Experimentovanie s neverou

14. 1. 2023 · 4 807 zhlédnutí Atom7

S priateľkou Veronikou spolu chodíme len niečo vyše roka. Ona mala predtým len jeden krátky vzťah, a ja som tiež nebol žiadny Cassanova, aj keď som stihol vystriedať trochu viac partneriek než ona. Na začiatku vzťahu bola Veronika dosť neskúsená a hanblivá, ale postupne, pomalými krokmi, sa učila nejaké tie základné intímne praktiky. Pri sexe sme vždy používali kondóm, keďže Veronika nič nebrala.. Ako sa časom v posteli viac a viac osmeľovala, začali sme pomaly popúšťať uzdu fantázii. V poslednej dobe to dospelo až do takého štádia, že sme sa rozhodli okoreniť si sexuálny život sledovaním porna s tým, že sa možno niečomu priučíme. Spočiatku sa Veronika samozrejme hanbila, so smiechom si zakrývala oči, keď sa scény na obrazovke pritvrdzovali, ale postupne si zvykla.
Keďže sme obaja bývali ešte stále u svojich rodičov, využívali sme kažďú voľnú chvílku, aby sme mohli byť spolu sami - či už u našich, alebo na byte u jej rodičov. Veronika pochádzala z takej tej slušnej kresťanskej rodiny. Hlavne jej mama bola dosť pobožná. Čo som si všimol, tak otec už menej a chodenie do kostola dodržiaval asi hlavne kvôli svojej žene, a možno aj tak trochu zo zvyku. Aby som však bližsie opísal ich dcéru - moju priateľku Veroniku.. Bolo to už na pohľad slušné dievča a v škole mala vždy samé jednotky. Aktívne hrávala volejbal, takže mala celkom slušnú postavu. Malý guľatý zadoček, ploché bruško a pekné mladé prsia - také akurát do ruky, no aj tak som mal na nej najradšej jej peknú nevinnú tváričku. Vlasy mala prirodzene blonďavé, ale skôr taký špinavý blond.. podľa nálady ich nosila buď pevne zviazané vzadu gumičkou, alebo rozpustené. Vtedy jej dopadali len kúsok na plecia, a priznám sa, tak sa mi páčila asi najviac.
Ako som už povedal skorej, v poslednej dobe sme spolu začali pozerať filmy pre dospelých, a ako šiel čas, postupne sme si prešli viacero kategórii. Nechýbali klasické žánre typu - v škole, masáže, u doktora (tá bola spočiatku jej najobľúbenejšia), atď. Prešlo pár týždňov a ja som si všimol, že sa stále viac vraciame k videám, kde zohrávala nejakú rolu nevera. Jedným očkom som sledoval Veroniku, a vždy pozerala na takéto zábery so zatajeným dychom. Občas to bolo porno, kde si to vydatá žena rozdala s nejakým údržbárom, alebo študentka podviedla svojho frajera so spolužiakom, prípadne inak verná manželka si nechala na ulici zaplatiť od cudzieho chlapa pekné peniaze za rýchlovku v nejakej uličke. Nehovorím.. mňa tento druh videí tiež najviac vzrušoval, ale že by to podobne pôsobilo aj na moju inak slušnú Veroniku, tomu sa mi nechcelo veriť. Postupom času sme už iné ani nepozerali. Aspoň kúsok nevery - ako zápletky - sme museli mať v každom 'filme'. Dokonca aj v jej obľúbenom žánri, kde nejaký doktor pretiahol svoju pacientku priamo v ordinácii, musela byť dotyčná žena zadaná. Nejak mi to nevadilo, zvykol som si na to. Po pár ďalších týždňoch sme sa o tom dokonca začali aj rozprávať.

Na diskotéky sme nechodievali veľmi často, ale raz v jeden piatkový večer sme si vyrazili zatancovať si. Veronika tam mala aj pár svojich kamarátok, zábava sa rozprúdila a padlo aj zopár panákov. Vera (ako sme ju občas volali), nie je zvyknutá piť, a tak jej aj to malé množstvo trochu udrelo. Práve tancovala na parkete medzi svojimi spolužiačkami a s úsmevom sa na mňa pozerala. Ja som práve sedel pri bare a popíjal si svoje pivko. Všimol som si, že sa okolo ich dievčenskej partie začínajú motať nejakí traja chalani, ale keďže to na diskotéke nebolo nič neobvyklé, nevenoval som tomu pozornosť. Po pár minútach za mnou doletela Veronika.
"Adam, poď si so mnou zatancovať.", pozerala sa na mňa s lesklými očami a ťahala ma za ruku.
