Spoločný privát

15. 1. 2023 · 5 052 zhlédnutí Derviss

Po skončení vysokej školy som ostala v Bratislave a nastúpila do mojej prvej práce, kde som bohužiaľ mala malý plat. Spolužiačka Svetlana z vysokej však  zrovnahľadala spolubývajúcu k nim na privát. Bol to trojizbový byt s veľkou predsieňou, ktorá slúžila ako spoločenská miestnosť s televízorom. V jednej izbe bývala spolužiačka Svetlana s frajerom Peťom. V druhej izbe býval kamarát jej frajera Milan a tretia izba bola pre mňa. Spolužiačkyn frajer bol príjemný sympoš. Jeho kamarát bol trochu hamblivý programátor.

Bola som v tom čase už pol roka bez frajera a bez sexu a otvorene sa priznávam, že som bola aj strašne nadržaná. Nikdy predtým som nebývala v spoločnom byte s cudzími mužmi. Niektoré situácie boli preto pre mňa úplne nové. Napríklad spoločná kúpeľňa a spoločné wc. Na strane jednej som bola hamblivá ale zároveň aj zvedavá. Bolo horúce leto keď som sa prisťahovala a zarazilo ma napríklad, že spolužiačka Táňa bežne behala po byte len v spodnom prádle aj keď tam bol napríklad spolubývajúci Milan, kamarát jej frajera v spoločenskej miestnosti. Nemohla som si nevšimnúť jeho obdivné až nadržané pohľady na Táňu. Tá sa však tvárila že to nevidí.

Prvé dni som chodila v teplákoch a tričku, slušne oblečená. Nič som neodhaľovala. Ale aj tak som cítila strašne nadržanú atmosféru v celom byte. Mala som izbu hneď vedľa Milana. V noci som počula cez stenu, že si pozerá porno a ani chvíľku som nepochybovala že si Milan pri tom honí. Začala ma vzrušovať predstava že Milan leží len meter odo mňa v druhej izbe, že nás oddeľuje len stena a že si tam honí. Masturbovala som aj viackrát za deň.

Úplne nová skúsenosť bolo aj spoločné wc a spoločná kúpeľňa. Na wc aj do kúpeľne sa vstupovalo zo spoločenskej miestnosti. Takže ak išiel niekto cikať na wc a druhý bol v spoločenskej miestnosti, tak to bolo dosť počuť, prúd moču. Hlavne keď chlapci cikali postojačky tak to bolo strašne počuť.


Raz večer som spolu s Milanom sedela už neskoro večer v spoločenskej miestnosti a pozerali sme spolu telku. Keď zrazu z izby Svetlany a Petra sa začali ozývať jednoznačné zvuky. Ja som sedela vpredu vo veľkom kresle a Milan za mňou na gauči. Bolo jasné, že tí dvaja vedľa divoko šukajú. Strašne ma to vzrušilo. Vošla som si rukou pod tepláky a začala som sa potajomky masturbovať. Predstava že Milan sedí za mnou ma vzrušovala ešte viac. Zrazu som začula nejaké zvuky zozadu z gauča. Po chvíľke mi bolo jasné, že Milan si tiež honí. Táto situácia ma vzrušila ešte viac. Zvuk vedla z izby, kde tý dvaja divoko šukali. Milanove vzdychy za mňou. Mala som strašne silný orgazmus. Podľa zvuku som pochopila že aj Milan. Vyskočila som a utiekla do izby. Na druhý deň sme sa stretli ráno v kuchyni. Tvárili sme sa že nič. Bolo to však prvé ráno keď som prišla do spoločnej kuchyne len v nohavičkách. Robila som si kávu, keď zrazu vyšiel z izby Milan. Zarazil sa, keď ma uvidel. Zamumlav pozdrav a išiel hneď na wc. Odišla som do kúpeľky sa osprchovať. Bola som strašne nadržaná a musela som sa vymasturbovať v kúpeľke. Keď som skončila, dostala som nápad. Vedela som že Milan tam pôjde hned po mne. Tak som nechala na práčke nohavičky, v ktorých som spala cez noc. Darmo som sa vymasturbovala v sprche prúdom vody. Bola som ešte viac nadržaná. Utekala som v urteráku do izby a čakala čo sa bude diať. Keď Milan vyšiel von z kúpeľky, išla som hneď dovnútra. Nohavičky boli na práčke. Plné semena. Neodolala som a oblízala som to horúce semeno. Silne voňalo. Zobrala som ostriekané nohavičky a utekalo som do izby masturbovať. Keď som skončila, strašne som sa zahambila. Najbližšie dni som sa Milanovi vyhýbala a mám pocit že aj on mne.

