Od Mikuláša k novému roku

29. 1. 2023 · 1 521 zhlédnutí Stevko95

Po poslednej akcií s Mirkou sme si dali malý oddych a venovali sme sa hlavne jeden druhému. Advent sme chceli prežiť prehlbovaním vzájomnej intimity, dôvery a často sme sa prechádzali v meste pod osvetlenými námestím. Zhovárali sme, dopriali si maličkosti ako pitie čaju pod dekou, spoločné túlenie v nedeľné do obedia.
K: „ Lukáš, blíži sa firemný záver roka. Keďže s Mirkou pracujeme v jednej firme tak sme sa dohodli, že by si mohol ísť ako náš „spoločný doprovod.“
L: „ Ako to myslíš, že spoločný doprovod? Už ste sa aj dohodli?“
K: „Je to len návrh. Všetko ti vysvetlím. Viem, že podobné záležitosti nemáš rád a vaša firma tento rok neorganizuje záverečný večierok a rada by som si s tebou zatancovala, vieš zlatko?“
L: „Vieš, že tým tvojím očkám neviem povedať nie.“
K: „Viem. (široký úsmev a urobila krásne psie očká na mňa) Dohodli sme sa s Mirkou, že tento rok ti dáme oneskoreného Mikuláša.“
L: „Môj Mikulášik je po mojom boku. Neprosím si nič viac. Navyše stále sa snažím spracovať posledný zážitok a všetko okolo toho. Pôjdem tam kvôli tebe.“
Naozaj som sa trápil, aj keď mi neskôr Katka potvrdila, že to bol nádherný zážitok a chce zažiť niečo podobné znova. Trvalo mi skoro dva týždne, kým som si všetko v hlave usporiadal. Po týždni pôstu, neustáleho vzrušovania bola Katka natoľko submisívna, že som ju pretiahol na jej pracovnom stole po práci a Mirka stála za dverami. Neskôr v ten týždeň boli pozície opačné a Katka stála za dverami Mirkinej kancelárie. Jej prítomnosť s nami či v našej blízkosti spôsobovala nárast sexuálnej aktivity a firemná akcia 10 dní pred Vianocami bola dobrá príležitosť upevniť náš vzťah a zároveň trošku viac posunúť hranice v erotike medzi nami tromi.
L: „Pôjdem ako Váš doprovod. Dovtedy bude sexuálny pôst.“
K: „Nieeeeeee! To je predsa takmer dva týždne.“
Katka si sadla na mňa a jej oči žiarili hnevom, že bude mať pôst. Najviac sa však v jej očiach odrážala láska ku mne, jej submisívna stránka postupne preberala vedenie nad jej telom, ktoré túžilo po uspokojení a vedela, že počas večierka to uspokojenie bude o to krajšie, keď vydrží. Pritúlila sa ku mne a keďže bola „nahnevaná“ tak sa na mňa nechcela pozrieť, teda skôr do mojich očí.
L: „Vydržíme to všetci. V robote to oznámiš Mirke a nič nevymýšľajte. Chcem si ťa vychutnať sám.“
K: „Nebudeme vymýšľať, pretože plán už je pripravený.“
L: „Môžeš ho prosím ťa odložiť na Vianoce, keď budeme sami? Nechcem sa venovať inej a Mirke som to už oznámil. Bola sklamaná, ale ona si niekoho nájde do Vianoc. Aspoň na sex.“
K: „Naozaj si ma chceš vychutnať?“
L: „Budem si ťa vychutnávať od večierka po Silvester zlatko.“
Katke sa radosťou leskli oči a tak sme zvyšok večera sme strávili rozhovorom o všeličom inom a večer v posteli som Katku vzrušoval na prsiach jazykom, rukami a cmúľaním bradaviek. Žiadne fyzické dotyky v lone za trest a večer sa končil „nahnevanou“ skôr nadržanou Katkou v mojom náručí.
Mikulášsky večierok nastal 10.12. v nemenovanom hoteli v peknom prostredí hôr. Po dlhšej ceste sme sa konečne ubytovali na hoteli. Ja s Katkou v jednej izbe a Mirka mala izbu oproti nám. Večierok sa začínal až o 19-tej a tak sme sa rozhodli ísť do vírivky.
Katka mala na sebe dvojdielne čierne plavky a Mirka biele. Boli ako čertík a anjelik. Pritiahol som si Katku k sebe a zároveň posadil Mirku na moje stehná. Bublinky nás príjemne hladili a ja som dostal chuť na hry, celovečerné hry.
