Milan a Katka cuckold zážitky časť 2

5. 2. 2023 · 5 546 zhlédnutí KatkaMilanCuck

Ahojte, po dlhšom čase sa hlásim s pokračovaním nášho príbehu, na ktorý sa nám dostalo neskutočne veľa ohlasov, je to nečakané, koľko správ prišlo a koľko záujmu o moju žienku to vzbudilo. Až som si musel dať týždeň pauzu od portálu, aby ma to nezvalcovalo. Každopádne pokračovanie je tu.

V prvej časti sme skončili v bode, že sme si dohodli stretnutie s Filipom (milencom pre moju žienku) v hoteli v Tatrách.

Cestou v aute smerom na hotel sme sa veľa rozprávali s Katkou, púšťali si hudbu, ale zároveň boli občas miesta, kedy bolo aj ticho a bolo cítiť stres. Stres som mal aj ja, ale bolo vidieť, že občas aj Katka si nie je istá. Predsa len nová skúsenosť v našom intímnom živote, čo od toho čakať ? Jedna vec je dohadovať a snívať o tom a druha vec, keď už ide do tuhého.

Na hotel sme došli pomerne včas, hneď ako sa nám dalo ubytovať sme sa tam dostavili, ubytovali a išli sme s Katkou na obed. Filip mal príchod o tri hodiny pozdejsie, čo bolo super, lebo sme mali pred sebou kopec času a mohli sme stihnúť aj wellness s Katkou, čo bolo pre nás veľmi príjemné, nakoľko to navodilo príjemne uvoľnenie. Keď prišiel Filip na hotel zavolal mi a dohodli sme sa, že sa stretnem v bare, kde sa zoznámime a dáme si nejaky drink na zoznámenie.

Katka sa nahodila do krásnych čiernych šiat, v ktorých vynikli jej krásne štíhle a dlhé nohy. Šaty to boli bez výstrihu, nerada pôsobí vulgárne, ale dĺžkou zároveň do stredu stehien, čo pôsobilo značne lákavo pre oko chlapa, spravila si krásny účes, pekne náušnice, úplne ako top modelka. Bolo vidieť, ako sa veľmi chce páčiť Filipovi. Do baru sme prišli o čosi skôr, ako sme sa dohodli s Filipom, chcel som, aby Katka videla prichádzat svojho milenca na najbližší víkend. Usadili sme sa do rohu v barovej časti, kde sme mali dokonale intimco a nebolo blízko nás žiadne ďalšie sedenie. Bar bol ešte prázdny, boli sme tam jedini zákazníci. Po chvíľke prišiel Filip, zjavil sa vo dverách a smeroval k nám. Bol to ozaj sympaticky a vyšportovany chlap, z ktorého sršala charizma a inteligencia. Zoznámili sme sa a na Katke som hneď spozoroval, že Filip sa jej zapáčil. Objednali sme si vínko a pomaličky pri rozhovore o všeličom sme si odpijali. Počas celého rozhovoru nepadla ani jedna narážka na sex a celé to bolo veľmi kultivovane a zábavné. Bolo vidieť, že Katka si s Filipom velmi rozumejú a že si ako ľudia sadli. Postupne, ako čas plynul a bol už večer, začala hrať v bare hudba, bar sa naplnil ľuďmi. Niektorí aj tancovali, bolo to také otvorenejšie. Katke a Filipovi som povedal, že si odskočim na toaletu. Kým som sa vrátil, tak pri stole nikto nesedel. Katka a Filip tancovali na parkete. Bol to zaujímavý pocit, chvíľu som sa cítil sám a opustený na druhej strane vzrušený, lebo som vedel, prečo sme sem prišli. Sledovať ako moja Katka tancuje s Filipom ako sa usmieva a koketuje s ním bolo neskutočne vzrušujúce, chcel som vedieť o com sa rozprávajú. Posledný tanec, ktorý spolu tancovali bol slaďák. Moja Katka a Filip telo na telo tanec priamo pred mnou, srdce mi búšilo o sto šesť. Celý čas si niečo šepkali a Filip nežné držal ruky na zadočku mojej Katky takmer počas celého tanca. Po skončení pesničky prišli za ručičky ku stolu, obaja s úsmevom na perách. Katka mi oznámila, že by sme mohli pokračovať v zoznamovaní na hotelovej izbe, kde bude kľud.