O dva týždne sa ozval domáci, že príde v sobotu spraviť odpočet energií, kvôli vyúčtovaniu. Svetlana s Petrom mali ísť na predĺžený víkend a Peter domov k rodičom. Ostalo to na mne, vybaviť odpočet energií s domácim. Nikdy som ho nevidela predtým. Dohoda bola že príde v sobotu. Ráno som sa zobudila ešte pred ôsmou hodinou, spokojná že mám celý byt len pre seba. Nechcelo sa mi vstvávať, bolo teplé letné ráno a tak som len ležala v posteli a pomaly masturbovala. Zrazu zvoní zvonček na dverách. Úplne som a strhla v posteli?
„Koho sem čerti nesú?“
Znovu druhé zazvonenie. Narýchlo si naťahujem nohavičky a tričko, Utekám ku dverám. Čo snáď nejaký požiar? Otvorím dvere a tam stojí muž vyššej postavy okolo 40 tky. V tielku a krátkych šortkách, s potetovanými rukami.
„Zdravím, ja som domáci a vy asi budete nová nájomnička o ktorej mi hovoril Peter. Prišiel som spraviť ten odpočet. Prepáčte že vyrušujem tak skoro, ale potom vyrážam na motorke na výlet.“
Pri týchto slovách otvoril dvere a už sa aj vrútil dovnútra, ja som len niečo stihla zakoktať.
„Rasťo. Teší ma.“

Podal mi ruku a pobozkal ma na obidva líca skôr ako som zareagovala.
„Prosím ťa, nespravíš mi kávu? Ráno som nestihol.“
Uvedomila som si, že som len v nohavičkách a krátkom tričku ledva do pása. Chvíľu som rozmýšlala či sa mám ísť obliecť, ale telom mi prešla zváštna vlna exibicionistického vzrušenia.
Išla som spraviť kávu a pokiaľ sa zvarila voda, tak som chodila za ním a pýtala sa, či je všetko ok s odpočtom a tak. Drzo sa na mňa pozeral. Na prsia, pičku aj nohy. Bola som vlhká ešte z masturbovania, ale jeho drzosť ma začal strašne vzrušovať. Cítila som ako vlhnem a tvrdnú mi bradavky.

Zrazu, neviem čo ma to napadlo. To pracovalo moje podvedomie, moje druhé ja.
„Počkáš prosím s tou kávou? Musím sa ísť vycikať, ešte som nebola.“
Usmial sa, vyšiel z wc, kde odpočítaval vodu a ukázal rukou na záchodovú misu.
Vošla som dovnútra wc a on ostal hněď vonku za dverami.
„Bože, čo to tu robím? Čo to tu stváram?“
A už prúd moču dopadal do misy. Bolo mi úplne jasné, že musí všetko vonku počuť. Strašne som bola nadržaná. Rozhodla som sa, že si neutriem pičku papierom. Otvorila som dvere a skoro som odpadla.
Rasťo stál oproti wc, mal stiahnuté šortky a honil si obrovský kokot. Niečo tak veľké som dovtedy videla iba v porne.

Bola som prehnutá cez gauč. Držal ma za vlasy a jebal ma zozadu ako kurvu. Zrazu sa pootvorili dvere na Milanovej izbe. Videla som ako si Milan honí kokot a pozerá sa na nás. Na to, že som šukaná ako nadržaná suka. Prúd semena vystrekol z jeho kokota. To že sa pozerá, ma strašne vzrušilo a odhalilo mi moje exibicionistické ja.  

Chcete pokračovanie?

Podobné povídky