"Ja ti neviem, Verča. Moc sa mi dnes nechce..", odolával som.
"Ale no ták, len na chvíľku.. prosííím.", skúsila psie oči.
Ja som ale fakt nemal náladu, a tak so smutným výrazom zamierila naspäť na parket za kamarátkami. Objednal som si ďalšie pivo a nechal svoju priateľku pár minút bez dozoru. Potom som sa ju snažil očami nájsť na tanečnom parkete, ale vo svetle blikajúcich reflektorov a laserov sa mi to podarilo až po chvíli. Jej kamarátky teraz tancovali s chalanmi, ktorí sa okolo nich predchvíľou obšmietali, ale ak som dobre videl, boli tam len dvaja. Pozrel som trochu doprava a tam som zbadal svoju polovičku. Tancovala s tým tretím chlapcom. Najprv len tak pri sebe, no potom sa dotyčný osmelil a chytil Veroniku za ruky a neskôr aj za boky. Svetlo sa mihotalo a ja som nemal ideálny výhľad, v podstate som videl len ako sa okolo seba krútia. Na moment sa mi zazdalo, že Veronika bola k nemu otočená zadkom, a že chlapec jej rukami behá po tele, ale nedalo sa to nijak spoľahlivo určiť, a tak som to nechal plávať. Veril som jen, že neurobí žiadnu hlúposť a mal som pravdu. Do minúty už bola pri mne, celá zadýchaná a s podivným úsmevom.
"Pôjdeme už?", spýtala sa a ja som prikývol.
Taxíkom sme sa odviezli pred jej činžiak a celú cestu bola podozrivo mĺkva. Šiel som ju odprevadiť na štvrté poschodie, kde bývala, ale tam, na tmavom schodisku, sa na mňa doslova vrhla. Bolo dosť neskoro, a tak sme tam boli v relatívnom bezpečí. Oprel som si ju o stenu, rozopol jej rifle a zašiel som rukou medzi jej nohy. Stačilo ju len chvíľu spracovávať a o pár minút sa už krútila v orgazme. Takto rýchlo asi ešte nikdy nebola, musela byť pekne nadržaná, napadlo ma. Nakoniec ešte ona spravila mňa, rozlúčili sme sa a šli domov.

Na druhý deň sme sa stretli vonku.
"No ako? Zabavila si sa dobre?", nadhodil som po chvíli narážajúc na jej tancovanie na diskotéke.
"Ale hej..", mykla plecom.
"Asi aj ten chlapec, čo tancoval pri tebe, sa dobre zabavil, čo?", s úsmevom som podrýval.
"Tak.. asi hej.", odpovedala tiež s úsmevom, ale v tvári som jej zbadal náznak previnilého výrazu.
"Veronika v pohode.. veď ste len tancovali, nie?"
"Áno, ale..", nachvílu zaváhala. "Možno.. možno som ho nemusela nechať, aby ma tak.. chytal."
"Tak asi je normálne, keď s niekým tancuješ, že ťa chytá, nie?", snažil som sa znieť sebaisto, ale pri predstave ako nejaký iný chalan obchytkáva moju priateľku, mi vrela krv.
"Prepáč, Adam, ale..", previnilo sa na mňa pozrela. "Ale ked on ma chytal aj.. za zadok a asi trochu aj.. za prsia.", posledné slová povedala potichu, tak, aby nás nikto nepočul. "Ale len tak jemne.. v rámci tanca."
Nevedel som, čo mám na to povedať, tak pokračovala.
"Ja viem, nemala som to nechať zájsť tak ďaleko, prepáč. Hneď ako som si to uvedomila, som prestala a šla za tebou.
"To je v poriadku, Veri..", mykol som plecom.
"Fakt?", zdvihla obočie.
"Tak.. veď nič také sa nestalo. Takýto nevinný flirt ešte nikomu neublížil."
Veronika sa usmiala, postavila sa na špičky a venovala mi dlhý bozk.
Aj naďalej sme chodili na diskotéky len sporadicky, ale Veronika bola na nich už podstatne uvoľnenejšia. Svojim spôsobom som bol za to aj rád - keďže pochádzala z konzervatívnej rodiny a sama bola dosť introvertný typ. Dokonca si občas zopakovala aj nejaký ten flirt na parkete a na druhý deň sme sa o tom rozprávali. Či som chcel, či nie, musel som si priznať, že sa mi to začína celkom páčiť. Bol to taký ten zmiešaný pocit vzrušenia a hnevu. Každopádne bolo príjemné vidieť, že majú o moju priateľku záujem aj iní chlapi.

