁ MASTURBÁCIA SO ZAVIAZANÝMI OČAMI PRED PUBLIKOM.
Plnenie: Zaviaž si oči vyber si miesto. Po odštartovaní budeš masturbovať 1minútu.

2. SI FOTOGRAF. ZREŽÍRUJ SI A NAFOŤ VŠETKÝCH SPOLU V GRUPENSEX PÓZE Z KAMASUTRY
Plnenie: Všetkých zvyšných členov skupiny zinscenuj do ľubovoľnej divotvornej erotickej scény z Kamasutry tak, aby sa každý dotýkal každého. Nafoť tú scénu.

3. UVIAŽ PÁS CUDNOSTI
Plnenie: Vyber si opačné pohlavie a uviaž pás cudnosti podľa vlastného uváženia. Môžeš použiť buď povrazy, kusy oblečenia, alebo látky.

4. 1MIN. PREDOHRA AKO OLEJOVÁ HETERO MASÁŽ GENITÁLIÍ
Plnenie: Vyber si niekoho s opačným pohlavím. Figurant(ka) si ľahne na chrbát. Ty si mu (jej) sadneš na kolená a budeš po dobu 1 min. prevádzať erotickú predohru ako masáž penisu( pičky)

5. 1MIN. OLEJOVÁ BISEX MASÁŽ GENITÁLIÍ
Plnenie: Vyber si niekoho s rovnakým pohlavím. Figurant(ka) si ľahne na chrbát ty si mu (jej) Sadneš na hrudník a budeš po dobu 1 min. prevádzať masáž penisu(pičky)

6. 1MIN MASÍRUJ GENITÁLIE SVOJMU PARTNEROVI(PARTNERKE) CEZ SPROSTREDKOVATEĽOV SO ZAVIAZANÝMI OČAMI
Plnenie pokiaľ si vylosuje žena: ONA si sadne na jeden kraj gauča a na druhý koniec si sadne jej partner. Medzi nich si sadne jeden až x mužov, ktorí majú zaviazané oči. ONA masíruje penis prvému mužovi vedľa seba, ten kopíruje rovnaké pohyby druhému atď až na konci reťaze je jej partner.
Plnenie pokiaľ si vylosuje muž: ON si sadne na jeden kraj gauča a na druhý koniec si sadne jeho partnerka. Medzi nich si sadne jedna až x žien, ktoré majú zaviazané oči. ON masíruje vagínu prvej žene vedľa seba, tá kopíruje rovnaké pohyby druhej atď až na konci reťaze je jeho partnerka.

7. NAFOŤ MINIMÁLNE TROCH ČLENOV SKUPINY V BISEX PÓZE
Plnenie: Vyber si minimálne 3 členov skupiny a naštylizuj ich do ľubovoľnej pózy ako pri Bisexuálnej polohe. Nafoť ich z niekoľkých pohľadov

8. PRIVIAŽ (JU/JEHO) O STOLIČKU A DRÁŽDI JU/JEHO VIBRÁTOROM 1MIN.
Plnenie: Vyber si z iného páru figuranta buď muža, alebo ženu. Priviaž figuranta o stoličku a dráždi ho vibrátorom po dobu 1min.

9. NAFOŤ TROCH ČLENOV SKUPINY PRI TROJKE
Plnenie: Vyber si 3 členov skupiny a naštylizuj ich do ľubovoľnej statickej pózy ako pri sexe v trojke. Nafoť ich z niekoľkých uhlov

10. VYSKOČ NIEKOMU NA CHBÁT A OBTOČ SA OKOLO NEHO BEZ DOTKNUTIA ZEME
Plnenie: Až si to vylosuje muž vyberie si ženu ktorá mu vyskočí na chrbát. Pokiaľ si to vylosuje žena, tak si ona vyberie komu vyskočí na chrbát. Muž sa postaví do stabilnej polohy a upaží obe ruky. Žena mu vyskočí na chrbát a jej úlohou je preliezť mužovi z chrbta na brucho a zas druhou stranou sa dostať na chrbát. Muž jej pri tom nijako rukami nepomáha.
11. 1 MIN. USPOKOJUJ ORÁLNE SVOJU PARTNERKU(PARTNERA), KTORÁ(Ý) MÁ ZAVIAZANÉ OČI
Plnenie: Parter si zaviaže oči a ľahne na chrbát, tvojou úlohou je ho orálne uspokojovať po dobu 1 min.
12. 1MIN. DRÁŽDI JU(JEHO) VIBRÁTOROM NA ŠPAGÁTE
Plnenie: Vyber si figuranta(ku), ktorého budeš dráždiť. Uviaž na špagát zapnutý vibrátor. Druhý koniec šnúrky si daj do úst a snaž sa dráždiť genitálie figuranta visiacim vibrátorom po dobu 1min.

Všetci boli uzrozumení s tým, že každá jedna úloha sa môže týkať aj jeho. Trvalo nám to presne tak dlho, ako nám trvalo dopiť tretiu fľašku šampanského.
Už teraz bola nálada veľmi priateľská a pri horiacom krbe, osvetlenom vianočnom stromčeku a stúpajúcich bublinkách stúpalo aj napätie z toho ako tá hra dopadne.
Ako prvý roztočil koleso šťastia Janko. Koleso sa točí, točí, spomaľuje a zastane na čísle...
ale o tom až na budúce.

TO BE CONTINUED 

PS: Zatiaľ nám môžete posielať Vaše nápady na ďalšie úlohy, ktoré by sme do hry zaradili nabudúce možno s vami.