L: „Slečny, vymysleli ste, že idem ako Váš doprovod na dnes večer. Preto si zahráme hru. Cenou bude noc so mnou. Sami dvaja a tá, ktorá prehrá bude spať sama.“
K: „Čože? To akože si myslíš, že ti niečo také nedovolím?“
M: „Mne sa táto hra páči.“
L: „Chceš ma Katka? Vyhraj. Je to v tvojich rukách.“
Katkina nadržanosť, odhodlanie a rozhodnutie o mňa spôsobili, že sa rozhodla vystúpiť zo svojej bezpečnej zóny. Rozhodla sa bojovať ako hrdá levica proti ktorej kôl vek žene a tento krát to bola Mirka.
Dohodli sme sa, že hra začne začiatkom večierka. Pravidlá boli jednoduché, s ktorou budem viac tancovať, s tou budem v noci. Mohol som však dávať rôzne úlohy a zadania. K stolu, ktorý bol v rohu miestnosti som si sadol ja, dvaja kolegovia s Mirkinej kancelárie a Katka s kolegom, ktorý mal dlhodobý vzťah. Priateľka s milenkou prišli kvôli skrášľovaniu neskôr. Mirka mala na sebe čiernu sukňu, s bielou blúzkou s lodičkami. Vlasy jej v kučerách voľne padali na chrbát. Katka sa obliekla do modrých šiat. Pančušky a lodičky ladili s farbou šiat. Vlasy mala sčesané na jednu stranu. Katka si sadla po mojej pravej strane a Mirka po ľavej.
Na začiatok večera som si s každou zatancoval jeden valčík a následne sme sa voľne rozprávali so spolu sediacimi. Ako rozhovor nezávisle plynul, tak sme postupne viac a viac tancovali, pribúdalo alkoholu a vzrušenia. Po polnoci som to už nevydržal a ukončil „hru“. Víťazom som sa stal ja, aj keď konečné skóre bolo 5:4 pre Katku.
K: „Nepovedal si, že aj ty hráš. Podviedol si nás.“
M: „Keby toto vieme, tak môžeme tancovať samé spolu!“
L: „Vyhral som a vzrušoval Vás obe zároveň a s tým sa musíte zmieriť. Povedal som, že ktorá z Vás vyhrá, tak bude môcť byť so mnou, ale nepovedal som, že nehrám. Páčilo sa to mne, aj Vám. Všetci sme spokojní. Ide predsa o naše spoločné vzrušenie. Teraz obidve pôjdete ku nám na izbu, keď prídem jedna z Vás bude v kúpeľni zabalená v osuške a druhá bude čakať na posteli na kolenách. Rozumeli ste?!!“
K: „Áno, Lukáš.“
Mirka sa nahla ku mne a pošepkala mi do ucha: „Som taká vzrušená, že mi to tečie na lodičky. Ideme Katarína.“ Mirka sa postavila a ťahala Katku za ruku hore. Dopil som pohár vína a o 15 minút som stál pred dverami do hotelovej izby.
Vošiel som do izby. V kúpeľni som videl odraz v zrkadle. Mirka sa práve sprchovala a osuška prevesená cez sprchový kút. Katka sedela na nohách v posteli. Vypadala ako anjel nežnosti a rozkoše. Vlasy jej padali na prsia, zakrývali bradavky. Začal som sa vyzliekať z kabáta.
K: „Ďakujem za dnešný krásny večer zlato. Môžem ťa vyzliecť z oblečenia?“
V Katkiných očiach som videl lásku, oddanosť, túžbu a potláčané vzrušenie. Sama mala na sebe len Evine rúcho. Objal som ju okolo jej bokov a začal nežne bozkávať. Spolu sme vyzliekli moje sako, uložili nohavice s košeľou na vešiak. Spodné prádlo som odložil do cestovnej tašky.
L: „Dovolíš mi, aby som sa odbavil na Mirke a potom si spolu užijeme nežné milovanie?“
Skôr ako rozkaz to bola prosba. Čas kedy som ju vzrušoval, trápil a ponižoval pominul. Aspoň čiastočne. Katka si sadla na nohy v strede postele. Čakala ako sa naučila za posledné mesiace.
Prešiel som do kúpeľne v Adamovom rúchu. Mirka stála v osuške v strede a vyzývavo sa na mňa pozerala.
M: „Rozkaz znel len v osuške.“
Chytil som ju pod krk, pritlačil chrbtom o stenu vedľa zrkadla s umývadlom. Druhou rukou som z nej strhol osušku a pre fackal tvrdé bradavky.
L: „Nadržaná ako vždy!“
M: „Tak to máš rád.“
Rukou okolo krku som ju donútil kľaknúť na kolená. Vrhla sa po mojom penise ako keby to bola tá najvzácnejšia vec. Ruky som jej zdvihol tak vysoko ako dotiahla a zároveň mala obmedzený pohyb krku. Užíval som si túto úžasnú prácu ústami, ktorá ma tak vzrušovala. Začala som sa s ňou hrať. Raz nemohla dýchať inokedy na môj penis nedotiahla. Tesne pred orgazmom som však zrýchlil pohyby v jej ústach a šukal jej ústa spolu s krkom, až kým celá dávka semena neskončila v jej žalúdku. Orgazmus som vydýchal opretý o umývadlo.
