Kamaratka 3

11. 1. 2023 · 2 249 zhlédnutí Mark01234

Mal som kamarátku ktorá si spravila zo mňa jej bútľavú vŕbu. Boľa veľmi hanblivá a introvert. Vedel som o nej všetko, od nefunkčných vzťahov po sexuálnu frustráciu. Mali sme dohodu, že ak bude potrebovať uvoľniť, dá mi vedieť a spravím jej po vôli. Aby sme si nenarušili kamarátske vzťahy, dohodli sme sa že bez sexu.
Zbožňoval som to napätie a očakávanie pri každom jej telefonáte aj správe. Koľko krát som ju vyprstoval v autobuse. Koľko krát som ju na prechádzke pritisol k stromu, vášnivo bozkával a prstami jej prechádzal po jej lone až k jej vyvrcholeniu. Miloval som keď som si s ňou mohol robiť čo som len chcel aj keď ja som uspokojený nikdy nebol až keď som doma uvoľňoval moje tlaky. Časom som jej cielene robieval zle, chápte to tak že som ju robil rukou a keď už už bola som prestal a dal pusu ma čelo a odišiel. Vtedy mi nadávala a koľko krát aj týždeň sa mi neozvala.
Až jedného dňa mi oznámila že má nového partnera a nemôžeme sa už viacej stýkať. Žiadne erotické dopisovanie, stretnutia nič. Obyčajný kamaráti.
Pár mesiacov na toto všetko mi niekto zvoní doma. Keď otváram dvere, vidím moju známu kamarátku, ale neako zmenenú - dlhé čierne rozpustené vlasy, namaľovaná, s opätkami a ešte aj v šatoch s výstrihom. Až vtedy som ju videl prvý krát v celej kráse - sebavedomú ženu s úsmevom na perách.
Rozprávala mi ako ju zmenil posledný vzťah, aj ako ho poslala k vode. Chce sa odsťahovať z mesta, ale musí ai ešte niečo vybaviť, splniť neaký dlh. Nechcela povedať aký.
Poprosila ma, či jej môžem požičať nabíjačku na telefôn,, nakoľko sa jej vybíja. Išiel som do spálne k nočnému stolíku kde bola nabíjačka. Šla za mnou. Ako som sa zohol po nabíjačku, zhodila ma na postel a rýchlo mi ruky zamkla putami o moju železnú posteľ. začal som sa smiať že čo robí?
Bola ticho, len sa usmiala a zobrala moju druhú ruku a cvakla tiež o posteľ. Začal som sa trocha brániť že to preháňa a nie je to vtipné ale nedbala na moje reči. Ba naopak, neakým zázrakom mi zviazala nohy k posteli až som sa nevedel ani pohnúť. Na oči dala šatku.
Ticho. Zrazu cítim ako studený kov sa dotýka mojej hrude. Čo to je? Nôž? Nie.. nožnice a zrazu som mal cez hruď rozstrihané tričko. Nohavice mi stiahla dole ako jej išli. Začala ma dráždiť s prštekmi po celom tele a sem tam ma aj štipla, asi aby to nebolo len také príjemné?
Môjmu kamošovi dole sa to na podiv začalo veľmi páčiť čo si aj ona všimla. Cítim ako sa k nemu približuje s rukou a hladí ho. Honí ho. Bozkáva mi prsia. Hruď. Prestala. Jemný kusanec na prsia. Žaluď v jej ústach a cítim jemne jej zuby na ňom. Čo to robī?
"Neprestávaj prosím"
Prestala. Cítim jej jazyk ako mi oblizuje ucho. Šepká mi " čo si to povedal? Mám prestať? Po tých všetkých krát čo ty si mne povedal že už stači?" Vysmiala ma
Opäť mi oblízla žaluď a ľahla si vedľa mňa. Hladí ma nechtami po tele.
Prestaň!
Urob ma!
Smiech. Nie som v pozícii že by som mohol rozkazovať. Prvý krát v živote neviem zobrať situáciu do svojich rúk.
Hladí ma. Bozkáva ma. Sem tam pobozká moje vajca, sem tam si dá žaluď do pusy. Opäť bozky po telu. Na podbrušku.
Keby ju aspoň vidím! Môzem hľadieť! Ale nie! Nič!
Zrazu celý môj nástroj v jej puse. A už opäť je bez pozornosti
Šaliem!!
Zrazu cítim na mojej tvári jej vlhkú pičku. Veľa som nevedel robiť, len čo som jazyk vyplazil a ona sa oň obtierala. Až sa spravila.
Šaliem! Tak ona môže a ja nič?
Cítim opäť jej pusinku. Na mojom žaludi. Zrazu vajcia. Heej kam nižšie ideš? Jazýček pri mojom zadku. Ruka jej na mojom vtáku. Nevládzem!
Prestala.
Toto už trvá celú večnosť. Šaliem!
Môj vták v jej puse. Budem už. Striekam ako o život, jej do pusy, na mňa.. všade. Šepká mi do ucha - "ok dlh som splatila, sme si kvit! Klúče máš vedľa seba, už sa viacej neuvidíme". Niečo možno eštr hovorila, ale ako mi odznieval orgazmus som sa ešte cukal a užival si to. A odišla. Viacej som ju už nevidel aj keď som chcel, zmenila si aj číslo...