V jeden deň k nej mal prísť jeden spolužiak, aby sa spolu učili a zároveň si pripravili podklady na nejaký spoločný projekt. Veronika chodila na takú tú lepšiu školu a takéto rôzne skupinové práce robila každú chvíľku. Navyše som vedel, že jej rodičia sú doma, takže som nemal dôvod na žiadne obavy.
Veronika so spolužiakom sa teda u nej doma učili a ja som si u seba doma zapol PlayStation a využil trochu času na oddych. Asi po hodine mi od nej prišla správa typu, ako sa mám a čo robím. Odpísal som. Vymenili sme si zopár správ, a tak som sa dozvedel, že sa s Filipom (jej spolužiakom) ešte stále učia.
'Dúfam, že poslúchaš :)' , napísal som jej.
'Samozrejme ;)'
'Ešte že tam máš aj rodičov, lebo by som asi začal žiarliť.'
Ďalšia správa prišla až o chvíľu.
'No.. rodičia museli súrne odísť za mojou tetou. Vraj jej s niečim pomôcť. Tak sme tu sami. Už žiarliš? :P'
Trochu mi zovrelo žalúdok, a popravde ma v tej chvíli napadli všelijaké scenáre.
'Mal by som?', odpísal som
'No ja neviem.. :)'
Mal som pocit, že s Veronikou myslíme na to isté.. Rozhodol som sa prelomiť ľady.
'Nebodaj máš chuť si zase trochu zaflirtovať?'
'Iba ak chceš aj ty.', napísala už bez smajlíka.
'Kľudne.. vyskúšaj si niečo. :)'
Neveril som sám sebe, čo som práve napísal. Veronika si dala s odpoveďou opäť na čas.
'Tebe sa to páči?', napísala dosť priamo a nečakane.
'Tak.. vcelku hej.', snažil som sa znieť sebaisto.
'Aaaaa ja neviem. Neviem, či by som mala.'
'Veď o nič nejde, nie? :)', uisťoval som ju, ale možno som viac presviedčal seba. Už som vedel s istotou povedať, že ma to neskutočne vzrušuje.
'Hmmm ešte sa rozhodnem.', odpísala.
'Dobre. Ale napíš mi, ako to dopadlo. ;)'
'Ok. Nič nesľubujem. Za pár minút sa ti ozvem :-*'
Srdce mi bilo ako divé, žalúdok som mal zovretý ako nikdy, no zároveň som mal vtáka tvrdého ako kameň. Neviem prečo - veď som ju už videl tancovať s inými chlapcami, zatiaľ čo jej rukami blúdili po tele, a nerozrušilo ma to tak, ako toto. Asi to bolo tým, že som ich teraz nemal možnosť sledovať, alebo tým, že boli sami v jednej izbe, neviem.
Čakal som na jej správu a bezducho som ťukal do ovládača od PlayStation. Prešlo desať, pätnásť, dvadsať minút a Veronika stále nepísala. To je už nejako dlho na malý flirt, pomyslel som si. Mal som zovreté hrdlo od hnevu, ale zároveň som sa vzrušením triasol. Nechápal som, čo tak dlho robia. Skúsil som jej napísať, ale odpovede som sa nedočkal. Tak som jej zavolal, ale nedvíhala to. Nevedel som, čo mám robiť, ale zároveň som som si cez tepláky chytal rukou svoj stoporený penis a v hlave sa mi odohrávali najrôznejšie fantázie.
Nakoniec mi napísala asi až po trištvrte hodine:
'Prepáč, že som ti nedvihla telefón. Filip odišiel až teraz. Zajtra sa porozprávame. Ahoj.'
Nevedel som, čo si mám o tom myslieť, Veronika málokedy odpisovala takto stroho. Celú noc som skoro nespal.

Na druhý deň sme sa stretli na lavičke pri ihrisku kúsok od jej domu. Od prvého momentu som videl, že nie je vo svojej koži - nevydržala sa mi dlho pozerať do očí a dala mi len letmú pusu na líce. Neviem, ktorý z nás bol nervóznejší, ale keď sme si sadli, musel som prelomiť ticho. Chytil som ju za ruku.
"Tak.. čo sa včera stalo?", spýtal som sa potichu.
Veronika nechvíľu zaklonila hlavu a hlasno si vzdychla. Nachvíľu som mal pocit, že sa rozplače a ja som sa začal báť najhoršieho.
"Ty.. si sa s ním...vyspala?", opýtal som sa ešte potichšie a slová mi viazli v hrdle
"Nie..", pozrela na mňa. "To nie.."
Podivným spôsobom mi odľahlo, ale opäť som si sám na sebe všimol, že ma tá predstava vzrušila.