L: „Vidíme sa ráno pri aute.“
Vošiel som do sprchového kúta a pustil na seba z hlavice prúd horúcej vody. Katku som zaznamenal až vtedy, keď sa ma dotýkala horúcimi rukami. Usmial som sa na ňu ponad plece a okamžite ju pritiahol do môjho náručia. Jej stvrdnuté bradavky na mojom hrudníku rozprúdili krv v mojom rozkroku. Nechápal som, ako je možné, že som znova pripravený. Viac som sa nad tým nezamýšľal. Chcel som ukončiť všetky pochybnosti o tom, že využívam Katku v môj prospech.
Vypol som vodu z hlavice, natlačil na kachličky, ktoré boli horúce od vody. Jazykom som si razil cestu od jej ušného lalôčika cez krk, kľúčnu kosť, prsia, hrudník, bruško až do jej lona. Kľakol som si pred jedinú ženu na svete, po ktorej som túžil nie len fyzicky, ale aj psychicky a emocionálne. Jemnými pohybmi dnu a von, lízaním klitorisu som vzrušoval moju subinu, nie partnerku. Hral som sa s ňou a ona mi zato vzdychala čoraz hlasnejšie, pohyby panvy boli trhanejšie a prudšie. Svoje prsia si stláčala a masírovala sama a vďaka mojim dvom prstom v jej lone a perám na klitorise vybuchla do dlho očakávaného orgazmu. Sila fyzickej rozkoše ju tak uvoľnila až sa mi zviezla do náručia. Ležala odovzdane v mojom náručí rovnako, ako som ja jej odovzdal moje srdce, dušu.
Vyšiel som zo sprchového kúta a znova zobral Katku do náručia. Odniesol som ju do postele. Uložil som ju do stredu a sám som si ľahol vedľa nej.
K: „Chcem ťa fajčiť. Veľmi mi chýba tvoja chuť v mojich ústach.“ Katka zdvihla svoju hlavu a pozrela sa do mojich očí. Vášeň vystriedali obavy, túžba byť pri mne bola silnejšia ako chuť sexu. Objala ma okolo pliec a celé vzrušenie opadlo ako ja. Len som sa jej držal ako záchranného lana.
L: „Prepáč. Neviem čo sa to so mnou deje. Poslednú dobu som rozrušený. Všetko sa mi páči a zároveň sa toho bojím. Chcem zažiť s tebou viac a zároveň ti ubližujem.“
Emocionálna búrka sa mnou valila ako lavína do doliny. Rozprával som o všetkom. O mojej láske ku Katke, o vzrušení z trojky ŽŽM, o všetkom čo ma trápilo. O tom ako vidím na nej, že jej ubližujem, akú mám z toho radosť. O tom ako otec týral matku, ako zneužíval a ponižoval svoju manželku. O tom, že najkrajšie je ju mať v náručí, byť pri nej, kľačať pred ňou a uspokojovať ju a zároveň seba. Hovoril som o pocitoch, kedy by som ju najradšej vyšukal ako spoločníčku na jeden večer. Dlhé roky som staval silný múr proti tomu, aby mi nikto neublížil tak ako otec matke. Pri Katke sa to rozpadlo, ako keď fúknete na pierko. Moja stena odišla a v hlave ostala len moja priateľka.
Objímal som ju celý čas a celý čas ma hladkala, objímala, počúvala a keď som sa pozrel do jej očí vedel som, že ju milujem viac ako som si kedy predstavil. Videl som v jej očiach lásku ku mne a túžbu, aby som bol jej priateľ, milenec a Pán. Rozhodla sa patriť mne tak, ako som sa ja rozhodol ju vlastniť. Ľahol som si do postele a Katka odišla po Mirku.
Vedeli sme obaja, že dnešná noc končí spánkom, ale ráno mohlo priniesť niečo nové, vzrušujúcejšie.
K: „Posuň sa prosím ťa do stredu.“
Mlčky som sa posunul a Katka ma objala okolo ramena, moju ruku som jej položil okolo pása smerom k lopatkám. Prstami som zacítil teplú, hebkú kožu jej chrbta. Dala mi bozk na temeno hlavy. Odzadu sa ku mne pritúlila Miroslava. Objala ma nežne ako batoľa a takto sme spolu ležali až kým som nezaspal.
