Krásny deň s tebou. Časť prvá.

6. 2. 2023 · 946 zhlédnutí Nickjaty

Stojím na nástupišti. Blíži sa tvoj vlak
Otvoria sa dvere, až vidím tvoj nádherný zadoček vystupovať. Pohodíš dlhými vlasmi a kráčaš ku mne. Objatie a vášnivé bozky. Držím ťa za ruku, kráčame k autu. Krátka jazda a vystupujeme v parkovacom dome. Nedokážem vydržať a chytám ťa za prdelku.
Druhá ruka ťa chytá za krk a pritiahne k mojim perám. Vášnivo ťa bozkávam.
Vonku je chladno a tak sa ponáhľame. Rýchlo zaplatím na recepcii, berieme uteráky a kráčame do súkromného wellness. Vyzliekaš sa a ja nemôžem odtrhnúť pohľad od tvojho nádherného tela. Vstúpime do sprchy voda na nás padá a spája sa s dotykmi našich rúk.
Chvíľku v saune na zohriatie a už ťa nesiem do vírivky. Teplá voňavá voda sa víri, sadáme si k sebe, uvoľníme sa a zatváram oči. Šepkáš mi do ucha, že ti je nádherne a ruka pod vodou hľadá môjho tvrdnúceho vtáka. Pritulim ťa k sebe a bozkávam. Nadvihnem ťa a pomaly posadím na seba. Vzdychneš a už je v tebe. Objimame sa a bozkávame. Vášnivo prepletené telá, cítim ako ti pulzuje pička. Chytám ťa za riťku a podvihujem ju. Tíško vzdycháš. Položím ťa pred seba na vodu a pomaly prirážam. Vlnenie hladiny a tichá hudba. Zrýchľujem a nadvihnem ťa. Pošepkám ti do ucha, dnes budeš moja kurvička? Tvoje áno zaniká medzi vzdychmi. Potlačím ťa po hladine a postavím sa. Zbadáš pred sebou tvrdého vtáka a lačne ho berieš do úst. Držím ťa zo zadu rukou a prirážam až do hrdla, zohnem sa k tebe vášnivo ťa pobozkám, dám facku. "Pokračuj kurvička". Vidím v tvojich očiach vášeň.
Vyjdeme z vody, položím ťa na lehátko a kľaknem ti k nohám. Vidím nádherne vzrušenú pičku a zdurený klitáčik. Vytiahnem novú hračku a už saje klitáčik. Jazykom dráždim pysky a dva prsty prirážajú dnu. Hlasno vzdycháš až sa nadvihneš a ja už nie som mokrý len od vody.
Sadnem si medzi tvoje nohy a už je v tebe. Tvrdo prirážam do mokrej pičky. Jednou rukou dráždim klitak a druhou ťa držím za krk. Zrýchľujem a pozerám sa ti do očí. Keď cítim, že sa to blíži, vytiahnem ho a za krk si ťa pritiahnem až máš striekajúci žaluď až v krku. Všetko prehltneš a ja ťa pustím. Oddychujeme vo vírivke po prvom kole. Na stolíku hneď vedľa je stolík s citrónovou vodou a nakrájanými pomarančami. Podám ti pohár a ja si beriem tiež. Chladná voda však nezahasí našu vášeň. Otočíš sa a chceš si zobrať pomaranč. Vystrčíš pri tom na mňa dierky. Ten pohľad na donúti konať. Rýchlo sa postavím a chytím ťa za boky. Zarazím ho až na doraz a tvrdo ťa jebem. Jednou rukou si ťa pridŕžam za hrdlo a palec druhej ruky masíruje riťku z vnútra. Hlasno vzdycháš a orgazmus tebou otriasa. Rýchlo ho vytiahnem a striekam ti až na vlasy.
Dve hodiny uplynuli rýchlo, ešte sprcha a rýchlo na obed. Nech je energia na ďalšie kolo v aute.