Vášeň pri mori

20. 1. 2023 · 1 674 zhlédnutí Thowt

Ako prvé ich oviala neskutočná horúčava nasiaknutá vlhkosťou. Tropický raj ďaleko od starostí a problémov bežného života im otváral svoje možnosti. Cítili, ako ich rozpálený piesok páli na nohách a slnko na tvári. Spontánne sa rozbehli obaja k moru, aby ich prvá vlna slastne ochladila. Preliala sa cez ich nahé telá. Trochu ich striaslo, no vzrušenie a koktejl príjemných pocitov to z nich ani náhodou nevytlačilo.

Zvalil ju na piesok zaplavovaný slanou vodou a sám sa následne vrhol k jej perám. Stehná a zadok jej pravidelne obmývala voda, čo spôsobovalo pocit, ako by sa vznášala. Jeho pery ten pocit výrazne umožňovali. Keď sa presunul na jej krk, slastne zaklonila hlavu. Naplno sa oddala všetkým tým pocitom.

Keď sa jej vrhol do lona a začal ju netrpezlivo dráždiť, myslela, že exploduje. Už voda urobila svoje a teraz jeho prsty a jazyk.
“Ošukaj ma!” takmer až skríkla, aby prebila hučiace vlny. Znelo to ako jeden dlhý slastný vzdych. Prebil sa pomedzi jej nohy k prsiam. Oprel sa o jej stehná a ucítila jeho mužstvo ako sa dotýka jej spodného bruška. Dnes nepotreboval jej pery a pusu, aby sa kompletne vztýčil do celej jeho veľkosti. Potešilo ju to a už túžila, ako ním vyplní celú jej musličku.

Na chvíľu sa pozastavil pri jej prsiach. Vášnivo ich mačkal a bozkával. Slané od vody teraz chutili úplne inak. Keď ucítil jej ruky na bicepcoch, vedel, že je čas na to najlepšie.

Za pomoci ruky jedným šikovným pohybom vkĺzol do jej musličky, ktorá sa pri jeho veľkosti celkom roztiahla. Bola tak vzrušená, že tam vošiel úplne ľahko. Skĺzol až nadoraz, ale najprv pomaly. Vedel, že sa tam zmestí celý, preto druhý príraz už bol oveľa prudší. Opäť povolil, aby následne mohol prudko vyraziť ako vystrelený šíp. Ako horiaci vystrelený šíp, čo po zásahu vzplanie do vášnivého plameňa. Presne tak to mali obaja radi. Pekne tvrdo, ale nie unáhlene rýchlo, aby si vedeli vychutnať všetky tie pocity.

Každý prudký príraz sprevádzal jej slastný ston, ktorý sa snažil prekričať more. Či sa mu to podarilo, ťažko povedať. Či ho niekto počul im bolo jedno. Boli tam, aby si užili jeden druhého a vášeň, ktorú mohli teraz konečne prejaviť naplno.

Bicepsy mu začala zovierať čoraz pevnejšie, to bol znak, aby to trocha urýchlil. Rukami si ju pritiahol vyššie po stehnách až sa ramenami zaborila do vlhkého piesku. Vzpriamil sa, pevne ju chytil za boky a panvou začal kontrolovať pohyb. Skrátil dĺžku prírazov a mierne zvýšil intenzitu. Penis ju pri týchto pohyboch masíroval presne na tých miestach, ktoré jej prinášali najväčšiu rozkoš. Cítila, ako sa panovačne kĺzal po vnútornej stene jej kundičky až hlboko do jej útrob. Bolo to ako škrtnúť zápalkou. A znova. A znova. A znova. Až sa škrtnutie premenilo na mohutnú explóziu orgazmu. Kompletne stratila kontrolu nad jej telom, cítila len ako naďalej priráža a ako sa ten najpríjemnejší pocit miestami ešte viac zintenzívňuje a miestami sa stáva až nepríjemným.