Zobudil som sa do noci. Všade bola tma a do miestnosti svietilo svetlo z mesiaca. Katkine telo som cítil v mojom náručí. Mirka bola otočená ku nám chrbtom. Posunul som sa vyššie, objal jej štíhly pás a hlavu uložil nad jej hlavu. Silnejšie som sa k nej pritúlil a z jej tela sálalo príjemné teplo.
Ležal som a premýšľal, nechal som svoje myšlienky prúdiť všetkými možnými smermi. Minulosť, prítomnosť, budúcnosť. V mojom náručí som pocítil pohyb a následne pocítil pohľad hnedo-zelených očí, ktoré tak milujem.
L: „Prečo nespíš zlatko?“ Pošepkal som Katke v mojom náručí.
K: „Pretože ty si hore a zamyslene vyzeráš sexi. Podľa výrazu tvojej tváre usudzujem, že si hore už nejaký ten čas. Prejdime všetky spoločenské hry a povedz mi, čo ťa trápi? Prečo ešte nespinkáš v mojom náručí?“
Túto hru so slovami vie hrať oveľa lepšie ako ja. Pocity, emócie a myšlienky často formuluje presnejšie ako ja, keď ju počúvam tak mám pocit, že ona mi rozumie lepšie ako ja sám sebe.
L: „Užíval som si tvoje hebké telo v mojom náručí. Mal som pocit, že prežívam živý sen a keď ťa pustím, tak sa vyparíš. Nepremýšľal som, len potrebujem pauzu od všetkého. Potrebujem vytriediť myšlienky. Čo mňa, nás vzrušuje, čo je za hranicou a vrátiť sa nohami pevne na zem.“
K: „Dospel si k záveru alebo budeš pokračovať v túlení a premýšľaní?“
L: „Dospel som k názoru, že do Silvestra bude pravdepodobne oddych. Čoskoro aj tak ideme na raňajky a domov.“
Od ubytovanie, raňajky a cesta domov prebehla v príjemnom duchu a rozhovoroch. Dohodli sme, že na sviatky budeme všetci so svojimi rodinami a stretneme sa až na Silvestra.
S Katkou sme sa dohodli, že sa stretneme 25 u nás na byte, keďže Katka išla k rodine autom a moja rodina ma prišla pozrieť ku mne.

Sviatky začali varením kapustnice, pripravovaním štedrej večere. Po tretej hodine popoludní som si vymenil niekoľko správ s Katkou a dohodli sme sa, že ju prídem vyzdvihnúť na stanicu, aby sa nemusela v tom počasí trmácať po niekoľko hodinovej ceste mestskou dopravou bližšie na zastávku. Darčeky som uložil pod stromček, obliekol som si čierne nohavice s tmavo – modrou košeľou. Katka cestovala v pohodlnejšom oblečení.
Čakal som na zastávke a sledoval mestské osvetlenie na Vianoce.
K: „Ahoj zlato.“ Katkin hlas od nadšenia nabral piskľavejší odtieň a tak ju bolo počuť na celú zastávku.
L: „Ahoj kočka. Aká bola cesta?“
Katka zaborila hlavu do môjho hrudníka. Zhlboka dýchala a pravdepodobne chcela nasať novú voňavku, ktorú som dostal od mamy so sestrou.
K: „Chýbal si mi a rodičia vravia, že máš prísť pozrieť. Nemáš sa im už viac vyhýbať.“
L: „Prídeme predsa po 26 a ostávame tam na noc. Tvoj otec ma chce určite opiť.“
K: „Má to naozaj v pláne.“
Po dlhom objatí som Katku zobral za ruku a v druhej som mal kufor na kolieskach. Neboli sme spolu dlhší čas, keďže som bol na pracovnej ceste mimo krajiny.
Bytom sa niesla vôňa smrekového dreva. Tento rok sme si kúpili živý stromček a ozdobil som ho včera. Svetielka na stromčeku svietili na žlto. V spálni som mal svetielka zavesené na stene nad posteľou v pavučine. V tej pavučine naše spoločné fotky z výletov, zážitkov. Nechal som Katku si všetko obzrieť, celú výzdobu. Dohodli sme sa, že si dáme „našu štedrú večeru“.
Čakal som Katku v kuchyni. Všetko pripravené. Katka sa blížila chodbou do kuchyne a jej výzor mi vyrazil dych. Dlhé blond vlasy s tmavým melírom do hneda mala sčesané na pravú stranu a vo vlnách jej padali na prsník. Dlhý krk zvýraznený retiazkou. Tmavomodré šaty s hlbším výstrihom, ktoré obopínali jej krivky. Očí zvýraznené linkami a na perách červený rúž. Vypadala ako živý sen.
