Wellness LETO

1. 1. 2023 · 2 834 zhlédnutí RealStory

Ďalší skutočný príbeh. Fakt vs Fikcia ?

Nemusíte tipovať. Je to fakt

Raz pred rokmi keď som zistil že milujem nahotu a najmä nahotu pred ľuďmi som sa vybral do wellnessu (nebudem písať názov ale je to v Československu :D … keď si niekto trúfne tipnúť tak prosim do správy :D)

A už idem k veci. Vzhľadom k tomu ze bolo
leto tak ten wellness bol skoro prázdny. Vošiel som do párnej sauny na par minút ale nebavilo ma to tam. Tak som vošiel hneď vedľa do bazénu so soľnou vodou. Trochu som si poplaval a zrazu vošla do bazénu staršia pani, teda staršia odo mna. Prihovorila sa mi a keď počula moju slovenčinu tak sa začala viac pýtať … po klasických otázkach sme sa rozlúčili a ona dodala : snáď sa dnes ešte vidíme


Asi po pol hodine som vošiel do suchej sauny a v neje sedela táto pani. Sedela samozrejme nahá na plachte podľa saunovacej etikety.

Začala mi rozprávať o svojej práci. Je masérka. Stratila cit v rukách a už dokáže robiť len silové Masaze. Ale v najlepších časoch jej prešlo denne 10 ľudí cez maserske lehátko. A začala sa priznávať ze väčšinou chlapi boli nahi a keď dostali erekciu tak im s ňou pomohla. Väčšinou sa nebránili :D … respektíve nikdy :D …naschval s týmito rečami pokračovala a pozorovala ako môj penis tvrdne… a zrazu povedala: vidím ze váš penis tvrdne, je moc hezky a sadla si vedľa mna. Spýtala sa ma: môžem vám pomôcť ? Ja som sa len pousmial … a ona na to: dávajte pozor ci niekto ide.

Ja debil som už nevládal dýchať a chcel som sa ešte schladiť pred touto masážou zdarma, ale ona ma upozornila nech neschladzujem penis. Rýchlo som sa vrátil naspäť do sauny ale ako naschval prichádzali noví ľudia a mierili ku nam do sauny. Tak sme opustili obaja saunu. Ešte ma volala do sprchy (taký polokryty oblúk) ale tam mi to blbe ze nás niekto uvidí. Dnes to samozrejme ľutujem.

Opustila wellness a par minút po nej som opustil wellness tiež. Keďže bez nej ma to už nebavilo.

A mal som to šťastie a ešte som ju stretol na zastávke vedľa wellness a dostal som vizitku.

Myslite ze sme sa ešte niekedy videli ?