"Ale niečo.. sa stalo.", pokračovala s previnilým hlasom.
Potlačil som všetky emócie, čo sa vo mne bili, nadýchol som sa a pohladil ju po ramene.
"Tak mi to teda všetko povedz.."
Zakývala hlavou na súhlas a pomaly spustila.
"Keď sme si včera spolu dopísali a ty si mi teda.. odobril ten 'flirt', či ako to mám nazvať, povedala som Filipovi, že si nachvíľu odskočím z izby. Plánovala som ho len trochu podráždiť, vrátili by sme sa k učeniu a potom by šiel domov. Taký bol.. plán.", znovu sa zhlbola nadýchla a pokračovala.
"Šla som teda do kúpeľne, kde som si vyzliekla podprsenku a nechala si na sebe len bielu halenku na gombíky. Trochu som si ju rozopla a vrátila sa do izby. Sadla som si k stolu vedľa Filipa a pokračovali sme v štúdiu. Občas som si akoby mimovoľne prešla prstami po hrudi a trochu mu odkryla svoj.. výstrih."
Ako mi to Veronika rozprávala, opäť sa mi zrýchlil dych a stvrdol penis, ale snažil som sa nič nedať najavo.
"No a.. všimla som si, že Filipov pohľad čím ďalej častejšie smeruje na môj hrudník, čo bolo logické. Robila som sa akože nič, akože ho nevidím. Riskla som to a pomaly som si rozopla ešte jeden gombík s tým, že tu je nejaké teplo. Na moje prekvapenie som ale zrazu ucítila Filipovu ruku, ako mi chytá jeden okraj blúzky a sám ju pomaly odsúval nabok. Jemne mi prstami prešiel po miestach na prsiach, ktoré boli odhalené a zhypnotizovane ma mňa pozeral. Potom sa na mňa celý vytočil, zapojil aj druhú ruku a začal mi rozopínať aj zvyšné gombíky."
Neschopný slova som čumel na Veroniku. Tá už teraz nechcela prestať a pokračovala:
"Keď mi ju celú rozopol, odhrnul obe polovice blúzky do strán, a tak uvidel moje prsia.. no.. v celej svojej kráse, ako sa hovorí.", už ťažšie hľadala slová. "Nebudem ti klamať, Adam, bola som v tej chvíli strašne vzrušená, a ani neviem prečo, spomenula som si na to jedno porno, ako dievča podviedlo svojho frajera so spolužiakom."
So zovretými perami som prikývol.
"No a potom Filip.. presunul ruky priamo na moje prsia a začal ich masírovať. V ďalšiu chvíľu už bol predklonený, a ústami mi sal bradavky. Už vtedy to zašlo ďalej, než som chcela, ale nechcela som ho stopnúť, veď.. ja som bola tá, čo s ním flirtovala a rozopla si pred ním blúzku.", chvíľu bola ticho, akoby hľadala tie správne slová.
"Potom mi ten vrch vyzliekol úplne , a aj ďalej mi stláčal a sal prsia. Musím sa ti priznať - bolo to super. Ten pocit, že ma takto láska niekto iný ako ty.. uf..", povzdychla si. "No a ani neviem kedy.. asi si jednou rukou rozopol gate, no zrazu mal penis v ruke a ako bol hlavou zabraný do mojej hrude, jednou rukou si začal honiť. Všimla som si to, až keď chytil moju ruku a sám si ju položil do rozkroku."
"Veronika, ja..", kýval som hlavou do strán a nevedel som, čo povedať. "Čo.. a čo.. si spravila?"
"To je to..", sklonila hlavu. " Ja som vtedy asi úplne prestala rozmýšľať alebo čo, neviem. Jednoducho som mu ho pomaly.. začala.. no, honiť. Na čo on samozrejme reagoval spokojným ochkaním, vyrovnal sa a vychutnával si to. Tak.. som mu to teda robila rukou, zatiaľ čo mi on prehmatával hrudník."
"Uff.. a.. to je všetko, hej?", pozrel som na ňu.
"Popravde, nie úplne.", trochu sa nervózne popravila na mieste a pokračovala. "Myslela som, že mu toto bude stačiť, ale.. on sa zrazu postavil rovno predomňa a úplne si stiahol gate. Chytil ma za hlavu a jemne ju nasmeroval na svoj penis. Ja.. neviem, čo to do mňa vošlo.. Adam, prepáč. Ale ja som otvorila ústa a začala ho fajčiť. Fakt prepáč.", povedala a vyzerala, že sa každú chvíľu rozplače.
"Pokračuj, už.. to chcem počuť až do konca.", jej rozprávanie ma poriadne vzrušovalo, a už som to ani nijak nezakrýval.