K: „Ideme večerať alebo budeš na mňa zízať? Tvoja reakcia hovorí za všetko.“
L: „Si nádherná.“ To bolo všetko na čom som sa zmohol. Celú večeru som sa pozeral do tých očí, ktoré tak milujem. Odložili sme riad a presunuli sa do obývačky, kde sa mi uložila na hrudník a spolu sme pozerali Popolušku cez notebook na televízore.
Nadišiel čas darčekov. Vypol som televízor a presunul sa k stromčeku. Začal som Katke vyberať darčeky a ukladať jeden na druhý. Pred Katkou sa objavila kôpka z približne 5 darčekov.
K: „Dohodli sme sa predsa, že maximálne dva! To nie je fér predsa. Podvádzaš! Hnevám sa“
Zložila si si ruky na hrudi a vypadala si ako nahnevaná čerstvá pubertiačka. Tak rozkošne, nežno –eroticky pôsobiaca. Tvoje telo už dávno nie je telo dievčatka, ale telo samice.
Rozbalíš si prvý darček. Náramok na ruku zo striebra. Vidím na tebe, ako sa ti do očí tlačia slzičky radostí, ale statočne sa ich snažíš zadržať. Podlomím tvoje seba ovládanie. Postavím sa, uložím deku k darčekom a sám si na ňu sadnem. Pritiahnem si ťa do môjho lona a spadnú ti dve či tri slzičky na moju košeľu. Pobozkám ti vrch hlavy. Druhý balíček je veľmi objemný a mäkký, stláčaš ho a nakoniec roztrháš. Je to deka na požiadanie. Rozmery približne 4 x 2 metre, aby sme sa pod ňou mohli túliť. Deka je z ovčej vlny a na vrchu je prišitá návliečka z bavlny. Presuniem posledné darčeky na stôl. Prisuniem ho bližšie ku gauču a podám ti tretí darček. Je to pobyt pre dve osoby do hotela s wellness v Rakúsku od 28.12. do 30.12.
Rozbalím si moje dva darčeky: Košeľa, Nové športové oblečenie a náramok na ruku.
Na stole ostali posledné dva darčeky. Jeden ti podám a druhý držím v rukách. Opatrne ho rozbalíš a nájdeš tam putá na ruky, kovové.
L: „Aby sme si trošku okorenili náš erotický život. Niekedy ty spútaš mňa a niekedy ja teba.“ Pobozkáme sa. Posledný darček je sada masážnych olejov na telo
Sadneš si na mňa obkročmo. Začneme sa bozkávať a postupne vyzliekať. Otvorím prvý olej korenistej vône a rozotierame ho jeden po druhom. Polonahí, lesknúci sa od oleja sa presunieme na manželskú posteľ do izby. Vyzlečiem ti posledné časti oblečenia a začínam ti masírovať chrbát. Ľahneš si na posteľ a užívaš si moju pozornosť a rukou testuješ moju tvrdosť. Vyzlečiem sa do naha a ruka od oleja automaticky putuje na penis.
Krk, ramená, chrbát, kríže, zadok, stehná a aj tvoje lono sa celé leskne od oleja. Pretočíš sa na chrbát. Masírujem ťa a viditeľne sa ti skracuje dych, krútiš svojím telom a zároveň ma masíruješ. Ľahnem si na chrbát a ty svojím telom po mne rozotieraš olej. Prsia mi končia v ústach, ruky hladkajú tvoje boky, stehná zadok a čím ďalej tým viac vzdycháme.
Urobíš pohyb panvou a vkĺznem do teba až po koreň. Zhlboka predychávaš a pomaly sa začínaš pohybovať hore a dole. Nechtami sa zaprieš o moje hrudné svaly a užívaš si pomalú, krásne vyplnenú jazdu. Pohybuješ bokmi dopredu a dozadu, vzdychy naberajú na intenzite spolu s trhanými pohybmi panvy a orgazmus vykričíš na plné ústa do miestnosti.
Omráčená, uvoľnená orgazmom ležíš na mne. Využijem príležitosť, pretočím nás. Na ruky ti dám putá, hryziem bradavky a s tvrdým penisom preniknem do teba. Jemné, pomalé prírazy sa menia v divoké šukanie. Prirážam, stláčam tvoje stehná omotané okolo mňa. Chladný kov cítiš okolo zápästí. Zrýchľujem, pohyby sú trhanejšie, divokejšie a nakoniec spolu vyvrcholíme. Tvoje nechty zaborené v mojom chrbte, ústa zahryznuté do ramena a moje ruky na tvojich stehnách. Všetko vylejem do tvojich útrob a spolu zhlboka oddychujeme a prežívame okamihy spokojnosti, lásky a šťastia.