Pobrali sme sa na izbu, kráčali chodbou k našej izbe, v strede Katke, ktorá nás oboch držala za ruky a viedla si nás na izbu. Na izbe sme sa zložili a otvorili vínko, aby sme mohli pokračovať v zoznamovaní. Všetci traja sme si sadli na posteľ a ešte hodnú chvíľu sa rozprávali, ale téma bola už o čosi pikantnejšia vzhľadom na vypite víno to dávalo logiku.

Katka: Zlatíčko? ...pýta sa ma Katka. Na čo sa dnes večer najviac tešíš?
Milan: Ako to myslíš, že na čo ? Ostal som zarazený. Teším sa na všetko čo nás čaká. A ty sa na čo tešíš Katuška?

Katka: Vyzlec sa a postav sa pred posteľ. No nehanbi sa, ja som ťa už videla so smiechom.

Postavil som sa pred posteľ a vyzliekol do naha. Chvíľu som sa cítil poníženy, predsa len vedeli sme, že Filip je mimoriadne obdarený žrebec a tak mi to nebolo úplne príjemné, ale splnil som, čo Katka od mňa chcela.

Katka: Filip aj ty sa vyzlec a postav sa k Milanovi.

Filip bez váhania ako statný a hrdý alfa samec sa pohotovo vyzliekol a postavil vedľa mňa. Už na pohľad bolo vidieť, kde je rozdiel.

Katka: Pýtal si sa, na čo sa teším ? Na toto sa teším.

Katka podišla na kraj postele, chytila do ruky môj penis a penis Filipa a potazkala si ich. Najprv môj zobrala do pusy, pekne mi ho postavila a keď uz bol tvrdý a stal mi, povedala: ty sa teraz budeš pozerať. Chytila Filipa za jeho veľký penis, dala si ho parkrat do pusy a povedala opäť: budeš sa pozerať ako dnes splním Filipovi všetko čo od mňa bude chcieť.

Začala jemne fajkat a honit Filipovi jeho penis. Nuž, čo vám budem hovoriť, bolo vidieť, že tu veľkosť v puse si užíva a v rukách tiež. Filip mal ozaj pekný a veľký nástroj na obstastnenie žien.

Keď už Filip bol riadne tvrdý postavil si Katku na nohy pred posteľ a začal ju bozkávať vášnivo. Popritom Katke vyzliekol šaty. Hodil ju na posteľ a vyzliekol jej nohavičky. Následne sa jazykom zaboril do jej stavnatej buchtičky a začal lízať. Katka vzdychala a rukami spinala plachtu postele. Keď už bola riadne nadržaná a roztiahnuta ju otočil na brucho a kázal jej, aby vypucila čo najviac ritku. Katka je veľmi ohybná a tak pohľad na tej vykúkajúce pozadie bol neskutočný. V tom sa Filip zaboril jazykom do jej análu a Katka začala neskutočne vzdychat, až som mal pocit, že dostane svoj prvý orgazmus popritom Filipove prsty už pripravovali buchticku na zážitok. Opäť si ju Filip otočil na chrbát, prišiel penisom ku Katkinej tvári a dal jej ho ešte do pusy, ako posledné namazanie pred vnikom do jej krásnej jaskyne.

