Brigáda u Magdy

13. 1. 2023 · 4 631 zhlédnutí Derviss

Po skončení strednej škole som mal v septembri nastúpiť na univerzitu. Letné prázdniny som si užíval s kamoški, ale na žúrky som potreboval peniaze. Preto som chodil často na brigády cez pracovnú agentúru.

Jeden deň som dostal brigádu, kde som mal upratovať po maľovaní rodinného domu. Zrovna v tie dni boli extrémne horúčavy. Teplota cez deň išla k 38 stupňov. Obliekol som si preto len krátke trenky z ľahkej vzdušnej látky a tielko. Prišiel som na dohodnuté miesto ráno o 8,00. Bol to rodinný dom vo vilovej časti. Zazvonil som a prišla mi otvoriť asi 35 ročná žena. Ostal som prekvapený. Oblečené mala krátke bavlnené legíny šedej fraby a obtiahnuté tielko, ktoré končilo hneď pod prsiami a preto mala holé bruško. Na nohách len žabky. Predstavila sa ako Magda. Bola majiteľkou domu a mal som jej pomáhať.

Dom bol dvojposchodový. Veľké kusy nábytku už boli na svojom mieste. Na dvore však bola garáž, ktorá bola plná vecí a tie bolo treba nanosiť späť do domu. Pochopil som, že budem pracovať spolu s Magdou. V garáži mi naložila veci, ktoré zároveň aj triedila. Následne som ich vyniesol do domu, kde som jej ich podával a ona ich ukladala na svoje miesto. Magda bola strašne ukecaná a zvedavá žena. Po hodine som už vedel, že je rok rozvedená a po rozvode jej ostal dom. Jej malý syn je zrovna na prázdninách u starých rodičoch a posledný pol rok chodí pravidelne do fitka, aby bývalému ale aj sebe dokázala že je ešte stále atraktívna.

Počas práce som si ju mohol poriadne prehliadnúť z blízka. Mala asi 170 cm. Nebola chudá, ale ani bacuľka. Mala pevné stehná, zadoček, malé bruško a prsia jej v tom obtiahnutom tielku vyzerali pevné. Legíny však mala až extrémne obtiahnuté. Zarezávali sa jej do jej poliek a do buchtičky. Úplne krásne bolo vidno pahorky jej pyskov. Stále som sa jej tam musel pozerať. A rozmýšlal som, či je vyholená na pičke alebo nie. A tiež som rozmýšlal, že predsa jej musí byť jasné, ako sa jej rysuje pička pod tými legínamy.

Ako sme pracovali, tak teplota vzduchu stúpala a hlavne v garáži začínalo byť strašne teplo. Obidvaja sme sa začali potiť. Ja som ráno zaspal a nestihol som si vyhoniť. A ako som videl, ako sa jej kvapky potu pomaly kotúľajú po bruchu a chrbte dole na legíny, na ktorých sa jej začali objavovať mokré fľaky od potu, tak moj večne nadržaný kokot sa začal pomaly prebúdzať k životu.

Okolo jedenástej hodiny sme začali nosiť z garáže knihy do knižnice. Na jednej stene bola obrovská skriňa, ktorá slúžila ako knižnica. Pred ňou bol postavený rebrík – také schody. Najskôr na schody vyšla Magda a uložila knihy ktoré mala vo svojích rukách na svoje miesto. Ako stála na schodíkoch, tak jej pička obtiahnutá legínami bola na úrovni mojej hlavy a mohol som si ju doslova zblízka obzrieť. V rukách som držal knihy a môj kokot sa pri tom prekrásnom pohľade strašne postavil. Magda vyložila knihy, zišla zo schodíkov a povedla aby som ja vyšiel na schodíky a vyložil svoje knihy do poličky hned vedľa tých, čo vyložila ona.

Bolo mi jasné, že v tých tenkých letných trenírkach bude brutálne vidno muju erekciu. Miešala sa vo mne hamba spolu s obrovským vzrušením, že uvidí moje mužstvo. Vyšiel som na schodíky a začal som vykladať knihy. Bolo mi jasné, že presne ako ona mala pičku na úrovni mojích očí, teraz má ona môj stoporený kokot na úrovni svojích očí.

„To má čo toto znamenať mladý muž?“

Vzápätí som dostal cez trenky pohlavok po stvrduntom vtákovy.

„To si si mal doma ráno vyhoniť a nie ma tu obťažovať teraz pohľadom na tvoju erekciu. Ako teraz budeš pracovať?“

Stále som ešte stál na rebríku a videl som ako sa uprene pozerá na guľu na mojích trenkách. Neodolal som a stiahol som si trenky a začal som si honiť pred ňou.

„Musím si vyhoniť a vystriekať semeno, inak nebudem môcť pracovať. A aj tak za to môžete Vy, a tá Vaša napuchnutá pička v tých legínach!“

Prekvapene sa pozrela dole na svoje legíny a prešla si prstom po pičke.

„To toto ťa tak strašne vzrušuje?“

A začala si intenzívne šúchať pičku cez legíny a pritom sa pozerala na môj kokot, ako si zbesilo stahujem predkožku.

„Semeno od mladých mužov je ževraj veľmi zdravé“ Pri tých slovách si už strčila ruku pod legíny a začala spolu somnou masturbovať a prišla tiež ku mne bližšie.
Tento pohľad ako si masturbuje pičku pod legínamy a jej totálnu blízkosť som však už nevydržal a začal som striekať semeno. Bol to asi najväčší výstrek môjho života.

Dopadalo to na jej tvár, do vlasov, na prsia. Ona len otvorila doširoka ústa a stále sa masturbovala ako som na ňu striekal chuchvalce semena.

Jednou rukou sa zrazu oprela o knižnicu, druhou zbesilo honila piču a jej telo postriekané mojím semenom sa naplo v kŕči silného orgazmu.

Pokračovanie nabudúce.