Ráno sa budíme príjemne uvoľnení a pod našou novou „dekou“ pozeráme vianočné filmy, navštevujeme rodinu a 28.12. ideme na dva dni do Rakúska. Z Rakúska posielame „našej“ milenke Mirke spoločné pikantné fotky na rôznych miestach wellness. Z vírivky, z hotelovej miestnosti krátke video, ako Katka drží na psíka a ja ju odzadu pekne „vyplácam“ po jej guľatom zadočku. Na oplátku dostávame Mirkine fotky, ako sa hrá s vibrátorom, ako si skúša nové prádlo v obchode pre mňa. Dohodnem sa, že sa stretneme 31 u nás a oslávime starý rok niečím zvláštnym. S Katkou naspäť na Slovensko rozmýšľam, aké prekvapenie vymyslím pre nich.
Sedím v kuchyni noc pred Silvestrom. Veci odložené a stále neviem aký budeme mať program.
K: „Prečo nespíš? Je pol 12.“
L: „Nespím preto, lebo rozmýšľam nad zajtrajškom. Mohli by sme sa ísť prejsť alebo do plavárne na hodinku.“
K: „Pekné nápady. Rozmýšľali sme o tom s Mirkou a dohodli sme sa.“
L: „Povieš mi aj na čom ste sa dohodli?“
K: „Pripravili sme program pre nás, troch. Nechcem sa o teba deliť a Mirka je jediná, ktorej nevyškriabem oči a zároveň ma dokáže vzrušiť. Hlavne sa musíš vyspať do krásy miláčik.“
L: „Čo mám teda s Vami robiť?“
K: „Mať s nami sex predsa.“
Očakával som, že bude protestovať proti ďalšiemu zážitku s Mirkou a predsa naplánovala niečo a to slovo. S nami! Ona vyslovene túži, aby som Mirku uspokojoval pred ňou. Katku vzrušuje a uspokojuje, keď sa na mňa pozerá a zároveň musíš dodržiavať jasné pravidlá. Prekročili sme hranicu, za ktorú sa už človek nemôže vrátiť.
Ráno som sa zobudil uvoľnený a s dobrou náladou. Raňajky, príprava na návštevu a spoločný deň strávený prípravou na večer bol upokojujúci a všetko umocňovali nežné dotyky po celom tele. Po ramenách, nežných krivkách mojej priateľky alebo jej ruka na mojom chrbte, na hrudníku alebo nežné objatie, keď sedela na stole a vzájomne sme sa objímali. O pol 4 zazvonil zvonček. Mirka prišla s taškou a dobrou náladou.
M: „Ahojte.“
L: „ Nevieš ako sa zdravý tvoj milenec? Čo to má byť za správanie.“
M: „Prepáč, Lukáš. Ospravedlňujem sa z celého srdca. Už sa to nestane.“
Chytil som Mirku za ruku a pritiahol na niekoľko centimetrov od môjho tela. Vidím, ako sa ma túži dotknúť, ochutnať.
L: „Ešte jeden prehrešok navyše a dostaneš 50 rán na zadok.“
Mirka mala rada tvrdé zaobchádzanie, ale nie výprasky. Okamžite sklopila zrak. Katka stála v chodbe a pozerala na nás. Telo sa jej triaslo očakávaním a nádejou.
M: „Ospravedlňujem sa, Lukáš. Viac krát sa to nestane a prosím o odpustenie.“
L: „Milé ženy, rozhodol som sa dnes uvoľniť. Katarína, v spálni máš nachystaný kostým. Priprav sa tak, ako sa patrí na dnešný večer. Miroslava, tvoja úloha bude pripraviť všetky pomôcky v spálni, kým sa Katarína prezlečie. Žiadne dotyky ani pohľady. Kým pôjdeš prichystať veci, tak mi ho postavíš.“
Katka odišla do spálne sa obliecť a Miroslavu opustila pýcha, drzosť a vzdorovitosť. Kľakla si predo mňa, stiahla tepláky s boxerkami a začala mi ho fajčiť, lízať, bozkávať a prechádzať po ňom jazykom.
L: „Toto bude od teraz denný pozdrav pre obidve. Miroslava choď nachystať pomôcky. Idem sa umyť. Po dokončení príprav si sadnite na jednu stranu stola v kuchyni a v TICHOSTI ma budete čakať. Žiadne rozprávanie v kuchyni.“
Sprcha, osušiť, oholiť, vlasy upraviť, navoňať, tmavočervená košeľa, nohavice s opaskom, ponožky. Z kúpeľne do spálne pre dve krabice. Mirka ich vyzdvihla v erotickom obchode a nevie čo je v nich. Sú zatvorené.
Vstúpim do kuchyne, okamžite sa obidve postavia.
Katka má na sebe červené šaty. Na bokoch sú šaty roztvorené a tak vidieť pri pohybe červené nohavičky. Veľký výstrih na chrbte zvýrazňuje jej elegantný a nežný chrbát.