Filip jej pekne roztiahol nôžky a jemne do nej vnikol. Ten prvý vnuk bol ozaj pomaly a nežný, až po pár zoznamovaniach poľahky vošiel celý do Katky až po koreň. Katka pri tom vzdychala úplne inak ako pri mne, bol to taký hlboký ston, bolo vidieť, že Filipov penis v ten večer bude svojou veľkosťou robiť s Katkou veci, ktoré som ja pri sexe s ňou nezažil. Filip začal zrýchľovať tempo a Katka stonala čoraz viac a hlbšie, tie zvuky má neskutočne rajcovali a takmer som z toho dostal orgazmus bez toho, aby som si ho pohonkaval. Filip robil s Katkou presne tie veci, ktoré má rada. Chvíľu prirazal ako zbesily a plieskal to do nej a chvíľu prestal a bozkával Katku vášnivo, presne tak ako to má rada. Katka je veľmi orgazmicka žena a pamätám si na časy, kedy nemala problém mať 5-6 organizmov počas milovania.

Filip sa dal do pokluku a Katka v ležiacej polohe vystrela nohy do pravého uhla a vyložila si nohy k ramenam Filipa, ten ju chytil rukami kolo stehien a začal z celej sily do Katky prirazat, musim sa priznať, že to tempo, ktoré nasadil bolo, že vau. Katka hlboko kričala a stonala, že to museli počuť až na recepcii (Katka vždy rada kričí pri sexe, ale toto bolo o niekoľko decibelov viac).

Ooo bože, ooo bože.. Ešte, ešte. Aaaaaaa.
Som, sooom.. Zakričala a odtlacila Filipa od seba. V tom sa jej nohy triasli a začala plakať. Filip zostal v šoku, čo sa deje.

Filip: Si v pohode Katka, prečo plačeš?

Katka: ....... plač a trasenie nôh.

Milan: Filip, to je v pohode to znamená, že mala mega orgazmus.

Katka: Bože, to bolo neskutočne. Popritom vzlykala. Neskutočneeee.

Katka v začiatkoch nášho vzťahu po orgazme zvykla plakat, to bol znak toho, že to bolo mega. Tiez som sa prvýkrát vylakal, keď sa to stalo, ale neskôr som vedel, že keď plače, musím sa ja tešiť.

Milan: Katuška, to muselo byť brutálne, keď plačeš. Nevidel som ťa plakať po orgazme už roky.

Katka: Bolo to.......vzdychla si... Ďakujem zlatíčko, že si mi to doprial, krásne a silné.

Filip: Katka, môžeme pokračovať? Ja som pripravený.

Katka sa usmiala a povedala, jasné že môžeš chcem tam veľmi. Bolo to neskutočne, ešte chcem, ale teraz to spravíme po mojom. Katka si sadla na Filipa a začala na ňom jazdiť. Najprv len tak pomaličky, ešte bola vydrazdena. Viac sa bozkávali a ona sa pomaličky hýbala.

Po chvíľke oddychu a maznania to Katka rozbalila na plno a začala sa vlniť na Filipovi.
-vsuvka: chlapi, Katka bola tá najlepšia zena, akú som kedy zažil, ktora keď si sadne na chlapa a začne jazdiť, je to ako z porna. To môžem fakt porovnať s ostatnými ženami, proste topka.

Začala sa vlniť čoraz rýchlejšie a rýchlejšie, Filip ju chytil chvíľkami za prsia a chvíľa za ritku a netrvalo dlho a Katka bola s obrovským hlukotom opäť hotová.

Katka: Soooom.

Filipa mi bolo chvíľu aj luto, lebo v krátkom čase hneď vám orgazmi od Katky mu nedovoľovali tiež ukončiť svoje prvé kolo. Katka si na chvíľu ľahká po orgazme vedľa neho.

Katka: prepáč Filip, daj mi chvíľu. Tvoj penis je neskutočny. Triafa presne tam, kde má.

Milan: Katuška, takže sme dobre vybrali? Zasmial som sa.

Katka: ooo áno, najlepšie a usmiala sa.

Milan: ja viem, prečo som ti chcel dopriať riadneho macka:)

Filip: Som rád, že sa ti páči.

Katka: Veľmi, je nádherný a ešte aj spraví čo má. A teraz si na rade ty, urob mi to ako len chces, ale chcem, aby si striekal.