Veronika na mňa chvíľu prekvapene pozerala, jemne sa usmiala a dorozprávala svoj zážitok z predchádzajúceho dňa:
"Tak som ho teda fajčila.. fakt neviem ako dlho. Najprv len tak zľahka, ale potom som si ho skúšala dať hlbšie a hlbšie. To sa mu asi veľmi páčilo, pretože mi začal vyrážať panvou naproti a sem-tam ma dokonca chytil za temeno a tlačil mi ho hlbšie. To bolo asi v čase, keď si mi volal. Len som pozrela očami na mobil a pokračovala som ďalej. Po pár minútach začal zrýchľovať. Nechcela som, aby sa mi spravil do úst, tak som si ho vytiahla, nasmerovala niekam nad prsia a snažila sa ho dokončiť rukou. Popravde, nijak sa tomu ani nebránil. No ale.. honila som mu ho fakt rýchlo a dlho, a aj napriek tomu sa ešte neurobil. Tak ma napadlo, že tomu ešte trochu pomôžem a nachvíľu si ho dám do úst. Ale len čo som si ho tam vložila a prvýkrát zasunula hlbšie, vystrekol. Netuším, či to bola náhoda, alebo či to spravil naschvál.. popravde, neviem, či by to vedel tak nejak ovládať.. každopádne, prvá dávka mi šla hlboko - asi až niekam na mandle, a kým som si ho vysunula z úst, zacítila som na jazyku ďalší výstrek. Trochu som zakašľala, ale hneď na to som podvedome prehltla.. takže som asi väčšinu jeho semena.. spapala.", pozrela na mňa opäť previnilo.
"A ďalej?", spýtal som sa s vypúlenými očami.
"Ako hovorím, vytiahla som si ho z úst, a preglgla som.. rukou som mu automaticky ešte honila, jeden výstrek mi pristál ešte niekde na brade a až tie posledné šli na prsia, ako som pôvodne zamýšľala. Ked skončil a obaja sme sa trochu ukľudnili, došlo nám, čo sme spravili a čo ti poviem.. nastalo také trápne ticho. No.. jediné, čo som dokázala spraviť bolo, že som sa vreckovkami rýchlo poutierala a obliekla si blúzku. Filip sa zatiaľ obliekol tiež, povedal, že by už mal ísť, ja som zakývala hlavou a.. potom odišiel."
Pre zmenu teraz nastalo trápne ticho medzi mnou a Veronikou. Chvíľu sme nevedeli, čo povedať.
"Ja.. pochopím, ak by si sa chcel so mnou rozísť.", povedala potichu pozerajúc do zeme.
"Nie.. Vera, veď.. sám som ti to vlastne dovolil.", odpovedal som.
"Ale zašlo to ďalej, než sme chceli, nie?", pozrela na mňa.
"Asi áno, ale.. páčilo sa ti to? Úprimne.."
Veronika sa zamyslela a vzdychla si.
"V tej chvíli.. áno. Inak by som to nerobila. Len potom prišli výčitky."
"To je v poriadku..", usmial som sa.
"Fakt?", znova zdvihla obočie. "Takže tebe to nevadí?"
Zakýval som hlavou do strán a objali sme sa. Potom sme šli každý domov, a hneď ako som sa zavrel vo svojej izbe, musel som si na tom všetkom vyhoniť. A to rovno dvakrát. Neskutočne ma to vzrušilo a už len pri predstave ako jej spolužiak strieka semeno do úst, mi znova stál. Hneď ako bola najbližsie príležitosť a Veronika bola sama doma, naletel som k nej a vášnivo sme sa pomilovali. Takí rozpálení sme asi ešte nikdy neboli a ja som si mohol len predstavovať, čo sa jej pri našom sexe odohrávalo v hlave. Obom nám bolo jasné, že sa nám takéto niečo páči, a že asi neostane len pri tejto jednej epizódke so spolužiakom.

Náš vzťah sa trošku zmenil. Keď sme šli napríklad po meste, úplne bez problémov sme hodnotili iných chlapcov, ale aj dievčatá a rovnako bez problémov sa mi Veronika zverovala, ktorý sa jej páči a ktorý nie. A keď sme si občas vyrazili na diskotéku, hrali sme našu hru s flirtovaním aj naďalej, len sme máličko posunuli limity. Samozrejme, nie až tak, ako s Filipom. Ale už mi napríklad nevadilo pozerať sa na moju priateľku ako tancuje telo na telo s niekým iným. Brali sme to ako hru, ako ozvláštnenie nášho vzťahu a Veronika sa na mňa len tajomne usmievala, keď ju nejaký chalan v rohu parketu chytal za zadok. Vždy nás také niečo pekne vzrušilo a večer po návrate domov sme si poriadne užili.