Mirka má modré šaty s veľkým výstrihom bez ramienok a šaty siahajú do polky stehien. Mirka nemá nohavičky, čo skontrolujem jedným prstom.
L: „Sadnite si a za odmenu Vám nalejem pohár vášho obľúbeného vína.“
Rozhovor sa počas večere rozprúdi a všetko sa nesie v rovine náznakov, očakávania a túžob.
L: „Ako vidím, tie krabice Vás lákajú. Obidve si zaslúžite vedieť čo je v nich. Najskôr sa presunieme do obývačky.“
K: „Môžeme vedieť čo je v nich?“
Obidve si usadím po oboch stranách v obývačke a každej podám krabicu. Prvá otvára Mirka. Mirka má kožený obojok s vypchávkou zvnútra na viazanie okolo krku. Lano je dostatočne dlhé na zaviazanie rúk za chrbtom alebo nad hlavou. Katka má obojok o dve tretiny veľkosti užší, ktorý sa môže nosiť ako dekorácia na spoločenské udalosti. Jednoduché zapínanie na krku. V krabici sú putá spojené lanom o dĺžke jeden meter a na každom konci pút sú laná na pripútanie k posteli.
L: „Do naha vyzliecť. Prídete potom za mnou do spálne.“
Pripnem dámam obojky a idem do spálne.
L: „Katarína si ľahne na posteľ dolu hlavou. Miroslava do polohy 69 nad ňu.“
Katke dám ruky do dlhých pút a Mirke dám na ruky kovové putá. Katka si ľahne na posteľ dolu hlavou a ruky jej priviažem o nohy postele. Mirke zmenším dosah rúk lanami od obojka, ktoré obmotám okolo prsníkov a následne o ruky.
Vyzlečiem sa do naha a čoskoro sa miestnosťou nesú zvuky rozkoše. Vzrušujem Mirku bičíkom po zadku, Katku po prsiach a chodím okolo postele.
Zaborím penis do Mirky. Katka sleduje ten pohyb prenikajúceho penisu do tela mojej milenky a následne ho očistí od jej štiav.
L: „Dobrá práca Katka.“ Za odmenu jej potiahnem bradavky a Mirke dám dve na každú polku zadku.
Obídem posteľ. Mirke šukám ústa a jej sliny tečú na Katkine lono, ktoré následne šukám.
L: „Líž jej klitoris. Na čo čakáš!“
Katarína začne slastne vzdychať a následne šukám raz jej lono a následne ústa Mirky.
Pohrávam sa s mojím orgazmom a orgazmom môjho miláčika, mojej oddanej subiny. Obídem posteľ a znova šukám Mirku. Celá sa chveje rozkošou, slasťou. Držím pevne za boky a moje semenníky narážajú subine do tváre.
L: „Začni ju lízať, ak sa spravíš skôr ako ona tak ťa neminie trest.“
Silnejšie chytím Mirke boky, silnejšie narážam na jej lono a ona sa snaží lízať Katarínu. Stony sa zrýchľujú, moje pohyby sú tvrdšie, trhanejšie, rýchlejšie.
Prvá dosiahne orgazmus Mirka, ktorá následne privedie Katku k orgazmu lízaním klitorisu a lona. Posledný prudký prienik do jej lona. Vytiahnem penis a pokropím Katke tvár, ústa, hrudník s prsiami mojím semenom.
Katka nemôže otvoriť oči a nemá sa ani ako utrieť. Odpútam Mirku a Katku.
L: „Obidve sa očistite jazykmi. Župany sú preložené na stoličkách. Moja subina má biely a tvoj je čierny Mirka. Obojky si môžete zložiť po očistení. Žiadna sprcha, ani voda, len vy.“
Oblečiem si župan a idem do kuchyne pripraviť čaj pre všetkých. Je pol 8 večer a všetci sedíme v tichosti, v sexuálnej napätosti v obývačke.
Pobozkám Katku a pritiahnem si ju k sebe. Pobozkám ju na tvár a na krk. Roztvorím župan a začnem sa hrať s jej bradavkami. Mladé, krásne telo ženy, ktoré ma tak vzrušuje a pevné, stehná vytvarované pravidelným tréningom.