Filip ani neváhal, dal Katku na kraj postele na 4 a odzadu nekompromisne a sebecky začal prirazat. Musím sa priznať, že to bol pre mňa pohľad ako keby som pozeral kvalitne porno, kvalitná a šikovná herečka a obdarený herec, ktorý v rýchlom rytme pretahoval moju lásku odzadu a dával je to po koreň. Filip bol ako stroj, Katka mala ďalší orgazmus, ale Filip jej už nedovolil prestať, rýchlo si ju postavil na nohy oprel ju o stenu, Katka mu vystrčila ritku a takmer po stojacky za zvukov obrovského kricania Katky to do nej Filip tvrdo a nekompromisne zbijal až po hooodnej chvíli (až som sa čudoval, kde ten chlap berie toľkú výdrž) sa odtiahol, Katka si kľakla a on je na celú tvár nastriekal svoje plody vášne. Katka mala celú tvár od semena, ešte aj vo vlasoch a usmievala sa.

Filip a Katka zažili svoje prvé kolo, obaja spokojní. Katka sa išla utrieť a potom prišla za mnou s tým, že sa má spýtala, či chcem byť aj ja, ja som odvetil, že áno. Chytila ma za penis a za veľmi krátku chvíľu fajcenia som už striekal aj ja.

Milan: Katuška, tak čo na to hovorís, ake to bolo? Spokojná?

Katka: Veeelmi, ďakujem ti ešte raz, že si mi doprial takú rozkoš. Už dávno som nemala taký zážitok.

Filip: Katka, si divoška, človek by to na teba nepovedal, ale bolo to famózne.

Katka: Ja viem ..povedala s úsmevom. A...užila som si to. Milanko je super, ale toto bolo vaaaau. Teším sa, že máme pred sebou ešte celý víkend, usmiala sa potmehucky.

Asi polhodinu sme len tak všetci oddychovali na posteli, Katka medzi nami. Po polhodine..

Katka: Musím ísť do sprchy, dať sa do poriadku.
Filip: Môžem sa u vás aj ja osprchovať?
Milan: Jasne, máme viacero osusiek, nie je problém. A veď choďte spolu do sprchy.
Katka: Skvelý nápad, ideš sa so mnou osprchovať Filip ?
Filip: Katka, bude mi potešením.
Milan: ok, ja si to zatiaľ trošku oddýchnem a potom pôjdem ja.

Ľahol som si na posteľ a premietal som si v hlave, čo sa to stalo. Bol som nadšený, aký zážitok sme zažili. Rozplýval som sa nad tým a pritom som počul ako tečie voda sprche. Katka s Filipom boli v sprche už asi 15 minút a stále tiekla voda. Po chvíľke som začul zvuky.

Plesk, plesk, plesk a vzdychy. A došlo mi, že Katka s Filipom si to opäť rozdávajú v sprche. Mal som šťastie, lebo kúpeľňa mala dvere, na ktorych bola dierka klucova a bolo vidieť do vnútra a zároveň sklo v sprche bolo priesvitné.

Videl som ako opäť Filip krásne naklada moju Katku odzadu z celej sily to do nej búši. Hneď som sa z toho vzrušil. Nechcel som ich rušiť, ani im to vstupovať, ale zároveň som bol neskutočne nadržaný a tak som si pritom ako Filip nakladal opäť moju Katku urobil potrebu za dverami. Bolo jasné, hlavne z počutia, že Katka opäť dostala orgazmus.

O chvíľu neskôr vyšli z kúpeľne obaja natešeni a s úsmevom.

Katka: Bolo nás veľmi počuť? :)
Milan: Iba kúsok :)
Katka : Navrhla som Filipovi, že by s nami mohol ostať až do rana, ak by sme mali ešte chuť, tak by sme mohli pokračovať.
Milan: Si sa nejak rozhebla zlatíčko, zasmial som sa.
Katka: Chuti mi, chcem ho. Takto si predstavujem poriadny sex.

Čo sa dialo ráno a ďalší deň vám prinesiem v ďalšom pokračovaní tohto príbehu.