V jeden teplý letný deň som mal celý byt len pre seba a s Verčou sme už plánovali, ako si pozrieme nejaké to porno, a ako si potom užijeme. Hneď ráno ma však schladil Veronikin telefonát.
"Adam, prepáč, nemôžem prísť."
"A prečo?", sklamane som sa spýtal.
"Vieš.. moji rodičia sú asi do druhej v práci, takže som tu sama. Ale máme niečo s plynovým potrubím, či čo.. alebo nejaký ventil, neviem, nevyznám sa v tom. Tak teraz máme vypnutý plyn, a.. No jednoducho musím byť doma, lebo k nám príde opravár."
"Tak to je smola..", povzdychol som si.
"To je no..", odvetila.
"Tak by som mohol prísť aspoň ja k vám, nie?"
"Mohol, mohol, ale.. aj tak by z toho nič nebolo, veď bude tu ten opravár a musím naňho dávať pozor."
Ako blesk z jasného neba ma zas napadla úchylná myšlienka a bez rozmyslu som sa o ňu podelil s Veronikou.
"To budeš mať skoro ako v tom filme pre dospelých - budeš sama doma, príde ti tam údržbár.. hehe.", zasmial som sa.
Na druhej strane ale nastalo chvíľu ticho.
"Verča? Si tam?", spýtal som sa.
"Áno, áno.. som.", odpovedala akoby som ju vytrhol zo zamyslenia.
"Na čo myslíš?"
"No veď predsa na to, čo si práve povedal..", povedala a mne v gatiach okamžite narástol stan.
"Ty.. nad tým uvažuješ?", opatrne som sa opýtal.
"Možno.. možno by som naňho mohla niečo skúsiť. Nechcel by si?"
Jasné, že chcel, skoro som vykríkol, ale musel som to nejak držať v rozumných medziach.
"Ja ti neviem, zlatko.. Filipa si aspoň poznala, toto bude úplne cudzí chlap. A určite o dosť starší."
"Hmm tak počkám a uvidím, čo to bude za človeka.", zasmiala sa.
"Verča..", usmial som sa tiež, ale pri predstave ako tam zvádza nejakého cudzieho chlapa v monterkách mi trhalo trenky.
"Čo? Je to tvoja vina.. ty si prvý vytiahol to porno s opravárom.", nedala sa.
"To je pravda..", uznal som.
Veronika bola aspoň úprimná. Bolo mi jasné, že aj ja by som chcel, aby zopakovala niečo podobné ako vtedy s Filipom, ale nechcel som to pred ňou priznať.
"Tak dobre, Veronika. Dohoneme sa takto.", začal som. "Keď ten opravár príde, tak si sama zhodnoť, či chceš niečo skúsiť a napíš mi, ok?"
"Tak.. dobre.", hlas sa jej neistotou trochu zatriasol.
Tým sme náš rozhovor ukončili a ja som čakal v napätí pri telefóne. Už asi za dvadsať minút mi napísala, že opravár dorazil.
'Je to taký milý pán, asi okolo štyridsiatky. A hneď ako prišiel, si ma obzeral :P', začala.
'To si určite len nahováraš :)'
'Vážne, ale ani sa mu nečudujem. Dnes je hrozné teplo a ja toho na sebe moc nemám. ;)'
Vedela, ako ma vyprovokovať - v momente som bol tvrdý ako skala.
'Tak, čo máš v pláne?', spýtal som sa narovinu.
'Neviem, napadlo ma, že by som mu to mohla spraviť rukou. Čo ty na to?'
Ako to dopovedala, celý som sa rozochvel.
'No ako chceš, hlavne si dávaj pozor, keby čokolvek, píš, alebo rovno volaj.'
'Dobre, uvidíme.. a zlatko, ľúbim ťa.'
'Aj ja ťa ľúbim. Napíš hneď ako budeš môcť.'
Tak, a je to tu zas. Opäť sa to vo mne miesilo - mal som obavy, ale zároveň som to strašne chcel. Nemohol som sa dočkať chvíle keď mi porozpráva o tom, čo sa stalo.
Znova to trvalo nejako moc dlho, ale už som mal pre to väčsie pochopenie ako naposledy. Aj napriek tomu, ešte nikdy mi čas neplynul tak pomaly ako teraz. Nakoniec sa Veronika ozvala až po hodine.
'Už odišiel. Vyrážam k tebe.'
Síce bolo leto a teplo, ale mnou zatriaslo ako keby bolo mínus desať.

