Swinger párty

7. 2. 2023 · 4 670 zhlédnutí Nickjaty

Sobota ráno, ležím nahý v posteli a so záujmom pozerám čo je nové na amatéroch. Zaujala ma hneď pozvánka na Swinger párty v Jahodnej. Skrsla mi v hlave myšlienka, čo tak si urobiť výlet na Slovensko. "Hanka, poď prosím ku mne" zavolám drahú a hneď ju zoznamujem s mojim nápadom. Čo tak si urobiť výlet na Slovensko a navštíviť Jahodnú? Potešila si sa a už kujeme plány. Určite sa bude hlásiť kopu ľudí, tak som rýchlo objednal aj prespanie.
Blíži sa víkend a Hanka už pobalila kufre ako na mesiac. Sadáme do auta, príjemné teplé počasie, cesty sú plné ako vždy, ale našu pohodu nič nenaruší.
Cesta ubieha, v rádiu hrá hudba. Zastávka na pumpe, natankovať a rýchla káva. Slovenské hranice a Hanka už nastavuje navigáciu. Pred nami len poľná cesta a lány polí. Už aj navigácia chcela vystúpiť, ale elektrické drôty nás navigujú. Zrazu sa pred nami otvorí voľná plocha, dom s plotom a parkovisko s piatimi autami.
Zastavujeme a vyberám kufre. Vojdeme do otvorenej bránky. Pani domáca nás privíta a ukáže nám izbu a všetky priestory. Zložím kufre a rýchla sprcha, prezliekame sa. Vonku už sedí niekoľko párov v družnej debate, smiech a štrnganie pohárikov. Niekto púšťa hudbu a páriky už tancujú. Priestor sa zapĺňa prichádzajúcimi ľuďmi. Chytím ťa za ruku, poď tancovať. Držím ťa za zadok a bozkávam. Ruka vkĺzne pod krátku sukničku a už všetci vidia tvoj nahý zadok. Páry okolo nás nezaostávajú a všetci sa postupne vyzliekajú. Vzrušenie stúpa s rytmom hudby, slečna pri nás ťa pohladí po zadočku. Usmeje sa a keď vidí že súhlasíš, dá ti pusu. Niektoré páriky sa vytrácajú. V rohu tancuje nahý muž s tvrdým vtákom. Chytíš novú kamarátku za ruku, niečo jej pošepneš a chytíš ju za ruku. A už idete k nahému mužovi, každá z jednej strany dráždite jeho mohutný penis. Vzrušené ho zoberiete na poschodie na velikánsku posteľ. Na kraji už sexuje pár.
Chlap si ľahne na posteľ a tvoja kamoška nasadne na jeho penis, ty sadneš na jeho ústa a zábava začína, navzájom sa bozkávate a dráždite. Dotyky nahých tiel vedľa vás a už sa k vám pripojí aj párik. Ďalší prichádzajú, priestorom sa ozývajú prírazi, čvachtavý zvuk mokrých pičiek, vzrušené vzdychy. Ľahnem si k vám a už sedíš na mojom tvrdom vtákovi. Odzadu príde muž a niečo ti šepká, prikývneš a už sa pomaly zásuva do tvojej riťky. Obaja prirážame. Vedľa nás slečna na štyroch, odzadu do nej búši borec, o a vzdychá a hľadí ti bradavky, pridávaš sa a tvoje vzdychy sú čím ďalej hlasnejšie. Chytáš voľný penis vedľa nás, rýchlo dosadáš na nás a urobíš sa. Muž v ritke sa spravil. Dal ti pusu na chrbát a odchádza, pretočím ťa a už ležím na tebe a pokračujeme. Penis vedľa teba, necháš ho voľný a už ho máš v puse. Cítim že sa spravím, tvoja nová kamoška ležiaca vedľa nás, ktorú súloží ďalší muž, chytí môjho vtáka a dá si ho do úst, všetko prehltne a saje ho za zvukov jej orgazmu.
Ležíme a oddychujeme, nežne ťa hľadím a z druhej strany rovnako ruka slečny. Hľadíme ti prsia a masirujeme bradavky. Ona ti dá pusu, vášnivú a zmyselnú. Bozkáva ťa nižšie a nižšie až skončí na pičke, zavzdycháš. Ľahne si na teba a vystrčí riťku. Obe si lížete pičky, vaše vzdychy prilákajú ďalších ľudí. Pridajú sa k vám, jedna zo žien to saje bradavku a druhá kočke nad tebou dráždi jazykom riťku.
Brní mi vo vtákovi a pomaly si ho honím. Strčim ti ho do pičky, hneď vedľa jazyka kočky. Prírazy, vzrušuje má ten pohľad, hlasné vzdychy, tvoja pička a ak jazýček kočky, ktorá vždy keď ho vytiahnem nasaje môj žaluď.
Už som blízko a pri poslednom raze ako ho vsaje do úst striekam. Olizuje semeno a ja sa pomaly hýbem v jej ústach. Ľahnem si vedľa vás a pozerajúc sa na zmes vzrušených tiel a hlasných orgazmov som zadriemal.
Vonku už je svetlo keď otvorím oči. Lúč slnka svieti na veľkú posteľ a ja sa kochám tvojim nádherným telom. Ešte spíš no ja sa prisajem na pičku a podráždim ťa jazykom. Zavzdycháš, ale ja so smiechom prestanem. Najprv raňajky zlato a pobozkám ťa. Všade sa prebúdzajú nahé telá, niekto sa oblieka a všetci majú v hlavách tie úžasné pocity.