Keď sa jej telo uvoľnilo zo slastného kŕča a svaly pod návalom emócií úplne ochabli, zosunula sa po jeho stehnách do vodou zaliateho piesku. Na chvíľu sa prebrala, no nestihla sa ani len poriadne nadýchnuť. Bol ako zviera odtrhnuté z reťaze. Vždy si to spolu užívali poriadne vášnivo a tvrdo, ale dnes to bol úplný tiger, ktorý bol ochotný roztrhať ju v mene nespútanej rozkoše a vášne. Ani nevedela ako ocitla sa prevalená na bruchu, lakte sa jej zapierali do sypkého piesku.

Ucítila jeho silné ruky na jej bokoch a opäť jej vyplnil musličku jeho na skalu stoporenou pýchou. Stále bola v eufórii, nestihla predýchať predošlé emócie a už prichádzali nové podnety. Ešte intenzívnejšie, ako tie predtým. Nepýtali si dovolenie rovnako ako on. Bola v pevnom zovretí, z ktorého by sa tak ľahko nevymanila. Ani nechcela. Chcela si to len a len naplno vychutnávať. Chcela si vychutnávať ako opäť priráža až nadoraz, ako kompletne kontroluje situáciu a ona si ju blažene môže vychutnávať. Vzdychy prišli tak spontánne a rýchlo, že mala pocit, že nepatria vôbec jej. Ešte aj tie ju vzrušili.

Silným pohybom rúk a panvy si ju nastokával na jeho tvrdý úd. Mala pocit, že zrazu cíti každý jeho detail, akoby sa zarýval hlbšie a hlbšie a hĺbil cestu k úplne niečomu novému, čo ešte nikdy nezažila. Jej telo sa nekontrolovane chvelo, keď si na jednu ruku namotal koniec jej premočených vlasov a pritiahol si ju bližšie. Podarilo sa jej nejako zaprieť o jeho panvu, keď v tom zrazu úplne povolil. Skôr než sa ale stihla nekontrolovane zasunúť k zemi, prirazil a ona ucítila, ako ju až nadvihlo. Nebola si už vôbec istá, či od vzrušenia alebo jeho sily. Bola si iba istá, že sa jej to nesmierne páči, každé jedno opakovanie viac a viac. Nemá nič pod kontrolou vrátane tela, stability, orgazmu a už ani dychu. Je úplne mimo, isto tu skolabuje od toľkého nahromadeného vzrušenia. A určite ani to ho dnes nezastaví. Nevadí, len nech pokračuje.

Konečne povolil jej vlasy, ktoré ju nútili držať sa v trochu neprirodzenej polohe zo zaklonenou hlavou. Ruka, ktorou ju pridržiaval, precestovala po jej tele orosenom morskou vodou a skončila pri jej prsiach. Pridala sa aj druhá a palce strategicky nahmatali jej prsia, zatiaľ čo ostatné prsty skopírovali tvoj jej pŕs. “Tam dole vášnivý milenec a tu hore nežný milenec.” pomyslela si. “Túto kombináciu dnes už nezvládnem.”

Takmer už zamdlievala od enormnej dávky vzrušenia, horúčavy a nedostatku dychu. Len chladná morská voda ju udržiavala pri vedomí. Až vtedy to prišlo, k jej hlasným vzdychom sa pridal dlhý hlboký uspokojivý ston a potom ďalší a ďalší. Ucítila, ako jej mušličku zaplavila erupcia jeho vyvrcholenia a ako sa tlačí všetkými smermi von. Jeho dobiehajúce prírazy ju pumpujú stále vo väčších množstvách a ona sa zrazu cíti totálne uspokojená. Rovnako ako on. Zamdlieva a kĺže sa z jeho zovretia dole.

Po neznámej chvíli, ktorá mohla trvať niekoľko sekúnd ale kľudne aj niekoľko minút, sa preberá v jeho náruči. Vidí, ako sa vzďaluje od mora, ako s ňou v náručí kráča do hotelovej izby. Obaja úplne nahí, ona úplne naplnená a on dokonale uspokojený.

Vezme ju rovno do sprchy, aby z nej zmyl všetok piesok, čo sa pri ich vyčínaní na nich nalepil. Z jej ramien a pliec. Ona z jeho chrbta a zadku. On z jej pŕs a bruška. Ona z jeho stehien a penisu a on zasa z jej musličky. A už sú v tom opäť až po uši.