Keď dorazila, opäť mala ten svoj previnilý výraz, ale hneď som ju upokojoval, že je predsa všetko v poriadku. Usadili sme sa do obývačky a po chvíli sa Veronika spýtala:
"Chceš to zase počuť dopodrobna ako minule?", za celý čas sa ani raz neusmiala a ja som bol nadržaný a zvedavý, čo sa vlastne stalo.
Prikývol som.
"Tak dobre.", vzdychla si. "Keď dorazil, neklamala som, naozaj si ma nenápadne obzeral. Mala som na sebe len šortky a obtiahnuté tričko. Hneď na to som ti teda písala, zatiaľ čo opravár začal niečo merať za sporákom v kuchyni. Keď som odložila mobil, začala som rozmýšlať, ako to celé spravím. Nakoniec som sa rozhodla, že zahrám také malé divadlo. Šla som do svojej izby a obliekla si plavky. Naspodok som si dala ešte tie šortky a len tak som vyrazila do kuchyne. Hneď som sa ho začala pýtať ako mu to ide, a tak. Jednoducho som sa okolo neho obšmietala. Poviem ti, že sa to ani nijako nesnažil skrývať, bez hanby mi pozeral na prsia.
'Ako dlho vám to bude trvať? Chcela by som ísť totižto na kúpalisko.', spýtala som sa.
On na to, že to nevie presne odhadnúť. Rozhodla som sa staviť všetko na jednu kartu. Opierala som sa o linku a povedala som mu, že ak by to nejak urýchlil, dosť by mi to pomohlo.. a na oplátku, by som pomohla ja jemu. Na to sa postavil a oprel sa rukou o linku rovno pri mne.
'A ako by ste mi pomohli, hm?', spýtal sa.
'Tak možno.. nejak takto?', odpovedala som a dlaňou som zamierila rovno k jeho rozkroku. Začala som ho tam masírovať. Pár sekúnd sa len pozeral na moju ruku a potom povedal:
'Dobre teda, mladá slečna. Ale najprv pomôžete vy mne a potom ja vám.', a už si rozopínal monterky. Vyzliekol si ich a hneď za nimi nasledovali boxerky. Bola som trochu prekvapená, aký rýchly spád to nabralo. Poviem ti, Adam, mal ho celkom slušne zarasteného, ale bola som taká vzrušená, že som to skoro nevnímala."
Počúval som jej rozprávanie so zatajeným dychom a najradšej by som sa na ňu hneď vrhol. Ona však pokračovala.
"Tak sme tam teda tak stáli pri linke, zatiaľ čo som mu honila. Chvíľu to šlo len tak - monotónne, no potom sa jednou rukou načiahol a rozviazal mi vzadu horný diel plaviek. V ďalší moment som tam už bola úplne hore bez. Chvíľu si ma pochvalne obzeral a potom mi začal hladiť prsia. Sem tam jemne stlačil a ja som znova pocítila šteklenie v podbrušku. Takto to šlo pár minút, ale potom povedal, že ak sa teda tak ponáhľam, mala by som to nejak urýchliť. Ani nečakal, čo mu ma to odpoviem a už ma tlačil na kolená. Vtedy som si povedala, že ti to asi vadiť nebude, keď som už minule fajčila Filipa a tak som sa do toho pustila. No a pomaly začínam zisťovať, že asi všetci chlapi to majú radi poriadne hlboko, pretože aj tento opravár ma už po chvíli chytil za hlavu a tlačil mi ho čo najhlbšie do hrdla. Adam, poviem ti, že som mala doslova zaborený nos v jeho ochlpení."
Prikyvoval som:
"A čo ten opravár? Určite bol spokojný, čo?"
"To teda hej. Neustále mi opakoval aká som šikovná mladá slečna a hladkal ma po vlasoch."
"No dobre, a potom sa vystriekal?"
Veronika sa zase akoby zamyslela, odmlčala sa a potom tichším hlasom pokračovala.
"Práveže nie. Ja.. snažila som sa najlepšie ako som vedela, ale.. naňho to nejak neprichádzalo. Po chvíli si ma postavil, chytil za ruku a povedal, že: 'Poď, nájdeme si nejaké pohodlnejšie miesto.' Nevedela som, ako to myslí, ale šla som za ním. Ten opravár akoby rýchlo očami preskenoval zvyšok nášho bytu a potom zamieril rovno do spálne mojich rodičov. No a tam..", znova sa nachvíľu odmlčala.
Ja som tiež len nemo pozeral a čakal.