Sedím na jeho nohách, ruky sa mi trasú rozkošou a vzrušením. Dnes si vybral mňa, tak ako už dlho nie. Začne mi cmúľať bradavky a hladí vnútornú stranu stehien. Prsty na nohách sa mi skrúcajú rozkošou a slasťou. Položí ma na posteľ. Neviem ani kedy ma odniesli, len vnímam 4 ruky na mojom tele. Cítim jeho ruky ako mi rozotierajú „ten krém“ po tele, po ktorom sa neviem ovládať a plním akékoľvek úlohy bez otázky. Milujem ho celým srdcom, celou dušou, celým mojím bytím. Ruky sa striedajú, menia, naďalej však rozotierajú krém po mojom tele. Otvorím oči a moja žiarlivosť ma privedie na kraj orgazmu. Hladkajú ma, ale bozkávajú sa nado mnou, úplne nahí. Neviem kedy sa vyzliekli, strácam pojem o realite a sne. Obtočím nohy okolo jeho pása a snažím sa na neho napichnúť. Pobavene sa na mňa usmejú s vševediacim pohľadom a začnú sa jeden druhému venovať.
Ruky mám pod nohami Mirky a tak si ho nemôžem pritiahnuť. V hlave sa mi zrodí nový plán. Začnem lízať klitoris a vagínu mojej sokyne, rivalky a priateľky. Ich jazyková súhra zlyháva, telo jej začína padať na moje. Rýchlo si uvoľním ruky, pretočím ju a začnem prstiť. Lukáš ju stále bozkáva a to ma napĺňa hnevom zmiešaným s obrovskou túžbou si ho osedlať. Odstrčím ho od Mirky a tú rýchlo popri prsteni pripútam o rám postele. Do úst jej vložím moje prsty. Cítim Lukášove ruky na mne a tak sa mu celá od oleja vyšmyknem, strčím do neho celou silou a rýchlo ho zovriem medzi mojimi nohami. Ľahnem si na neho celou váhou a vášnivo mu predávam chuť Mirky. Bez pýtania na neho nasadnem.
Viem, že budem potrestaná a mne to nevadí, prijmem všetko za ten orgazmus, ktorý dosiahnem. Mirka tečie na plachtu a vidí môj víťazný úsmev, keď si ho konečne zavediem do lona. Vypĺňa ma dokonale, jazdím rýchlo hore, dole, krútim panvou a zatínam vnútorné svaly. Lukáš ma chytí pod krk a ja mu ukážem, že môže zovrieť silnejšie. Druhou rukou ma chytí za panvu a pomáha mi pri jeho šukaní.
Orgazmus mnou preletí ako vlna vody cez pláž. Celá sa trasiem, neartikulujem a ledva dýcham na jeho hrudi. Na hrudi môjho Pána. Spokojná odpútam Mirku, ktorá na mňa nasadne a donúti ma lízať jej vagínu.
M: „Sprav ma ty malá nadržaná fena.“
Jej slová ma pobúria, zahanbia a zároveň vzrušia. Stvrdnú mi bradavky a tak plním danú úlohu. Po stehnách jej rozotieram olej z môjho tela. Orgazmus nenechá na seba dlho čakať a Mirka sa zvalí na posteľ. Lukášov penis stojí do priestoru miestnosti.
L: „Očisti mi ho od jej slín.“
Plním Pánov rozkaz s láskou a jeho penis si dávam hlboko do krku.
L: „Dobre si odviedla svoju prácu.“
Lukáš vytiahne penis z mojich úst a ide do kúpeľne sa umyť, po ňom nasleduje Mirka a ja poriadim celú izbu. Následne sa idem osprchovať teplou vodou a idem do kuchyne pre jednohubky.
Pred 11-tou večer nás Mirka opustí a tak máme celý byt len pre nás.
V tichosti mi Lukáš pred polnocou podáva posledný darček, obálku. V miestnosti sú dve nahé telá pod obrovskou dekou. Srdcia týchto tiel tlčú v harmónií lásky, oddanosti a spriaznenosti.
L: „Všetko dobré do nového roku Láska.“
K: „Ďakujem.“
Otvorím obálku a je tam možnosť sa zapísanie na vodičský preukaz na motorku a autá. Dlho som rozmýšľala nad tým môcť jazdiť na motorke. Lukáš mi spomínal, že jazdil kedysi na motorkách. Jeho hruď pod kombinézou, kožené oblečenie, rýchlosť.
Chce tým naznačiť, že by ma chcel vidieť v koženom oblečení nie len na motorke?
S prísľubom pekných zážitkov ho pobozkám v obývačke pri svetle ohňostrojov úplne nahá.
K: „Všetko dobré do nového roku aj tebe Láska.“
L: „Ďakujem. Mirka mala dnes poslednú návštevu u nás. Na veľmi dlhú dobu.“
PS: Všetko dobré do nového roku oneskorene drahí čitatelia.
PS2: Ak si prečítal aspoň jednu moju poviedku, tak ti úprimne ďakujem. Zároveň ťa chcem poprosiť o názor či mám ďalej pokračovať v tejto tvorivej činnosti. Za odpoveď do správy alebo do komentára ďakujem.