"No a tam..", odkašľala si. "Tam si ma položil na posteľ a hneď mi vyzliekol spodok - naraz aj šortky aj spodný diel plaviek. Adam, prepáč, ja.. bola som vzrušená a paralyzovaná zároveň. Ani neviem kedy, a už kľačal medzi mojimi nohami a nastavoval sa na zásun. Naozaj prepáč Adam, nemala som v pláne takto ťa podviesť, ale on mi ho tam.. normálne zasunul. Hneváš sa?"
Fakt som nevedel, čo mám povedať, v gatiach mi hučalo a hlava mi vôbec nebrala to, čo mi Veronika hovorila. Tak som nakoniec zakýval hlavou do strán.
"Nevadí.. pokračuj."
"Dobre, tak.. On mi ho tam teda hneď celého.. natlačil, trochu to bolelo, aj som to dávala najavo, ale on na to akoby ani nehľadel. Hneď ma začal preťahovať - najprv pomaly, ale postupne zrýchľoval. Asi po minúte uz bolesť úplne ustúpila, a či som chcela, či nie, začala som s každým jeho prírazom samovoľne stonať. Ešte raz prepáč, ale to už som bola asi mimo, neviem, začalo sa mi to strašne páčiť. On mi do toho navyše začal hovoriť také oplzlé reči ako: 'To je ale úzka pička.' a 'Takúto mladú kurvičku som už dlho nemal.' a tak. Pozrela som sa nachvíľu dole, a keď zbadala ako do mňa pravidelne vniká jeho chlpatý penis, prešla mnou taká tá.. vlna vzrušenia. Položila som hlavu na matrac a zavrela oči. Jednoducho som si to začínala naplno vychutnávať, úplne som vypla. Jediné, čo som vnímala boli moje vlastné vzdychy, a ako o mňa plieska jeho telo. Keď ma potom chytil za prsia a ešte trochu pridal, nevydržala som to, Adam. Ja.. dosiahla som fakt veľký orgazmus, neviem, čím to bolo, asi tou celou situáciou.. Mám pocit, že sa mi normálne zatmelo pred očami, a keď som prišla k sebe, uvidela som nad sebou tvár toho chlapa ako sa samoľúbo usmieva. Samozrejme neprestával prirážať, ale o chvíľu.. akoby sa v ňom niečo preplo. Pridvihol mi nohy, chytil ma oboma rukami za plecia a poriadne pritvrdil. A keď hovorím, že pritvrdil, tak to je možno aj slabé slovo. Vyzeral ako zmyslov zbavený a začal ma agresívne preťahovať. To som už znova kričala, a keď konečne po dlhých minútach spomalil, uvedomila som si, že sa práve spravil. Budem úprimná Andrej, ja som si až nakonci uvedomila, že sme to robili bez ochrany a on vyvrcholil priamo do mňa."
To už mala Veronika slzy v očiach, ja som neveril tomu, čo som práve počul len som s pootvorenými ústami civel. Nemalo zmysel jej teraz niečo hovoriť, sama si bola vedomá svojej chyby. Keď sa trochu upokojila tak pokračovala.
"No a keď skončil, vytiahol ho zo mňa a zamieril do kuchyne so slovami: 'Idem dokončiť ten plyn.' Ja som sa rýchlo zobrala a utekala do kúpelne, kde som sa poriadne osprchovala, a ako som tam tak stála pod tečúcou vodou, chcela som si sama sebe nafackovať. Bože, ja som taká hlúpa.", sklopila hlavu. "Keď som potom o hodnú chvíľu vyšla von zabalená len v ručníku, už tam stál ten opravár. Povýšenecky sa na mňa usmieval. 'Máte to hotové slečna.. naša firma vám pošle faktúru. Dovidenia.', a sám sa vyprevadil. No a to je.. všetko."
Nachvíľku nastalo ticho, Veronika si očividne myslela, že budem nahnevaný, ale ja som bol tak nadržaný, že som sa v momente na ňu vrhol. Vera bola na moment prekvapená, ale potom začala spolupracovať. Pretiahol som ju priamo tam v obývačke a prvý krát sme nepoužili gumu. Dovnútra som sa ale nespravil, tesne predtým som ho vytiahol a postriekal som Veronike bruško a prsia. Trvalo to len krátko, neviem, či z toho ona vôbec niečo mala - jednoducho som sa potreboval vyprázdniť, nič viac.
Potom som ju ešte ubezpečil, že sa na ňu nehnevám, ale povedal som jej, že si na takéto veci musí dávať pozor.
Prešlo pár týždňov a Veronikina epizóda s opravárom nemala, chvalabohu, žiadne následky. Už teraz som však rozmýšľal, kedy sa zopakuje niečo podobné.